LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παίδες μια και γίνετε κουβέντα για την βελτίωση του φωτισμού,
να πω ότι είμαι αντίθετος στην χρησιμοποίηση κιτ ζίνον μιας και όπως έχει υποθεί πολλές φορές εδώ μέσα, πρέπει να το υποστηρίζει το όχημα εργοστασιακά ειδάλλως δεν έχεις το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και ενοχλείς και τους υπόλοιπους.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους τις έχουν τοποθετήσει τις λάμπες φίλιπς που αναφέρθηκαν παραπάνω ή τις οσραμ ναιτμπρέικερ είναι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα στο φανάρι, αν τελικά αξίζει η αγορά τους ,και ποιες είναι οι καλύτερες.
Ααααα και αν ξέρει κανείς που τις βρίσκουμε θεσσαλονίκη.![]()
καμμία περίπτωση ζημιάς σε κανένα φανάρι..... αν βέβαια έχεις ιταλικό μηχανάκι δεν παίρνω όρκο......
εγώ με τις xenon effect που έβαλα πριν πολλά χρόνια είδα μεγάλη διαφορά....
οι δε Philips X-treme Power ισχυρίζονται οτι δίνουν 80% περισσότερο φως!
googlαρέ τες και θα βρεις ενα σκασμό μαγαζιά (όχι απαραίτητα στην θεσ/κη)..... το σετ (2 λάμπες και 2 ψειρες) πρέπει να έχει 20€ πάνω κάτω (στις xenon effect)
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 13/09/2012 στις 05:41.
Μαγκες σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!
Μετα απο προτασεις σας κ ψαξιμο, κατεληξα λοιπον να ξεκινησω με την απλουστερη κ οικονομικοτερη λυση κ αυτο ειναι να αλλαξω λαμπτηρες κ μαλιστα παω για τις Philips,οπου απο αυτα που ειδα κ διαβασα αξιζουν. Θεωρω οτι η αποδοση τους θα με αφησει περα για περα ικανοποιημενο. Αν οχι θα προβω σε αγορα πλευρικων προβολακιων, τυπου ομως προτζεκτορα.....που εχουν κ καλη αποδοση, αλλα κ δεν στραβωνουν τον κοσμο.
Τελευταια ερωτηση.......τα 950 Adventure φορανε δυο λαμπες μια Η3 (μεγαλη σκαλα) κ μια Η7 (μεσαι σκαλα) σωστα? Επειδη δεν εχω ανοιξει ακομα μπροστα το φερινγκ ωστε να δω τι φοραει....λεω μηπως ξερει κανεις κ τις παραγγειλω κ ανοιξω μια φορα κ κλεισω......Ευχαριστω κ παλι.....
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
H3 + H7 οπως τα λες.
Δεν παθαινουν τιποτα τα κατοπτρα απο τη ζεστη, μην το φοβασαι.
Σωστη η επιλογη σου για να αλλαξεις μονο λαμπες
Βαζεις και 2 τετοια προβολια led και εισαι αρχοντας!
http://www.ebay.com/itm/10W-LED-Work...item4ab84f4f07
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
εγω φοραω 2 Η4 οποτε πηρα ενα σετ με 2 σλιμ ballast
το πιο δυσκολο κομματι ειναι να βγει το φαναρι απο την μηχανη
μετα το βαζεις στο φουρνο στους 80-100 βαθμους για να μαλακωσει η κολλα και το ανοιγεις
τα προτζεκτορακια μπαινουν βιδωτα στις τρυπες απο τις λαμπες
καθαριζεις οτι υπολειματα υπαρχουν απο την παλια κολλα βαζεις καινουρια(υπαρχει μεσα στι κιτ)
και κλεινεις το φαναρι
αν τωρα στην πορεια καει καμια λαμπα τοτε την αλλαζεις κανονικα οπως και τις μαμα
μπαινουν στο πισω μερος του προτζεκτορα
ειναι ευκολο απλα θελει υπομονη
μερικές φώτο και απο την δικία μου μετατροπή με projectors οταν είχα το 929..
http://www.moto.gr/forums/showthread...929+projectors
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Εγώ πάλι έχω ξένον εδώ και 4 χρόνια. Έβαλα τα κινέζικα που έφτασαν και στα €20 το μπάλαστ και καμμιά €12 η κάθε λάμπα. Προβλήματα υπάρχουν στο ότι καμμιά φορά δεν ανάβουν με τη μία και θέλουν παίδεμα, μέχρι να ζεσταθούν. Άπαξ και ζεσταθούν, δουλεύουν κανονικά. Αυτό είναι πρόβλημα βέβαια για τη μεγάλη σκάλα, που αναβοσβήνει συχνά. Αλλά και €400 για τα καλά γιαπωνέζικα δε δίνω. Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει και κάποια που καταργούν το ένα κουτάκι, το στάρτερ. Για την επιλογή βαθμών Κέλβιν αναφέρω οτι όσο πιό χαμηλά τόσο πιό κοντά στο ηλιακό φώς με υποκίτρινη χροιά. Εγώ προτιμώ τους 3000Κ. Έχω διαβάσει οτι όσο πιό κοντά στο ιώδες, τόσο πιό μικρή η ένταση φωτισμού. Επίσης αλοιώνεται και το χρώμα των αντικειμένων. Το φώς που παράγουν τα 33W είναι περίπου 3πλάσιο από τις κανονικές πυρακτώσεως και έχουμε και οικονομία ηλεκτρικού. Για το στράβωμα των απέναντι προσέξτε τη ρύθμιση, αλλά δεν είναι και τόσο εκτός όπως λένε πολλοί.
Συστήνω προσοχή να μην τοποθετείται το μπάλαστ κοντά στην ηλεκτρονική, ή σε κεραία συναγερμού. Ο παλμός που κάνει κατά την έναυση, μπορεί μέχρι και να σβήνει τον κινητήρα στιγμιαία, την στιγμή της έναυσης. Το αντιμετώπισα εγώ στο ΚΤΜ990Adv .
Γειά χαρά.
παιζουν καποιες osram nightbraker unlimited τελευταια.
γενικα αυτες που εχουν εξτρα φως ας πουμε,τι διαρκεια ζωης εχουν στο περιπου;
το μηχανακι φοραει 2 Η4,osram,με αρκετα λευκο φως,και στα σχεδον 2 χρονια που εχω το μηχανακι ζουν ακομα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
οι απλές πυρακτώσεως έχουν περίπου 3000-5000ώρες λειτουργίας. Οι μαρκάτες δυνατότερες παίζουν από 5000-6000ώρες λειτουργίας
αν ισχυει και για τις nightbraker να παω να τις βαλω!!!
ειχα παει για κατι λαμπες για το σπιτι και πιασαμε κουβεντα (ειχα καιρο να δω τετοια εξυπηρετηση) και του ειπα οτι σκεφτομαι για τις nigthracer -αν δεν κανω λαθος-που εχουν καποιο αντικραδασμικο για τα μηχανακια.
και μου πε,ελα και θα σου βαλω για δοκιμη την μια,θα την βγαλω και θα σου βαλω την αλλη και μετα διαλεξε.μου εδειξε χαρακτηριστικα με κερια κλπ και ειναι η πορνη η nightbraker μπροστα με μεγαλη διαφορα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....