Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 196

Θέμα: Wr με 90 άλογα τροχο!!!

Εμένα γνήσιο μου φαίνεται.

Πάντως Χρήστο, εκεί ψηλά ... κάτι γίνεται.
    Φαντάζομαι δεν περιμένεις να στο πει κανείς ότι η καμπύλη απόδοσης θέλει δούλεμα.

Τα 9 kg ροπής πάντως είναι πολύ εντυπωσιακά.:smilea:

You BETA believe...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Λοιπόν... είναι γνήσια γιατρέ μου???
    Γαμώ.9 κιλά ροπης..

μετρήσεις εχει κάνει το μηχανάκι?
    0-402 μετρα?

με το "μαμά" ψαλίδι ξεκινάει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της grat
    Mια ερώτηση,

το project πότε ξεκίνησε?

Ευχαριστώ
    Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
    Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?

George the Carbon Maniac.

---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
    Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.

Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παραθετω γνησιες δυναμομετρησεις απο FAZER 600 s για να δει ο οποιος θελει πως ειναι ολοκληρωμενο ενα σχεδιαγραμα δυναμομετρησης ( που δεν ειναι απλα δυο τραβηγμενες γραμμες ) !!

Φυσικα καποιος παρατηρητικος θα δει κι ολας ποσο πιο ομαλα απο το φαιζερ βγαζει ενα μηχανακι για ντραγκστερ (οπως το παραπανω υποτιθετε) την ιποδυναμη στον δρομο !! Τρυπα πουθενα εκτος απο πολυ ψηλα .. Χωρια που πρεπει να εχει ροδες για να ανεβει στο δυναμομετρο !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	post-645-1141819601_thumb.jpg 
Προβολές:	616 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	68979

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Εμένα γνήσιο μου φαίνεται.

Πάντως Χρήστο, εκεί ψηλά ... κάτι γίνεται.
    Φαντάζομαι δεν περιμένεις να στο πει κανείς ότι η καμπύλη απόδοσης θέλει δούλεμα.

Τα 9 kg ροπής πάντως είναι πολύ εντυπωσιακά.:smilea:
    Τα σχεδόν 9 κιλά βγαίνουν πολύ χαμηλά σε σχέση με το "μαμά" πολύστροφο μοτέρ....

Μετά τις 10.500 δεν δούλευε καλά, έκανε διακοπές και πνιγόταν ενώ στο data logger φαινόταν οτι όλα πήγαιναν καλά... Πάντως ακόμα προσπαθώ να ανεβάσω κι άλλο τις στροφές (αρχικά σκόπευα να φτάνει μέχρι 13.000) αλλά τελικά μπροστά στο ρίσκο να γίνει καμία χοντρή ζημιά και οι 10.500 καλές είναι...

Απλά μου την σπάει να συμπεριφέρεται σαν Caterpillar παρά σαν μονοθέσιο F1!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grat
    Mια ερώτηση,

το project πότε ξεκίνησε?

Ευχαριστώ
    Η ιδέα, έρευνα και σχεδιασμός άρχισαν πέρυσι τέτοια εποχή.
    Τα ανταλλακτικά άρχισαν να παραγγέλνονται-συγκεντρώνονται αρχές 2006.
    Οι πρώτες δοκιμές το Πάσχα και τελείωσε κατά το καλοκαίρι.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παραθετω γνησιες δυναμομετρησεις απο FAZER 600 s για να δει ο οποιος θελει πως ειναι ολοκληρωμενο ενα σχεδιαγραμα δυναμομετρησης ( που δεν ειναι απλα δυο τραβηγμενες γραμμες ) !!

Φυσικα καποιος παρατηρητικος θα δει κι ολας ποσο πιο ομαλα απο το φαιζερ βγαζει ενα μηχανακι για ντραγκστερ (οπως το παραπανω υποτιθετε) την ιποδυναμη στον δρομο !! Τρυπα πουθενα εκτος απο πολυ ψηλα .. Χωρια που πρεπει να εχει ροδες για να ανεβει στο δυναμομετρο !!!
    Μαν, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς.

Οι φτωχές μου μηχανολογικές γνώσεις πάντως μου λένε ότι οι καμπύλες ροπής και ιπποδύναμης που βλέπουμε είναι σχετικές μεταξύ τους. Τώρα αν ο xxxristos είναι τόσο αργόσχολος ώστε να κάθεται και να τα κάνει στο χέρι με ΤΟΣΗ ακρίβεια δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά δεν το νομίζω.

