Ας ενημερωσει καποιος τον κ.Stoybi οτι ...
ενημερωθηκα
![]()
![]()
α γεια σου φιλε μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ας πω και εγώ τις μ@λ@κιες μου...![]()
καταρχήν χτες παρακολούθησα μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις του Παναθηναικού στην Ευρώπη...
η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει μία φάση από συνδυασμό σε 90 λεπτά....κατάφερε να μας πιέζουν οι άλλοι παρά το γεγονός οτι παίζανε με 10 παίχτες....δεν μπορούσαν με παίχτη παραπάνω να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους για πάνω απο 10 δευτερόλεπτα.....
μιλάμε το απόλυτο αίσχος....
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ 90-10 (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε το χέρι του Βύντρα για να αποδείξει οτι η βλακεία ειναι ακαταμάχητη....γιατί ακόμα και όταν κάνεις το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν σου (βλ. ΒΥΝΤΡΑ) δεν παύεις να είσαι ηλίθιος.....![]()
![]()
πάλι καλά που χάσαμε .....υπάρχει θεός στο ποδόσφαιρο τελικά ....
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ..."ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..."![]()
![]()
ΕΛΕΟΣΣΣΣ
τωρα για την κλήρωση....
η Ρέιντζερς ειναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή ανάπτυξη αλλά ειναι Σκωτσέζοι....το οποίο για να καταλάβουμε περίπου τη παίζει....
σκεφτείται μια ομάδα με 11 Βύντρα....![]()
![]()
δεν εχουν επαφή με το άθλημα.....
χαρακτηριστικά οποιος ειδε το παιχνίδι με τη Λυον , η Ρέιτζερς του σφυροκοπούσε για 90 λεπτά και έχασε 0-3....![]()
φυσικά έτσι οπως ειναι ο Παναθηναικος το παιχνιδι ειναι 50-50...
σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχαμε προκριθει απο την κλήρωση....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ....
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ....
οποιος εχει παρακολουθησει αγώνες της ΧΕΤΑΦΕ μαλλον δεν θα ειναι πολύ αισιόδοξος....
δεν εχει καμια απολύτως τύχη.....
λιγότερες πιθανότητες και απο τον Ολυμπιακο....
υ.γ. τι άλλο να δουμε για να καταλάβουμε οτι αυτος ο Πεσέιρο ειναι βελτιωμένη εκδοχή του Μπάκε???![]()
συμφωνω μαζι σου αν και δεν τα βλεπω τοοοοσο αρνητικα.
Μπαλα δεν παιξαμε χθες και επαναληφθηκε το γνωστο μοτιβο της αδυναμιας κυκλοφοριας της μπαλας...
Λες και απο το κεντρο και μετα μεσολαβει αλλο ενα γηπεδο μεχρι την επιθεση.
Καλα για τους Βυντρα, Μορρις και Σεριτς τι να πει κανεις....εδω εχουμε τον Τζιγγερ για προεδρο, οι παικτες μας μαρανανε
Για τον Πεσεϊρο δεν συμφωνω μαζι σου ομως, δεν τον θεωρω κακο προπονητη....με πιο δυναμικο θα βγαλει αυτα που εχει στο μυαλο του; με παικτες του τυπου που ανεφερα πιο πανω;
Να παω την μαλακια μου;
Χρειαζεται επιστροφη Κυργιακου, δυο μπακ χαφ με @@ οχι τα μαλακισμενα που εχει τωρα) και ενα παικτη που θα παιξει κεντρο και μπροστα να γεμισει το χαααααασμαααααα
Αυτη η ομαδα δεν τραβαει που να χτυπανε τον κολο τους κατω...η αναπτυξη σχεδον δεν υπαρχει και οταν γινεται ειναι τοσο γρηγορη που ξεκιναμε επιθεση σε ξερο γηπεδο και αααααμα φτασουμε στην αντιπαλη περιοχη, εχει φυτρωσει χορταρι.
Η ομαδα δινει μια απατηλη εντυπωση γρηγοραδας αλλα τα πραγματα δεν ειναι σε καμια περιπτωση γρηγορα.
πρωτιστως ομως.........χρειαζομαστε επειγοντως προεδρο....μια μεταγραφικη κινηση στην διοικηση
Με τον βλαμμενο μην περιμενετε τιποτα απο τον Παναθηναϊκο, μπορει να δινει οτι χρηματα δινει, αλλα ουτε να επενδυσει σωστα τα λεφτα του ξερει και κυριως περιστοιχιζεται απο αυλοκολακες που τον εχουν πιασει κοροϊδο.(βλεπε Βελιτς π.χ.)
simfono gia to kentro, pistevo oti o karagounis tha kalipte arketa..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ας ενημερωσει καποιος τον κ.Stoybi οτι ...
ενημερωθηκα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aπο Εθνοσπορ....
