Ακριβως το ιδιο θα εκανα![]()
Ακριβως το ιδιο θα εκανα![]()
Εχθες παρελαβα απο το μηχανουργειο το κεφαλαρι που ειχα αφησει για λαιτ πλανιαρισμα και αλλαγη εναν οδηγο βαλβιδας μαζι με το αναλογο φρεζαρισμα στην εδρα της,απο οσο μου ειπαν ειχε παρει καποια δεκατα στραβωμα και χρειαζοταν το πλανιαρισμα,ας ειναι καλα ο νικος ο μηχανικος που αν και αυτοκινητων βλεπωντας τις φωτο απο το λυσιμο στο κεφαλαρι και τα σημαδια απο την φλανζα επανω του επεμενε να το πλανιαρω
![]()
Φοβερή δουλειά!!
Μπράβο για το μεράκι σου, την υπομονή, την επιμονή και τη σημασία στη λεπτομέρεια.
Διαβάζοντας το θέμα σου αισθάνομαι την ανάγκη να σου πώ ευχαριστώ που το μοιράζεσαι με όλους μας.
Είναι σίγουρο οτι το θέμα αυτό θα γίνει οδηγός και έμπνευση για πολλούς ακόμη, (ελπίζω και για μένα στο μέλλον).
Καλή συνέχεια! Ελπίζω στο τέλος να μπορέσεις να υπολογίσεις το συνολικό κόστος της ανακατασκευής και να πείς χαλάλι!
Και πάλι συγχαρητήρια για τη δουλειά σου.
Αν ξεφυγε το πλαναρισμα,ισως να χρειαστει τσεκαρισμα ο χρονισμος των εκκεντροφορων και να μπει λιγο παχυτερη φλατζα βασης κυλινδρου για να ερθει στα ισα του.
Η σχεση ειναι αμφιδρομη.
Και εγω εχω κινητρο επιπλεον ξερωντας οτι υπαρχουν τοσα ματια που βλεπουν και μοιραζονται την ιδια "αρρωστια" με εμενα και απο οσο φαινεται ειναι πολλοι
Ακομα και τους silent watcher που καποια στιγμη αν δουν κατι λαθος θα το επισημανουν.
Καποια δεκατα μονο δημητρη κατεβηκε δεν επηρεαστηκε ο χρονισμος.Αν ξεφυγε το πλαναρισμα,ισως να χρειαστει τσεκαρισμα ο χρονισμος των εκκεντροφορων και να μπει λιγο παχυτερη φλατζα βασης κυλινδρου για να ερθει στα ισα του.
Επιπλεον τα νεα πιστονια ειναι λιγοτερο πομπε απο αυτα που φορουσε πριν οποτε στο θεμα της συμπιεσης θα ειναι πανω κατω στα ιδια με πριν.
ολα ωραια ρε αρχοντα,αυτο το made in japan τι μας το χτυπας?![]()
σπυρο παιζει και στις βιδες να ειχαν βαλει ταμπελα οι τρελοι τοτε..
χαχαχχαχαχχαχαα αστο 1000 ησυχο.. μου ειπεθα μου το χαρισει δεν ειδες? οταν παρει συνταξη λεει..
αλλα κατι μου λεει πως ετσι που πανε τα πραγματα δεν τον εβλεπω τον Γιωρη να παιρνει συνταξη..
Μια και τα καπακια του καρτερ μαζι με τα ανταλλακτικα απο cms θα ερθουν τελος του μηνα σκεφτηκα να κανω προεργασια σε εξαρτηματα του κινητηρα που ουτως η αλλως θα επρεπε να γινουν...
Εδω φαινεται μονταρισμενο το κομπλερ αφου αλλακτηκαν τα ρουλεμαν δεξια αριστερα με καινουργια αλλα και το σωληνωτο που εδραζεται πανω του το γραναζι της μιζας,τα κυλινδρακια και τα ελατήρια τα ειδα σε καλη κατασταση και δεν τα πειραξα.
Μπηκε σε μεμβρανη περιτυλιγματος για προστασια απο σκονη και περιμενει την σειρα του
![]()