Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 275

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ APRILIA TUONO 2006

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ναι πες μου οτι σας παιρνει να βαλετε τα μπρικια σας και με Κ9, να σκισω τα πτυχια μου....
    Σε ανοιχτό δρόμο οχι, εμένα δεν με παίρνει. Για τον Βυρωνα δεν ξέρω.

Στις Σέρρες όμως το Κ9 δεν τα κατάφερε απέναντι στο R6 παρ όλο που εκανες τον καλύτερο χρόνο σου σε εκεινο το session.
    Να βαλω και το video?
    Δεν το έχω ανεβάσει τόσο καιρό, αλλά εχεις αρχίσει και με τσιγκλάς επικίνδυνα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Να τος, ετοιμος κι ο αλλος.

Εμενα κατι μου λεει οτι καποιος απο την εφορια εχει χακαρει καποιο λογαριασμο και τσιγκλαει την ολη κατασταση ωστε απο Δευτερα να σκασουν μυτη 50 καυλωμενοι και να τα ακουμπησουν χοντρα για να παρουν πισω τις πινακιδες τους
    Mπα μην νομίζεις.
    Εγώ τουλάχιστον ειμαι συγκεντρωμένος σε αλλο σκοπό τώρα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Mπα μην νομίζεις.
    Εγώ τουλάχιστον ειμαι συγκεντρωμένος σε αλλο σκοπό τώρα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706
    Το εβλεπα τοσο καιρο και δεν ειχα κανει τον κοπο να το ανοιξω να δω τί ειναι.
    Ωραιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σε ανοιχτό δρόμο οχι, εμένα δεν με παίρνει. Για τον Βυρωνα δεν ξέρω.

Στις Σέρρες όμως το Κ9 δεν τα κατάφερε απέναντι στο R6 παρ όλο που εκανες τον καλύτερο χρόνο σου σε εκεινο το session.
    Να βαλω και το video?
    Δεν το έχω ανεβάσει τόσο καιρό, αλλά εχεις αρχίσει και με τσιγκλάς επικίνδυνα.

μιλαμε για δυναμη τοσην ωρα...οχι για οδηγους...νομιζω αυτο ειχε ξεκαθαριστει...
    αλλα και παλι το bimota σου, γιατι αυτο αναφερθηκε για την κοντρα, δεν τα καταφερε με το Κ9 στις Σερρες...(ιδιοι οδηγοι με το r6)

η διαφορα στους χρονους μας ηταν 1 δευτερολεπτο (με το r6 εσυ)...οχι οτι αυτο μειωνει το οτι πας πιο γρηγορα απο εμενα...
    αλλα ας βαλουμε και ποσες φορες εχεις μπεις Σερρες εσυ και ποσες εγω...ποσο εμπειρια εχει ο καθενας στα μηχανακια γενικα...αλλα και παλι...εδω δεν συγκρινουμε οδηγους...συγκρινουμε μηχανακια...

και το bimota σε σχεση με ολα τ'αλλα ειναι αρχαιολογια...
    και αυτα περι χλμ που ειχε μετρηθει, βαλε ενα gps πανω για να δουμε τα πραγματικα χλμ που πιανει...γιατι τοτε που μετρηθηκε δεν νομιζω να ειχε ανακλυφθει το gps...

το βιντεακι βαλ'το...αλλα οχι εδω...θα ειναι σπαμ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Omg και 3 lol...

Καιπουστε, το χταπόδι για να τις δέσετε στη γάμπα μην ξεχάσετε
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μιλαμε για δυναμη τοσην ωρα...οχι για οδηγους...νομιζω αυτο ειχε ξεκαθαριστει...
    αλλα και παλι το bimota σου, γιατι αυτο αναφερθηκε για την κοντρα, δεν τα καταφερε με το Κ9 στις Σερρες...(ιδιοι οδηγοι με το r6)

η διαφορα στους χρονους μας ηταν 1 δευτερολεπτο (με το r6 εσυ)...οχι οτι αυτο μειωνει το οτι πας πιο γρηγορα απο εμενα...
    αλλα ας βαλουμε και ποσες φορες εχεις μπεις Σερρες εσυ και ποσες εγω...ποσο εμπειρια εχει ο καθενας στα μηχανακια γενικα...αλλα και παλι...εδω δεν συγκρινουμε οδηγους...συγκρινουμε μηχανακια...