<<<Ο... φτωχός συγγενής της ελίτ της Ευρώπης, είναι ο Ολυμπιακός. Ο σύλλογος του Πειραιά, κατάφερε να πλασαριστεί στις 16 κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα, από αυτά που σπατάλησαν τόσο οι ομάδες που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, όσο κι πολλές εξ αυτών που έμειναν εκτός συνέχειας, η «υποβιβάστηκαν» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Επειτα λοιπόν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός των 65 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, ισοβάθμησε στην κορυφή του ομίλου του με την Ρεάλ Μαδρίτης των 386 εκατομμυρίων ευρώ, άφησε εκτός διοργάνωσης την Βέρντερ Βρέμης των 140 εκατομμυρίων και έστειλε... σπίτι της την Λάτσιο των 91, αντίστοιχα... Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον κολοσσό που λέγεται Τσέλσι...
Ολοι οι μέχρι πρότινος υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού προκαλούν δέος μόνο και μόνο στο άκουσμά τους. Τι να πει κανείς για τις Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ιντερ, Σεβίλλη και Πόρτο.
Οταν κανείς επιχειρήσει να προσεγγίσει αυτούς τους πρωτίστως εμπορικούς και δευτερευόντως πλέον αθλητικούς κολοσσούς από την οικονομική πλευρά του πράγματος, τα ποσά που εισρέουν, αλλά και δαπανούν, προκαλούν ίλιγγο!
Πρώτη και πλουσιότερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αξίζει 939 εκατομμύρια ευρώ, ακολουθεί η Μίλαν με 630 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα πιο πίσω βρίσκονται οι Τσέλσι και Ιντερ με 350 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στον... πάτο, μπορεί να κοντράρει μόνο στο γήπεδο αυτά τα μεγαθήρια, όπως και έγινε μέχρι και σήμερα, που οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τα ποσά που ξόδεψαν για τις μεταγραφές
Ρεάλ Μαδρίτης: 118 εκ. ευρώ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 86,3 εκ. ευρώ
Μπαρτσελόνα: 71 εκ. ευρώ
Ιντερ: 39,8 εκ. ευρώ
Σεβίλλη: 28,6 εκ. ευρώ
Τσέλσι: 26,5 εκ. ευρώ
Μίλαν: 25 εκ. ευρώ
Πόρτο: 17,6 εκ. ευρώ
Ολυμπιακός: 13,8 εκ. ευρώ
Η αξία του έμψυχου δυναμικού
Μπαρτσελόνα: 443,8 εκ. ευρώ
Τσέλσι: 398,7 εκ. ευρώ
Ρεάλ Μαδρίτης: 386, 7 εκ. ευρώ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 327,3 εκ. ευρώ
Μίλαν: 307, 8 εκ. ευρώ
Ιντερ: 293,9 εκ. ευρώ
Σεβίλλη: 186,9 εκ. ευρώ
Πόρτο: 122,4 εκ. ευρώ
Ολυμπιακός: 64,1 εκ. ευρώ
Μιχάλης Παπαδάκος >>>
![]()
Θελουμε και Ευρωπη μετα.....![]()
Ξυπνατε ρε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!
πλακίτσα κανουμε, μακαρι να γινει θαύμα και να πάνε καλά και οι 3, οι περισσότεροι αυτό θέλουμε ειδικά τώρα που χρειαζόμαστε όσους βαθμούς γίνεται περισσότερους οσο για τα δεδομένα you will see!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ξαναλέω άλλο η καζούρα και άλλο το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΙΚΕΣ στα Ευρωπαϊκά σαλόνια ......
Συνεχίζουν 3 ομάδες ακόμα ........... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 !!!!
![]()
![]()
![]()
Όσο για το τι βάζεις σαν δεδομένο ............... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ............... μπα σε καλό σου ............................. το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
ρε κωστα βαρεθηκα μα το βουδα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε ναι μωρε απλα τοτε στην Ριζουπολη ετυχε να κανουν σχολειο πολεμου και στιβο μαχης τα ΟΥΚ τα ΛΟΚ, οι πεζοναυτες, οι αλεξιπτωτιστες και λοιπα αξιομαχα σωματα του ΕΣ.
Παραλληλα κατι Κινεζοι με βεγγαλικα καναν προβες για την τελετη εναρξης της ολυμπιαδας, ενω η πανελληνια ενωση παλαιοημερολογιτων εκανε ανασταση...
κατα τα αλλα και εγω συμφωνω, το ποδοσφαιρο μεσα στο γηπεδο πρεπει να παιζετε και αποκλειστικα απο τους ποδοσφαιριστες, οχι απο ταλιμπαν-φιλαθλους...![]()
μη μας ξαναπειτε για ριζουπολη !!!!
δλδ σοβαρα τωρα !!!
ζησαμε εποχες που επεφτε πραγματικο ξυλο και τρομοκρατια !!!
