Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Transalp 700 η Vstrom 650 Βοήθεια!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    zontano den to xo dei.
    tha pao athens na rikso mia matia.
    mmm avrio apogemataki i savato an mporeis na pame na voltaro to gs sou?
    Done.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    koita kai apo pano
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    koita kai apo pano

Το BMW μου φαίνεται πως είναι το πιο πλήρες κυρίως λόγω του κινητήρα του,όπως και να το κάνεις τα 800 κυβικά δεν είναι λίγα ενώ τα 650 του V-Strom σε δικάβαλο με μπαγκάζια ίσως φαίνεται λίγο.Αν το BMW είχε τιμή κοντά στα 9.500 ? θα γινόταν best-seller αλλά με τα 11.500 το κόβω λίγο χλωμό...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αν το BMW είχε τιμή κοντά στα 9.500 ? θα γινόταν best-seller αλλά με τα 11.500 το κόβω λίγο χλωμό...
    Συμφωνώ αλλά το βλέπω ακατόρθωτο όταν τόσο κοστίζει το Βε-Στρομ.. πλάκα πλάκα εγώ νόμιζα πως το Σουζούκι έκανε κανα 8,5άρι.

Θεωρώ όμως το BMW πιο ολοκληρωμένο απ'όλα τα μεσαία κι ο 800άρης είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Για μένα, όποιος ψάχνει κάτι στη "μεσαία" κατηγορία των "onoff", εάν έχει/μπορεί, η μπέμπα ειναι μονόδρομος

Εαν όχι, θα αρκεστεί σε αυτό που προσφέρει το TA... μέτρια πράγματα δλδ

Ο μόνος λόγος για να παρει κανείς ΤΑ (πλην των χρημάτων) είναι το κόλλημα με μάρκες ή/και μοντέλα, κάτι στο οποίο σα λαός διαπρέπουμε

Μια ζωή θυμαμαι το θείο μου με citroen
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Συμφωνω με τον el_hymador--εγω με το βερσις μια χαρα ειμαι

to V-strom 9500??

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Kαι γιατί δεν βάζετε τότε στην εξίσωση κι άλλες παραμέτρους?

Ενα πανέμορφο, super ποιοτικό, τα κάνει όλα, πάει και στην άσφαλτο και στο χώμα.

Στην Χρυσή Ευκαιρία πωλούνται 1.500 εως 2500 για πολύ καλό και με αλλα 1500 είναι πραγματικά ετοιμο να κάνει 150.οοο χλμ που κανένα απο τα σημερινά δεν θα τα κάνει.
    Και φυσικά οχι με το ίδιο στυλ

Μιλάω μόνο για το 650 ε, μην παρεξηγηθω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	at650.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	115102
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν υπαρχει αυτη την εποχη, πιο συμφερουσα αγορα απ το VSTROM. Ειτε καινουριο η μεταχειρισμενο. Το καταμαρτυρουν οι πωλησεις του. Το Τρανσαλπ ειναι παρελθον. Οσο για το καινουριο Τρανσαλπ μεχρι στιγμης οι αριθμοι στα τεχνικα χαρακτηριστικα σε σχεση με την τιμη ειναι απογοηυευτικα! Τα BMW ειναι φοβερα αλλα οι τιμες και εδω τα κανουν απλησιαστα Παντως αν κατσεις για 5 λεπτα σ ενα κεντρικο φαναρι σε μια μεγαλη Πολη θα βαρεθεις να μετρας VSTROM. Περα απ ολα αυτα ειναι και θεμα γουστου. Ητελικη αποφαση δικη σου. Σου ευχομε καλη αγορα, και παντα ορθιος!!!

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Έχω το Vstrom (και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος) . Θα έπαιρνα το Transalp αν με ενδιέφερε περισσότερο το χώμα. (για το καινούργιο δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη)

Θα έπαιρνα το Versys για να κάνω καμία καγκουριά παραπάνω και για να είμαι πιο ευέλικτος στην πόλη. (προσωπικά θα το είχα πάρει αν υπήρχε όταν έκανα την αγορά)

Αν πάλι οδηγήσεις κάποιο και για δικούς σου λόγους δεν σου αρέσει πας για το άλλο.

Αφορισμοί του στυλ "αυτό είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα είναι κακά μηχανάκια" νομίζω ότι δεν ισχύουν.

Ηθικό δίδαγμα:
    Δες τι χρήση θα του κάνεις
    Οδήγησε τα όλα
    Δρομερός και τριάθλιος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Συμφωνω με τον el_hymador--εγω με το βερσις μια χαρα ειμαι

to V-strom 9500??

