Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 121

Θέμα: gia ton greg61

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kala esi ama er8i kapios asxetos apo to iperperan ke sou pi tou tipou 8a sisti8oume alios katse kala ke kane ton osio patapio logo xristougenon

ego mpori na 8elo na ksana do ta pedia stin filaki...
    :rotflmao: :rotflmao:

Ειλικρινά φίλε afrotwin δεν καταλαβαίνω.

Κι επειδή εχω κάνει 16 μήνες προφυλακισμένος στη Χαλκίδα για χρέη στο ΤΕΒΕ και ειδικά επειδή πέρασα και Χριστούγεννα μέσα μη μου μιλάς για φυλακή σε παρακαλώ ούτε για αστείο.

Ο Οσιος Πατάπιος είναι πολύ ωραίο μοναστήρι για βόλτα και κοντά...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    giati ine para poli kala pedia ke poli egkratis tipi ke den 8eloun oksinsi tou 8ematos
    ke meriki ine toso kaloi pou kiriolektika eno den ton pane ton papou ton anexonte ipomonetika ke ego prosopika den exo kanena provlima me ilikies min kolisoume sto papou

pistevo oti me ka8e an8ropo pou exis kati kino i na pis dio kouventes apo psixi ke na katalavete ti lete metaksi sas ine arketo den xriazete kan na simfonite

o kirios omos den sizitai ine ton diloseon me stomfo ke ifos na fame apo kamia pentaimeri oloi

ke pera apo afto to idiori8mo pou anexomaste

ekane ke xironomies se ena atomo pou ligo gnorizo ke poli simpa8o ke oxi mono ego poli mesa sto forum

apla ego os pio 8rasopoustas to katadiknio ke to katadikazo pes oti tin exo di ipostiriktis ton adinaton ke oti alo sou katevi

o kirios tou dilono ego oti ine anepi8imitos apo polous den 8a tou to pi kanis ego anelava ton asximo rolo

ke kalo ine na katsi na skefti tin simperifora tou ke otan katalavi ti leme na er8i ke pali stin parea mas giati emis mpori na imaste komataki malakes ala toso poli den imaste

ke ego exo aporif8i prin kataksio8o:rotflmao:
    ke meriki aloi

iparxoun atoma me poli kali psixi poli sinestalmenoi me terastia ipomoni i pou diliazoun esto na anafer8oun sto zitima ego oxi tipota apo afta ke gia afto to leo

esi omos giati to pezis ipostiriktis tou di8en adinatou eno den kseris peri tinos prokite

mpas ise tipota kolitos ke pareksigese?

kati periergo simveni me esena
    gia pe?

αυτα τα 5 πραγματα που ειπες τωρα επρεπε να τα ειχες πει στην 1η σελ κ οχι στην 6η.

esi omos giati to pezis ipostiriktis tou di8en adinatou eno den kseris peri tinos prokite

mpas ise tipota kolitos ke pareksigese?

kati periergo simveni me esena
    gia pe?

Δεν το ''παιζω'' υποστηρικτης κανενος.
    Μου την ΔΙΝΕΙ ομως ασχημα οταν μερικοι μιλουν ασχημα σε κοπελες...

και καποιοι απο σας μολις διωξατε γνωστη μου πριν προλαβει να γραψει 3-4 ποστς..!!!

και ολα αυτα γιατι πριν γραψουν ορισμενοι δεν στεκονται να σκεφτουν για μια στιγμη...αυτα.
    Δεν ξερω αν σε καλυψα, αν οχι πε.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    αυτα τα 5 πραγματα που ειπες τωρα επρεπε να τα ειχες πι στην 1η σελ κ οχι στην 6η.

Δεν το ''παιζω'' υποστηρικτης κανενος.
    Μου την ΔΙΝΕΙ ομως ασχημα οταν μερικοι μιλουν ασχημα σε κοπελες...

και καποιοι απο σας μολις διωξατε γνωστη μου πριν προλαβει να γραψει 3-4 ποστς..!!!

