Σελίδα 17 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Ρε παιδιά έλεος... Τι σημασία έχει σε ποιά κατηγορία ανήκει το Versys?
    Σημασία έχει ότι από επιδόσεις είναι στα ίδια περίπου με το Vstrom εκτός αν κάποιος θεωρεί το ένα δεκατάκι εδώ η το άλλο δεκατάκι εκεί τεράστιες διαφορές που φαίνονται στο δρόμο.
    Σημασία έχει επίσης ότι συμφωνούν όλοι οι "αλήτες ρουφιάνοι παρταόλες" δημοσιογράφοι πως δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από το Vstrom σαν οδική συμπεριφορά παρ'ολο που είναι πιο street οι ρόδες του και έχει πιο μικρό μεταξόνιο... Θεωρώ απίθανο να γίνεται "πλειστηριασμός" από τις εταιρίες "πάρε το Vstrom για τεστ και χίλια" "πάρε το Versys για συγκριτικό και χίλιαπεντακόσια" και όποιος δώσει τα πιο πολλά να κερδίζει. Αλλά τέλος πάντων επειδή και οι αντίστοιχοι "κλέφτες αλήτες παρταόλες" στο εξωτερικό συμφωνούν με τους Έλληνες, ας πούμε ότι στην ουσία είναι ισοδύναμα τα μηχανάκια, με τόσες διαφορές στη λεπτομέρεια όσες να δικαιολογούν και τη μία αγορά και την άλλη, ανάλογα το βάρος που δίνει ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ υποψήφιος. Ο β(λ)αμμένος, έτσι και αλλιώς δεν κοιτάει τη μηχανή, κοιτάει το σήμα και ψωνίζει.

Οπότε όποιος γουστάρει Versys ας το πάρει, όποιον τον φτιάχνει το Vstrom ας το πάρει. Πρέπει δηλαδή να πείσετε όλο τον κόσμο ότι όποιος αγοράσει τη μία ή την άλλη μηχανή μεγαλώνει το πουλάκι του και τους πηδάει όλους; Πάμε καλά;

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Σε καποιο περιοδικο ειχαν γραψει οτι το GSR εχει καλυτερη ροπη απο το Ζ750 γιατι λεει κανει σουζα χωρις συμπλεκτη. Ακου τι ειπε το παλικαρι...

Το οτι το GSR εχει πολυ κοντα γραναζομαι και εισαι με τον λεβιε στο ποδι ολη την ωρα δεν παιζει ρολο. Τι να λεμε τωρα..

Και φυσικά αυτό έχει σχέση με το versys και το vstrom γιατί....;;;
    Απλά τροφοδοτείς την κόντρα Suzuki-Kawasaki για το ποιός έχει το μεγαλύτερο πουλάκι που έλεγα πριν. Εσύ δηλαδή οδηγείς και γουστάρεις το Z και πολύ καλά κάνεις, αλλά αυτός που αγόρασε το GSR γιατί το γουστάρει όσο γουστάρεις εσύ το Z είναι μ@λ@κ@ς; Και τι μας νοιάζει τι είπε ο δημοσιογράφος; Εσύ το χαίρεσαι το Ζ σου; Ο άλλος που πήρε GSR το χαίρεται; ΑΥΤΟ μετράει. Άμα υπάρχει σοβαρό θέμα, track day Μέγαρα/Σέρρες να δείξετε πόσα πιάνει ο καθ' ένας...

(και άμα ξέρεις kit που ανεβάζει το bandit στα 750cc στείλε pm )

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Δεν συνεχιζω καμια κοντρα και φυσικα καθενας οδηγει οτι του αρεσει.
    Πριν το Ζ ειχα Bandit 6 χρονια και το εχω ακομα και ειμαι φανατικος του bandit.
    Δεν εχω προβλημα με τα busukia.

τελικα πουλαει αυτο το versys?το πηρε ενας φιλος μου κι εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    τελικα πουλαει αυτο το versys?το πηρε ενας φιλος μου κι εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος
    Εγώ κοιτώντας στα μικρά Χανιά και έχοντας τη δυνατότητα σε μια τόσο μικρή πόλη να βλέπω τη γενικότερη εικόνα μπορώ άνετα να πω πως έχει είδη πουλήσει αρκετά περισσότερα από το ER-6n.

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά κρίνοντας απ'τις πωλήσεις του στα Χανιά νομίζω πως πάει ήδη αρκετά καλά !

