Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 96

Θέμα: Welcome home...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ξαναειδα προφιλ.

επιμενω.

Ον άουαρ μπόλς

ΤΕΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συμπεριφερσου και προσεχε πως μιλας.
    Ειναι γνωστη μου, εγω της συνεστησα το φορουμ κ με εκθετεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apalalala
    Λοιπόν για να φωτίσω λίγο το θέμα που τόσο σας απασχόλησε...

Την μηχανή την πήρα εγώ με δικά μου λεφτά, οικονομίες 3 καλοκαιριών και διαφόρων άλλων εργασιών κατα την διάρκεια των σπουδών μου (αφου σε κάποιους πρέπει να εξηγήσω και τα οικονομικά μου!)και εντάξει τσόνταρε και τπτ ο παππους/γιαγιά...

Ο πατέρας μου ο οποίος είναι παλιός μηχανόβιος με συμβούλεψε βέβαια να πάρω κάτι άλλο πιο πρακτικό αλλα αυτό ήταν μόνο που μου άρεσε εμένα.

Και φυσικά την οδηγώ όποτε ευκαιρώ και προσπαθώ να την βγάζω έξω σ/κ με καλο καιρό γιατί έχω γκρίνια αν βγαίνω με κακό καιρό και νύχτα.

Τώρα στα μηχανικά όπως σας είπα λάδια φίλτρα και την γενικότερη συντήρηση την έχει αναλάβει ο ίδιος ο πατέρας μου (ξέρει πολυ καλά απο αυτά, είχε και παλιότερα ξανά ντουκάτι και ο ίδιος )γιατι όπως λέει δεν εμπιστεύεται άλλους να βάζουν χέρι πάνω της.
    Ενα καλοκαιρι στην Κρητη (δεν θυμαμαι πιο,περσι.προπερσι...αοτην πολυ ρακι ειχα παθει μια μορφη μικρης αμνησιας )στον Αγιο Νικολαο ειχα δει μια κοπελα με μια τετοια μηχανη εχεις καμια σχεση?

...και καλως ηρθες!!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Υπάρχει γενικά μια δυσπιστία, στο φόρουμ, όταν το νέο μέλος είναι Θηλυκού γένους.....
    Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι "αποχωρίσαντες - διαφονούντες" θεωρούν αστείο το να εγγράφονται με γυναικεία nicknames και να προκαλούν με την συμπεριφορά τους .........
    Ειδικά τελευταία αυτό συμβαίνει μάλλον συχνά !!!
    Χωρίς λοιπόν να απολογούμαι για κανέναν και για τίποτα (αυτό το δικαίωμα και προνόμιο το έχω μόνο για τον εαυτό μου και τις πράξεις μου) δίνω αυτήν την εξήγηση στο φαινόμενο .........
    Τώρα αν όντως της σύστησες εσύ Trap το φόρουμ, γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα ;;;;

Ε, και που 'σαι .......... έχεις δει πολλές 23χρονες κοπέλες με Ducati 998 S ;;; (εκ του φυσικού)

Εγώ καμμία προς το παρόν !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Υπάρχει γενικά μια δυσπιστία, στο φόρουμ, όταν το νέο μέλος είναι Θηλυκού γένους.....
    Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι "αποχωρίσαντες - διαφονούντες" θεωρούν αστείο το να εγγράφονται με γυναικεία nicknames και να προκαλούν με την συμπεριφορά τους .........
    Ειδικά τελευταία αυτό συμβαίνει μάλλον συχνά !!!
    Χωρίς λοιπόν να απολογούμαι για κανέναν και για τίποτα (αυτό το δικαίωμα και προνόμιο το έχω μόνο για τον εαυτό μου και τις πράξεις μου) δίνω αυτήν την εξήγηση στο φαινόμενο .........
    Τώρα αν όντως της σύστησες εσύ Trap το φόρουμ, γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα ;;;;

Ε, και που 'σαι .......... έχεις δει πολλές 23χρονες κοπέλες με Ducati 998 S ;;; (εκ του φυσικού)

Εγώ καμμία προς το παρόν !!!
    +636 για οτι λες

1. Τώρα αν όντως της σύστησες εσύ Trap το φόρουμ, γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα ;;;;
    2. Ε, και που 'σαι .......... έχεις δει πολλές 23χρονες κοπέλες με Ducati 998 S ;;; (εκ του φυσικού)

1. και γιατι θα πρεπε?
    μηπως για να υποδειξω εγω σε καποιους πως θα πρεπε να συμπεριφερονται?
    εδω απετυχαν οι δικοι τους σε αυτο.

ή μηπως για να τους προστατεψω? απο τον εαυτο τους?

2. δεν θα απαντησω σε αυτο το επιχειρημα σου, αν μου επιτρεπεις βεβαιως.

Και κατι ακομη: μπηκαν διαφοροι/ες και εγραψαν διαφορα.
    Διεκρινες μηπως ομοιοτητες στις συμπεριφορες τους συγκριτικα με την φαιδρα?

