[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
[
Δεν βλεπω να διαφωνουμε σε κατι, απλα το αρχικο σου ποστ αναφεροταν μονο στα ss και
οχι σε εντουρο κτλ.
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
[
Δεν βλεπω να διαφωνουμε σε κατι, απλα το αρχικο σου ποστ αναφεροταν μονο στα ss και
οχι σε εντουρο κτλ.
![]()
![]()
Η κυριαρχη κατηγορια στον πλανητη, ειναι αυτη που προσφερει στον αναβατη οσα περισσοτερα γινετε. Χαλαρη βολτα, γρηγορο ταξιδι, να χωραει αξιοπρεπος συνοδηγο και μπαγαζια, να περναει κανα κωλοδρομο ανετα, να ειναι μουρατη και να κανει και καμμια καγκουρια. Τα απολυτα ςς και εντουρο ειναι μονο για την καυλα οπως σωστα ειπωθηκε. ΟΝ οφ ειναι η κυριαρχη, τουλαχιστον στη χωρα μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Η κυριαρχη κατηγορια στον πλανητη, ειναι αυτη που προσφερει στον αναβατη οσα περισσοτερα γινετε. Χαλαρη βολτα, γρηγορο ταξιδι, να χωραει αξιοπρεπος συνοδηγο και μπαγαζια, να περναει κανα κωλοδρομο ανετα, να ειναι μουρατη και να κανει και καμμια καγκουρια. Τα απολυτα ςς και εντουρο ειναι μονο για την καυλα οπως σωστα ειπωθηκε. ΟΝ οφ ειναι η κυριαρχη, τουλαχιστον στη χωρα μας
και η πιο σωστή επιλογή είναι το V-STROM.![]()
![]()
το' πιασα ετσι?![]()
![]()
![]()
Σ εψησα και σενα τζουπιτερ; ΟΝ οφ ΚΤΜ δεν εχει. ΟΦον εχει. Παλι λαθος ειμαι;![]()
![]()
καλο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
.......είναι τα SUPERSPORT............
ότι και να λέτε είναι οι άρχοντες της "μετακίνησης"(ψυχής και σώματος) σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα δίκυκλα.....
ενταξει τωρα, σοβαρα, γιατι δεν το βαλες στα ανεκδοτα/χουμορ?
Εγω παλι νομιζω πως ο ορος '' κυριαρχη κατηγορια μηχανης'' ειναι κατι το εντελως υποκειμενικο ως εννοια και εγγυται στην αντοχη ορια ευχαριστηση -οπως 8ελετε πειτε το- του κα8ε ενος απο εμας...
αυτααααα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Το κάθε τι έχει την χάρη του και σου προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες!
Νομίζω ότι ένα Οφ σε πάει σε πιο παρθένα μέρη!Βουνα, χωμα, ποταμια, δυσκολα περασματα, μακρια απο αυτοκινητα κλπ
Ένα touring σε κανει να γυρίσεις όλο τον κόσμο!
Ένα street να κανεις απιστευτους γυρους σε πίστα ξύνοντας και να δεις νούμερα στο κοντερ σου 299+
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
.......είναι τα SUPERSPORT............
ότι και να λέτε είναι οι άρχοντες της "μετακίνησης"(ψυχής και σώματος) σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα δίκυκλα.....
Ποιος το λέει αυτο? Εγώ λέω οτι είναι τα naked
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Ποιος το λέει αυτο? Εγώ λέω οτι είναι τα naked
δεν πιάνεσε εσύ!
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμώτο ,τι έχετε όλοι με τα γυμνάΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Το κάθε τι έχει την χάρη του και σου προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες!
Νομίζω ότι ένα Οφ σε πάει σε πιο παρθένα μέρη!Βουνα, χωμα, ποταμια, δυσκολα περασματα, μακρια απο αυτοκινητα κλπ
Ένα touring σε κανει να γυρίσεις όλο τον κόσμο!
Ένα street να κανεις απιστευτους γυρους σε πίστα ξύνοντας και να δεις νούμερα στο κοντερ σου 299+
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
Η κυρίαρχη κατηγορία στον πλανήτη
ειναι διαφορετικη για τον καθε εναν που καβαλαει!
![]()