Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
.................................
θα μου φερεις μια Τομπλερον απο το αεροδρομιο..??
ειναι η αδυναμια μου.
Πας φιρι-φιρι για κανα λιθοβολισμο εσυ ...![]()
:rotflmao:
![]()
Νάσαι καλά ρε Χρήστο ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
ΦΥΣΙΚΑ και θα κατηγορηθείς για εμπάθεια, φαινόμενο άκρως φισιολογικό για κλασσικό μαλάκα Έλληνα, ο οποίος βλέποντας σωστές δουλειές τρίτων, σπεύδει να ρίξει γιαούρτια αντί να χειροκριτήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που δε βγάζω κανένα εργαλείο μου σε περιοδικά. Το έκανα βόλτα και το φχαριστήθηκα, τόρα θα γίνει και compressor και θα ολοκληρωθώ σαν αναβάτης. Εσύ μείνε με το KTM σου και με τη μιζέρια σου να γουστάρεις. Από Δευτέρα θα βάλω και 2-3 φωτό ακόμα με τον κομπρέσορα επάνω και με τον ΕΑΥΤΟ μου μέσα στις φωτό αυτή τη φορά και τέλος. Και μετά βγές να γράψεις ότι αρχιδιά σου κατέβει. Άϊντε πρόβατο.
Με έβγαλες από τον κόπο....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
xxxristosΤ ι να χειροκροτησουμε ρε φιλε ???ΦΥΣΙΚΑ και θα κατηγορηθείς για εμπάθεια, φαινόμενο άκρως φισιολογικό για κλασσικό μαλάκα Έλληνα, ο οποίος βλέποντας σωστές δουλειές τρίτων, σπεύδει να ρίξει γιαούρτια αντί να χειροκριτήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που δε βγάζω κανένα εργαλείο μου σε περιοδικά. Το έκανα βόλτα και το φχαριστήθηκα, τόρα θα γίνει και compressor και θα ολοκληρωθώ σαν αναβάτης. Εσύ μείνε με το KTM σου και με τη μιζέρια σου να γουστάρεις. Από Δευτέρα θα βάλω και 2-3 φωτό ακόμα με τον κομπρέσορα επάνω και με τον ΕΑΥΤΟ μου μέσα στις φωτό αυτή τη φορά και τέλος. Και μετά βγές να γράψεις ότι αρχιδιά σου κατέβει. Άϊντε πρόβατο.![]()
Πας καλα ??? :hypnotize
Απο τον Μαιο μας τα εχεις κανει τσουρεκια με το υπερμηχανακι & 2 φοτο με το μοτερ διπλα σε ψυγειο απο τριαξονικο , που και να δουλευει, το μονο που μπορει να κανει ειναι το απολυτο τιποτα !!! Δεν στριβει--δεν φρεναρει ( Γιατι απο φρενα και αναρτησεις δεν εχεις κανει τιποτα κατα ομολογια σου και για να δουλεψει αυτο το πραγμα μαλλον ειναι απαραιτητα δεν νομιζεις ?? )και σηκωνετε με πεμπτες ( λες και το μαμα δεν σηκωνετε με πεμπτη ) ...![]()
Και που εισαι ... Μιζερος εισαι εσυ φιλε μου που ασχολεισε και ολοκληρονεσε σαν αναβατης σε μηχανακια που πανε μονο ευθεια... Ξερεις θελει πολλα μπολς για να μπορεις να στριβεις και να φρεναρεις γρηγορα εστω και με μαμα μηχανακια !!!
Γεια μας...
![]()
ΥΓ. Και που εισαι ?? Το κομπρεσορα πιαστον πανω στο μοτερ με ζιπακια οχι με μονοτικη ( θΑ φαινετε ) ...Και αυτο το τελευταιο το γραφω γιατι δεν ειχες τα μπολλςς να απαντησεις σε μερικες ενστασεις σε καποιον που σε αμφισβητησε μαστερ οποτε το ολο θεμα ζιπακι.... μου μυριζει !!![]()
re paidia pou xete oloi megala mpalakia..
tsakoneste gia diaforetika pragmata,
alli magia na ftiaxneis patentes kala, alli magia na odigas kala..
to palikari ithele na ftiaksei ena piravlo ( an ontos to ftiakse)..
eseis pou kollate sto an odigiete i oxi..
ta dika tou lefta edose, to diko tou xrono kai to goustare..
den iparxei kanenas logos na ton krazete, an ontos den bgalei fotos i videos tha vromisei i douleia..apla ta pragmata..
kai oson afora to oti tha xaramistei stin ellada an mporei na kanei afta pou isxirizete, eimai sigouros kai go..
afta
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ασε που αν ημουν στην θεση του πολυ πιθανον να μην καθομουν να βαλω τπτ... θα πησμονα και δεν θα με ενδιεφερε...
Μα ήδη πείσμωσα και δε με ενδιαφέρει πλέον...Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Ασε που αν ημουν στην θεση του πολυ πιθανον να μην καθομουν να βαλω τπτ... θα πησμονα και δεν θα με ενδιεφερε...
2-3 φωτό θα τραβήξω αύριο ΕΠΗΤΕΙΔΕΣ με τον εαυτό μου μέσα και το μοτέρ με την προεργασία που έχω κάνει για το compressor και τέλος.
Όχι που θα έχω τον κάθε καραγκιόζη να μου χαλάει ένα ποστ που βρίσκεται σε ειδική κατηγορία (Βελτιώσεις) και αν ο spammer δεν ήταν ο ίδιος administrator θα τον είχαν κόψει ήδη...
Αυτή είναι η αξιοκρατία του forum...
