extremist
κι εγώ Βολιώτισσα είμαι. Αλλά μένω Θεσ/κη πια. Πηγαίνω βέβαια συχνά, μένουν οι γονείς μου εκεί ακόμη. ήμουν Βόλο πριν 1 μήνα κ θα ξανακατέβω τις γιορτές. Εσύ?
extremist
κι εγώ Βολιώτισσα είμαι. Αλλά μένω Θεσ/κη πια. Πηγαίνω βέβαια συχνά, μένουν οι γονείς μου εκεί ακόμη. ήμουν Βόλο πριν 1 μήνα κ θα ξανακατέβω τις γιορτές. Εσύ?
Όλοι οι γονείς φοβούνται και όχι άδικα, έξω είναι ζούγκλα..Από εκεί και πέρα αν ο άλλος το θέλει δεν μπορείς να τον εμποδίζεις αιωνίως. Και εμένα ο πατέρας μου δεν ήθελε ούτε να ακούει..κάποια στιγμή την αγόρασα μόνος μου και τώρα που βεβαιώθηκε ότι προσέχω το έχει πάρει λίγο πιο ζεστά..Το περίμενα αυτό που είπε κάποιος με το ότι δεν παίρνει σπρωχτό όπως σου είπα δεν ξέρω από αυτόματα. Πάντως αν είναι τόσο που λες δεν είναι μόνο αστείο αλλά και άβολο για αυτόν.. Μηχανή.. αναγκαστικά.. και θα τον βοηθήσει πολύ στο μέλλον να πάει σε κάτι μεγαλύτερο (σε κυβικά).Αρχικά δημιουργήθηκε από papaki 2007
epp1640
το χρησιμοποιεί κ ο γιος μου ναι, αφού τόχουμε, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αστείος είναι με ύψος 1.92 πάνω σάυτήν την κατσαρίδα, αλλά περιμένει να κλείσει τα 21 για να βγάλει μια κ καλή μεγάλη. περιττό να πω πόσο το φοβάμαι αυτό. όπως ίσως κ ολονών οι μαμάδες, αλλά τι να κάνω. ελπίζω πως όλα θα πηγαίνουν καλά κ δν θα πάθει τπτ![]()
ΥΓ. Κράνοι, Μπουφάν, Γάντια..ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..