Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: γυναικία οδήγηση: απορία!

Exclamation Γυναικεία άγνοια...

ομορφα όλα αυτά αλλά μου έχει τύχει το απίστευτο.Κατεβαίνω κατεχάκη (φανάρια που οδηγούν για Βύρωνα) και απο την στροφή αρκετά πιο πριν βλέπω καπνούς και παθαίνω πλάκα. Σκέφτομαι φωτιά θα είναι. Βλέπω μια μπέμπα να βγάζει απο το καπό τρελό καπνό, μια τύπισσα να μιλάει στο κινητό και μένω βλάκας. Σταματώ ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των συνανθρώπων του στον δρόμο και της λέω: Συγνώμη κυρία μου το αμάξι σαςν βγάζει καπνούς.είναι ένα βήμα πριν να πάρει φωτιά. Με κοιτάει με ένα ύφος όλο απορία αλλά το κινητό δεν κλείνει. ΕΕΕ...εξκιουζ μι δε καρ σμοουκ γιου νοου λέω μπας και δεν καταλαβαίνει. Απο εμένα είναι οι καπνοί;- απαντά.Ξαναμένω βλάκας και λέω ρε μπας και σαλταρα; Κοιτάξτε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τηλ τον άντρα σας να έρθει να σας πάρει για να μην ανατιναχτεί το αμάξι της λέω. Αν θέλετε σταματήστε σε κάποιο μέρος πιο κάτω που να έχει χώρο και περιμένετε να έρθουν να σας πάρουν. ΑΑΑΑ ευχαριστώ μου λέει και συνεχίζει να μιλάει. Τελικά εκτός απο βενζίνη χρειάζεται τίποτε άλλο το αμάξι;;;;Λάδια μήπως για αρχή;;;

Να τη θα πει άγνοια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	womanmotorcycle6.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	9788

Γυναίκες...

