Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

exm ενα gas gas μα καλα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν gas gas? h TM ? OK μαλλον υπαρχουν αλλα εγω δε ξερω κανεναν και θελω ενα 250 να κανω το χαβαλε μου και βρηκα κατι παρταλια gas gas & TM που μου γυαλισαν στο ματι αλλα δε ξερω ΤρΙΠΟΤΑ για αυτες τις εταιρειες εχει κανεις απο εδω μεσα κατι να με διαφωτισει? αξιζει να το ψαξω? εχουν μονο καθαρα? η παιρνουν αδεια και για το δρομο? (φαναρια κλπ)

στω

http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26sa%3DG

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    exm ενα gas gas μα καλα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν gas gas? h TM ? OK μαλλον υπαρχουν αλλα εγω δε ξερω κανεναν και θελω ενα 250 να κανω το χαβαλε μου και βρηκα κατι παρταλια gas gas & TM που μου γυαλισαν στο ματι αλλα δε ξερω ΤρΙΠΟΤΑ για αυτες τις εταιρειες εχει κανεις απο εδω μεσα κατι να με διαφωτισει? αξιζει να το ψαξω? εχουν μονο καθαρα? η παιρνουν αδεια και για το δρομο? (φαναρια κλπ)

στω

Μηπως κρυωσες???Αισ8ανεσαι καλα τωρα τελευταια??

Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ατομο που περιμενα να ψαχνει εντουρο μηχανη....

Δυστυχως δεν ξερω αυτο που ρωτας...αλλα στανταρ 8α αναλαβουν οι χωματινοι του φορουμ..

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Re: Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Μηπως κρυωσες???Αισ8ανεσαι καλα τωρα τελευταια??

Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ατομο που περιμενα να ψαχνει εντουρο μηχανη....

Δυστυχως δεν ξερω αυτο που ρωτας...αλλα στανταρ 8α αναλαβουν οι χωματινοι του φορουμ..

:rotflmao:

καλα ειμαι ρε θελω και κρανος παπια :rotflmao: αυτο που προεξεχει

οχι ρε δε θελω χωμα (μαλλον) για καθε μερα το θελω απλως ειμαι ψωναρα και θελω αλητεια

αντε ρε παιδια για πειτε για πειτε μεχρι 250σεσε

σομπερακι ΔΕΝ το δινω το Ζ ειμαι στριτου με τασεις παλεμπεδισμου
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

http://www.motomag.gr/index.php?opti...=732&Itemid=35

αλλά....... τα εργαλεία είναι για το βουνό,εάν όντως ψάχνεις για καθημερινή χρήση,
    ψάξε σε κάτι άλλο.

xr250 ίσως.

Μανιβελάτο μέλος
    Όχι πως έχω οδηγήσει κάποιο gas gas αλλά από αυτά που έχω διαβάσει εγώ σε ξένα review ίσως να σε εξυπηρετούσε το gas gas pampera 125.. Φαντάσου ένα ήπιο, φτηνό και εύκολο μηχανάκι με καλύτερο πλαίσιο φρένα, ψαλίδια, αναρτήσεις από ένα xr125 και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι μόνο μανιβέλα αλλά έχει και μίζα.. 2900 νομίζω κοστίζει..

θενκς ζουμπι αλλα θελω με φαναρι οχι καθαρο

απλως ρωτησα να δω αν θα κανω το κοπο να παω να δω τα γκας γκας και τα ΤΜ αν υπαρχουν αν ειναι ζημιαρικα αν εχουν σωστα συνεργεια αν εχουν ανταλακτικα αν αν αν αυτα

εχω σκευτει φυσικα το ΧΡ250 αν και πολυ θα ηθελα να εβρισκα μεταχοιρο WR250 η καποιο ντι τρακερ (ακομα τα χτυπανε στη τιμη αυτα ) γενικα ψαχνω

και αφου θα παρω εντουρακιοΝ ας το παρω να μπορει -ισως- να παω σε κανα χωματακι καποτε

αυτ-ι-α

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    και τα τμ και τα gas gas ειναι γαμώ τα εργαλεία συμφωνώ με zubitos

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Όχι πως έχω οδηγήσει κάποιο gas gas αλλά από αυτά που έχω διαβάσει εγώ σε ξένα review ίσως να σε εξυπηρετούσε το gas gas pampera 125.. Φαντάσου ένα ήπιο, φτηνό και εύκολο μηχανάκι με καλύτερο πλαίσιο φρένα, ψαλίδια, αναρτήσεις από ένα xr125 και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι μόνο μανιβέλα αλλά έχει και μίζα.. 2900 νομίζω κοστίζει..

θενκς φιλε! θα ψαξω να το βρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    και τα τμ και τα gas gas ειναι γαμώ τα εργαλεία συμφωνώ με zubitos
    φυσικα τα παντρευεσαι αλλα εγω ειμαι ετοιμη για γαμο αρκει να βρω οτι πρεπει σε τιμη και κατασταση οκ εσυ κατι ξερεις σιγουρα παραπανω θα παω να κοιταξω τελικα

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    φυσικα τα παντρευεσαι αλλα εγω ειμαι ετοιμη για γαμο αρκει να βρω οτι πρεπει σε τιμη και κατασταση οκ εσυ κατι ξερεις σιγουρα παραπανω θα παω να κοιταξω τελικα
    οχι δε τα παντρεύεσαι αναγκαστικά! ωραία είναι παρε γκας γκας 300 μεσ την αλητεία

απλά ενα xr ειναι περισσότερο για αυτό που το θες

Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

στω

Πόσο τα βρήκες?

