καλήσπερα παιδια. τι καλησπερα.κακη στραβη και αναποδη. καποιοι απο εσας ισως με ξερετε.ειμαι το παιδι που του εκλεψαν την μηχανη μεσα απτο σπιτι και την ξαναβρηκε.. η καλη μου η τυχη ηρθε λοιπον να με βοηθησει ξανα να γινω χαλια. ειμαι φοιτητης στην αγγλια.ειμαι εδω περιπου ενα εξαμηνο. λοιπον ας μην τα πολυλογω. πριν λιγο ελαβα ενα τηλεφωνο απο εναν φιλο μ. σπουδαζα ρεθυμνο.εκει πηρα και την μηχανη.τελος παντων απο ενα συμβαν που ειχε συμβει με ειχαν γραψει για διπλωμα. ειχα διπλωμα ηταν για 34 ιππους παρακαλεσα τον κυριο οργανο να μην με φραψη ειμαι φοιτητης σας παρακαλω αλλα τιποτα. με εγραψε.περιμενα το δικαστηριο περυσι δεν ηρθε. λεω μπορει να το εσβησαν. ο φιλος μ απτο ρεθυμνο ειναι αστυνομικος εκει στην τροχαια οποτε με ειχε βοηθησει πολυ σε οτι προβλημα ειχα. με παιρνει λοιπον τηλεφωνο και μ λεει.ρε συ το ξερεις οτι εχεις προστιμο περιπου 1000 ευρο και 1 μηνα φυλακιση? λεω τι? δεν παιζει? αφου ειμαι 100% νομοταγης και ειμαι και εξωτερικο τωρα.το σπιτι μ στο ρεθυμνο το ξενοιξιασα τον οκτωμβριο.μεχρι τοτε δεν ειχε ερθει καποια ειδοποιηση. του λεω καλα αφου ειχα αλλαξει τοπο διαμονης.μ λεει ηρθε δεν παρουσιαστηκες και δικαστηκες.λεω και τωρα? τι κανω.ενημερωσα γονεις εχω ανχωθει παρα πολυ.δεν ξερω τι να κανω. ο φιλος μ μου ειπε να μην ανησυχω και απλα μπορω να κανω μια ενσταση οτι δεν ειδοποιηθηκαι και να ορισω μια νεα ημερομηνια.παιδια τι κανω.τι γινεται? την δευτερα ταξιδευω απο λονδινο ζυριχη ζυριχη αθηνα
λετε να εχω κανενα προβλημα? καποια συμβουλη σχετικα με τα παραπανω.ειμαι που ειμαι τοσο αγχωμενος με τα μαθηματα.με εκαναν χαλια..νιωθω..χαλια.. καποια βοηθεια??