Σελίδα 30 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    εσενα σε βλεπω να κανεις το νυχι δακτυλο

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    εσενα σε βλεπω να κανεις το νυχι δακτυλο

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    για αλλη μια φορα...το γ@μησαμε και ψοφησε
    .......

Ιωαννα:
    θα σε παρακαλουσα να μην εισαι τοσο απολυτη. Κανε το μια φορα και αμα δεις οτι σου κακοπεφτει μην ξαναρθεις. Δεν τραβαμε κανεναν και δεν υπαρχει και λογος να ερχεσαι αμα σπαζεσαι. Μαζευομαστε για να περναμε καλά. Αν καποιος ερχεται μες στα νευρα του στυλ: "που κουβαληθηκαμε εδω τωρα...και σε ποση κινηση ή μη εμπλεξα και ποση βενζινη χαλασα" ειναι καλυτερα να μενει σπιτι του. Και ειναι καλυτερα και για εκεινον-εκεινη και για τους υπολοιπους που θα τον ακουνε να γκρινιαζει ενω θα εχουν μαζευτει ολοι για να γελασουν και να περασουν καλα.

Επισης το μαγαζι στην Μεταμορφωση. (αν οντως υφισταται) το βλεπουμε και το συζηταμε. Εγω μενω Πεςριστερι και σαφως με βολευει περισσοτερο το κεντρο απο την Ανατολικη Αττικη που ειναι το Ενηλιον και φυσικα ουτε τα βορεια προαστια (Μεταμορφωση, Ψυχικο,Χαλανδρι). αλλα δεν παραπονιεμαι.

Εχω το Δελεαρ ή το οποιοδηποτε Δελεαρ κατι σαν ιεροτελεστια. (εκτος απο τις φορες που πραγματικα δεν μπορω).Οπου και να γινεται αυτη η συναντηση θα πηγαινω. Γιατι γουσταρω την πλακα.τον χαβαλε,τα αστεια και τα σοβαρα αυτης της παρεας. Αλλωστε ειναι Δευτερα (ουσιαστικα νεκρη μερα) και ο σκληρος το εχει καταγραψει σαν γεγονος "not to miss".

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
    προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν σας. Ουτε κρατω κακιες με οσους και οποιους εχουμε αντιπαρατεθει κατα καιρους εδω μεσα.

Μακαρι ειλικρινα να βρεθει μια λυση και να μαζευομαστε ολοι και να περναμε καθε φορα και καλυτερα!

Με ελπιδα,
    τους Αγωνιστικους Χαιρετισμους μου

Επειδή λοιπόν δεν έχουν όλοι τον δικό σου χρόνο, και δεν είναι όλοι άνετοι με τα χρήματα και με τις δουλειές τους, και γενικά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι μπορούμε εμείς αλλά τι μπορούν και οι άλλοι, αν είναι πράγματι έτσι όπως τα λες, πως η καλή παρέα έχει σημασία και όχι το μαγαζι, πως όποιος γουστάρει την παρέα έρχεται και τα λοιπά, τότε δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να αλλάξει το μαγαζί! Όλα αυτα που λέτε πέρι χώρου κλπ, δεν έχουν καμία σημασία αφού στην πραγματικότητα για όλους μας μετράει η παρέα και το ότι περνάμε καλα΄! Άρα λοιπόν πτος τι τόσος πανικός για να αλλάξει το μαγαζί αφού όλοι συμφωνούμε όυτό που μετράει είναι η παρέα????

Όσο για το απόλυτη και για το αν μου κακοπέφτει (γιατί αυτό το θεωρώ προσωπική επίθεση), κούνα λίγο το κεφάλι σου να δεις αν κάνει θόρυβο!!!! Με τα μαγαζιά δεν έχω προβλήματα! με το σωστό και το λάθος έχω, όταν κάποιοι προσπαθούν να δικιολογήσουν τα αδικιολόγητα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ama den milas gia sena na min milas ka8olou
    den iparxi elinas metaksi afton ke ego pou na min xrostai i na min exi ikonomiko provlima
    ala se kamia periptosi den pistevo oti i sinantisi tou moto ine aformi gia na anafer8oume se afto to provlima giati ta eksoda ine avastaxta....