Αλλα παλι οπως και ναχει το θεμα, οφειλεις να εισαι κοσμιος/αξιοπρεπης ανα πασα περιπτωση.
    Το οφειλεις πρωτα στον εαυτο σου κ επειτα στους αλλους.
    Τουλαχιστον ενας αντρας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    1. και γιατι θα πρεπε?

Αλλα παλι οπως και ναχει το θεμα, οφειλεις να εισαι κοσμιος/αξιοπρεπης ανα πασα περιπτωση.
    Τουλαχιστον ενας αντρας.

και εσυ καλα τα λες...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ας ρίξω μια φωτό να σπάσει ο πάγος...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	shane byrne 1 [640x480].jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	58,8 KB 
ID:	114925
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: Hello...

Αρχικά δημιουργήθηκε από apalalala

Dive400: Σε ευχαριστώ για τις καλές σου προθέσεις αλλα νιώθω μικρή ακόμα...για τέτοια πράγματα!!

Αυτά.....
    οκ ΚΑΝΕΝΑ προβλημα...ορισε εσυ το πλαισιο της σχεσης...οτι θες ΚΑΝΕΝΑ προβλημα......μπορω και περιμενω!

υγ: τι κανω ο ατιμος για να καβαλησω.........ducati

:rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    1. και γιατι θα πρεπε?

Τουλαχιστον ενας αντρας.
    Καταρχήν σου έγραψα ότι δεν είναι δικιά μου δουλειά να απολογηθώ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!!
    Προσωπικά απλά καλωσήλθες ευχήθηκα !!!
    Απλά προσπάθησα να εξηγήσω κάποια πράγματα και αισθάνομαι μια επιθετικότητα στην απάντησή σου, την οποία νομίζω ότι ΔΕΝ....
    Το να έλεγες ίσως το ότι η Φαίδρα είναι γνωστή σου απλά θα απέτρεπε κάποια άτυχα ;;; ανεπίτρεπτα ;;; σχόλια τα οποία επαναλαμβάνω ότι ΙΣΩΣ να μην γινόταν αν τελευταία δεν είχε δημιουργηθεί καχυποψία στο φόρουμ .........
    Όσο για το δεύτερο σχόλιό μου (γιατί σχόλιο είναι και όχι επιχείρημα) δεν νομίζω ότι είπα κάτι το κακό ή παράξενο ...........
    Καλώς ή κακώς η κοπέλα αποτελεί εξαίρεση τόσο για το νεαρό της ηλικίας της όσο και για το είδος και τον κυβισμό της μηχανής που καβαλάει ......... και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    .
    Καλώς ή κακώς η κοπέλα αποτελεί εξαίρεση τόσο για το νεαρό της ηλικίας της όσο και για το είδος και τον κυβισμό της μηχανής που καβαλάει ......... και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!! [/B]

καλα ρε παιδια τοσες γυναικες μικρες και μεγαλες με 1000ρια και δεν ξερετε καμμια????? ποσες εξαιρεσεις πια? εκει εξω δεν ειναι πια εξαιρεση οσες εχουν μεγαλου κυβισμου μηχανες!!!!!!!
    και επειδη μαζευτηκατε πολλοι εδω μεσα αντρες με μεγαλες μηχανες τι σημαινει?πριν μπουνε εδω μεσα ΠΟΛΛΟΙ εκει εξω δεν ξεραν ΚΑΝΕΝΑΝ με μηχανη
    ποσες φορες εχω ακουσει δεν ειχα κανεναν να παω βολτα και βρηκα εσας

και δε το λεω σε σενα αρχαιε απλως πηρα αφορμη απο τα λογια σου να πω αυτο που θελω

καποτε ηταν περιεργο τωρα πια οχι

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

....................να εξηγήσω κάποια πράγματα και αισθάνομαι μια επιθετικότητα στην απάντησή σου, την οποία νομίζω ότι ΔΕΝ.............
    Κακως εξελαβες την απαντηση μου ως επιθετικη προς εσενα.
    Αναφερθην σε εκεινους που αγονται και φερονται κατα τετοιον τροπο ωστε φερνουν εαυτους (πρωτιστως) και αλληλους σε δυσκολη θεση.
    Ή σε θεση τετοια ωστε να αναγκαστουν να απολογηθουν για συμπεριφορες τους, που θα ειχαν αποφευχθει αν ειχε προηγηθει στοιχειωδης λογικη.

Τελος ο καθενας απο μας --ενα φορουμ τουλ-- κρινεται απο τις θεσεις του και απο τον τροπο του.
    Τοσο απλα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Συμπεριφερσου και προσεχε πως μιλας.
    Ειναι γνωστη μου, εγω της συνεστησα το φορουμ κ με εκθετεις.
    καλο θα ηταν να βαλεις λιγο χιουμορ στη ζωη σου ειδικα μεσα σε ενα διαδυκτιακο χωρο που εισαι απλα ενα nick και τπτ παραπανω.