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Ναι ακριβώς φίλε, συμφωνώ μαζί σου. Γιατί έχουμε τους "γεννημένους" μοτοσικλετιστές που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από το να λένε πόσο κουλοί και άσχετοι είναι οι άλλοι, και όταν ένας άνθρωπος με παραπάνω γνώσεις ή παραπάνω μεράκι (γιατί έτσι είναι) από τους "γεννημένους" μηχανόβιους, ποστάρει κάτι ή πει την άποψή του, στην πυρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Αυτή είναι η αξιοκρατία του forum...
Φτιάξε το μοτέρ φίλε και κάν'το γιατί εσύ ξέρεις και γουστάρεις και άσε τους ξερόλες στην αμάθεια. Όπως πάντα, αυτοί ξέρουν καλύτερα...
www.clubcsl.com
Μαθαμε και κατι κουνουριο για το μοτο σημερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
ποστάρει κάτι ή πει την άποψή του, στην πυρά.
Αντε βοηθεια μας.......![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
xxxristosΝα σου θυμισω τους χαρακτηρισμους που εκτοξευεις και συνεχιζεις να το κανεις κι ολας σε οσους σε αμφισβητουν !! Παρακολουθω το ποστ σου απο την αρχη με ενδιαφερον και χωρις να εχω επεμβει πουθενα στην διαρκεια του, αλλα επειδη εχω τις αμφιβολιες μου για το ενχειρημα σου, θεωρησα προσβολη και για το ατομο μου την απαντηση που εδωσες στον οποιον σε αμφισβητησε !!! Σε ενα ποστ υπαρχει και ο αντιλογος αν δεν μπορεις να τον υποστεις καλλυτερα να το ελεγες απο την αρχη να μην εφτανε το ποστ εδω που εφτασε !!Όχι που θα έχω τον κάθε καραγκιόζη να μου χαλάει ένα ποστ που βρίσκεται σε ειδική κατηγορία (Βελτιώσεις) και αν ο spammer δεν ήταν ο ίδιος administrator θα τον είχαν κόψει ήδη...![]()
as perasoume ligo sta epi tis ousias...
(kai as afisoume tis askopes kai xwris noima adiparatheseis...)
(en sidomia omws giati viazomai)
file xxxristo exw kapoies apories os pros to project sou...
1. tha borouses na postareis ta diagrammata tis dinamometrisis?
gia na vgoun 90hp (bhp) apo 700cc monokilindro thelei polles strofes...
anarwtiemai poso "elastikos" borei na einai enas monokilindros kinitiras tetoias apodwsis... (?)
kai apo to granazi mexri ton piso troxo tha xasei ligotero apo 1hp???
2. to olo project to kovw na eftase panw apo tin ajia enos kainouriou wr kai na sou pire para poli xrono gia na to fereis se logariasmo...
i metatropi pou egine (veltiotikos oikos?)?
exei janaginei or ise prwtoporos?
katalaveneis oti mia toso sovari metatropi fernei sponsores poli eukola (isos kai kipela pagosmiou)
kai an oxi gia esena, gia to magazi pou sto eftiaje...
3. meta les oti elafrwses to wr...
kai les oti ekopses tis vides pou itan ligo megaliteres apo to apolitos anagaio...
ekatses dld kai elises oles tis vides kai tis eferes akrivos, oste na kerdiseis to varos 2 kermatwn evro?
twra katalava giati den foras botes, kranos ktlp...
den se katigorw gia psevdos, alla opws katalaveneis exeis pei polla enw den exeis parousiasei tipota perissotero apo 3 fwto enos kinitira panw se kapoio dinamometro kai ta onomata diaforwn adalaktikwn... se diastima enos mina...
den amfivalw oti meta apo mia tetoia metatropi to moter tha skotwnei...
alla einai edelos allo progma na les [90+hp ston troxo...]
telos, les kati gia compressor se auton ton kinitira kai apodwsi panw apo 140hp...
egw apla tha perimenw na dw pou to pas...
asta exw trejimo simera giati epistrefw mesa...![]()
![]()
![]()
![]()
to podi egiane?![]()
ade giati egw opou nane apoliwmai!!![]()
(tha ithela...![]()
)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
p.s. an DEN viazomouna tha erixna kai merikous tipous ipologismou twn strofwn gia mia tetoia apodwsi (me dedomeni tin megisti epitrepomeni taxitita kinisis tou pistoniou) kathos kai merikous tipous ipologismou twn dinamewn sto komvio tou strofalou kai stin biela...
ax patrida...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
asta exw trejimo simera giati epistrefw mesa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to podi egiane?![]()
ade giati egw opou nane apoliwmai!!![]()
(tha ithela...![]()
)
:rotflmao: :rotflmao:
Το παρον, ας "σφαχτει" εν ευθετω χρονο ...![]()
Σε καποιο βαθμο παει καλυτερα ... :smilea:
Καλο υπολοιπο να 'χεις!![]()
Δε βλέπω γιατί ενας 700cc να μη βγάζει 90hp... ~130hp/l δεν είναι δα και επιστημονική φαντασία, ακόμα και για μονοκύλινδρο.
Από τις βίδες τσίκι-τσίκι γλυτώνεις αρκετό βάρος.
Και απ'ότι έχω καταλάβει, ο ίδιος κάθησε και έκανε την περισσότερη δουλειά, όχι κάποιο μαγαζί... αυτό τουλάχιστο βλέπω διαβάζοντας από την αρχή την περιγραφή.
Eντάξει, αλλά άμα ρίξεις ένα καλό χι#$μο και κατ!@*&μα γλυτώνεις περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Από τις βίδες τσίκι-τσίκι γλυτώνεις αρκετό βάρος.
![]()
You BETA believe...