και το bimota σε σχεση με ολα τ'αλλα ειναι αρχαιολογια...
    και αυτα περι χλμ που ειχε μετρηθει, βαλε ενα gps πανω για να δουμε τα πραγματικα χλμ που πιανει...γιατι τοτε που μετρηθηκε δεν νομιζω να ειχε ανακλυφθει το gps...

το βιντεακι βαλ'το...αλλα οχι εδω...θα ειναι σπαμ...
    Περίεργο πράγμα αλλά μιλάς σωστά. Αν το καλοσκεφτείς περίπου τα ίδια λέμε.
    Εκτός απο το κομμάτι με το σπαμ.

Τωρα για να επανάλθουμε στο Tuono που είναι και το θέμα.
    Tο αν πατάει στην ευθεία ενα SS δεν έχει νόημα. Το Τuono ΙΙ ειναι αλλο πράγμα, είναι γυμνό τούμπανο, και οχι γυμνό στυλ Hornet, Z1000, κλπ.
    Το Cagiva RaptorX 1000 ηταν το πιο κοντινό γυμνό.
    To Fucktory, (λαθος το έγραψα?) ειναι τοπ τούμπανο, έχει καλά πράγματα και κανει παπαδες. Με καλό οδηγό μπορεί να παει πραγματικά γρήγορα.
    Μια διαφορά που έχει είναι οτι είναι πολύ ψηλό αναλόγως.
    Εμένα δεν με πειράζει, αλλά είναι ψηλό με διφορά απο όλα τα υπόλοιπα.
    Κανει σούζες και φασαρία απλά οδηγώντας το πηγαίνοντας στην δουλειά, με κουστουμαρισμένο οδηγό κι ετσ. (ξερετε ποιός..)
    Αυτη είναι η δουλειά του, η γκ%%λα στην οδήγηση σε ολες τις συνθήκες. Επίσης πιάνει πολλά χλμ για γυμνό, εχει το μασκάκι μακριά απο τον οδηγό κι ενω δεν φαίνεται, κάνει δουλειά.

Αυτα.

ΥΓ. Αν δεν εχει χαλάσει στις 25000 χλμ, πιστεύω οτι εχει καλύτερες πιθανότητες να μην χαλάσει. Χωρίς πλάκα τώρα.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 28/07/2014 στις 08:59.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μιλάς σωστά γέροντα...

Δεν είναι φτιαγμένο για να κάνει κόντρες με ss, δεν είναι φτιαγμένο για να γράφει χρόνους σε πίστα μιας και η αίσθηση που χάνεις λόγω καρατιμονας είναι σημαντική, δεν είναι φτιαγμένο για να κάνει δικαβαλα ταξιδια, ουσιαστικά είναι ένα δυνατό V2 που τα κάνει όλα μέτρια ως καλά.

Αυτό που κάνει τέλεια είναι ότι θα βάλει στην μπριζα τον οδηγό του, θα του αδειάσει το κεφάλι από την καθημερινότητα και θα τον σπρώξει να διασκεδάσει είτε στην νυχτερινή πόλη όπου κάνει τρελές πλάκες στα φανάρια, είτε στην πίστα, είτε στο στροφιλικι.
    Δεν πολυγουσταρει άπειρους οδηγούς, και αυτοί δεν το γουστάρουν επίσης. Ο άπειρος οδηγός που θα αφεθεί στον ρυθμό που "επιβάλλει" το Tuono θα βρεθεί σε μπελάδες εύκολα και αβίαστα μιας και μαζεύει χλμ πολύ γρήγορα, δεν προειδοποιεί με κουνηματα και ελαστικοτητες για να μαζευτεις, και τα φρένα του είναι άγκυρες.
    Στο συνεργείο φίλου όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει παρά πολλά τσακισμεναTuono, και συνήθως είναι από τσαρουχωμα στο φρένο από φόβο όταν μπήκαν γρηγορότερα σε μια στροφή.

Καλώς ή κακώς δεν θα σε προφυλάξει όπως ένα SS1000 που ξέρεις (ακόμα και όταν πηγαίνεις αργά) ότι δαγκώνει. Αρκετοί το θεωρούν ένα δυνατότερο TDM και αυτό είναι σφάλμα μέγιστο.

Προσωπικά είναι το πιο γκ@βλιαρικο μηχανάκι που έχω οδηγήσει. Έχω παίξει τα βράδυα, έχω λυσσάξει σε πίστα, έχω κάνει ταξίδι τάπα είτε μόνος είτε δικαβαλος, δεν μου έχει πει όχι σε τίποτα.