an ixes diavasi paliotera post ixa vali koloxero stin parea pou efevgan ke pigenan tavernitses ke xalagan ena soro lefta eki ke ipoxreonan ke kapious gian na exoun parea na akolou8isoun stin teleftea fora isoun ke esi eki

ke an to vria 8a dis ti leo gia to 8ema

ala oloi prosarmozoume ton tropo zois mas analoga me to pos mas perni

den to pezoume dakrivrexto senario tipou vasilaki kaila me ftoxia katarameni ke ala dina

ke episi esi den 8elo na kotrarese egkefalika mazi mou
    varieme aforita...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να μιλήσει λοιπόν αυτός που έχει το πρόβλημα!!! Επειδή λοιπόν τα έχεις περάσει και ξέρεις πώς είναι μη γελάς καθόλου γιατί όπως λένε, γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!!!! Για να προσαρμόσουμε λοιπόν την ζωή μας όπως μας πέρνει, εγώ και όσοι άλλοι θελουν και το θεωρούν σωστό θα πηγαίνουμε Δέλεαρ γιατί έτσι προσαρμόζεται η ζωή μας στα μέτρα μας! Τώρα αν η δική σας η ζωή προσαρμόζεται δίπλα από το σπίτι σας, στο καλό και να μας γραφετε!!! τι να κάνουμε! Ο καθένας θα πρέπει να προσαρμοστεί!!! ΚΑι πριν μερικές σελίδες είχες πεί ότι μπορεί να με φέρνει κάποιος μέχρι εκεί!!!! Όχι φίλε! Τέτοιες προσαρμογές στη ζωή μου δεν κάνω!!!! Άρα λοιπόν για μένα το Δέλεαρ παραμένει εκεί που είναι γιατί αυτό μου επιτρέπει η ζωή μου και τα οικονομικά! Ακόμα κι αν τα λεώ με άλλους 5 άφραγκους! Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή! Δεν είναι για όλους οι ΆΛιμοι και οι Γλυφάδες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    1ονμιλάμε για +10χλμ χ2 και όχι για 30 +30 που έγινε καραμέλα!
    2ονμιλάμε για βενζίνες που καίμε και στην ουσία μιλάμε για 50λεπτα πανω κατω!
    3ονμιλάμε για βολικότητα και πιάνουμε μέχρι ωρας 2-3-4 άτομα ξεχνώντας τους 30-40 που ήταν στο μαγαζί την δευτέρα και ΔΕΝ παραπονέθηκαν!
    4ονμιλάμε για την απόσταση που το μετρό την κάνει σε δύο στάσεις απο το κέντρο, και την καναμε πηγενε ελα Χαλκίδα!

Δε θα μιλήσω για άλλους γιατί δεν έχω το δικαίωμα, όπως καταλαβαίνεις!!!!
    Το κέντρο (Ομόνοια) απέχει από μένα (μετριμένα) 12χλμ. Αυτό βέβαια κατεβαίνοντας την Κηφισίας! Δευτέρα βράδυ και όπως τα λέτε η Κηφισίας έχει τρελή κίνηση και δεν περνίεται! Άρα για να κατέβω άλιμο θα πάω από κηφισό!Θέλω 8χλμ μέχρι να φάσω στον Κηφισό και άλλα 15 μέχρι την έξοδο απ' αυτόν περίπου! Η Αλίμου πρέπει να είναι περίπου 10χλμ από την έξοδο του Κηφισού! Άρα έχουμε σαν άθροισμα 33 χλμ. Είμαι ήδη 22χλμ συν!!!

Τα 44χλμ στο ντεπόζιτο (πηγενε-έλα) σημαίνουν πως θα πρέπει να γεμίσω τη μηχανή βενζίνη μέσα σε ένα μήνα μια φορά παραπάνω!!! Άρα λοιπόν έχωαπάνω έξοδα! Αυτά για τα οικονομικά, όσο αστείο κι ν φαίνεται σε μερικούς!!!!

Δεν είναι3-4-5 άτομα Χρήστο! Κι πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν σκέφτεσαι την πιο δίκαια λύση αλλά την πιο βολική!!! Η παρέα δεν είναι το μαγαζί! άρα λοιπόν μπορούμε να ζήσουμε και στο Δέλεαρ! Αρκεί να βολεύει όλους!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    sniper κ gcrook προς τι αυτη η απαραδεκτη συμπεριφορα, κ ιδιως απεναντι σε μια κοπελα???
    Κ δεν ειδα πουθενα ενα συγγνωμη...!!

Κ ο crs-k διαφωνει με τους υπολοιπους αλλα προσεχει τον τροπο τουλ που εκφραζεται.

