To διάβασα ολόκληρο!
Εξαιρετική δουλειάΣτο μοτέρ με τέτοια πράγματα που του είχαν κάνει,και που δούλευε καλά ήταν..για το αποτέλεσμα είμαι σίγουρος πάντως,θα δουλεύει καλύτερα απο ποτέ!
αντε με το καλό το κλείσιμο!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Στις πρωτες δοκιμες ο στρόφαλος γυριζει μια χαρα
Οι ταχυτητες κουμπωνουν ενταξει
Ο επιλογεας παντως εχει θεση και για 6η ταχυτητα,εγω παντως θα αρκεστω στις 5 μια χαρα ειναι για γυμνο
Αυτο που μενει τελικα ειναι να βρω μια σωστη φλαντζοκολα για τα καπακια καρτερ απο ελλαδα,μεχρι στιγμης δεν βρηκα...
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 04/03/2013 στις 17:30.
μιας και τοχεις λυμενο δεν βρισκεις και τα γραναζια της εκτης; σιγα την δουλεια, μιση μερα το πολυ και τα εχεις περασει μεσα.![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αυτος την κανει εισαγωγη: http://www.akd-tools.gr/0060000012/news.html
αλλα εδω και ενα μηνα περιμενει το κοντεινερστο μεταξυ διαθεσιμοτητα στην ελλαδα δεν υπαρχει.
Την εχω βρει χρηστο απο ebay αλλα σε πολλες παραλλαγες και εχω αμφιβολιες υστερα θελει πανω απο 2 εβδομαδες να ερθει.
Μονη πιθανοτητα να υπαρχει σε καποιο μαγαζι αλλα που?
Αν καποιος γνωριζει ας μου πει.
Τελικά Μάνο το καπάκι απο τον κινητήρα του δυναμού ειναι απο GPZ 550,το ειδα απο το παιδι που ειναι μες στο forum με το 550
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον virus72 (Γιαννης) απο αθηνα που παρ'ολη την διαθεση του να μου βρει απο αθηνα Treebond 1104 και να μου την στειλει δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στα μαγαζια.
Μου εστειλε λοιπον την δικη του που ειχε αγορασει για μελλοντικη χρηση!
Γιαννη και παλι ευχαριστω και επιφυλάσσομαι
![]()
Μετα απο αρκετες προβες αν κουμπωνουν σωστα τα καπακια του καρτερ ηρθε η ωρα να γινει ενα καλο καθαρισμα απο υπολοιματα λαδιων
για να μπει με το πινελακι η Threebond 1004
![]()
Αφου απλωθηκε ομοιομορφα στα σημεια που πρεπει
Μπηκε επανω το καπακι και ξεκιναμε σφιξιμο τις 10 βιδες που κρατανε τον στροφαλο,παντα με την σειρα που γραφει επανω στο κατω καπακι διπλα απο καθε βιδα
αρχικα με 15Nm ροπη και οταν "κατσει" η φλαντζοκολα με 29Nm που δινει ο κατασκευαστης.
και τις περιφεριακες απο πανω και κατω μερια
![]()
Μια ματια απο την κατω μερια,ημουν πολυ προσεκτικος να μπουν οι φουρκετες στην θεση τους την ωρα που εκλεινα τα καπακια....
Η μηπως οχι
Την γκαντεμια μου μεσαστην δοκιμη που εκανα αν κουμπωνουν οι ταχυτητες ανακαλυψα οτι η μια φουρκετα δεν μπηκε στην θεση της την ωρα που εκλεινα τα καπακια:a31:
Τωρα??? ανοιγμα ξανα καθαρισμα την φλανζοκολα? ουτε που ηθελα να το σκεφτομαι....
Εντέλει με την βοηθεια μαγνητων και αρκετωνκαι αφου περασαν 2 ωρες καταφερα να βαλω την φουρκετα στην θεση της τραβωντας τον πείρο που τις κραταει και χαλαρωνοντας καποιες ασφαλειες
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 16/03/2013 στις 18:31.