Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: θα παω φυλακη???

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    επισης το 4ημερο που ημουν πανω τσακισα κατι σιροπιαστα απο τον Χατζη.....:a32: :a32:
    αλλο πραμα....
    Κανείς δε μας αγαπάει εμάς τους Βόρειους..
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Κανείς δε μας αγαπάει εμάς τους Βόρειους..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    βρε άντε μου στο διάβολο με τα τσουρέκια σας βραδυάτικο

άντε να σφουγγαρίζουμε σάλια τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    ενα τετοιο θελω οταν με χωσουν μεσαααααααααααααα
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Λαμουν και Χάμπο γ@μιέστε φιλικά πάντα :rotflmao:

Α και πριν τα πάτε του αλλουνού που ετοιμάζεται για ισόβια φέρτε τα μια βόλτα από'δω πρώτα να κρυώσουνε κιόλας βρε αδερφέ..

Σταύρο έμεινε κανα κομμάτι απ'το λευκό ; Το πουλάς ;

Re: θα παω φυλακη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    καλήσπερα παιδια. τι καλησπερα.κακη στραβη και αναποδη. καποιοι απο εσας ισως με ξερετε.ειμαι το παιδι που του εκλεψαν την μηχανη μεσα απτο σπιτι και την ξαναβρηκε.. η καλη μου η τυχη ηρθε λοιπον να με βοηθησει ξανα να γινω χαλια. ειμαι φοιτητης στην αγγλια.ειμαι εδω περιπου ενα εξαμηνο. λοιπον ας μην τα πολυλογω. πριν λιγο ελαβα ενα τηλεφωνο απο εναν φιλο μ. σπουδαζα ρεθυμνο.εκει πηρα και την μηχανη.τελος παντων απο ενα συμβαν που ειχε συμβει με ειχαν γραψει για διπλωμα. ειχα διπλωμα ηταν για 34 ιππους παρακαλεσα τον κυριο οργανο να μην με φραψη ειμαι φοιτητης σας παρακαλω αλλα τιποτα. με εγραψε.περιμενα το δικαστηριο περυσι δεν ηρθε. λεω μπορει να το εσβησαν. ο φιλος μ απτο ρεθυμνο ειναι αστυνομικος εκει στην τροχαια οποτε με ειχε βοηθησει πολυ σε οτι προβλημα ειχα. με παιρνει λοιπον τηλεφωνο και μ λεει.ρε συ το ξερεις οτι εχεις προστιμο περιπου 1000 ευρο και 1 μηνα φυλακιση? λεω τι? δεν παιζει? αφου ειμαι 100% νομοταγης και ειμαι και εξωτερικο τωρα.το σπιτι μ στο ρεθυμνο το ξενοιξιασα τον οκτωμβριο.μεχρι τοτε δεν ειχε ερθει καποια ειδοποιηση. του λεω καλα αφου ειχα αλλαξει τοπο διαμονης.μ λεει ηρθε δεν παρουσιαστηκες και δικαστηκες.λεω και τωρα? τι κανω.ενημερωσα γονεις εχω ανχωθει παρα πολυ.δεν ξερω τι να κανω. ο φιλος μ μου ειπε να μην ανησυχω και απλα μπορω να κανω μια ενσταση οτι δεν ειδοποιηθηκαι και να ορισω μια νεα ημερομηνια.παιδια τι κανω.τι γινεται? την δευτερα ταξιδευω απο λονδινο ζυριχη ζυριχη αθηνα
    λετε να εχω κανενα προβλημα? καποια συμβουλη σχετικα με τα παραπανω.ειμαι που ειμαι τοσο αγχωμενος με τα μαθηματα.με εκαναν χαλια..νιωθω..χαλια.. καποια βοηθεια??

Για να αποδείξεις ότι δεν ενημερώθηκες για την ημερομηνία του δικαστηρίου πρέπει να βάλεις δικηγόρο να βρει την κλήτευση που σε ενημερώνει για το συγκεκριμένο δικαστήριο που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ο κλητήρας είχε φέρει σπίτι σου και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παίρνει πίσω αντίγραφο υπογεγραμμένο από εσένα η συγγενή Α΄βαθμού ...

Αν η κλήτευση δεν φέρει υπογραφή σημαίνει ότι κανείς δεν παρέλαβε.... πας με τον δικηγόρο ξανά σε δίκη και ίσως να καταφέρεις να πληρώσεις μόνο το πρόστιμο της κλήσης (ίσως και να μην πληρώσεις τίποτε )....

πάντως φυλακή δεν πας με την καμία ... όλη η ποινή είναι εξαγοράσιμη .... θα σου βγει σύνολο περίπου (με το πρόστιμο της κλήσης ) γύρω στα 1200 ευρώ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    δεν νομιζω να την γλυτωσεις με φυλακη...μαλλον για ηλεκτρικη καρεκλα σε βλεπω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    ε αυτα παθαινω οταν καβαλαω ενα ληστη. θα παω και εγω φυλακη..να δουμε.. τοσα λεφτα δεν θελω με την καμια να πληρωσω.τοσα κανει η εστια μ για να μενω ενα εξαμηνο.οποτε. βαζουμε γνωστους και αγνωστους να κανουν οτι μπορουνν...για να δουμε
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    από power hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2006, 08:08
  2. Θα πάω ρε γαμώτ!! (Πάτρα)
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 11:32
  3. θα παω στον μπαρμπερη...