Επίσης υπάρχουν και δυναμόμετρα που δεν χρειάζονται ρόδες (chassis dynamometers) όπως τα Superflow (αν και το συγκεκριμμένο είναι Mustang για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα πέρα από το ότι τέτοιο χρησιμοποιούν οι 4T για τις μετρήσεις τους).ι

You BETA believe...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    είπαμε να λήξει το θέμα ρε Σωτήρη, αλλά επιμένεις ...

Εδώ περιμένουμε τόσους μήνες 2 ΑΠΛΑ νούμερα (Διάμετρος Χ Διαδρομή του εμβόλου ...) μπας και βγάλουμε άκρη με την γραμμική ταχύτητα του πιστονιού και τις στροφές που θα έπρεπε να ανεβάσει για να βγάλει αυτά τα 90 αλόγατα ...!!!

(η λογική του "Το 450 βγάζει 45 άλογα, άρα το 700 βγάζει 70, άντε και η βελτιωσάρα του 30%, τα πιάσαμε τα 90 άλογα", είναι μάλλον παιδαριώδης...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Εδώ περιμένουμε τόσους μήνες 2 ΑΠΛΑ νούμερα (Διάμετρος Χ Διαδρομή του εμβόλου ...) μπας και βγάλουμε άκρη με την γραμμική ταχύτητα του πιστονιού και τις στροφές που θα έπρεπε να ανεβάσει για να βγάλει αυτά τα 90 αλόγατα ...!!!

(η λογική του "Το 450 βγάζει 45 άλογα, άρα το 700 βγάζει 70, άντε και η βελτιωσάρα του 30%, τα πιάσαμε τα 90 άλογα", είναι μάλλον παιδαριώδης...)
    EMENA ME EXOYNE ENTYΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ!!!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Η θεωριτικες μου γνωσεις ειναι λιγες αλλα οι πρακτικες κατι γινετε.Κατι δεν μου κολαει σε αυτη τη μοντα παντως! Το διαβαζω και το ξανα διαβαζω και ολο κατι λειπει...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Οι φτωχές μου μηχανολογικές γνώσεις πάντως μου λένε ότι οι καμπύλες ροπής και ιπποδύναμης που βλέπουμε είναι σχετικές μεταξύ τους. Τώρα αν ο xxxristos είναι τόσο αργόσχολος ώστε να κάθεται και να τα κάνει στο χέρι με ΤΟΣΗ ακρίβεια δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά δεν το νομίζω.

Επίσης υπάρχουν και δυναμόμετρα που δεν χρειάζονται ρόδες (chassis dynamometers) όπως τα Superflow (αν και το συγκεκριμμένο είναι Mustang για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα πέρα από το ότι τέτοιο χρησιμοποιούν οι 4T για τις μετρήσεις τους).ι

Eννοω οτι για ενα φιαγμενο μηχανακι να βγαζει τοσο ομαλη ισχυ απο τις χαμηλες μεχρι και μεση υψηλων στροφων ειναι πραγμα απιθανο-αδυνατο !!! Το απολυτα φυσιολογικο για ενα τοσο φιαγμενο μηχανακι για ντραγκστερ και μονο οπως εχει δηλωσει, θα ηταν τουλαχιστον μεχρι αρχη μεσαιων το γραφημα να εδειχνε σαν σεισμογραφος. Αυτο που εχει βαλει δειχνη οτι απο τις 2500 στροφες τραβαει πιο γραμικα απο BMW !!! Περα απο αυτο. Θα εχετε ξεχασει οτι ειπε οτι προσθεσε κομπρεσορα πανω με στοχο τα 150 αλογα και απο εκει και περα αρχισαν τα πανυγηρια !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos Μιας και όλα μέχρι εδώ δουλέψανε ρολόι, το μοτέρ ξαναμπήκε στο δυναμόμετρο για να μπεί compressor με στόχο τα 150 άλογα!

Κάτσε να δούμε τι θα γίνει τόρα.......

Επισεις αγαπητε dirtbird δεν εχει καμμια σημασια στο παρον ποστ αν υπαρχουν δυναμομετρα που δεν χρειαζονται ροδες... Τον τιτλο του tread τον ειδες ??? Μηπως εχεις μπερδευτει.... Μιλαμε για μοτοσυκλετες?? Η για μοτοπαγγους ??? Μπηκε ποτε αυτο το μοτερ ( αν δουλεψε ποτε ) πανω σε πλασιο ??? Πως ?? Με το ψυγειο και την μπαταρια απο αυτοκινητο ??? Να ξεκινησει-να φρεναρει να στριψει???