κατα τα αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω, αν προσπερασω το επικριτικο σου υφακι με αλλο ενα ον αουρ μπολς τι ακριβως θα μου κανεις...

και μια συμβουλη την επομενη φορα που θα ερθει ο οποιοσδηποτε φιλος/η σου στο φορουμ και θα βγει καποιος σαν και μενα να μιλησει με τροπο που εσενα θα σου φανει λαθος,μην απολογηθεις.απλα πες ενα ''αστονε μωρε...:a31: ειναι'' και ξεμπερδεψες.

και τελος τραβα να δεις το πρωτο μου ποστακι που θα μου κανεις και υποδειξεις περι του πως θα συμπεριφερομαι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

1. καλο θα ηταν να βαλεις λιγο χιουμορ στη ζωη σου ειδικα μεσα σε ενα διαδυκτιακο χωρο που εισαι απλα ενα nick και τπτ παραπανω.

2. κατα τα αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω, αν προσπερασω το επικριτικο σου υφακι με αλλο ενα ον αουρ μπολς τι ακριβως θα μου κανεις...

3. και μια συμβουλη την επομενη φορα που θα ερθει ο οποιοσδηποτε φιλος/η σου στο φορουμ και θα βγει καποιος σαν και μενα να μιλησει με τροπο που εσενα θα σου φανει λαθος,μην απολογηθεις.απλα πες ενα ''αστονε μωρε...:a31: ειναι'' και ξεμπερδεψες.

4. και τελος τραβα να δεις το πρωτο μου ποστακι που θα μου κανεις και υποδειξεις περι του πως θα συμπεριφερομαι.
    1. α.Μην κολακευεις τον εαυτο σου οτι αυτο που κανεις ειναι χιουμορ.
    β. χαιρομαι που νιωθεις ενα νικ και τιποτε περισσοτερο --εγω δεν νιωθω ετσι.

2. Δεν μπορω να κανω κατι για σενα. Εχω ξαναγραψει, οτι εδω δεν καναν αλλοι που επρεπε.

3. Ευχαριστω για την πολυτιμη συμβουλη σου αλλα αυτο αφησω να το κανεις μονον εσυ.

4. Δεν εκανα υποδειξεις (γιατι δεν θα τις καταλαβαινες)--μιλησα για το πως φερεται ενας κυριος. Αρα δεν αναφερομουν σε σενα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    1. α.Μην κολακευεις τον εαυτο σου οτι αυτο που κανεις ειναι χιουμορ.
    β. χαιρομαι που νιωθεις ενα νικ και τιποτε περισσοτερο --εγω δεν νιωθω ετσι.

2. Δεν μπορω να κανω κατι για σενα. Εχω ξαναγραψει, οτι εδω δεν καναν αλλοι που επρεπε.

3. Ευχαριστω για την πολυτιμη συμβουλη σου αλλα αυτο αφησω να το κανεις μονον εσυ.

4. Δεν εκανα υποδειξεις (γιατι δεν θα τις καταλαβαινες)--μιλησα για το πως φερεται ενας κυριος. Αρα δεν αναφερομουν σε σενα.
    1.α.μην κολακευεις τον εαυτο σου οτι γνωριζεις τι ειναι χιουμορ απο τη στιγμη που ενα φορουμ γελαει με ενα ανεκδοτο και εσυ στραβωνεις.
    β.εδω μεσα για μενα ολοι ειναι νικ απο τη στιγμη που δεν εχει υπαρξει διαπροσωπικη σχεση και αν εσυ νιωθεις κατι παραπανω να το κοιταξεις γιατι χανεις την ουσια του πραγματος

2.δεν σου το ζητησε κανεις.κοιτα να κανεις εσυ αυτα που πρεπει να κανεις για σενα και μη μας το παιζεις σωτηρας.

3.παρακαλω.οι συμβουλες ειναι για να δινονται.το αν θα τις κανει πραξη αυτος στον οποιο δινονται οι συμβουλες ειναι προβλημα του.

4.δεν εκανες υποδειξεις...αυτο μου φτανει.να σε ενημερωσω μονο οτι το αν ειμαι κυριος το ξερουνε μονο ατομα που με ενδιαφερουνε.

5.εγραψα και αλλα πραγματα που αφησες ασχολιαστα και αυτο δειχνει οτι τουλαχιστον αντιληφθηκες οτι ειπες κοτσανα.αυτο σου δινει ελπιδες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κοιταξε πιτσιρικο, δυστυχως δεν μπορω να ασχοληθω αλλο μαζι σου.
    Αν νιωθεις να δικαιολογεισαι αφου προηγουμενως εκανες ''χουμορ'' με κοπελιτσα μικροτερη σου οδηγουμενος απο προσωπικα σου κομπλεξ, να ξερεις οτι διαβαζει κοσμος αυτα που γραφεις.
    Αρκετα απο μενα.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Welcome to Dukeclub.gr .......
    από starman στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2004, 15:58
  2. Welcome kyriaki...
    από Dirty_Gas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 14:11
  3. WeLCOmE me!