Ιωαννα, ειναι ελευθερος ο καθενας να πηγαινει οπου θελει, παντως αν δεν θες τον αφρο μπορω να πεταχθω εγω να σε φερω (οταν ξαναπαω..), κ για να μην νιωθεις αποσκευη οδηγας εσυ..δεν υπαρχει θεμα.
    Επισης αναρωτηθηκες εφ οσον αναφερεσαι σε βενζινες/εξοδα/χλμ/τι σκεφτονται καποιοι που μπορει να ερχονται απο πορο, σαρωνιδα, σπατα κλπ...???
    -μηπως, εμμεσως πλην σαφως, χαρακτηρησουν εαυτους βλακες που κανουν κατι τετοιο ενω ''κλωτσαμε'' εμεις που ειμαστε ''διπλα''..? γιατι +/- 8χλμ αποσταση ειναι διπλα.
    Για σκεψου το λιγο κ αυτο.

Ισως προσωπικα να μην εχω λογο για το που θα μαζευεται το μοτοτζιαρ.
    Κ οπου και να μαζευεστε οποτε μπορω θα ερχομαι...απλα δεν μου φαινονται λογικα ολα αυτα.
    Σίγουρ είναι ελεύθερος ο καθένας να πηγαίνει όπου γουστάρει, και αν πρόσεξες αναφέρομαι για ανθρώπους εντός αττικής! Άρα λοιπόν αυτοί που έρχονται από μακριά είναι επιλογή τους να κάνουν τόσα χλμ, είτε αυτό είνα στο κέντρο είτε είναι στον Άλιμο μικρή η διαφορά! Το θέμα τείθεται για αυτούς ππου μένουν εντός!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ιωαννα, εγω ΣΕΒΟΜΑΙ τον οικονομικο παραγοντα που αναφερεις και αν πραγματι ειναι αυτος ο σοβαροτερος σου/σας λογος να αναθεωρησω τις αποψεις μου!

Σκεφτηκες ομως οτι ενας καφες και μια μπυρα στο Δελεαρ κοστιζουν 7,8 ευρω ενω στο Ενηλιον 6,2 ευρω?

1,6 ευρω διαφορα...

Ποσα χλμ βγαζεις με 1.6 ευρω βενζινη?

Να σου απαντήσω και σε αυτό!!!!! Τις τελευταίες φορές που ήρθα Δέλεαρ δεν έπερνα τίποτα!!! Βλέπεις δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου!!!!! Απλά ερχόμουν για την παρέα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re den sou kovi kiolas leme
    i fasi ine gkriniazo ara iparxo
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που "είμαι καραγκιόζης άρα υπάρχω!!!!"

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που "είμαι καραγκιόζης άρα υπάρχω!!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ιωαννα μιας και ειναι ετσι τα πραγματα και ΔΕΝ ηξερα ζητω συγνωμη!

Όμως πρεπει να γινεις λιγο πιο ελαστικη γιατι αυτη τη στιγμη το βλεπεις απο τη πλευρά σου!

Επισης, ΝΑΙ, για τη παρεα παμε αλλα τα πραγματα τα οποια εμενα με ξενερωνουν στο Δέλεαρ σαν μαγαζι, συμπεριφορα κτλ κτλ οπου ηταν και ο λογος που ανοιχτηκε αυτο το θρεντ, εξακολουθουν να υπαρχουν! και θα υπαρχουν! Και ενοχλουν και άλλους!

Δες λοιπον (οσο τουλαχιστον αφορα τη δικη μου οπτικη γωνια και σκεπτικο) όλες τις γυρω παραμετρους μιας και αυτος ηταν ο στοχος, οχι να αλλαξουμε μαγαζι με το στανιο!

Δεν ησουν εδω τις μερες που κανονιστηκε η "μετακόμιση" εστω και ΙΣΩΣ προσωρινη να ειστε +1 τα ατομα που ειναι αντίθετα στο να φυγουμε απο εκει....καλως ή κακως βρεθηκες προ τετελεσμένου!

Αυτο δε σημαινει οτι δε θα ξαναλλάξει ίσως η κατασταση!

Τωρα ομως, ειλικρινα και σου μιλαω στο λογο μου...ΚΑΝΕΙΣ μας δε θελει να αποκλεισει ΚΑΝΕΝΑ...
    θεωρεις οτι εσυ και καποιοι άλλοι ειστε η πλειοψηφια που βολεύει το κέντρο?
    Δεν εχω καμμια αντιπαραθεση και δε θελω να εχω με κανενα, αλλα...αυτο μου λεει εμενα η λογικη μου!

Πιστευεις (ετσι οπως το γραφεις για Γλυφαδες και Αλίμους) οτι ειμαστε φραγκατοι και επιλέξαμε αυτο το μαγαζι για να φαινομαστε τετοιοι?

Αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε λυπαμαι για την αποψη που εχεις σχηματισει για μενα!

Προσωπικα εμενα μου ερχεται πιο φτηνα το να παω στο Ενηλιον και να πιω ενα καφε και μια μπυρα! Σοβαρα!

Τελωσπάντων, δε ξερω...απο τη μια δε νιωθω υπεύθυνος για τίποτα (λες και εγω εσπασα τη παρεα) και απο την αλλη στεναχωριεμαι λες και το εκανα γιατι κάποιοι επιμενουν να μου ριχνουν ευθυνες!

ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Και οι "ανασκαφες" Καπετανιε δε μου λενε τιποτα!

Οι καταστασεις δεν ειναι απαραιτητα απο την αρχη τους χαλια, μπορουν να γινουν και στη πορεια!

Οπως π.χ να εχει παρει τοσο θαρρος ο σερβιτορος ωστε για να τον κοιταξεις να παραγγείλεις να σου πεταει φυστικια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Επειδή λοιπόν δεν έχουν όλοι τον δικό σου χρόνο, και δεν είναι όλοι άνετοι με τα χρήματα και με τις δουλειές τους, και γενικά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι μπορούμε εμείς αλλά τι μπορούν και οι άλλοι, αν είναι πράγματι έτσι όπως τα λες, πως η καλή παρέα έχει σημασία και όχι το μαγαζι, πως όποιος γουστάρει την παρέα έρχεται και τα λοιπά, τότε δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να αλλάξει το μαγαζί! Όλα αυτα που λέτε πέρι χώρου κλπ, δεν έχουν καμία σημασία αφού στην πραγματικότητα για όλους μας μετράει η παρέα και το ότι περνάμε καλα΄! Άρα λοιπόν πτος τι τόσος πανικός για να αλλάξει το μαγαζί αφού όλοι συμφωνούμε όυτό που μετράει είναι η παρέα????

Όσο για το απόλυτη και για το αν μου κακοπέφτει (γιατί αυτό το θεωρώ προσωπική επίθεση), κούνα λίγο το κεφάλι σου να δεις αν κάνει θόρυβο!!!! Με τα μαγαζιά δεν έχω προβλήματα! με το σωστό και το λάθος έχω, όταν κάποιοι προσπαθούν να δικιολογήσουν τα αδικιολόγητα!!!!

ΔΕΝ ξαναασχολουμαι!

οπου και να κανονισετε εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (οποτε μπορω) θα ειμαι εκει!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ρε παίδες συγνώμη κιόλας (μιας και 2-3 φορές έχω ερθει στο ΔΕΛΕΑΡ) αλλα γιατί δεν κάνουμε το έξής απλό και δημοκρατικό.
    Μια απλή ψηφοφορία.
    Όλοι επικαλείστε οτι " οι πολλοί το ένα" και "οι πολλοί το άλλο".
    Έ ας δούμε επιτέλους τί θέλουν οι πολλοί για να τελειώνει το θέμα.
    Και οι "άλλοι" οφείλουν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα γιατί μετά δεν έχει να κάνει με τους πολλούς αλλα με εγωισμούς .

Μου έχετε στεναχωρήσει και τον Μήτσο (μιας και τον κάνουμε να αισθάνεται οτι παίρνει το βάρος της διαμάχης πάνω του)

Φιλικά
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ρε παιδιά χρονιάρες μέρες ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ρε παίδες συγνώμη κιόλας (μιας και 2-3 φορές έχω ερθει στο ΔΕΛΕΑΡ) αλλα γιατί δεν κάνουμε το έξής απλό και δημοκρατικό.
    Μια απλή ψηφοφορία.
    Όλοι επικαλείστε οτι " οι πολλοί το ένα" και "οι πολλοί το άλλο".
    Έ ας δούμε επιτέλους τί θέλουν οι πολλοί για να τελειώνει το θέμα.
    Και οι "άλλοι" οφείλουν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα γιατί μετά δεν έχει να κάνει με τους πολλούς αλλα με εγωισμούς .

Μου έχετε στεναχωρήσει και τον Μήτσο (μιας και τον κάνουμε να αισθάνεται οτι παίρνει το βάρος της διαμάχης πάνω του)

Φιλικά

Το προτεινα Μαριε αλλα κανεις δε το δεχεται!

Οι μεν γιατι αποφασισαμε και οι αλλοι γιατι το εχουμε αποφασισει αλλα δε θα ακολουθησουν γιατι σεβονται τους υπολοιπους! :hypnotize

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04