και ολα αυτα γιατι πριν γραψουν ορισμενοι δεν στεκονται να σκεφτουν για μια στιγμη...αυτα.
    Δεν ξερω αν σε καλυψα, αν οχι πε.
    ama se ek8esame se gnosti sou pes pia ine na tis zitisoume signomi ek merous tou forum na tis eksigisoume oti imaste gomaria pou pirazoun a8oous an8ropous gia na pernai i ora efxarista mpas ke to sosis:rotflmao:
    ti na sou po tora

ksero ke ego gi ine ke girizi apo pano exi astra ka8e mera ali mera i x8esines malakies mpori na ine proipo8esi gia to kalo i to kako tou avrio vlepoume

kseroume ke emis an8ropoi imaste

ala an milas gia ginekes genikos den exis dikio
    merikes ine panagia voi8a mia kouventa les ke ksefortonoun fortiga me garmpili

ase ales pou soni ke kala ine spoudees orees i ke ego den ksero ti alo ke 8eloun na tis antimetopizis os tis spoudeoteres tou planiti

exoume piksi apo spoudees gkomenes ka8e idous:rotflmao:

ke meta tin dekaetia tou 90 pou 8elane isotita ego to etima tous to sevome ke tous ferome opos 8a feromoun se ena andra
    tis pao sta mpourdela na pidisoune tis pao sta gipeda ama kanoun tsampoukades tis plakono na min es8anonte mionektika re pedi mou...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke pes stin fili sou se forum me mixanovious mpike 8eli gero stomaxi edo
    den imaste katixitiko i kana forum gia gkomenilikia...

gia sou ime o taksi 8elis na akousoume violari sto pikap...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    file mou ke ego ama diavaza mono to idio me esena 8a elega
    an isouna omos o operater pou efages tis karpazes apo ton enlogo kirio i antimetopizes tin asximi iperoptiki simperifora tou den 8a eleges ta idia

ke eftixos den ton ida na to kani (afto me tis karpazes enoo) mou to perigrapsane oloi i aloi
    ke milame gia ton operater ena atomo eves8ito ke poli sinestalmeno pou mono tetia simperifora den tou armozi

ke eftixos pou den ton ida giati 8a imoun se kana kratitirio xristougeniatika

ta ipolipa ine triferes malakioules...

Ξεκολλα λιγο...δεν απευθυνθηκα σε σενα
    Αν θελω να μιλησω σε καποιον του λεω "το και το".

Tον greg τον εκανες συμπαθη στα ματια μου και νομιζω οχι μονο στα δικα μου...

Στην τελικη οταν θελω να πω κατι σε καποιον και ειμαι μπροστα του τα ριχνω
    δεν περιμενω να γυρισω στο πληκτρολογειο μου...(σαν τις γκομενες στο Γυμνασιο ε?)

Επειδη ουτε δικηγορος ειμαι κανενος αλλα κυριως γιατι Χρονιαρες μερες εχω καλυτερα πραματα
    να κανω καπου εδω μπαινει μια τελεια.

Απο κοντα ουτε την λεξη τρυφερα δεν θα λεγες ...

Στο εγγυομαι σΕ λεω...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

,,

LsKostas exeis p.m
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

δεν περιμενω να γυρισω στο πληκτρολογειο μου...(σαν τις γκομενες στο Γυμνασιο ε?)

Επειδη ουτε δικηγορος ειμαι κανενος αλλα κυριως γιατι Χρονιαρες μερες εχω καλυτερα πραματα

Στο εγγυομαι σΕ λεω...
    re file esi ke ka8e kenourios perimenete na ma8ete prin to peksete psixologi kinoniologi:rotflmao: :rotflmao:

mpori na me mperdevis me ena karo malakes pou krivonte piso apo plikrologia opos les
    ala mazi mou den pezi afto

ekini tin mera den tou tin ipa giati sinodevotan apo tin kiria tou telika
    ke toso malakes na kanoume skinika tetia mprosta se kiries den imaste

me esena ke ton ka8e esena den exo kanena provlima

ante paratiste mas leme pou erxeste edo neoi psaria ke vgazete ke glosa ta kserete ola...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Στο εγγυομαι σΕ λεω...
    a ke signomi to ksexasa etsi

xestikame ti kanis esi

Εαν δεν εξηγησει καποιος τι πραγματικα συνεβει, δεν νομιζω οτι μπορει κανεις μας να λαβει μερος στην συζητηση σας
    Και οταν λεω καποιος εννοω πλην του αφρο ωστε να μπορουμε να διαβασουμε.

Greg: θεωρω οτι δεν ησουν κατατοπιστικος.....

operater: να ακουσουμε κ εσενα?

κανεις αλλος παρεβρισκομενος?

και, διολε, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ κρουκη και μασατε ολοι τα λογια σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ κανεις...?

(τοσα πολλα εχασα που εφυγα νωρις...???)
    Ο κρούκ θα βγει και θα απαντήσει μόνος του τι έγινε (αν και νομίζω το έχει κάνει ήδη).
    Ό, τι πούμε οι υπόλοιποι θα είναι απλώς μισόλογα! Αλλά και μισόλογα να μην είναι, πάλλι είναι
    υπόθεσή του. Ακούμε απόψεις και σιωπαίνουμε, φίλε Tpap.

Η σιωπή δεν ειναι πάντα δειλία, πολλές φορες είναι χρυσός.
    Γι αυτό δεν απαντάω. Αλλά πες ότι απαντήσω, τι θα βγει? Τι θα καταλάβουμε?

Είμαστε σε αυτό το φόρουμ, σε αυτή τη παρέα για ένα λόγο (κατά τη ταπεινή μου αποψη).
    Να συζητάμε ότι μας απασχολεί γύρω απο τις μηχανές.
    Να ονειρευόμαστε γύρω από τις μηχανές. Να τις φτιάχνουμε, να τις χαλάμε, να ρωτάμε παλαιότερους και εμπειρότερους, να συζητάμε γιαυτές και λοιπά τέτοια, που για κάποιον που γουστάρει, που είναι η καθημερινή του κίνηση η μηχανή, ή εν γένει το δίκυκλο, εδώ μέσα είναι ο Παράδεισος. Για άλλους η κόλαση, αλλά δεν είμαι σε θέση να κρίνουμε.

Γιατί λοιπόν φίλε Tpap προσπαθείς να μου χαλάσεις αυτόν τον Παράδεισο?

Τώρα, αν έφαγα ή δεν έφαγα μεγάλη καρπαζιά ή μικρή, με πείραξε για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.
    Αμέσως όμως το ανέλυσα (για τα επόμενα άλλα 30 δευτερόλεπτα-κριτική σκέψη γαρ) και έβγαλα το συμπέρασμα που θέλω εγώ..Ήταν μια έκρηξη, από μέρους του Greg, συμπάθειας.
    Αυτό το συμπέρασμα που έβγαλα μου αρκεί, και συνεχίζω (έτσι πιστεύω) να είμαι στην παρέα.
    Εάν έβγαζα κάτι διαφορετικό, δεν θα ήμουν, γιατί θα είχα τσατιστεί...
    το clue? Με πείραξε, αλλά πιστεύω η καλή προαίρεση μας κάνει καλύτερους.

Ο Αφρο έχει τους λόγους του (σαν παλαιότερος-από πολλούς εδω μέσα) και έκανε αυτή
    τη προτροπή στον Greg. Ανταπαντήσαν, και πιστεύω θα λυθεί το θέμα.

Δεν είμαι σε θέση να κάνω το κριτή εδώ μέσα για κανέναν γιατί δεν θέλω να στεναχωριούνται
    οι άλλοι εξαιτίας μου. Δούναι και μη λαβείν, ένα πράγμα. Καλά τα λέει ο Αφρο, αλλά καλά τα λέει και ο Greg. Μη χαλιόμαστε έτσι, μέρες που είναι, Για όλα τα πράγματα υπάρχει λύση, κοτσαμ' νόες άνθρωποι, δεν μπορούμε να την βρούμε?

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

an isouna omos o operater pou efages tis karpazes apo ton enlogo kirio i antimetopizes tin asximi iperoptiki simperifora tou den 8a eleges ta idia

ke eftixos den ton ida na to kani (afto me tis karpazes enoo) mou to perigrapsane oloi i aloi
    ke milame gia ton operater ena atomo eves8ito ke poli sinestalmeno pou mono tetia simperifora den tou armozi

ke eftixos pou den ton ida giati 8a imoun se kana kratitirio xristougeniatika
    Καλημέρα σας Κύριοι, και χρόνια πολλά, λόγω της ημέρας.

Φιλαράκι άφρο, με κανέναν Οπερατέρ δέν μάλωσα, και δεν πρόκειται να μαλώσω ποτέ διότι, τον θεωρώ άτομο ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Τα περι καρπαζιών που "έμαθες απο τρίτους" έγιναν στα πλαίσια αστεϊσμού, κι άν ήσουν μπροστά θα το είχες ήδη καταλάβει, όπως το κατάλαβαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και δέν αντέδρασαν όπως εσύ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Τούς θεωρείς τόσο ηλίθιους ή τόσο δειλούς όλους αυτούς που ήταν γύρω μας, ώστε να βλέπουν καυγά και να μήν επεμβαίνουν; Άλλωστε, ο Φώτης είναι τα κιλά μου + 1/2, και τα χρόνια μου - 1/2 και βάλε! Συνεπώς, καταλαβαίνεις οτι, σε περίπτωση που η όποια συμπεριφορά μου απέναντί του δέν βρισκόταν στα όρια της πλάκας, έχω το γνώθι σαυτόν οτι μπορεί ΑΝΕΤΑ να προστατέψει τον εαυτό του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ απο μένα σέ περίπτωση καυγά.

Σέ κάθε περίπτωση, κι εάν κι εφόσον ο Φώτης παρεξηγήθηκε απο τη συμπεριφορά μου (πράγμα που ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι θα συνέβαινε χωρίς να βάλεις το δαχτυλάκι σου), θεωρώ υποχρέωσή μου ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, μέσα απ' αυτό το πόστ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τη συμπεριφορά μου απέναντί του. Κι αυτό το κάνω για το Φώτη, πιστεύοντας ειλικρινά οτι το αξίζει, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

Τώρα...
    Επειδή αισθάνομαι οτι πρέπει από κάποιον να πάρεις απαντήσεις, σέ ό,τι αφορά στα περί κρατητηρίων, εκφοβισμών, απειλών κλπ κλπ...
    Επειδή είμαι ένας απο τους ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ...
    Σέ ρωτώ δημόσια: ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ; ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ;
    Ίσως να μπορώ να βοηθήσω...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Καλημέρα σας Κύριοι, και χρόνια πολλά, λόγω της ημέρας.

Φιλαράκι άφρο, με κανέναν Οπερατέρ δέν μάλωσα, και δεν πρόκειται να μαλώσω ποτέ διότι, τον θεωρώ άτομο ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Τα περι καρπαζιών που "έμαθες απο τρίτους" έγιναν στα πλαίσια αστεϊσμού, κι άν ήσουν μπροστά θα το είχες ήδη καταλάβει, όπως το κατάλαβαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και δέν αντέδρασαν όπως εσύ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Τούς θεωρείς τόσο ηλίθιους ή τόσο δειλούς όλους αυτούς που ήταν γύρω μας, ώστε να βλέπουν καυγά και να μήν επεμβαίνουν; Άλλωστε, ο Φώτης είναι τα κιλά μου + 1/2, και τα χρόνια μου - 1/2 και βάλε! Συνεπώς, καταλαβαίνεις οτι, σε περίπτωση που η όποια συμπεριφορά μου απέναντί του δέν βρισκόταν στα όρια της πλάκας, έχω το γνώθι σαυτόν οτι μπορεί ΑΝΕΤΑ να προστατέψει τον εαυτό του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ απο μένα σέ περίπτωση καυγά.

Σέ κάθε περίπτωση, κι εάν κι εφόσον ο Φώτης παρεξηγήθηκε απο τη συμπεριφορά μου (πράγμα που ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι θα συνέβαινε χωρίς να βάλεις το δαχτυλάκι σου), θεωρώ υποχρέωσή μου ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, μέσα απ' αυτό το πόστ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τη συμπεριφορά μου απέναντί του. Κι αυτό το κάνω για το Φώτη, πιστεύοντας ειλικρινά οτι το αξίζει, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

Τώρα...
    Επειδή αισθάνομαι οτι πρέπει από κάποιον να πάρεις απαντήσεις, σέ ό,τι αφορά στα περί κρατητηρίων, εκφοβισμών, απειλών κλπ κλπ...
    Επειδή είμαι ένας απο τους ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ...
    Σέ ρωτώ δημόσια: ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ; ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ;
    Ίσως να μπορώ να βοηθήσω...

OTAN MILAI O AFRO KSERI TI LEEI

o tipos pianete sto agkistri efkola ine oti ipa pio pano

ke file afta pou sou leo ta exoume sizitisi mia omada an8ropon pou den 8eloun na sinexisoun tin sizitisi

afto pou 8eloume apo sena ke den ksana sizitao to 8ema

ine na vris mia ali parea na simetexis
    emis den sou kanoume

ante gia

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ο κρούκ θα βγει και θα απαντήσει μόνος του τι έγινε (αν και νομίζω το έχει κάνει ήδη).
    Ό, τι πούμε οι υπόλοιποι θα είναι απλώς μισόλογα! Αλλά και μισόλογα να μην είναι, πάλλι είναι
    υπόθεσή του. Ακούμε απόψεις και σιωπαίνουμε, φίλε Tpap.

Η σιωπή δεν ειναι πάντα δειλία, πολλές φορες είναι χρυσός.
    Γι αυτό δεν απαντάω. Αλλά πες ότι απαντήσω, τι θα βγει? Τι θα καταλάβουμε?

Είμαστε σε αυτό το φόρουμ, σε αυτή τη παρέα για ένα λόγο (κατά τη ταπεινή μου αποψη).
    Να συζητάμε ότι μας απασχολεί γύρω απο τις μηχανές.
    Να ονειρευόμαστε γύρω από τις μηχανές. Να τις φτιάχνουμε, να τις χαλάμε, να ρωτάμε παλαιότερους και εμπειρότερους, να συζητάμε γιαυτές και λοιπά τέτοια, που για κάποιον που γουστάρει, που είναι η καθημερινή του κίνηση η μηχανή, ή εν γένει το δίκυκλο, εδώ μέσα είναι ο Παράδεισος. Για άλλους η κόλαση, αλλά δεν είμαι σε θέση να κρίνουμε.

Τώρα, αν έφαγα ή δεν έφαγα μεγάλη καρπαζιά ή μικρή, με πείραξε για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.
    Αμέσως όμως το ανέλυσα (για τα επόμενα άλλα 30 δευτερόλεπτα-κριτική σκέψη γαρ) και έβγαλα το συμπέρασμα που θέλω εγώ..Ήταν μια έκρηξη, από μέρους του Greg, συμπάθειας.
    Αυτό το συμπέρασμα που έβγαλα μου αρκεί, και συνεχίζω (έτσι πιστεύω) να είμαι στην παρέα.
    Εάν έβγαζα κάτι διαφορετικό, δεν θα ήμουν, γιατί θα είχα τσατιστεί...
    το clue? Με πείραξε, αλλά πιστεύω η καλή προαίρεση μας κάνει καλύτερους.

Ο Αφρο έχει τους λόγους του (σαν παλαιότερος-από πολλούς εδω μέσα) και έκανε αυτή
    τη προτροπή στον Greg. Ανταπαντήσαν, και πιστεύω θα λυθεί το θέμα.

Δεν είμαι σε θέση να κάνω το κριτή εδώ μέσα για κανέναν γιατί δεν θέλω να στεναχωριούνται
    οι άλλοι εξαιτίας μου. Δούναι και μη λαβείν, ένα πράγμα. Καλά τα λέει ο Αφρο, αλλά καλά τα λέει και ο Greg. Μη χαλιόμαστε έτσι, μέρες που είναι, Για όλα τα πράγματα υπάρχει λύση, κοτσαμ' νόες άνθρωποι, δεν μπορούμε να την βρούμε?

α ρε Φωτη.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    α ρε Φωτη.....

Τι έκανα???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ???......... ασχετο, φωτη. Μα εντελως ομως.

η σιωπη ειναι χρυσος, σωστο.
    η σιωπη δεν ειναι δειλια, σωστο.
    οταν ομως σωπαινει ο ''περι ου ο λογος'' ειναι μαλλον λαθος.

θες να μαθεις γιατι, φιλε?
    1.αφηνεις να μιλα ο αφρο, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο αφρο, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως υπαρχει θεμα.

2. αφηνεις να μιλα ο γκρεγκ, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο γκρεγκ, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως δεν υπαρχει θεμα.

το πιασες?
    εσυ αφησες να διαιωνιζεται κατι που μονον εσυ θα μπορουσες να το ληξεις..

γι αυτο κ ρωτησα εξ αρχης που εισαι κ δεν παιρνεις θεση.....δεν ηθελα να σου χαλασω κατι.

???......... ασχετο, φωτη. Μα εντελως ομως.

η σιωπη ειναι χρυσος, σωστο.
    η σιωπη δεν ειναι δειλια, σωστο.
    οταν ομως σωπαινει ο ''περι ου ο λογος'' ειναι μαλλον λαθος.

θες να μαθεις γιατι, φιλε?
    1.αφηνεις να μιλα ο αφρο, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο αφρο, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως υπαρχει θεμα.

2. αφηνεις να μιλα ο γκρεγκ, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο γκρεγκ, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως δεν υπαρχει θεμα.

το πιασες?
    εσυ αφησες να διαιωνιζεται κατι που μονον εσυ θα μπορουσες να το ληξεις..

γι αυτο κ ρωτησα εξ αρχης που εισαι κ δεν παιρνεις θεση.....δεν ηθελα να σου χαλασω κατι.
    Καλώς τα λες...Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!

Καλώς τα λες...Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!
    Γιαυτο ρε φιλε....παλι τα γυαλια τους εβαλες......

υ.γ. ρε φιλε Trap τι καθεσαι και ασχολησε???αφου δεν θελει ο Φωτης να πει τιποτα τι το σκαλιζεις....ρε Αφρο,ενταξει τα ειπες και τα ξαναειπες και τα ξαναειπες....δεν ειναι ωρα να μειλας μονο για τα δικα σου κολληματα με τον Greg και να αφησεις ολους τους αλλους απ'εξω????

Καλες Γιορτες σε ολους και απο εμενα.....

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. doro gia ton hornet
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 13:17
  2. gia ton filo mou ton duca
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 10:38
  3. gia ton NLS