Όσο για τελική, τι να πω? Το μασκακι κάνει φοβερή δουλειά σε συνδιασμο με καλό κράνος. Το κοντερ του που έχει αισθητήρα στο γρανάζι και θεωρείται αξιόπιστο έχει δείξει 275 αν θυμάμαι καλά, χωρίς δράματα, κουνηματα, και τρόμο.

ΥΓ. Είναι όντως πολύ ψηλό. Έχει ίδιο ύψος σέλας με το v-storm και δεν κάνω πλάκα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    . Το κοντερ του που έχει αισθητήρα στο γρανάζι και θεωρείται αξιόπιστο έχει δείξει 275 αν θυμάμαι καλά, χωρίς δράματα, κουνηματα, και τρόμο.

Αισθητηρα που διαβαζει τις βιδες της πισω δισκοπλακας. Μονο αλλαγη διαμετρου ζαντας ή υψος ελαστικου φερνει αλλα αποτελεσματα στο κοντερ.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος

Αισθητηρα που διαβαζει τις βιδες της πισω δισκοπλακας. Μονο αλλαγη διαμετρου ζαντας ή υψος ελαστικου φερνει αλλα αποτελεσματα στο κοντερ.
    Εκ παραδρομής, μην ταραζεσαι ρε. Ναι απ την δισκοπλακα διαβάζει, και
    οχι δεν έχω αλλάξει ζάντα ούτε προφίλ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Byron λες ότι πολλοί το θεωρούν ένα δυνατότερο tdm.
    Τι θα ήταν ασφαλέστερο, να προσπαθήσει κάποιος να πάει γρήγορα με tdm ή tuono?
    Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν μέσο οδηγό.
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Byron λες ότι πολλοί το θεωρούν ένα δυνατότερο tdm.
    Τι θα ήταν ασφαλέστερο, να προσπαθήσει κάποιος να πάει γρήγορα με tdm ή tuono?
    Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν μέσο οδηγό.
    Αν ο μέσος οδηγός, έχει το μυαλό να πάει γρήγορα σύμφωνα με τα δικά του όρια και σιγά σιγά να βελτιωθεί, σαφώς το Tuono.
    Αν αφήσει ομως να τον πάει το μηχανάκι, μάλλον το TDM μιας και δει τα όρια πολύ νωρίς.

Για να εξηγούμαστε, ανέφερα το TDM ως παράδειγμα ενός δικυλινδρου με τιμόνι. Το ίδιο ισχύει και για άλλα μηχανάκια. Το Tuono είναι ένα SS V2 γυμνό με 125-130 άλογα τροχό, και περίπου 200 κιλά γεμάτο. Και on-off να ήταν, πάλι προσοχή θα ήθελε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    . Και on-off να ήταν, πάλι προσοχή θα ήθελε.

Σου ερχετε σο μυαλο κανα ον-οφ?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Σου ερχετε σο μυαλο κανα ον-οφ?
    KTM
    The only easy day was yesterday.

καλησπέρα παιδιά μιας και έδωσα των nitzaro μου σκέφτομαι κανα Ευρωπαίο και επειδή τα λεφτά ειναι λιγα εχω στο μυαλό μου το Aprilia Tuono 1000 R '03-05 τι εχετε να μου πειτε για το παλιο βγάζει θεματα ? το θελω για καμια Κυριακή για κανα ξεκ.....! μιας και εχω μικρο για καθημερινά . απλα μην ανοίγω αλλο θεμα γιαυτο ρώτησα εδω
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simple76 Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα παιδιά μιας και έδωσα των nitzaro μου σκέφτομαι κανα Ευρωπαίο και επειδή τα λεφτά ειναι λιγα εχω στο μυαλό μου το Aprilia Tuono 1000 R '03-05 τι εχετε να μου πειτε για το παλιο βγάζει θεματα ? το θελω για καμια Κυριακή για κανα ξεκ.....! μιας και εχω μικρο για καθημερινά . απλα μην ανοίγω αλλο θεμα γιαυτο ρώτησα εδω
    Aκριβως για αυτο που θες ειναι το μηχανακι.
    Ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα Tuono.Τσεκαρισμα σε καλο μηχανικο και με ελαχιστα λεφτα αγοραζεις τουμπανο.

Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF