Μέχρι να έρθει το συμπιεσόμετρο που παρήγγειλα τα καρμπυρατέρ λύθηκαν για να περαστεί το σετ που επίσης περιμένω και να αλλαχτούν:
pilot-Screw Air
Main Jet
Jet-pilot
Valve-float
Είχα μια ατυχία καθώς προσπαθούσα να αφαιρέσω τα παλιά Jet-pilot,2 απο αυτα είχαν σπασμένη κεφαλή το ένα το αφαίρεσα σχετικά εύκολα,το άλλο δεν έβγαινε με τίποτα,δοκίμασα τους εξολκείς βιδών αλλά έσπασε η μύτη μέσα,όλα αυτά σε μία οπή 5 χιλιοστών...
Το σενάριο αλλαγής του ενός σώματος απο τα 4 καρμπυρατέρ έκανε έντονη την εμφάνιση και αυτό γιατί ενώ το Jet-pilot είναι από μαλακό μέταλλο (μπρουτζος) και λογικα με ένα τρυπάνι θα το "έτρωγα" στην εσωτερική διάμετρο για να το βγάλω σπάζοντας το σε κομμάτια στη μέση είχε σφηνωθέι η μύτη του σπασμένου εξολκέα που ειναι απο εξαιρετικά σκληρό μέταλλο και το τρυπάνι δεν έκανε τίποτα.. μιλάμε για διάμετρο 3-3.5 χιλιοστά,τό άφησα για την επόμενη μέρα για να ξελαμπικάρω,δέν μπορούσα να δεχτώ ότι θα βγει άχρηστο και θα αναγκαστώ να αγοράσω αλλο αμφιβόλου κατάστασής τη στιγμή που το δικό μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Τήν επομένη επιστρατεύτηκε το dremel με ένα φρεζάκι απο καδριβίδιο του βολφαμιου και σάν άλλος οδοντίατρος (σόρυ που δέν έχω φώτο απο αυτό το στάδιο άλλα το μυαλό μου ήταν να το σώσω εκείνη την ώρα )
εντέλει το φρεζάκι "έφαγε" την σπασμένη μύτη του εξολκέα αλλά και το μισό σπείρωμα οπότε με ένα σφυράκι και ατσαλόκαρφο το έβγαλά σε κομμάτια.
Έκανα δοκιμή ένα απο τα 2 Jet-pilot που ήταν σε καλή κατάσταση για να δώ άν το κρατάει το σπείρωμα και ήταν οκ,με το παχύμετρο επίσης συνέκρινα την απόσταση απο το χείλος της οπής και με οδηγό τα άλλα 3 σώματα ήμουν στις ίδιες αποστάσεις
Στην φώτο φαίνονται τα κομμάτια που λύθηκαν και σε κύκλο αυτά που θα αλλαχτούν ,διακρίνονται και τα 3 Jet-pilot που απομείναν για να καταλάβετε τις διαστάσεις τους...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 04/11/2012 στις 20:51.
Aκριβως οτι περιεγραψες το εχω ζησει και εγω με τον πατερα μου οταν προσπαθησαμε να καθαρησουμε καρμπυρατερ..στο τελος και εμεις με dremel τα καταφεραμε. Θελουν πολυ προσοχη και υπομονη αυτες οι δουλειες.
Καλη συνεχεια!
Από μαστοράκος μιλάμε εξελίχθηκες σε νευροχειρούργος μπράβο φίλε μας γεια στα χέρια σου![]()
Μάνο μας εχεις αρρωστησει!
μια χαρα μη μασας!
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
τρομερη μαγκια ο μανουαλ τεντωτηρας.Το τελειωμα της βιδας που ακουμπαει στη γλιστρα το γλυκανες λιγο?