το versys είναι πολύ ωραίο μηχανάκι (σχεδιαστικά). Το προτιμώ από το Vstrom.
    Παρόλα αυτά ο 2 σε σειρά κινηγτήρας που φοράει το χαντακώνει.
    Ο 2-σε σειρά της Kawasaki έχει να πουλήσει από το ΚLE, επίσης τα ον-οφ όπως έχει μαθει η μαμα χόντα το αγοραστικό κοινό χρειάζονται V.

κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να πουλήσει όσο το VSTROM, και να κάνει το μπάμ της Suzuki που πήρε τους ον-οφάδες με το Vstrom από τα Transalp.

Επίσης μοτάρντ υπάρχουν πολύ καλύτερα από το Versys.

Συμπέρασμα: Δεν θα πουλήσει λόγω έλειψης χαρακτήρα (θέλει και κάνει λίγο από όλα) και κακής σχεδίασης κινητήρα (2 σε σειρά).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Ο 2-σε σειρά της Kawasaki έχει να πουλήσει από το ΚLE, επίσης τα ον-οφ όπως έχει μαθει η μαμα χόντα το αγοραστικό κοινό χρειάζονται V.

κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να πουλήσει όσο το VSTROM, και να κάνει το μπάμ της Suzuki που πήρε τους ον-οφάδες με το Vstrom από τα Transalp.

Συμπέρασμα: Δεν θα πουλήσει λόγω έλειψης χαρακτήρα (θέλει και κάνει λίγο από όλα) και κακής σχεδίασης κινητήρα (2 σε σειρά).

Ξερεις καθολου τι λες ή τα διαβασες σε κανενα ενθετο εφημεριδας?

Το versys εχει τον πιο ροπατο δικυλινδρο κινητηρα σε αυτα τα κιβυκα
    Αλλα τι λεω, ουτε καν το εχεις οδηγησει και κανουμε και διαλογο.....

Ποιος ειπε οτι το versys ειναι Motard?
    Ενα μηχανακι με στησιμο on-off ειναι, και με ασφαλτινες ροδες/λαστιχα(17'')

Δεν θα πουμε αν ΘΑ πουλησει, γιατι ηδη ΠΟΥΛΑΕΙ

Κι εμένα εντύπωση μου κάνει που έχεις τέτοια άποψη για το versys. Πιστεύω ότι δεν έχεις πληροφορηθεί σωστά. Κοίταξε καλύτερα εδώ μέσα τι έχουν γράψει παιδιά που το έχουν ή το δοκίμασαν και θα καταλάβεις ότι έχεις λάθος.

Πιστεύω ότι αν και είναι πολύ πιο on από ότι off (πατάει σε βατό χωματόδρομο άνετα λόγω ύψους) έχει πολύ καλό μοτέρ και όσον αφορά τη δύναμη και τις ροπές του. Μένει να αποδειχθεί και στο χρόνο το πόσο αξιόπιστο είναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ξερεις καθολου τι λες ή τα διαβασες σε κανενα ενθετο εφημεριδας?

Το versys εχει τον πιο ροπατο δικυλινδρο κινητηρα σε αυτα τα κιβυκα
    Αλλα τι λεω, ουτε καν το εχεις οδηγησει και κανουμε και διαλογο.....

Ποιος ειπε οτι το versys ειναι Motard?
    Ενα μηχανακι με στησιμο on-off ειναι, και με ασφαλτινες ροδες/λαστιχα(17'')

Δεν θα πουμε αν ΘΑ πουλησει, γιατι ηδη ΠΟΥΛΑΕΙ
    φίλε δεν κάνουμε διάλογο γράφουμε τις απόψεις μας.
    Η αποψη μου το λοιπόν είναι ότι ο 2 σε σειρά το χαντακώνει το μηχανάκι.
    Όσο καλοστημένο και ροπάτο κι αν είναι αμα δεν φορέσει V στα ον-οφ δεν έχει μέλλον. Και άμα δεν έχει μέλλον στα ον-οφ, δεν έχει πουθενά (εδώ στο γκρισ).
    Το θέμα δεν είναι να πουλάει αλλά πόσο πουλάει. Εγώ ακόμα δεν το έχω δει στο δρόμο.

Και επίσης όπως ξέρεις τα ένθετα και τα περιοδικά το παινεύουν...
    Αλλά με 2 σειρά που πας ρε καραμήτρο....