Μηπως πρεπει να διαβασεις ολο το εργο απο την αρχη για να καταλαβεις ορισμενα πραγματα ???

Το θεμα για μενα ελαβε τελος !!

Για αλλο λογο το ξεθαψα , και προκαλεσα...Αλλα και παλι μπινελικια μονο... Η απαντηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eννοω οτι για ενα φιαγμενο μηχανακι να βγαζει τοσο ομαλη ισχυ απο τις χαμηλες μεχρι και μεση υψηλων στροφων ειναι πραγμα απιθανο-αδυνατο !!! Το απολυτα φυσιολογικο για ενα τοσο φιαγμενο μηχανακι για ντραγκστερ και μονο οπως εχει δηλωσει, θα ηταν τουλαχιστον μεχρι αρχη μεσαιων το γραφημα να εδειχνε σαν σεισμογραφος. Αυτο που εχει βαλει δειχνη οτι απο τις 2500 στροφες τραβαει πιο γραμικα απο BMW !!! Περα απο αυτο. Θα εχετε ξεχασει οτι ειπε οτι προσθεσε κομπρεσορα πανω με στοχο τα 150 αλογα και απο εκει και περα αρχισαν τα πανυγηρια !!!!

ΟΚ, εγώ αναφερόμουν σε αυτό-καθαυτό το διάγραμμα. Το περί 'κατσαρού' είναι πιθανό αλλά συνήθως σε τροφοδοσίες με καρμπυρατέρ.

Για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις (περί μοτοπάγγων κ.τ.λ) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Στο φινάλε γιατί να φτιάξεις ντράγκστερ με τέτοιο κυβισμό και μονοκύλινδρο (εκτός εάν υπάρχει τέτοια κατηγορία). Και γιατί να χρησιμοποιήσεις το rolling chassis ενός enduro.

Όπως επίσης προβληματίζομαι με αυτές τις επιλογές του xxx όταν τις συνδυάσω με το -αναφερόμενο από αυτόν- μορφωτικό του background και εργασιακή του εμπειρία.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να τον κατακρίνω για τις επιλογές του, μπορεί να του την βάρεσε, να έβαλε στοίχημα με τον κολλητό του ή οτιδήποτε άλλο που δεν μας πέφτει λόγος.

ΣΗΜ: δεν το βλέπω να ξαναδιαβάζω το thread από την αρχή. Αντιθέτως θα πρότεινα στον Χρήστο να φτιάξει ένα νέο συνοπτικό (σε συνεργασία με τον mod) εάν και εφόσον έχει φτάσει σε κάποιο καλό σημείο.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Ρε old

εχουμε 95χ63.5 μαμά

Δεν βάζουμε ένα πειραγμένο στρόφαλο του εμπορίου 68 αλλά φτιάχνουμε ένα δικό μας 70.
    Κάνουμε μερικές απλές πράξεις και βγάζουμε απαιτούμενη διάμετρο για 700 112,8 μμ

δηλαδή 18 χιλιοστά oversize.
    Και 6.5 χιλιοστά μεγαλύτερη διαδρομή.
    Σε πειράζει ακόμα η γραμμική ταχύτητα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό το είδος πλάκας.

εμενα προσωπικα μου κανει κατι σαν γεννητρια

παντως και ολο αυτο ειναι ενα παραμυθη το παλικαρη εχασε σε μια κοντρα απο ενα ΚΤΜ τις προαλες και τωρα θελει να πισει τον εαυτο του πως με καποιο τροπο θα το νικησει εμενα παντως σας λεω οτι μου κανει κατι για γεννητρια αν ηταν πραγματικα για μηχανη αυτο το πραμα θα επρεπε ηδη να το ειχαμε δει πανω σε σκελετο οεοοοοο και επειδει μου κανει λιγο για προτζεκτ σχολικο συγνωμη αλλα θα το πω σαν σχολειο μου κανει αυτο το σκηνικο πισω απο τις φωτο συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν γινονται αυτα τα πραματα νιτρο 90 αλογα και 180 πανω σε ενα WR ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟ ΤΑ ΛΕΜΕ

Υ.Γ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΑΙΚΟΥ
    100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 200 αλογα τροχο
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 07:43
  2. Απιστευτο αφρικα με 34 αλογα!!!
    από nikolass στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 19:32