Αυτά συμβαίνουν όταν η μοτοσυκλέτα αντιμετωπίζεται σαν βάζο για το σαλόνι.
Αισθητική παρέμβαση ίσως, μοτο με τίποτα, κατά την γνώμη μου.
Εγώ το βρήκα πάντως εύκολα.
Πάντως το μπροστινό μου κάνει πολύ WP.
Και φαίνεται και το σήμα στο ντεπόζιτο.( λέμε τώρα και καλά αν ήταν)
Ποιό? Το όργανο?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Επίσης μιας και ξαναπιάσατε τις αρχαιολογίες, να σας θυμίσω πως εκρεμμεί και αυτό....
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Την ουρά την έχουν ψιλομεταφέρει και στο CB1000R ή είναι η ιδέα μου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αισθητική παρέμβαση ίσως, μοτο με τίποτα, κατά την γνώμη μου.
Εγώ το βρήκα πάντως εύκολα.
Πάντως το μπροστινό μου κάνει πολύ WP.
Και φαίνεται και το σήμα στο ντεπόζιτο.( λέμε τώρα και καλά αν ήταν)
![]()
Οχι και τόσο. Είνα σχεδόν ίδια με των σημερινων GSXR όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Την ουρά την έχουν ψιλομεταφέρει και στο CB1000R ή είναι η ιδέα μου ;![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ βλέπω μια επιρροή κακή κατά την γνώμη μου απο την γερμανική γοτθική αισθητική της ΚΤΜ και των μικρών Ιταλών.
Γουστάρω πολύ καλύτερα την Yamaha XS-V1 ας πούμε που είναι και πιό χρηστική και λειτουργεί και στο δρόμο, χωρίς να φωνάζει απο 2 χιλιόμετρα μακριά.
Συμφωνώ κι επαυξάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ βλέπω μια επιρροή κακή κατά την γνώμη μου απο την γερμανική γοτθική αισθητική της ΚΤΜ και των μικρών Ιταλών.
Γουστάρω πολύ καλύτερα την Yamaha XS-V1 ας πούμε που είναι και πιό χρηστική και λειτουργεί και στο δρόμο, χωρίς να φωνάζει απο 2 χιλιόμετρα μακριά.
Ομως στους περισσότερους αγοραστές το Sakura θα φανεί παλιομοδίτικο/γεροντικό ενω το γωνιώδες CB θα τους ξετρελλάνει.
Δεν είμαστε ο μέσος όρος.....
Παντως ελπίζω το sakura να βγει στην παραγωγή, γιατί τα στρογγυλοφάναρα κινδυνευουν να εκλείψουν!!
Ειμαι πάνως της αποψης οτι αυτα τα γωνιώδη σχήματα αλα Transformer (βλέπε Z750-1000, Tuono, CB1000RR, Benelli TNT κλπ) δεν θα εχουν διάρκεια στην πάροδο του χρόνου, δε μερικά χρόνια θα δείχνουν πολύ άσχημα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Η αγορά μοτοσυκλέττας είναι υποκειμενική. Το ότι η Yamaha & Honda έβγαλαν 1-2 ρετρό μηχανάκια δεν σημαίνει ότι η αγορά ζητάει κάτι τέτοιο.
Το αν θα ξεπεραστούν τα σχήματα που λέει ο sapilas θα το δείξει ο χρόνος.
Κάποια πρωτοποριακά μηχανάκια (katana, 916 κλπ) θεωρούνται κλασσικά, χωρίς να υιοθετούν τον retro σχεδιασμό του άχρωμου στρογγυλού φαναριού.
Γιατί κακά τα ψέματα, κανένα απ΄τα στρογγυλοφάναρα, δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Όλα ίδια φαίνονται.
Δυστυχώς ή ευτυχως τα κριτήρια αγοράς μοτό (λειτουργικότητα/εμφάνιση) είναι τα ίδια με την επιλογή συντρόφου. Οι χοντροκώλες 50άρες φτιάχνουν και ωραίο μουσακά και σιδερώνουν και καλά. Για ποιό λόγο προτιμάμε τα πιπίνια όμως ;;
Πριν από λίγα χρόνια ξαναβγήκαν στην παραγωγή απλές μοτοσυκλέτες και ονονάσθηκαν γυμνές. Παλαιότερα ηταν απλά μοτοσυκλέτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η αγορά μοτοσυκλέττας είναι υποκειμενική. Το ότι η Yamaha & Honda έβγαλαν 1-2 ρετρό μηχανάκια δεν σημαίνει ότι η αγορά ζητάει κάτι τέτοιο.
Το αν θα ξεπεραστούν τα σχήματα που λέει ο sapilas θα το δείξει ο χρόνος.
Κάποια πρωτοποριακά μηχανάκια (katana, 916 κλπ) θεωρούνται κλασσικά, χωρίς να υιοθετούν τον retro σχεδιασμό του άχρωμου στρογγυλού φαναριού.