Ένα πρωινό αποφασίζω να πεταχτώ μέχρι την τράπεζα να πληρώσω κάτι λογαριασμούς. Όλα καλά μέχρι εδώ. Για καλή μου τύχη βλέπω θέση μπροστά στην τράπεζα και λέω ο άνθρωπος. Τι ωραία θα παρκάρω σαν βασιλιάς!! Αράζω το Χτ λοιπόν πετάγομαι για 15 λεπτά μέχρι την τράπεζα και α΄φού τελειώνω ετοιμάζομαι να βάλω μπροστά την μηχανή για να φύγω. (ο χρόνος είναι περίπου 3 λεπτά, για να ζεσταθεί να βάλω κράνος γυαλια και γάντια. Όλα έτοιμα λοιπόν κάνω να φύγω και τσουυυυπ ακούω κόρνα. Ψάχνω δεξιά ψάχνω αριστερά τίποτα. ΜΠΙΜΠΠΠΠ άντε πάλι λέω΄. κοιτάω πίσω μου βλέπω μια λιμουζίνα τρία μέτρα...(Σουζούκι άλτο) Μια τύπισσα μέσα με κοιτάει και συνεχίζει να κορνάρει. ο διάλογος που ακουλούθησε:
    -Για μένα κορνάρεις;
    -Ναι άντε τελείωνε πάρε την μηχανή σου και φύγε.
    -Δεσποινίς θα περιμένετε ένα λεπτό να βάλω το κράνος μου.
    -Βάλτο πιο κάτω.
    -Κοιτάξτε θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω αν έχετε υπομονή καλώς.
    -άντε θέλω να παρκάρω.
    Εκεί βεβαίως ως άνθρωπος αρχίζω και ανεβάζω στροφές επικινδυνα.Κοίτα της λέω αν θες να σε αφήσω να παρκάρεις θα περιμένεις ένα λεπτό αλλιώς μπορώ να αφήσω εδώ την μηχανή και να πάω με λεοφωρείο σπίτι μου. Ρε άσε τις εξυπνάδες μου λέει και σήκω φύγε.
    -Κατά πρώτο λόγο ηρέμησε..
    -Δεν απαντά καθώς βλέπει το μάτι μου να γυαλίζει.
    ακούγεται και πάλι το μπιμπ...
    κατεβαίνω απο την μηχανή και την ξανακοιτώ..
    Με τα πολλά και σεβόμενος την έλειψη πάρκινγκ του παγκρατίου κάνω πιο πίσω και την αφήνω να παρκάρει.
    Διαβάζω τα χείλη της άντε γαμήσου μαλάκα.
    Ε εκεί ρε παιδιά σάλταρα.
    Πάω κοντά στο παράθυρο έτοιμος να το σπάσω και της λέω τι είπες;
    Τίποτα μου λέει.
    Μίλα πιο όμορφα για να μην έχουμε άλλα.
    Κάτι ψέλισε το οποίο δεν κατάλαβα αλλά σίγουρα με ξαναέβρισε χαμηλόφωνα.
    Μαλάκα μωρή φλόμπα να πεις τον μπαμπά σου κατάλαβες για να μην σου ***μήσω τίποτα; Άντε να μην σου σπάσω τα μουτράκια ηλίθια. έτρεμα απο τα νεύρα μου και η κίνηση της αντί να ζητήσει συγνώμη ήταν άντε πάρε την μηχανή σου και φύγε. Αυτό έκανα αφου της έριξα ένα ωραίο βρίσιμο και ο λόγος ήταν πως θα την χτυπούσα άσχημα. Και μετά ποιος αντιμετωπίζει το WWF. Ζωοκτονία...Πείτε μου γιατί είναι τόσο χαζές;;:ZZZ:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μπορεί να έχουν περάσει και πάνω από δύο χρόνια που μου πετάχτηκε στη Νέα Σμύρνη μια τύπισα από στοπ και σταμάτησε μπροστά μου στα 3 μέτρα με αποτέλεσμα να πέσω πάνω της, όχι με τα μούτρα, με το απότομο φρένο και επειδή το δρόμος, ως συνήθως, δεν γλίστραγε καθόλου έπεσα και σύρθηκα, (αλλά τις έκανα δυο πόρτες καινούργιες χι χι), τέλως πάντων το έχω ξαναγράψει, μόνο υλικές ζημιές κυριλέ.

Απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ ενώ είχε φτάσει στο στοπ δευτερόλεπτα πριν, είχε κοιτάξει, ήταν σταματημένη, δεν μπορούσε να διασχίσει το δρόμο γιατί ο μπροστινός ήταν στη νησίδα και περίμενε τον απέναντι για να φύγει, ΓΙΑΤΙ δεν έκατσε εκεί που ήταν παρά ξεκίνησε, (δεν μπήκε χύμα, σταμάτησε στο στοπ και μετά ξαναξεκίνησε) μόνο και μόνο για να σταματήσει μπροστά μου και να μου κλείσει το δρόμο;

εεε;

παρακάλω έναν ψυχολόγο να με βοηθήσει σε αυτό το ερώτημα, ευχαριστώ

(ρε σεις μήπως χρειάζεται παιδοψυχολόγος στην προκειμένη περίπτωση
    :rotflmao:

ίσως όμως να μην φταίνε αυτές

μπορεί για όλα να φταίει το

κοντέρ τους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	womandash.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	59,8 KB 
ID:	11045