φωτοβολιδες και τουβλα στα κεφαλια ποδοσφαιριστων,παραγοντων κλπ.στη ριζουπολη δεν εγινε και τπτ σε τελικη σε σχεση με τη λεωφορο και ομως εμεις δε κλαιγομαστε σα μοιρολογιστρες.
και στο φιναλε-φιναλε την εισοδο για το γηπεδο τη βρηκατε.αν δε σας αρεσε και ηταν τοσο χαλια τα πραματα μπορουσατε να βρητε και την πορτα της εξοδου.και ξερεις οτι δε γουσταρω τραμπουκισμους!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ !!!!!!!!!!
κατα τα αλλα για να δουμε με τσελσι....ειμαι περιεργος...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ!!!
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΟΥΜΕ!
ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ!!!
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΟΥΜΕ!
ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ!!![]()
Επιτρεπετε να σε ταϊζουν οι επισκεπτες;
Σωπα ρε Troop!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε κωστα βαρεθηκα μα το βουδα !!!!
μη μας ξαναπειτε για ριζουπολη !!!!
δλδ σοβαρα τωρα !!!
ζησαμε εποχες που επεφτε πραγματικο ξυλο και τρομοκρατια !!!
φωτοβολιδες και τουβλα στα κεφαλια ποδοσφαιριστων,παραγοντων κλπ.στη ριζουπολη δεν εγινε και τπτ σε τελικη σε σχεση με τη λεωφορο και ομως εμεις δε κλαιγομαστε σα μοιρολογιστρες.
και στο φιναλε-φιναλε την εισοδο για το γηπεδο τη βρηκατε.αν δε σας αρεσε και ηταν τοσο χαλια τα πραματα μπορουσατε να βρητε και την πορτα της εξοδου.και ξερεις οτι δε γουσταρω τραμπουκισμους!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ !!!!!!!!!!
κατα τα αλλα για να δουμε με τσελσι....ειμαι περιεργος...
![]()
Πρωτα απ ολα δεν ειμαι Βουδιστης![]()
Κατα δευτερον δεν με ενδιαφερει το τι γινοταν πριν απο εικοσι χρονια, στην τελικη και στο κολοσσαιο της πουτ@ν@ς γινοτανε....τι σημαινει αυτο; οτι θα βαζουμε πεινασμενα λιονταρια στο ημιχρονο να κυνηγανε παραγοντες και ποδοσφαιριστες επειδη υπαρχει ιστορικο προηγουμενο;
Τεταρτον (ειχα ενα τριτο αλλα το ξεχασα), την εισοδο για το γηπεδο την βρηκαμε και ηταν το μεγαλυτερο λαθος της διοικησης του Παναθηναϊκου (αφου ουτως η αλλως οι εποπτικες αρχες πασχουν απο χρονια τυφλωση και κοφωση και δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αυτες...) κακως μπηκε και επαιξε ο Παναθηναϊκος κατω απο αυτες τις συνθηκες!!! Η μαζικη παραγγελια 2.500 πιστολιων φωτοβολιδων απο Ιταλια και το μοιρασμα τους στα καλοπαιδα σας τι συνιστα δηλαδη; ουτε επιτρατευση να ειχατε κανει!!
Τα αισχη στην φυσουνα και στην αφιξη του πουλμαν τα ειδαμε ολοι -πιστευω και εσυ.
αυτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ Ριζουπολης και Λεωφορου!!!!!!
στη Λεωφορο με τον μπινε τον Ευθυμιαδη ηταν το αποτελεσμα της αγανακτησης ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του αγωνα!!!!
στη Ριζουπολη ηταν τα παντα προσχεδιασμενα, και μαλιστα απ την ιδια τη διοικηση της ομαδας σας!!!
χουμαδορ.........................βαλε και τους τραμπουκισμους και απειλες της ζωης των παικτων μεσα στα αποδυτηρια απο ξενοφερτους μπραβους!!!
ναι ναι ετσι ειναι, ιδιως ο χοντρουλης με το μουσι και τα 30-35 παραπανω κιλα ηταν πολυ προκλητικος με τους παικτες του παναθηναικου, giobazolia ημουν κι εγω εκει και τα ειδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
βαλε και τους τραμπουκισμους και απειλες της ζωης των παικτων μεσα στα αποδυτηρια απο ξενοφερτους μπραβους!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμανα παντως ειναι πολυ αξιοπιστη η πηγη μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι ναι ετσι ειναι, ιδιως ο χοντρουλης με το μουσι και τα 30-35 παραπανω κιλα ηταν πολυ προκλητικος με τους παικτες του παναθηναικου, giobazolia ημουν κι εγω εκει και τα ειδα...
ξερεις ποιος;
αυτος που ηταν παρον στους χρηματισμους του Ερ.Αστερα ο αυτοπτης μαρτυρας που επικαλειστε ολοι οι γαυροι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Επιτρεπετε να σε ταϊζουν οι επισκεπτες;
ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΩ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ
ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΕΝΤΡΟ
ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ!
ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.![]()
![]()
![]()
![]()