πανέμορφο
πανέμορφο
ερώτησης ,,,το dohc στο καπακι βάφτηκε λευκό?? η γυαλίστηκε (δεν διακρίνω καλά),,,,,και πως θα διατηρηθεί?
Τελευταία τροποποίηση από nikosk2; 23/09/2012 στις 21:07. Αιτία: λαθος
βαρέθηκα να είμαι ΠΡΟΒΑΤΟ
Ξυμενο ειναι.
Μια ζωη τα λεφτα μας στα σιδερα θα τα τρωμε...
Αυτό το μηχανάκι το είχα γύρο στο 85 έκανα αρκετά ταξίδια μαζί του, και βρήκα αρκετές χαρές με τα RD 350 xi xi xiένα κακό είχε μόνο ήταν του αντιαλκοολικού αγώνα.
Τρεις ιδιοκτήτες στη σειρά όποτε είχαν πιει είχαν στουκάρει ο πρώτος στη Σαντορίνη ο άλλος στη Αστυπάλαια και εγώ στη βούτα.
Το μασκάκι του το έφτιαξα δυο φορές Ε τρίτη δεν το ξανά έφτιαξα. σε αυτό έμαθα το λύσε δέσε το μοτέρ μιάς που οι "μηχανικοί" ήταν όλοι ξερόλες, γενικός ήταν καλό και εύκολο σχολείο για όλα
Πολλά μπράβο φίλε μου που μας θύμησες τα νιάτα μας Σε ευχαριστώ
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
φίλε μου και εγώ με αυτά μεγάλωσα....εποχή κατάνα 1100 όλα τα Z της εποχής η αλλιώς Gpz ,ξυπνάνε μνήμες μέσα μου...
κάπου παλεύω να πάρω και ένα Ζ1000 ξεχασμένο σε ένα χωριό σε αποθήκη,ίδωμεν
μια και είπες μασκάκι έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και καιρό να φτιάξω βάσεις που να φέρνουν προς μαμά άλλα όσες φορές πάω να ξεκινήσω με λαμάκια και ηλεκτροκόλληση σταματάω γιατί δεν μου αρέσει...
από την άλλη 60 λίρες που τα πουλάει ένας εγγλέζος στο ebay δεν τα δίνω...
Απλά φανταστικός και όχι μόνο για τις μνήμες που ξυπνάς![]()
Σήμερα το μενού είχε εξατμίσεις,οπότε welcome to the trivo club
Υ.Γ. Βέβαια μου πέρασε απο το μυαλό να τις στείλω πακέτο στόν πρόεδρο του club S-ex-rx Pig,αλλά θα καρφωνόταν στην γυναίκα και δέν θα γλύτωνε τις κατσαρόλες απο το γυάλισμα :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Γενικώς δεν είχαν σαπίλα,μόνο επιφανειακή σκουριά και 1-2 γδαρσίματα,το σημαντικοτερο? ηταν η γνησιες που φορουσε τοτε το Z750...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 25/09/2012 στις 20:26.
Χρησιμοποίησα το ψιλό σύρμα για τα πιάτα για να την καθαρίσω,στα τυφλά σημεία κυρίως χαμηλά στις ενώσεις αναγκαστικά μπήκαν τα μεγάλα μέσα: δράπανο με συρματόβρουτσες
και στο πίσω μέρος ήταν επιφανειακή η σκουριά
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να γίνει χρώμιο όλη,αλλά στο κατάστημα που την αγόρασα μου είπε ότι για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να αφαιρεθεί όλο το παλιό χρώμιο πρώτα,άρα θέλει κάποιον που να κατέχει την τέχνη καλά...
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W