Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μα εδώ είναι η πλακα

παραπονιέται ο φίλος για δικαιώματα και λοιπά στα γήπεδα και τονίζει την εγκληματικότητα που καλπάζει

μα αν γίνουν στο ελαδιστάν αυτά που κάνει η αγγλία για την εγκληματικότητα, με συχνότατες περιπολίες και κάμερες και σκυλιά, ΠΑΛΙ θα φωνάζει για δικαιώματα και ελευθερίες!!!!
    δεν διαμαρτύραμαι για τα δικαιώματα στα γήπεδα...για τα δικαιώματα γενικά διαμαρτύρομαι
    εσύ αμα θες δεξου να σου βάλουν και μια καμερα μεσα στο σπιτι....γιατι μπορεί να μπεις καποιος να σε ληστέψει.....

ειδαμε ποσους πιάσανε και με τις κάμερες στους δρόμους και στα γήπεδα.....

στην Αγγλία οι κάμερες χρησιμοποιούνται οσο πουθενά αλλού και όμως η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται.....και ειναι σε μεγαλύτερο βαθμό απο την Ελλάδα .....λεπτομέρεια.....τρομερό παράδειγμα η Αγγλία να γινουμε ολοι ετσι.....με καμερες παντού και μεγαλύτερη εγκληματικότητα....

ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

θα σου απαντήσω με πραγματικό περιστατικό

σε διπλανό μοτο-φόρουμ έχει πέσει πολύ κράξιμο στις κάμερες, πράγμα που σίγουρα δεν σε εκπλήσσει

μια ωραία πρωία λοιπόν, κάποιος έγραψε "ρε μάγκες έφαγα πακέτο, μου κλέψαμε τη μοτό..."

λίγα ποστ παρακάτω, κάποιος αφού είπε τα κλασσικά "ρε τους φούστηδες να πάθουν καρκίνο στα @@ τους", συμπλήρωσε "για ρώτα να μάθεις μην τυχόν καμιά κάμερα κατέγραψε κάτι..."

ανάλογα πώς μας συμφέρει, είναι από κάκιστες ως σωτήριες οι κάμερες...

ΑΛΛΟ ένα γνώρισμα του ελληνάρα...

Παλαιό μέλος
    θα σου απαντήσω με πραγματικό περιστατικό

σε διπλανό μοτο-φόρουμ έχει πέσει πολύ κράξιμο στις κάμερες, πράγμα που σίγουρα δεν σε εκπλήσσει

μια ωραία πρωία λοιπόν, κάποιος έγραψε "ρε μάγκες έφαγα πακέτο, μου κλέψαμε τη μοτό..."

λίγα ποστ παρακάτω, κάποιος αφού είπε τα κλασσικά "ρε τους φούστηδες να πάθουν καρκίνο στα @@ τους", συμπλήρωσε "για ρώτα να μάθεις μην τυχόν καμιά κάμερα κατέγραψε κάτι..."

ανάλογα πώς μας συμφέρει, είναι από κάκιστες ως σωτήριες οι κάμερες...

ΑΛΛΟ ένα γνώρισμα του ελληνάρα...

Κάτσε λίγο ρε φίλε....ΑΛΛΟ ένα γνώρισμα του ΕΛΛΗΝΑΡΑ κ ΑΛΛΟ ένα κ άλλο ένα....το μάθαμε τώρα όλοι κ κράζουμε......εσύ δν είσαι δηλ. ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ....πολλά πράγματα έχουν 2 όψεις τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.....φταίει η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα σε αυτή την περιπτωσή??Είναι γεγονός ότι κανείς δν γουστάρει να τον παρακολουθούν κάμερες αλλά αυτές σε κάποια φάση μπορεί κ να τον σώσουν....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο..

Πραγματικα δεν καταλαβατε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψα. Ζειτε στον δικο σας κοσμο, κ καλα κανετε στο κατω κατω, ΑΛΛΑ δεν μπορειτε να εχετε αποψη ετσι.

Μαλλον δεν προσεξατε οτι αυτο που ζηταμε ο καθε οπαδος ειναι να εφαρμοζεται ενας νομος ΑΥΣΤΗΡΑ Κ ΔΙΚΑΙΑ, ιδιος για ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ πολιτη, χωρις διαχωρισμους κ προκαταληψεις.
    Τρανο παραδειγμα η υποθεση ζαρτινιερας οπου ο καλος κ τιμιος αστυνομικος δεν τιμωρηθηκε ποτέ, παρα μονο με 3μηνη μεταθεση. Αυτο προφανως σας ευχαριστει.

Ειπε καποιος οτι πρεπει τα ιδια,οπως στους οπαδους με νομο ορφανου, να ισχυσουν για ολα τα αδικηματα στην Ελλαδα. Αγαπητε φασιστα δικαιωμα σου να το πιστευεις, ευτυχως ομως εχουμε (θεωρητικα) δημοκρατια.

Κ φυσικα κανεις δεν εστιασε στο γεγονος οτι 4 στις 5 περιπτωσεις οσων εχουν συλληθφει εως τωρα αποδειχτηκαν ΑΘΩΟΙ στα εφετοια, ΑΛΛΑ αυτοι οι ανθρωποι μειναν για 10 μερες εως 1 χρονο στην φυλακη!!!@@@???!!!

