Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: bking erxetai!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Φιλε παρτο το μηχανακι το πηρε ενας πολυ φιλος και το εχει καταευχαριστηθει βεβαια στο ταξιδι εχει πολυ αερα αλλα ποιος νοιαζεται μεσα στην πολη κανεις οτι γουσταρεις .(Ασε που φαναρι δεν σε χτυπαει τιποτα).
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: geia

Αρχικά δημιουργήθηκε από depri
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 17 ΜΟΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1984 ΞΕΜΠΟΥΚΟΝΑ ΤΟ GS1000E ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ LEGO. O ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ BKING ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ. ΤΙ ΗΘΕΛΕ Μ'ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ TRACK DAYS Η ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 4 ΦΙΛΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

+13000000000
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Καλά ο τύπος είναι για τα μπάζα.

Έχει ροπή ο κινητήρας και φοβάται!
    Έχει δύναμη ο κινητήρας και φοβάται!
    Δεν στριβει, φοβάται!
    Στρίβει με πολλά μια χαρά, φοβάται!
    Στην πόλη, φοβάται!
    Στην εθνική, τον χτυπάει ο αέρας, κουράζεται!
    Στα στροφιλίκια, φοβάται!
    Στις ανοιχτές, φοβάται!
    :a31: :a31: :a31: :a31:

Δηλαδή εαν έπαιρνε ενα από τα νέα SS και ακόμη περισσότερο Superbike 1000αρια κτήνη τι θα έπρεπε να λέει.

Τον κόβω οτι ενα Varadero θα του ήταν μια χαρά.

Μ'αρέσει που καθόμαστε και τον παίρνουμε στα σοβαρά.

Αλλα για να πω και την δική μου γνώμη το BKING μια μαλακία είναι για τα δικά μου γούστα αλλα σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που τους ταιριάζει.

Re: geia

Αρχικά δημιουργήθηκε από depri
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 17 ΜΟΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1984 ΞΕΜΠΟΥΚΟΝΑ ΤΟ GS1000E ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ LEGO. O ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ BKING ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ. ΤΙ ΗΘΕΛΕ Μ'ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ TRACK DAYS Η ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 4 ΦΙΛΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    Αν ειναι ετσι οπως τα λες (και δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω) τοτε
    και εμενα μου αρεσει το B-King αλλα το θεωρω λιγο υπερβολη,ομως απο οτι φαινεται εσυ ξερεις πολυ καλα τι πας να παρεις και τι πραγματικα γουσταρεις να εχεις!!το ποστ που σου ειπα να διαβασεις ηταν το μονο που εχω δει απο καποιον κατοχο του συγκεκριμενου μοτο,δεν τον ξερω και δεν αποδεχομαι τις αποψεις του.
    και παλι καλοριζικο και οταν με το καλο σου ερθει γραψε μας αμεσως τις εντυπωσεις !!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Νέο μέλος

Re: Re: geia

θα ηθελα επισης να προσθεσω και το εξης. μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πολλοι οταν παιρνουν τα χρονια τα ss τους τα μετατρεπουν σε γυμνα figthers? βεβαια εδω δεν μιλαω για το bking ουτε το αναμιγνυω σ'αυτην την κουβεντα αλλα αναρωτιεμαι. αυτοι οι ιδιοι που δεν γουσταρουν τα γυμνα παλι εκει καταληγουν. και μην πει κανεις για συναισθηματικους δεσμους η αδυναμια αγορας νεου, γιατι το κοστος μετατροπης ισως μερικες φορες ειναι μεγαλυτερο απο το να δωσεις αυτα τα λεφτα και το παλιο μηχ να παρεις ενα νεο ss. πιστευω τελος οτι οπως ειπαν ολοι οι φιλοι καθε μηχανη ειναι θεμα γουστου. τελος να πω και κατι να γελασετε λιγακι. πριν 5 χρονια ειδα εδω στην ροδο γερμανο να εχει κανει ενα xt600 του 98 chopper χαμηλομενο, τιμονα απο harley, δυο εξατμισεις κατω και φουλ νικελ. αν δεν ηταν αυτο σκοτωστρα τοτε ποιο ειναι?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. erxetai sabbato me +16
    από snow στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2008, 21:29
  2. bking
    από Soyras στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 16:23
  3. O xeimonas erxetai
    από Kostas NL στο forum Off topic