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

οχι ρε δε θελω χωμα (μαλλον) για καθε μερα το θελω απλως ειμαι ψωναρα και θελω αλητεια

αντε ρε παιδια για πειτε για πειτε μεχρι 250σεσε

σομπερακι ΔΕΝ το δινω το Ζ ειμαι στριτου με τασεις παλεμπεδισμου
    Αντε και το πηρες βρε Ευη......

Ας αφησουμε τα υπερ ( αν υπαρχουν ) και ας πιασουμε τα κατα......

Αυτα τα μηχανακια εχουν το μαγικο τροπο τους να σε κανουν να τα σιχενεσε στην ασφαλτο σε λιγες μολις ημερες......

Κλαψε και γραψε για να με θυμηθεις οταν.......

α) Θα σου ειναι συνεχως μπουκομενο στην κινηση και στα φαναρια και απο την βρωμα εσενα και τους γυρω σου θα σας κλαινε οι ρεγγες....

β) οταν απο την συνεχης κινηση στην πολη θα σου λαδωνει μπουζι καθε τρεις και λιγο και θα αναθεματιζεις....

γ) Οταν θα αναθεματιζει και ο πισινος σου που τον βαζεις να καθετε για ωρα σε μια σελιτσα 10 cm....

δ) οταν θα βαλεις ( αναγκαστικα ασφαλτινα λαστιχα) και η ομορφια ( μαζι με την αλητεια του παει περιπατο)

ε) Οταν καθε τρεις και λιγο που θα βαζεις βενζινη στο 8λιτρο ντεποζιτακι του θα πρεπει να βγαζεις και το καλο λαδακι μιξης ( που εννοειτε θα πρεπει να κουβαλας παντα μαζι σου ) και αφου κανεις ΣΩΣΤΗ πραξη για το ποσο τις % λαδι πρεπει να βαλεις συγκριτικα, με τα ποσα λιτρα καυσιμου εχεις βαλει στο ντεποζιτο σου να συνεχισεις την διαδρομη σου.... Εννοειτε οτι θα πρεπει να προσεξεις την ωρα που θα κανεις την μιξη να μην εχεις πουθενα αλλου το νου σου αλλιως αντιο καλο μου πιστονακι.....

στ) Τα προβληματα βρασιματος θα ειναι συχνα μεσα στην κινηση ........

Κατα τα αλλα.... Και για τα ΤΜ και για τα ΓΚΑΣ δεν εχουν ακουστει προβληματα με τα ανταλακτικα τους οπως και οτι φυσικα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει αξιοπιστια σε αυτα η σε παρομοια μηχανακια για χρηση μεσα στην πολη.......

Συνιστω dt 125--- XR 250--- TTR 250...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Για τσέκαρε ρε Εύη αν το ΤΤR της Mairaς πουλήθηκε ή όχι.Απ'ότι θυμάμαι δεν το είχε δώσει λόγω της στούκας.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αντε και το πηρες βρε Ευη......

Ας αφησουμε τα υπερ ( αν υπαρχουν ) και ας πιασουμε τα κατα......

Αυτα τα μηχανακια εχουν το μαγικο τροπο τους να σε κανουν να τα σιχενεσε στην ασφαλτο σε λιγες μολις ημερες......

Κλαψε και γραψε για να με θυμηθεις οταν.......

α) Θα σου ειναι συνεχως μπουκομενο στην κινηση και στα φαναρια και απο την βρωμα εσενα και τους γυρω σου θα σας κλαινε οι ρεγγες....

β) οταν απο την συνεχης κινηση στην πολη θα σου λαδωνει μπουζι καθε τρεις και λιγο και θα αναθεματιζεις....

γ) Οταν θα αναθεματιζει και ο πισινος σου που τον βαζεις να καθετε για ωρα σε μια σελιτσα 10 cm....

δ) οταν θα βαλεις ( αναγκαστικα ασφαλτινα λαστιχα) και η ομορφια ( μαζι με την αλητεια του παει περιπατο)

ε) Οταν καθε τρεις και λιγο που θα βαζεις βενζινη στο 8λιτρο ντεποζιτακι του θα πρεπει να βγαζεις και το καλο λαδακι μιξης ( που εννοειτε θα πρεπει να κουβαλας παντα μαζι σου ) και αφου κανεις ΣΩΣΤΗ πραξη για το ποσο τις % λαδι πρεπει να βαλεις συγκριτικα, με τα ποσα λιτρα καυσιμου εχεις βαλει στο ντεποζιτο σου να συνεχισεις την διαδρομη σου.... Εννοειτε οτι θα πρεπει να προσεξεις την ωρα που θα κανεις την μιξη να μην εχεις πουθενα αλλου το νου σου αλλιως αντιο καλο μου πιστονακι.....

στ) Τα προβληματα βρασιματος θα ειναι συχνα μεσα στην κινηση ........

Κατα τα αλλα.... Και για τα ΤΜ και για τα ΓΚΑΣ δεν εχουν ακουστει προβληματα με τα ανταλακτικα τους οπως και οτι φυσικα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει αξιοπιστια σε αυτα η σε παρομοια μηχανακια για χρηση μεσα στην πολη.......

Συνιστω dt 125--- XR 250--- TTR 250...

+1 Εύη έχω αυτό που χρειάζεσαι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	marios8_426.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	115015
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Re: Re: Re: Re: προς αναζητηση εντουρακιοΝ σκονταψα σε ενα gas gas

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    +1 Εύη έχω αυτό που χρειάζεσαι
    Mάριε θα το δώσεις τελικά?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Husaberg & Gas Gas ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ,ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
    από tmracing.siros στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2009, 17:04
  2. σε ένα μπάρ...
    από extreme13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 11:04
  3. Ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο....
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 11:44
  4. Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