φίλε δεν κάνουμε διάλογο γράφουμε τις απόψεις μας.
    Η αποψη μου το λοιπόν είναι ότι ο 2 σε σειρά το χαντακώνει το μηχανάκι.
    Όσο καλοστημένο και ροπάτο κι αν είναι αμα δεν φορέσει V στα ον-οφ δεν έχει μέλλον. Και άμα δεν έχει μέλλον στα ον-οφ, δεν έχει πουθενά (εδώ στο γκρισ).
    Το θέμα δεν είναι να πουλάει αλλά πόσο πουλάει. Εγώ ακόμα δεν το έχω δει στο δρόμο.

Και επίσης όπως ξέρεις τα ένθετα και τα περιοδικά το παινεύουν...
    Αλλά με 2 σειρά που πας ρε καραμήτρο....

Η δικια μου αποψη ξερεις ποια ειναι?

Οτι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ

Αν δεν ξερεις ρε φιλε απο μοτοσυκλετες, τοτε κατσε και διαβασε 5 τονους βιβλια μπας και μαθεις τιποτα

Ουτε καν απο κοντα δεν εχεις δει το μηχανακι, και το θαβεις επειδη ειναι ''in line 2''?

Που πας ρε καραμητρο εσυ, οταν δεν εχεις ιδεα απο μηχανακια, και βγαινεις και τα θαβεις

Τhis is internet, ο νοων νοειτο

Προτεινω μελετη, για να μην γινεις πιο πολυ ρεζιλι, οχι τιποτα αλλο

Μεγάλε

Το καραμήτρος που έγραψα αναφερόταν στο μηχανάκι. Μάλλον όμως το αναγνώρισες σαν δικό σου επιθετικό προσδιορισμό και απάντησες ανάλογα σαν καραμήτρος που προφανώς είσαι.

Διεκδικείς λοιπόν από ότι κατάλαβα την απόλυτη γνώση πέρι μηχανών?
    Δηλαδή να μην γράφουμε ότι δεν γουστάρουμε τον 2 σε σειρά? Ψάξε λοιπόν στις γνώσεις σου και πές μας ποιά πετυχημένη KAWA τον φόραγε.

Άστα φίλε, εκτός από ημιμαθής είσαι και αχαρακτήριστος.

Μεγάλε

Το καραμήτρος που έγραψα αναφερόταν στο μηχανάκι. Μάλλον όμως το αναγνώρισες σαν δικό σου επιθετικό προσδιορισμό και απάντησες ανάλογα σαν καραμήτρος που προφανώς είσαι.

Διεκδικείς λοιπόν από ότι κατάλαβα την απόλυτη γνώση πέρι μηχανών?
    Δηλαδή να μην γράφουμε ότι δεν γουστάρουμε τον 2 σε σειρά? Ψάξε λοιπόν στις γνώσεις σου και πές μας ποιά πετυχημένη KAWA τον φόραγε.

Άστα φίλε, εκτός από ημιμαθής είσαι και αχαρακτήριστος.

KLE 500-GPZ 500

Aυτα σου φτανουν?

Καθομαι και συζηταμε, οταν δεν το εχεις δει το μηχανακι ουτε καν απο κοντα

Εγω φιλε μου το εχω οδηγησει, και το εχω στιψει για να δω πως πηγαινει
    Δεν διεκδικω την απολυτη γνωση των μοτοσυκλετων, διεκδικω ομως την μια θεση πιο πανω, απο το απολυτο ΜΗΔΕΝ που εχεις εσυ

Μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να βγαινεις και να θαβεις ενα μηχανακι, ή την τοποθετηση των κυλινδρων του, χωρις καν να ξερεις τι σημαινει αυτη?

Αυτο που δεν γουσταρω ξερεις ποιοι ειναι?

Οτι μερικα ατομα που σκεφτονται να το αγορασουν(ή οποιο αλλο), και δεν εχουν και αυτοι πολλες γνωσεις, μπορει να μπουνε εδω και να διαβασουν 2-3 ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και τελικα να αγορασουν καποιο αλλο που τους αρεσει λιγοτερο

Αν γνωριζεις καθολου απο μηχανολογια, θα ηξερες οτι ενας in line 2, αναλογα με τις μοιρες του στροφαλου, μπορει οχι μονο να μιμηθει τον τροπο λειτουργιας ενος V-2, αλλα ακομα και τον ηχο του(TDM 900)
    Eνας In line 2, ειναι και πολυ πιο ελαφρυς απο εναν V-2, γιατι εχει λιγοτερα μερη(μισοι εκεντροφοροι, μικροτερη κεφαλη συνολικα, κτλ)

Ποιος σου εχει πει οτι ο V-2 ειναι ο απολυτα καλυτερο δικυλινδρος?