Η τιμη του VSTROM ξεκιναει απο 7100 καινουριο παραεισαγωγη, η οποια και συμφερει λογω αδιαμφησβητιτης αξιοπιστιας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Δεν υπαρχει αυτη την εποχη, πιο συμφερουσα αγορα απ το VSTROM. Ειτε καινουριο η μεταχειρισμενο. Το καταμαρτυρουν οι πωλησεις του. Το Τρανσαλπ ειναι παρελθον. Οσο για το καινουριο Τρανσαλπ μεχρι στιγμης οι αριθμοι στα τεχνικα χαρακτηριστικα σε σχεση με την τιμη ειναι απογοηυευτικα! Τα BMW ειναι φοβερα αλλα οι τιμες και εδω τα κανουν απλησιαστα Παντως αν κατσεις για 5 λεπτα σ ενα κεντρικο φαναρι σε μια μεγαλη Πολη θα βαρεθεις να μετρας VSTROM. Περα απ ολα αυτα ειναι και θεμα γουστου. Ητελικη αποφαση δικη σου. Σου ευχομε καλη αγορα, και παντα ορθιος!!!

+650
    Πολύ πράμα όμως....
    Αττική οδό που μπαίνω σχεδόν καθημερινά το 80% είναι V-STROM.

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Kαι γιατί δεν βάζετε τότε στην εξίσωση κι άλλες παραμέτρους?

Ενα πανέμορφο, super ποιοτικό, τα κάνει όλα, πάει και στην άσφαλτο και στο χώμα.

Στην Χρυσή Ευκαιρία πωλούνται 1.500 εως 2500 για πολύ καλό και με αλλα 1500 είναι πραγματικά ετοιμο να κάνει 150.οοο χλμ που κανένα απο τα σημερινά δεν θα τα κάνει.
    Και φυσικά οχι με το ίδιο στυλ

Μιλάω μόνο για το 650 ε, μην παρεξηγηθω...
    και γω μαζι σου ειμαι,αν και ολες οι αντιστοιχες-οχι μονο το αφρικα-ειναι παραφορτωμενες χλμ

(συνηθως ταξιδιαρικα βεβαια..!) και αρχιζουν και ζητανε ψιλολοιδια,

συνηθως οχι σημαντικα, αλλα αρκετα για να σου σπασουν σιγα σιγα τα ουμπαλα..

Κατα τ'αλλα, ολα σουπερ~δημαρχειο,δυο μαρτυρες(κατα προτιμηση ο συνεργειας και το παληκαρι της οδικης),ρυζακι και εγινε η μεταβιβαση!

Εγώ πάλι μετά από 42000 σε λιγότερο από 2 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος από το vstrom ειδικά με την οδήγηση που του κάνω!
    Δεν με εχει προβληματίσει σε τίποτα και ας το έχω σκίσει!

Τα bmw μου αρεσουν παρα πολυ και στα 800 είναι μια πολύ καλή πρόταση!

Όσο για το δικάβαλο ταξίδι φορτωμένος που είπε κάποιο παλικάρι ότι προβληματίζει το vstrom δεν προβληματίζει καθόλου! Αν το συγκρίνεις με το 1000 ή με Varadero ναι σαφώς δεν έχεις τις ίδιες επιταχύνσεις αλλά για να σε προβληματίσει δεν παίζει!

To TA το παλιό το έχει ο θείος και πριν πάρω το strom του είχα κάνει βόλτες. Καλό μηχανάκι και όμορφο. Το καινούργιο εκτός του ότι δεν σε εντυπωσιάζει από κινητηρα-φρενα-αναρτησεις μιας και τα πιο πολλά είναι ξαναφορεμένα από το παλιό μου φαίνεται πολύ άσχημο (οχι οτι το στρομ ειναι κούκλα αλλα όσο να ναι κάτι τις πιο ομορφο μου φαινεται)

Με όλα τα καλά πάνω και με ABS 7950 για ένα μηχανάκι που τα κάνει όλα είναι σούπερ!

Εγώ πάλι το vstrom θα έπερνα και όχι επειδή είμαι suzukakias.

Πάντα τα bmw και τα honda Μου άρεσαν αλλά το vstrom νομίζω έχει πιάσει την χρυσή τομή στην κατηγορία.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 700 vs Vstrom 650
    από Sapadak στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2012, 20:23
  2. F 650 GS ή Transalp 700 ?
    από Kreon στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2009, 20:24
  3. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •