Σελίδα 31 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Μου έχετε στεναχωρήσει και τον Μήτσο (μιας και τον κάνουμε να αισθάνεται οτι παίρνει το βάρος της διαμάχης πάνω του)

Φιλικά

ua ston kanv egv περδικι

:a07: :a07:

νομιζω οτι μια ψηφοφορια θα ηταν καλο .....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ιωαννα μιας και ειναι ετσι τα πραγματα και ΔΕΝ ηξερα ζητω συγνωμη!

Όμως πρεπει να γινεις λιγο πιο ελαστικη γιατι αυτη τη στιγμη το βλεπεις απο τη πλευρά σου!

Επισης, ΝΑΙ, για τη παρεα παμε αλλα τα πραγματα τα οποια εμενα με ξενερωνουν στο Δέλεαρ σαν μαγαζι, συμπεριφορα κτλ κτλ οπου ηταν και ο λογος που ανοιχτηκε αυτο το θρεντ, εξακολουθουν να υπαρχουν! και θα υπαρχουν! Και ενοχλουν και άλλους!

Δες λοιπον (οσο τουλαχιστον αφορα τη δικη μου οπτικη γωνια και σκεπτικο) όλες τις γυρω παραμετρους μιας και αυτος ηταν ο στοχος, οχι να αλλαξουμε μαγαζι με το στανιο!

Δεν ησουν εδω τις μερες που κανονιστηκε η "μετακόμιση" εστω και ΙΣΩΣ προσωρινη να ειστε +1 τα ατομα που ειναι αντίθετα στο να φυγουμε απο εκει....καλως ή κακως βρεθηκες προ τετελεσμένου!

Αυτο δε σημαινει οτι δε θα ξαναλλάξει ίσως η κατασταση!

Τωρα ομως, ειλικρινα και σου μιλαω στο λογο μου...ΚΑΝΕΙΣ μας δε θελει να αποκλεισει ΚΑΝΕΝΑ...
    θεωρεις οτι εσυ και καποιοι άλλοι ειστε η πλειοψηφια που βολεύει το κέντρο?
    Δεν εχω καμμια αντιπαραθεση και δε θελω να εχω με κανενα, αλλα...αυτο μου λεει εμενα η λογικη μου!

Πιστευεις (ετσι οπως το γραφεις για Γλυφαδες και Αλίμους) οτι ειμαστε φραγκατοι και επιλέξαμε αυτο το μαγαζι για να φαινομαστε τετοιοι?

Αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε λυπαμαι για την αποψη που εχεις σχηματισει για μενα!

Προσωπικα εμενα μου ερχεται πιο φτηνα το να παω στο Ενηλιον και να πιω ενα καφε και μια μπυρα! Σοβαρα!

Τελωσπάντων, δε ξερω...απο τη μια δε νιωθω υπεύθυνος για τίποτα (λες και εγω εσπασα τη παρεα) και απο την αλλη στεναχωριεμαι λες και το εκανα γιατι κάποιοι επιμενουν να μου ριχνουν ευθυνες!

ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Και οι "ανασκαφες" Καπετανιε δε μου λενε τιποτα!

Οι καταστασεις δεν ειναι απαραιτητα απο την αρχη τους χαλια, μπορουν να γινουν και στη πορεια!

Οπως π.χ να εχει παρει τοσο θαρρος ο σερβιτορος ωστε για να τον κοιταξεις να παραγγείλεις να σου πεταει φυστικια!

Εγώ δεν θεωρώ ότι κάποιος προσωπικά ανέλαβε την αλλαγη του μαγαζιού και ούτε ρίχνω ευθύνες σε σενα! Απλά προσπαθώ να πω πως το να απομακρινθούμε από το κέντρο δεν βολεύει όλους! άλλωστε ξαναλέω πως μου είχαν πει ότι επιλέχτικε αυτό το μαγαζί γιατί είναι κεντρικό! Όσο για τους σερβιυς που αναφέρεις μην ξεχνάς πως εμείς και μόνο εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Όσο για τους σερβιυς που αναφέρεις μην ξεχνάς πως εμείς και μόνο εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι!!!!

Καποιοι παλιοτεροι αλλα επειδη εγω δεν γουσταρω προσπαθησα να το κοψω!

Το επομενο βημα ειναι να τους πλακωσω στις φαπες!

Λεω ομως οτι αυτο εγραψα στον τιτλο...

Εχω ξενερωσει...ο μονος ειμαι?

Να που δεν ειμαι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Καποιοι παλιοτεροι αλλα επειδη εγω δεν γουσταρω προσπαθησα να το κοψω!

Το επομενο βημα ειναι να τους πλακωσω στις φαπες!

Λεω ομως οτι αυτο εγραψα στον τιτλο...

Εχω ξενερωσει...ο μονος ειμαι?

Να που δεν ειμαι!

Τι να σου ρε Δημήτρη! Κι εμένα μου έκαναν μ@λ@κίες αλλά τους το ξέκοψα!!! Τώρα γιατί δεν μπορεί να γίνει και από τους υπόλοιπους αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Τέλος πάντων! Το θέμα είναι πως αν θέλετε να αλλάξει αυτό μπορούμε να τους το πούμε!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    enas genikos na to petaksi sta skoupidia

to 8ema exi liksi ke exi vromisi kiolas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αν και δεν με αφορα γιατι αν ειναι να ερθω θα ερθω οπου εχει κανονιστει ... θελω να ρωτησω γιατι να σβηστει αυτο το θεμα ?

Ειναι Οδηγος για τα παντα !!!

Διαβασα για οικονομικα,τεχνικα,καταναλωση ταξιδιου και εντος πολης,περιοδικο εξοδος για το που να πας για καφε-φαγητο,συνθηκες εργασιας,χαρτες για γρηγορη μετακινηση στην πολη

Αν ειχε και αγγελιες θα μπορουσε να ειναι απο μονο του ενα φορουμ

Πλακα κανουμε ετσι? Οπου και να εχει κανονιστει ξαναλεω αν και δεν ειμαι συχνος επισκεπτης αν ειναι να ερθω και θελω θα ερθω ...
    Εντος Αθηνων παντα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    sniper κ gcrook προς τι αυτη η απαραδεκτη συμπεριφορα, κ ιδιως απεναντι σε μια κοπελα???
    Κ δεν ειδα πουθενα ενα συγγνωμη...!!

Κ ο crs-k διαφωνει με τους υπολοιπους αλλα προσεχει τον τροπο τουλ που εκφραζεται.
    +87567392231976

Ρε παιδια, και στην τελικη, πατε σε ΟΤΙ μαγαζι θελετε! Στο κεντρο, εκτος, στο σπιτι σας, στο μπαλκονι της διπλανης σας, αλλα ΕΛΕΟΣ!

Ειναι πραγματα τωρα ανθρωποι 40αρηδες να λενε "στ @@ μας" "στον kvlo σας" και ου το καθεξης; Για να μην μιλησω για το πως μιλατε σε μελη που εχουν αλλη αποψη -ποσο μαλλον προς μια κοπελα! Ντροπη ρε γαμωτο!

Πατε οπου θελετε! Εγω οπως και τοσοι αλλοι θα ερχομαι ΟΠΟΥ αποφασισετε τελικα. Αλλα να χαλαμε τις καρδιες μας για Μ@Λ@ΚΙΕΣ;;; Τετοια συμπεριφορα δεν περιμενα να δω...

PEACE. & _
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +87567392231976

Ρε παιδια, και στην τελικη, πατε σε ΟΤΙ μαγαζι θελετε! Στο κεντρο, εκτος, στο σπιτι σας, στο μπαλκονι της διπλανης σας, αλλα ΕΛΕΟΣ!

Ειναι πραγματα τωρα ανθρωποι 40αρηδες να λενε "στ @@ μας" "στον kvlo σας" και ου το καθεξης; Για να μην μιλησω για το πως μιλατε σε μελη που εχουν αλλη αποψη -ποσο μαλλον προς μια κοπελα! Ντροπη ρε γαμωτο!

Πατε οπου θελετε! Εγω οπως και τοσοι αλλοι θα ερχομαι ΟΠΟΥ αποφασισετε τελικα. Αλλα να χαλαμε τις καρδιες μας για Μ@Λ@ΚΙΕΣ;;; Τετοια συμπεριφορα δεν περιμενα να δω...

PEACE. & _
    i kopela pou les exi ena stoma vo8ro ke pali kala na les to pos tis feromaste...

ke stamatiste na iste kologliftes me tis gkomenes..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +87567392231976

PEACE. & _

Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι μιλάνε έτσι και κάποιοι άλλοι μιλάνε με τον ίδιο τρόπο μπας και τους καταλάβουν οι πρώτοι!!!! Τι να κάνουμε! Συμπέρεφεται ο καθένας μας ανάλογα με το ποιόν έχει απέναντί του!!!! Ο καθένας θερίζει αυτό που έχει σπίρει και τίποτα παραπάνω!!!!

Βεβαια όταν σε βγάζει και ο άλλος εκτός εαυτού με αυτά που λέει ή αυτά που κάνει τότε συγνώμη κιόλας αλλά δεν θα του φερθείς με το γάντι!!!!

παίρνω τη μηχανή μου και λέω :a12: , γιατί το νόημα είναι να πιούμε μια και το έχετε χάσει προ πολλού

θα έδινα απο μια :a28: σε όλους

και οι μεν, και οι δε ---> :a41:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    ........................
    Και οι "άλλοι" οφείλουν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα
    .......................

Δεν "οφειλει" κανενας τιποτα!

Το moto.gr ΔΕΝ ειναι καποια λεσχη ή σωματιο, οποτε ο καθενας ΔΕΝ υποχρεουται να ακολουθησει ΚΑΜΜΙΑ "αποφαση", περα απ' τους κανονες του ιντερνετικου φορουμ!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν "οφειλει" κανενας τιποτα!

Το moto.gr ΔΕΝ ειναι καποια λεσχη ή σωματιο, οποτε ο καθενας ΔΕΝ υποχρεουται να ακολουθησει ΚΑΜΜΙΑ "αποφαση", περα απ' τους κανονες του ιντερνετικου φορουμ!
    ok
    :a31:

8a er8is re vlamene gia kamia mpira i 8a les vlakies...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ok
    :a31:

8a er8is re vlamene gia kamia mpira i 8a les vlakies...

Οποιαδηποτε μερα της βδομαδας ΕΚΤΟΣ της Δευτερας και ΟΠΟΥ εσύ θες!!! :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κοιτα να δεις...

οδηγουσα την μηχανη μου και μου ρθε μια πελωρια λαχταρα να περασουν οι μερες να ρθει η δευτερα να δω τις φατσες σας

ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεε

Καλά είπα εγώ για Round 2 ….

Μάλιστα ... δεν βγαίνει άκρη τελικά με εμάς ..... άλλος θέλει να είναι κέντρο , άλλος θέλει να μην είναι κέντρο και κοπανιόμαστε ....

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΟΤΖΑΜ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ;;

Το Δέλεαρ έχει τα εξής θετικά ....

- Είναι ευρύχωρο μαγαζί που δεν ενοχλούμε και δεν μας ενοχλεί κανείς τις Δευτέρες που μαζευόμαστε
    - Έχει το παρκιν που χωράει όλες τις μηχανές δίπλα μας
    - Είναι όπως υποστηρίζουμε μέσα στο κέντρο της Αθήνας και μπορούν να έρθουν σχεδόν όλοι "μοιράζοντας" κάπως την απόσταση.
    - Είναι τέλος ένα μαγαζί με μιας συγκεκριμένης βαρύτητας σημασία για το μοτό και αυτό μπορούμε να το δούμε όλοι μας από τις φωτογραφίες παλαιότερων συναντήσεων

(νομίζω δεν παρέλειψα κάτι ... )

Έχει όμως και κάποια αρνητικά ...

- Οι σερβιτόροι έχουν πολύ άσχημη συμπεριφορά η οποία δεν πηγάζει από τους ίδιους . Εννοώ απλά ότι αν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους νουθετούσε σίγουρα θα ήταν πιο ευγενικοί μαζί μας . Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο ίδιος δεν μας θέλει πια στο μαγαζί του (καθαρά δική μου γνώμη) η απλά μας έχει σίγουρους ότι θα ξαναπάμε. Όσον αφορά το θέμα των πληρωμών μπροστά το θεωρώ άδικο για ένα σερβιτόρο να πληρώσει από την τσέπη του χρήματα που κάποιος ξέχασε να δώσει . Από την άλλη βέβαια και ο ιδιοκτήτης δεν νομίζω να μπει μέσα από ένα καφέ η ένα ποτό την στιγμή που το μαγαζί κάνει ένα καλό τζίρο την μέρα της προσέλευσης μας . Αυτό όμως είναι καθαρά θέμα δικό του και δεν κάνω κουμάντο εγώ στην επιχείρησή του

- Οι αδέσποτοι σκύλοι έχουν αρπάξει τουλάχιστον πέντε μέλη (και εμένα στο καρέ )

- Το φαγητό είναι απαράδεκτο από τα φιστίκια που σερβίρει μέχρι εκείνα τα πολυκαιρισμένα πατατάκια που τα έχει επί μια εβδομάδα και τα φυλάει για εμάς να τα φάμε .Μία φορά πήγα κατευθείαν μέσα και έκανα παράπονο και η απάντηση που πήρα ήταν αυτά έχει το μαγαζί μόνο αν θες μην τα τρως ... οκ κατάλαβα ρε παιδιά ... Αν δεν ήταν το μοτό εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπατούσα το πόδι μου όχι γιατί θέλω κυριλέ καταστάσεις αλλά θέλω τα χρήματα που αφήνω να τα εκτιμά ο άλλος . Σε τελική δεν τα χρωστάω να τα δώσω.

- Τώρα στο θέμα της απόστασης ναι μεν το μαγαζί είναι στο κέντρο αλλά δεν είναι προσβάσιμο από κεντρικούς άξονες που σημαίνει ότι τις ώρες που κατεβαίνουνε γύρω στις οκτώ το απόγευμα οι γύρω δρόμοι όπως Αλεξάνδρας , Ευελπίδων , περιφερειακός Πολυγώνου και Πατησιών έχουν πολύ κίνηση ... Να μου πεις μηχανόβιοι είμαστε δεν μασάμε στην κίνηση .

ωραία μέχρι εδώ ....

Και έπεσε μια ιδέα να δοκιμάσουμε μια αλλαγή... και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου ... και διάβασα πολλά εδώ μέσα από ανθρώπους που όχι μόνο τους γνωρίζω ιντερνετικά αλλά κάνω και παρέα μαζί τους και έχω πάει και βόλτα και έχω χαρεί όταν χαίρονται και έχω πονέσει όταν πονάνε ρε αδερφέ ... στην τελική αυτό δεν είναι το σωστό η κάνω εγώ λάθος ; Διάβασα περί παράδοσης της σκυτάλης , διάβασα ότι άλλοι έχουν γραμμένους στα @@ τους άλλους , ξεθάφτηκαν και παλαιότερα ποστ με φωτογραφίες από το Δέλεαρ (και θα ήθελα ρε Ηλία πραγματικά να μου εξηγήσεις με πιο σκεπτικό τις έβγαλες πάνω αλλά σε κατ’ ιδίαν συζήτηση και όχι από εδώ μέσα ) ....και ο τσαμπουκάς συνεχίζεται ...

τι είναι αυτά ρε μάγκες ;;;

Εγώ προσωπικά βοήθησα όποτε μπορούσα μέλη χωρίς να κοιτάξω ούτε το post-counter ούτε αν είναι άντρας η γυναίκα ούτε πιτσιρικάς η μεγαλύτερος ούτε με παπί η μπουλντόζα ... πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο χωρίς γιατί και πρέπει και επειδή ... όλο αυτό το σκηνικό όμως μου γυρίζει τα άντερα ...

Και ρε παιδιά δηλαδή ... γιατί να μην κάνουμε μια δοκιμή αλλού ;;;
    Φοβάστε ότι ο κόσμος δεν θα έρθει ;;
    Αν είναι για την απόσταση και για το οικονομικό ας βρισκόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας κάθε Δευτέρα με ένα σπαστό στο χέρι μαζί με τα Emo να κλαίμε ... Δοκιμάζουμε ένα δύο τρία μαγαζιά και αν δεν κάτσουν βλέπουμε αν θα ξαναπιάσουμε το Δέλεαρ ... και σίγουρα ναι υπάρχουν παιδιά που η απόσταση θα τους κοστίσει σε βενζίνη και είναι πρόβλημα οικονομικό , αλλά όταν χαλάω έξι ευρώ τη μέρα για τσιγάρα θα κοιτάξω να μαζευτώ από αλλού αν τα φέρνω δύσκολα και να βάλω αυτά τα δύο τρία πέντε ευρώ παραπάνω για μια φορά την εβδομάδα η στις δεκαπέντε μέρες για να δω κάποιους φίλους και γνωστούς ... και πραγματικά η ανέχεια τα κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα ρε παιδιά , αλλά αν παίζει θέμα το να βάλω πέντε ευρώ βενζίνη και είμαι τόσο στριμωγμένος δεν με νοιάζει ούτε το μοτό ούτε τίποτε ... στριμώχνομαι τα μαζεύω από δέκα πάντες πουλάω το μηχανάκι μου και παίρνω παπί με τέσσερα κατοστάρικα που δεν καίει τίποτα και ψάχνω για καλύτερες λύσεις ... πραγματικά το τελευταίο που θα με νοιάζει αν δεν είμαι εγώ οκ είναι το που μαζεύεται το μοτό .. όταν ξαναστηθώ στα πόδια μου τα λέμε ...

Γιατί δηλαδή να μην βρεθεί ένα άλλο μαγαζί που να μας αντιμετωπίζει σαν πελάτες και όχι μόνο σαν τσέπη (για να μην πω τίποτε άλλο ) ;;

Απλά για αυτό συζητάμε ...

Έτσι που μας βλέπει ο κόσμος να τρωγόμαστε εδώ μέσα τι θα λέει δηλαδή;;
    «Α τι ωραία παρέα που είναι αυτοί κάτσε να πάω να τους γνωρίσω» ;;;

Ντροπή μας δηλαδή τι άλλο να πω ....

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04