Re: Γυναίκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
    Ένα πρωινό αποφασίζω να πεταχτώ μέχρι την τράπεζα να πληρώσω κάτι λογαριασμούς. Όλα καλά μέχρι εδώ. Για καλή μου τύχη βλέπω θέση μπροστά στην τράπεζα και λέω ο άνθρωπος. Τι ωραία θα παρκάρω σαν βασιλιάς!! Αράζω το Χτ λοιπόν πετάγομαι για 15 λεπτά μέχρι την τράπεζα και α΄φού τελειώνω ετοιμάζομαι να βάλω μπροστά την μηχανή για να φύγω. (ο χρόνος είναι περίπου 3 λεπτά, για να ζεσταθεί να βάλω κράνος γυαλια και γάντια. Όλα έτοιμα λοιπόν κάνω να φύγω και τσουυυυπ ακούω κόρνα. Ψάχνω δεξιά ψάχνω αριστερά τίποτα. ΜΠΙΜΠΠΠΠ άντε πάλι λέω΄. κοιτάω πίσω μου βλέπω μια λιμουζίνα τρία μέτρα...(Σουζούκι άλτο) Μια τύπισσα μέσα με κοιτάει και συνεχίζει να κορνάρει. ο διάλογος που ακουλούθησε:
    -Για μένα κορνάρεις;
    -Ναι άντε τελείωνε πάρε την μηχανή σου και φύγε.
    -Δεσποινίς θα περιμένετε ένα λεπτό να βάλω το κράνος μου.
    -Βάλτο πιο κάτω.
    -Κοιτάξτε θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω αν έχετε υπομονή καλώς.
    -άντε θέλω να παρκάρω.
    Εκεί βεβαίως ως άνθρωπος αρχίζω και ανεβάζω στροφές επικινδυνα.Κοίτα της λέω αν θες να σε αφήσω να παρκάρεις θα περιμένεις ένα λεπτό αλλιώς μπορώ να αφήσω εδώ την μηχανή και να πάω με λεοφωρείο σπίτι μου. Ρε άσε τις εξυπνάδες μου λέει και σήκω φύγε.
    -Κατά πρώτο λόγο ηρέμησε..
    -Δεν απαντά καθώς βλέπει το μάτι μου να γυαλίζει.
    ακούγεται και πάλι το μπιμπ...
    κατεβαίνω απο την μηχανή και την ξανακοιτώ..
    Με τα πολλά και σεβόμενος την έλειψη πάρκινγκ του παγκρατίου κάνω πιο πίσω και την αφήνω να παρκάρει.
    Διαβάζω τα χείλη της άντε γαμήσου μαλάκα.
    Ε εκεί ρε παιδιά σάλταρα.
    Πάω κοντά στο παράθυρο έτοιμος να το σπάσω και της λέω τι είπες;
    Τίποτα μου λέει.
    Μίλα πιο όμορφα για να μην έχουμε άλλα.
    Κάτι ψέλισε το οποίο δεν κατάλαβα αλλά σίγουρα με ξαναέβρισε χαμηλόφωνα.
    Μαλάκα μωρή φλόμπα να πεις τον μπαμπά σου κατάλαβες για να μην σου ***μήσω τίποτα; Άντε να μην σου σπάσω τα μουτράκια ηλίθια. έτρεμα απο τα νεύρα μου και η κίνηση της αντί να ζητήσει συγνώμη ήταν άντε πάρε την μηχανή σου και φύγε. Αυτό έκανα αφου της έριξα ένα ωραίο βρίσιμο και ο λόγος ήταν πως θα την χτυπούσα άσχημα. Και μετά ποιος αντιμετωπίζει το WWF. Ζωοκτονία...Πείτε μου γιατί είναι τόσο χαζές;;:ZZZ:
    Ειδες?
    Τσαντιστηκες,εκανες τα νευρα σου κουρελια και χαλασες την μερα σου!

Ενω επρεπε:

Μαλιστα ωραιοτατη κυρια μου,περαστε
    και μολις πηγαινε λιγο παρακατω ξηλωνες και κανενα καθρεφτη,προφυλακτηρα,εσκαγες κανα λαστιχο,του εβαζες φωτια σαν και αυτον στα κτελ εχτες.....

Δεν υπαρχει διαλογος με τετοια ατομα
    Οπως εχει γραψει καποιος εδω μεσα

''ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ''

Re: Re: Γυναίκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

''ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ''

καλόόό

λόγω πείρας

ε βέβαια τόσα χρόνια που θα την εξασκεί

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγηση και κατηγοριες (street)!.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 20:30
  2. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  3. Μια απορία...
    από milaber στο forum Off topic