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    KLE 500-GPZ 500

Aυτα σου φτανουν?

Καθομαι και συζηταμε, οταν δεν το εχεις δει το μηχανακι ουτε καν απο κοντα

Εγω φιλε μου το εχω οδηγησει, και το εχω στιψει για να δω πως πηγαινει
    Δεν διεκδικω την απολυτη γνωση των μοτοσυκλετων, διεκδικω ομως την μια θεση πιο πανω, απο το απολυτο ΜΗΔΕΝ που εχεις εσυ

Μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να βγαινεις και να θαβεις ενα μηχανακι, ή την τοποθετηση των κυλινδρων του, χωρις καν να ξερεις τι σημαινει αυτη?

Αυτο που δεν γουσταρω ξερεις ποιοι ειναι?

Οτι μερικα ατομα που σκεφτονται να το αγορασουν(ή οποιο αλλο), και δεν εχουν και αυτοι πολλες γνωσεις, μπορει να μπουνε εδω και να διαβασουν 2-3 ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και τελικα να αγορασουν καποιο αλλο που τους αρεσει λιγοτερο

Αν γνωριζεις καθολου απο μηχανολογια, θα ηξερες οτι ενας in line 2, αναλογα με τις μοιρες του στροφαλου, μπορει οχι μονο να μιμηθει τον τροπο λειτουργιας ενος V-2, αλλα ακομα και τον ηχο του(TDM 900)
    Eνας In line 2, ειναι και πολυ πιο ελαφρυς απο εναν V-2, γιατι εχει λιγοτερα μερη(μισοι εκεντροφοροι, μικροτερη κεφαλη συνολικα, κτλ)

Ποιος σου εχει πει οτι ο V-2 ειναι ο απολυτα καλυτερο δικυλινδρος?

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
    KLE και GPZ 500 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μιλάμε για τρελλή επιτυχία τώρα

ορόσημα μηχανές

Μάθε ότι το TDM δεν είναι στημένο σαν V αλλά σαν μονοκύλινδρο. Τώρα για τα παρακάτω περί διάταξης κυλίνδρων, κραδασμών και αίσθησης πρέπει να διαβάσεις κανένα βιβλίο Δυναμικής Μηχανών. (χρειάζονται και γνώσεις ΜΕΚ και ανάλυσης φουριέ)

Ο 2 σε σειρά δεν μπα ναναι μαλαμετένιος, σε ον-οφ δεν πουλάει, δεν φταίω εγώ για αυτό. Θα ήταν προτιμότερο αντί να κάτσουν να σχεδιάζουν ψαλίδια και αμορτισέρ στο πλάι για εφέ, να σχεδιάσουν κανένα σύγχρονο κινητήρα (όπως έκανε η Suzuki), αντί να αναμασάνε μοτεράκια 15 ετίας. Τότε να τους παρεδεχτώ.
    Φίλε η μοτοσυκλετα είναι ο κινητήρας της, γιαυτό την λέμε ΜΗΧΑΝΗ.
    Αυτή είναι η γνώμη μου στο ερώτημα της συζήτησης.
    Αλλά δεν καταλαβάνω τι θέλεις να μας πείς. Σε μια συζήτηση 18 σελίδες για το ποιά μηχανή από τις 2 προτιμάει ο κάθενας, λέμε την γνώμη μας, εσύ πας να μας πείσεις να την αλλάξουμε? Ασπαζόμενοι τις γνώσεις σου???

όπως είπε ο Ainstein:
    Η βλακεία είναι ανίκητη.

αναρωτήσου επίσης γιατί η YAMAHA έκανε τον κόπο να μεταμορφώσει τον γαμάτο (όπως τον περιγράφεις) 2 σε σειραπου φόραγε το σουπερτενερέ, σε ψευδομονοκύλινδρο στο TDM. Μήπως τελικά δεν έιναι και τόσο τέλοιος?

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ KAWASAKI ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ SUZUKI.
    (και όσοι πήραν το KLE δεν είχαν λεφτά να πάρουν το TRANSALP)

Αυτά, αλλάζω καφετέρια,
    πιες καφέ μόνος σου (εύχομαι διαβάζοντας να μορφωθείς)

Σελίδα 17 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