αυτά είναι μπράβο αδερφέ και κουράγιο . οι κόποι σου θα ανταμειφθούν
καλά ένας δεν βρέθηκε να φωνάξεις να το βάλετε επάνω?
αυτά είναι μπράβο αδερφέ και κουράγιο . οι κόποι σου θα ανταμειφθούν
καλά ένας δεν βρέθηκε να φωνάξεις να το βάλετε επάνω?
Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Στρατή μακάρι να σε είχα εδώ αλλα 1000 χιλιομετρα μας χωρίζουναυτά είναι μπράβο αδερφέ και κουράγιο . οι κόποι σου θα ανταμειφθούν
καλά ένας δεν βρέθηκε να φωνάξεις να το βάλετε επάνω?προτιμώ μόνος όταν δεν έχω κατάλληλο άτομο μαζί μου.
χρήστο εγώ και τα χέρια μου ξέρουντο εβαλες μοος σου πανω το μοτερι ρε θηριο???
Πες μου μονο πως καταφερες και εβγαλες την φωτο!!όσο γιά την φωτογραφία όχι δεν τήν έβγαλα με την μύτη :rotflmao::rotflmao::rotflmao: επιστρατεύτηκε η ζωή με αντάλλαγμα γυάλισμα κατσαρόλες
εδω ειναι το θέμα που έχω με τα καρμπ και το φιλτροκούτι για να μπουν αφαίρεσα τα κολάρα αλλά τώρα τα κολάρα έχουν θέμα να μπουν γιατί ο χώρος είναι στενός,googlarisa για το πρόβλημα αυτό και κάποιος προτείνει ζέσταμα τα κολάρα για να μαλακώσουν και να μπουν,σκέφτομαι να τα βάλω σε ζεστό νερό πρώταχαλάρωσα και την βάση της μπαταρίας που κρατάει το φιλτροκούτι και πηρα 2-3 πόντους και από εκεί...
Στο μεταξύ όσο το δουλεύω στο μυαλό μου έβαλα τις εξατμίσεις επάνω πρόχειρα για να φτιάξω βάσεις που μου λείπουν στα σημεία που πιάνει στα μαρσιπιέ
![]()
Πρώτα βάζεις τα λάστιχα εισαγωγών μετά τα λάστιχα στο φιλτροκούτι , και στο τέλος βάζεις τα καρμπ. πρώτα στης εισαγωγές (με λίιιιγο ζόρι βέβαια) για να κουμπώσουν στο φιλτροκούτι με τη βοήθεια ενός ψιλού κατσαβιδιού.
Αντε και κοντευεις
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Να ρωτήσω... λάστιχα δεν θα αλλάξεις?? Φαίνονται ξεραμένα..
Μάλλον αργότερα ε ?
Αδελφέ στο πλάι οι ψύκτρες ήταν μέταλλο όχι μαύρες δείχνει πολύ ποιο αρχοντικό![]()