Γιατί κακά τα ψέματα, κανένα απ΄τα στρογγυλοφάναρα, δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Όλα ίδια φαίνονται.
Δυστυχώς ή ευτυχως τα κριτήρια αγοράς μοτό (λειτουργικότητα/εμφάνιση) είναι τα ίδια με την επιλογή συντρόφου. Οι χοντροκώλες 50άρες φτιάχνουν και ωραίο μουσακά και σιδερώνουν και καλά. Για ποιό λόγο προτιμάμε τα πιπίνια όμως ;;
Αργότερα εμφανίσθηκαν και οι γωνιώδεις αλα Ζ1000 και αυτην την μόδα ακολούθησαν πολλοί αφού είχε πέραση.
Ετσι οι προηγούμενες τώρα λεγονται ρετρό.
Η Yamaha και Ηonda εβγαλαν 1-2 μοντέλα????
Κάνεις λάθος εδω. Υπάρχουν πολλά και εβγαλαν όλες οι εταιρείες και μάλιστα πουλάνε και καλά.
Δεν μιλάω για πρωτότυοα αλλά κανονικές μοτοσυκλέττες.
Φέτος θα δούμε και Guzzi V7, μαζί με τα όμορφα Ducati.
Ισως να εχω άδικο, και σορρυ κιόλας που σου θαβω ο Tuono (πιστευω οτι το εκαναν επίτηδες τόσο τραβηγμένο), αλλά εμένα από όλα τα γωνιώδη γυμνα μόνο το πρωτο Ζ1000 μου άρεσε, και αυτό για 1 χρόνο περίπου, μετα ΄πάλιωσε' το σχήμα του.
Γι αυτό λέω οτι δεν πιστευω πως θα εχουν διάρκεια, ο χρόνος θα δείξει....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ακόμα και το Fucktory που εβαλες νωρίτερα, με ενα φανάρι κι ενα κώλο που του βάλανε βελτιώθηκε 200%Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ, όσο κι αν πηδάει.![]()
![]()
![]()
Το Tuono είναι πολύ καλό (τούμπανο) αλλά οχι και όμορφο.... ειδικα το Factory με τα 25 χρώματα ειξαι καρνάβαλος.
Επίτηδες το έκαναν για να ξεχωρίζει απο μακριά, και το κατάφεραν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αλλο να αρέσει μια μοτό και άλλο να την αγοράσεις.
Εγώ έχω το πρόβλημα οτι μου αρέσει αυτό που θα ήθελα να καβαλάω και οχι το αντίθετο.
Αυτή την στιγμή το xs v1 θα το παιρνα, γιατί μου φαίνεται (και θα είναι) οδηγήσιμο εύκολο άνετο και είμαι σίγουρος οτι θα έκανα πολλά χιλιόμετρα.
Το tuono δεν ξέρω πράγματι που απευθύνεται και πια είναι η χρήση του, όπως και όλων των ομοίων.
Παιχνίδι ειναι εδώ μέσα ή διαμάχες;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συνήθως καβαλάμε αυτά που μας αρέσουν. Διαφορετικά αγοράζουμε παπιά για να κάνουμε την δουλειά μας. Η μοτό δεν είναι πλυντήριο, για να κρίνεται μόνο απ΄τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να μας χτυπάει και λίγο η καρδούλα όταν τη βλέπουμε. Προσωπική άποψη πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ έχω το πρόβλημα οτι μου αρέσει αυτό που θα ήθελα να καβαλάω και οχι το αντίθετο.
Αυτή την στιγμή το xs v1 θα το παιρνα, γιατί μου φαίνεται (και θα είναι) οδηγήσιμο εύκολο άνετο και είμαι σίγουρος οτι θα έκανα πολλά χιλιόμετρα.
Το tuono δεν ξέρω πράγματι που απευθύνεται και πια είναι η χρήση του, όπως και όλων των ομοίων.
Το XS V1, κατ΄εμέ είναι ένα virago με άλλο μπροστινό.Καλό χρυσό και τίμιο μπορεί να είναι, αλλά στα 10+χιλιάρικα που θα βγεί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι άξιο λόγου θα προσφέρει εκτός από χαλαρές βολτούλες.
Το Tuono δεν μπορώ να σου ούτε σε ποιούς απευθύνεται και δεν με ενδιαφέρει κι όλας να μάθω. Μου αρκεί που εμένα σαν χρήστη, μου προσφέρει ατελείωτο κέφι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αλλο να αρέσει μια μοτό και άλλο να την αγοράσεις.
![]()
![]()
![]()
Να σε καβαλάει κάτι που δεν σου αρέσεί?Εγώ έχω το πρόβλημα οτι μου αρέσει αυτό που θα ήθελα να καβαλάω και οχι το αντίθετο.![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...