Αχ.. Βρε xxxristos ... Μεσα εισαι τοση ωρα και εγω περιμενα απαντηση ... Μαλλον θα ελενχες ορθογραφιες σε αλλα ποστ και δεν θα προσεξες !!![]()
Κριμα !!!
![]()
Αχ.. Βρε xxxristos ... Μεσα εισαι τοση ωρα και εγω περιμενα απαντηση ... Μαλλον θα ελενχες ορθογραφιες σε αλλα ποστ και δεν θα προσεξες !!![]()
Κριμα !!!
![]()
κακε!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κριμα !!!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από melodystyle2003
Τέρας!! Περιμένουμε video & photos!
Ναι καλα, περίμενε εσύ!
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ΚΙΤ το φλέρταρα για το ΧΤΧ 660 για μετατροπή και ήμουν λίγο δύσπιστος. Αλλά τελικά δέχεται στροφές κ.τ.λ. Φοβερό project Μπράβο
Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?
George the Carbon Maniac.
---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Yπαρχει και αλλο ενα κιτ σε σχημα V απο κομπρεσερ σκατατζιδικου που μπαινει κουτι σε 660 !!! Μπορει να σε ενοχλουν λιγο τα καυσαερια ( καταλοιπα του V) αλλα συνηθεια ειναι ολα !! :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από grat
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ΚΙΤ το φλέρταρα για το ΧΤΧ 660 για μετατροπή και ήμουν λίγο δύσπιστος. Αλλά τελικά δέχεται στροφές κ.τ.λ. Φοβερό project Μπράβο
Μολις ανεβασει ο αλλος φωτο απο το project που φλερταρες και εσυ , θα σου ανεβασω και τις δικες μου φωτο !!!
:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Yπαρχει και αλλο ενα κιτ σε σχημα V απο κομπρεσερ σκατατζιδικου που μπαινει κουτι σε 660 !!! Μπορει να σε ενοχλουν λιγο τα καυσαερια ( καταλοιπα του V) αλλα συνηθεια ειναι ολα !! :smilea:
Μολις ανεβασει ο αλλος φωτο απο το project που φλερταρες και εσυ , θα σου ανεβασω και τις δικες μου φωτο !!!
:hypnotize
Για να μη κάνω την χάρη σε σένα και σε κανα δυο ακόμα πυροβολημένους που κάνουν πως ξέρουν από τεχνικά δεν ανεβάζω άλλες φωτό, και γενικά έπαψα να γράφω σε αυτό το ποστ.
Αλλά να κοροϊδεύετε εσύ και 2-3 άλλοι ακόμα όποιον γράφει ένα καλό λόγο για κάτι που έφτιαξα με τον κόπο μου είναι μεγάλη μαλακία από μέρους σας, αλλά δε περίμενα τίποτα καλύτερο από ανθρωπάκια σαν του λόγου σας. Βρείτε καμια γκόμενα να γαμήσετε λίγο ρεεεεεεεεε
Προς όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν το post : Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Κοπο σου?? Ποιον κοπο σου ????Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Σκατατζίδικο είναι το σπίτι σου κακεντρεχή μαλάκα.
Για να μη κάνω την χάρη σε σένα και σε κανα δυο ακόμα πυροβολημένους που κάνουν πως ξέρουν από τεχνικά δεν ανεβάζω άλλες φωτό, και γενικά έπαψα να γράφω σε αυτό το ποστ.
Αλλά να κοροϊδεύετε εσύ και 2-3 άλλοι ακόμα όποιον γράφει ένα καλό λόγο για κάτι που έφτιαξα με τον κόπο μου είναι μεγάλη μαλακία από μέρους σας, αλλά δε περίμενα τίποτα καλύτερο από ανθρωπάκια σαν του λόγου σας. Βρείτε καμια γκόμενα να γαμήσετε λίγο ρεεεεεεεεε
Προς όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν το post : Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Ακου ΜΑΛΑΚΑΚΟ .......Σε κοροιδευω επειδη μας γεμισες 500 σελιδες φουμαρα ΧΩΡΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν ζητησες ουτε ενα συγνωμη για τον χρονο που εφαγες σε καποιους απο εδω μεσα προσπαθωντας οι κοπανοι να καταλαβουν τις μπουρδες που τους αραδιαζες !!!
Και επειδη σε εκοψα σε αλλο ποστ το τι σοι σκατοχαρακτηρας εισαι , σου ξεθαψα το ποστ σου μπας και το διαβασει η πρωην σου και σου δωσει να καταλαβεις οτι πρωτα πρεπει να κρινεις τον εαυτο σου και μετα τους υπολοιπους !!!
Οσο για το τι ειναι το σπιτι μου απλα ευχομαι να σε συναντησω καπου -- καποτε !!! Θα ειναι απιστευτες οι στροφες που θα σου κοπαναω το κεφαλι σου στο τοιχο !!!
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.. Ε .. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!
Οι φωτό είναι αποδείξεις! Δυστυχώς η μηχανή ολόκληρη δε μπορεί να περάσει μέσα από καλώδια για ν' ανεβεί κι αυτή στο site και να την κάνει download ο καθένας για να την πάρει μια βόλτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν κοροιδευω τιποτα !!! Εσυ μας γεμισες 500 σελιδες φουμαρα ΧΩΡΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΙΠΟΤΑ, και δεν ζητησες ουτε ενα συγνωμη !!!
Οσο για το τι ειναι το σπιτι μου απλα ευχομαι να σε συναντησω καπου -- καποτε !!! Θα ειναι απιστευτες οι στροφες που θα σου κοπαναω το κεφαλι σου στο τοιχο !!!
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.. Ε .. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!
Όσο για τα υπόλοιπα... τι μου λες... έχω χεστεί από τον φόβο μου... θα περάσω από εκεί να τα αφήσω!!!
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Εξυπνάδες λέω εγώ, Ο Ασχετος,που ούτε μια ασφάλεια δεν μπορώ να αλλάξω στη μηχανή μου!
Εσύ όμως ξέρεις να κάνεις πολλά απ' ότι λές!
Ε, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ 2 ΦΩΤΟ!
ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟΥ!!!
Και καλά δεν ξανα ασχολείσαι με το πόστ αυτό!
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα συνέβενε άν δε με έκραζε κάποιος από την 5η κιόλας σελίδα του topic...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εξυπνάδες λέω εγώ, Ο Ασχετος,που ούτε μια ασφάλεια δεν μπορώ να αλλάξω στη μηχανή μου!
Εσύ όμως ξέρεις να κάνεις πολλά απ' ότι λές!
Ε, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ 2 ΦΩΤΟ!
ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟΥ!!!
![]()
![]()
![]()
Ας φτιάξει αυτός κάτι καλύτερο και τότε μιλάμε....
Έχει νόημα να ανεβάσω κάτι άλλο πια?
Δυναμομέτρηση αν ανεβάσω θα πουνε οτι είναι Fotoshop.
Εδώ που τα λέμε, και τη μηχανή αν δούνε live μπροστά τους θα πούνε οτι είναι παραίσθηση από τα ληγμένα που παίρνουν....
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Yπαρχει και αλλο ενα κιτ σε σχημα V απο κομπρεσερ σκατατζιδικου που μπαινει κουτι σε 660 !!! Μπορει να σε ενοχλουν λιγο τα καυσαερια ( καταλοιπα του V) αλλα συνηθεια ειναι ολα !! :smilea:
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
H αλήθεια είναι STOYBI ότι δεν το προχώρησα γιατί όπως ανάφερα ήμουν δύσπιστος. Κάποιοι μου έλεγαν ότι θα πετύχει και κάποιοι όχι λόγω ότι το 700 είναι χαμηλόστροφο και δεν θα συνεργαζόνταν με το ΧΤΧ. Από ότι βλέπω θα πρέπει λοιπόν ο Αγαπητός xxxristos να βάλει τα δυνατά του και να αποδείξει ότι το project που έχει ξεκινήσει είναι αληθές όπως επίσης και να λύσει όλες τις απορείες των παιδιών που βλέπουν αυτό το Post ούτως σώστε να δώσει ελπίδες (εάν υπάρχουν) σε αυτούς που όντως θέλουν να το κάνουν ή σε αυτούς που δεν το πιστεύουν. Για να δούμε λοιπόν o χρόνος θα δείξει.
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?
δακρύσει λεμε με αυτο το wr 90 άλογα...
λοιπόν και εγώ έχω παιδια ενα σούπερ ντουκ το οποιο δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά ειναι προτζεκτ και εχει κοντα στα 260 αλογα ροδα.στο γρανάζι κινησης εχει 261.αρα??
οποιος δε με πιστευει θα ανεβάσω και φωτό αργότερα.....
![]()
ΚΑΛΟ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δακρύσει λεμε με αυτο το wr 90 άλογα...
λοιπόν και εγώ έχω παιδια ενα σούπερ ντουκ το οποιο δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά ειναι προτζεκτ και εχει κοντα στα 260 αλογα ροδα.στο γρανάζι κινησης εχει 261.αρα??
οποιος δε με πιστευει θα ανεβάσω και φωτό αργότερα.....
![]()
![]()