Πήγα σε συνεργείο προκειμένου να μου ρυθμίσει βαλβίδες στο ΧΤΧ μιας και ψιλιακούγονταν. Σημειωτέον πως το μοτό έχει ρυθμιστεί άλλη μια φορά πριν 15.000χμ Ωστόσο τότε είχε ο μάστορας ασχοληθεί με αυτές που ήταν στο πίσω μέρος (βλακέια μου που δεν ρώτησα γιατί όχι και τις μπροστά) Οταν πήγα να πάρω τη μηχανή πέτυχα τον συνεργειά στη φάση που τοποθετούσε τα πλαινά πλαστικά . Οταν τον ρώτησα γιατί αυτός ο σαματάς μου έδειξε στο κινητό του φωτό της μηχανής μου όπου φαίνεται να έχει λύσει ψυγείο , δοχείο παραφλού και πλαινά πλαστικά προκειμένου να μου αποδείξει πως ρύθμισε όλες τις βαλβίδες . Μάλιστα μου τόνισε πως οι μπροστινές δεν είχαν ποτέ ρυθμιστεί ακόμη δε δεν είχαν ανοιχτεί και τα πλαινά βιδάκια στο αριστερό καπάκι του κινητήρα από τα οποία ρυθμίζει τις βαλβίδες . Τέλος πάντων την έβαλα μπροστά ,πράγματι ο ήχος της έγινε υπέροχος ( μου άλλαξε και το μπουζί ) και το κόστος του λέω ;70 ευρώ μου απαντά και μένω σύξυλος . Ερωτώ δε τους υπόλοιπους Χτακηδες ... είναι σωστή η τιμή ή απλά μου έπιασε λίγο το ποπάκι μου :rotflmao: