κατι μυριστηκες εσυ που ειδες τις ζαντες χρυσαφι
Δυστυχως το συγκεκριμμενο βγηκε μονο μαυρο και δεν μου αρεσε καθολου οσες φορες και αν το φιλοσοφησα δεν μου "καθοταν"
Επελεξα τα χρωματα του 1000 το πρασινο της kawasaki εκεινης της εποχης μια και θα φοραει το μασκακι,πιστευω το αποτελεσμα να με δικαιωσει...
Ωπ... τώρα το πήρα χαμπάρι...
Καλή συνέχεια αδερφέ, δεν το είχα προσέξει νωρίτερα..
Πολύ καλή η δουλειά μέχρι τώρα.. (έως εντυπωσιακή..)
Συνέχισε!!![]()
Πατέρας πια..
και μονο που εψαξες και το βρηκες
τα αυτοκόλλητα θα βγουν στο σχημα που εχει το κοκκινο,δηλαδη σε μασκακι και πλαινα πλαστικα δεν θα υπαρχουν ριγες.
Εδω ειναι το Z1000 που πηρα την εμπνευση,βεβαια εαν δεσουν οπτικα η ριγες στο μασκακι θα μπουν εκ των υστερων
και μια λιγο πριν την βαφη με πρασινο σουρφασερ:
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 03/09/2012 στις 16:33.
Μπραβο,κουκλαρα θα γινει![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
time out απο απο το βαψιμο να ξελαμπικαρω,εβαλα την πισω τρομπα φρενου μαζι με τη βαση του πεταλ στο μαρσιπιε και κατι δεν παει καλα,η διαδρομη του εμβολου της τρομπας δεν ειναι πληρης λογω λαθους γωνιας,αυτο προκυπτει απο το οτι η λαμα ειναι 15 χιλιοστα κοντυτερη,τωρα πως βρεθηκε επανω ειναι αξιο αποριας,παντως οταν αποσυναρμολογουσα το πεταλ του πισω φρενου ηταν φρακαρισμενο αρα πρεπει να το εβαλαν σαν λυση στο παρελθον και δεν τους βγηκε.
και εδω απο ιδιο μοντελο,φαινεται οτι η αποσταση απο τον αξονα του πεταλ μεχρι την τρομπα ειναι μεγαλυτερη
αυτο που σκεφτομαι σαν λυση ειναι να κοπει σε ενα σημειο και να μπει προσθηκη ετσι ωστε να εχει το σωστο μηκος και να κανει το εμβολο τη διαδρομη που πρεπει ..
Τον αξονα του πεταλ το εστειλα μηχανουργειο για καλυτερη κολληση μια και επρεπε να μακρυνει 19 χιλιοστα και να γεμισει αυτο το κενο,οποτε ειμαι σε αναμονη.
Στο βαψιμο μου ετυχε στραβη στο τεποζιτο μια και ιπταμενο αντικειμενο τυπου πεταλουδαςαποφασισε τα προσγειωθει επανω στο νωπο ακομα χρωμα αποτε με πηγε 2 μερες πισω για να τριψω και να ξαναβαψω,ευτυχως τα υπολοιπα κομματια βγηκαν μια χαρα.
Μια και ηρθε ο μικρος αδερφος να με επισκευτει αποφασισα να κατεβασω την μοτοσυκλετα στο ισογειο στην πισω μερια του μαγαζιου και να την στησω στις ροδες της
μπηκε ο πισω τροχος ,τα πηρουνια μπροστα σφιχτηκαν με την αναλογη ροπη...
και επιτελους στις ροδες της μετα απο μηνες η κουκλα!
αυριο αν βρω χρονο λεω να βαλω επανω τα φρενα μια και ηρθαν τα αυτοκολλητα που μου βρηκε στο ebay o astroman
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 09/09/2012 στις 10:41.
Αψογα!! Κουκλα θα γινει!!! φαινεται απο τωρα!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W