Αλλα κατα εσας καλα καναν, κ ας ηταν αθωοι. Φυσικα μιας κ ειστε παντελως ανενημερωτοι δεν γνωριζετε κ δηλωσεις αστυνομικων οτι καποιοι ηταν οντως αθωοι, αλλα δεν ειναι δουλεια τους να τους κρινουν, αλλα των δικαστικων αρχων.

Οπως επισης το οτι 6 βουλευτες ΔΙΑΦΟΡΩΝ κομματων δηλωσαν σε συνεντευξεις τους ONAIR στην Θεσσαλονικη "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ......ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ"!!!!!!

Κ παλι, κανεις σας δεν διαβασε οτι ΠΡΩΤΟΙ οι οπαδοι θελουμε οι ενοχοι να μπαινουν φυλακη, κ να τιμωρουντε συμφωνα με το γραμμα του νομου. Εκτος κ αν στο μυαλο σας οπαδος=χουλιγκανος οποτε κ τοτε πραγματικα ζειτε σε αλλον κοσμο. Κ δεν μιλαω εγω για καποιους που η ζωη τους ειναι τα επεισοδια κ οι ξυλοδαρμοι, που φυσικα κ υπαρχουν στις ομαδες, οπως υπαρχουν κ στα πανεπιστημια κ στις εκκλησιες.

Κ παλι μαλλον δεν γνωριζετε οτι οι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ συνδεσμοι εχουν την υποχρεωση να καταθετουν ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ των μελων τους, τα οποια πρεπει να ειναι ΛΕΥΚΑ, ειδαλλως δεν αναγνωριζοντε. Βεβαια αν εγω ανοιξω μια κομματικη νεολαια-γραφειο κανεις δεν μου ζηταει το ποινικο μου μητρωο κ μπορω αντε να σπαω στο ξυλο δαπιτες, πασοκια, κομουνια κλπ.

Αλλη μια φορα λοιπον, αυτο που ζηταμε οι οπαδοι(=ανθρωποι) που απλα θελουμε να βλεπουμε την ομαδα μας, ειναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κ μαλιστα ιση για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, πολιτες αυτης της χωρας.

Αναφερθηκε καποιος οτι βγαιναν οι οπαδοι την επομενη μερα εξω. Σαφως κ γινοταν αυτο, αλλα αυτο ακριβως ζηταμε να μη γινετε. Οπως κ καθε αλλος κατηγορουμενος , ανεξαρτητος αδικηματος, πρεπει να περνει αυτο που του αξιζει, συμφωνα με το νομο. Αθωος?ΕΞΩ, ενοχος?ΜΕΣΑ.

Δεν μπορει το 2007 προς 2008 να μπαινουν ΟΛΟΙ φυλακη κ απλα στο εφετειο, που γινετε ΑΦΟΥ τελειωσει η ποινη σου(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) να βγαινεις αθωος, ΑΝ εισαι, κ απλα να χαιρεσαι που καταστραφηκε η ζωη σου.

Σκεφτειτε κατι πολυ απλο. Ολοι μπανουν μεσα, φυλακη, κανουν την πονη τους, κ οταν βγαινουν οι πιο πολλοι πανε στο εφετειο. Γιατι λετε να πηγαινουν στο εφετειο αφου ΗΔΗ καναν την ποινη τους???????? Απλα επειδη θελουν να αποδειξουν οτι ειναι ΑΘΩΟΙ. ΚΙ παιρνουν καμια 1000 ευρω αποζημιωση....ΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΧΑΡΑ....ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΑΝΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Φυσικα υπηρξαν κ ατομα που δεν πηγαν σε εφετειο, ειτε επειδη δεν το αντεχαν ειτε επειδη ηταν ενοχοι κ το ξεραν καλα.

Με την λογικη καποιων απο εσας θα πρεπει να κοβουμε το χερι καθε κλεφτη, να σκοτωνουμε καθε δολοφονο, κ να βιαζουμε καθε βιαστη. Ομορφα, συχρονα κ δημοκρατικα πραματα δλδ.

Κ αλλη μια φορα να τονισω οτι ΠΡΕΠΕΙ καθε αλητης-βλακας να τιμωρειτε, αλλα οχι κ καθε αθωος.
    Εκτος κ αν δεν ξερετε πως ενεργει η αστυνομια οταν πρεπει να πιασει εστω εναν για να δειξει οτι κανει κατι.

Αραγε ποσοι ξερετε οτι η αστυνομια περνει το 5% ( ) των ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ εσοδων καθε αγωνα που γινετε στην Ελλαδα? Με το ζορυ δλδ να τα παρουν. Κ οταν ζηταει μια ΠΑΕ, ΚΑΕ να ΜΗΝ εχει αστυνομια αλλα σεκιουριτι τοτε ξαφνικα φερνουν ενα χαρτι που λεει οτι ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ διακιουται να ειναι στα γηπεδα κ οχι ιδιωτικες εταιριες. Ενω απο την αλλη μερια ΔΕΝ δεχοντε να υπαρχουν οπαδοι απο φιλοξενουμενους!!! ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΛΔ. Κ μαντεψτε κατι....απο αυτα τα λεφτα ΔΕΝ παιρνουν σχεδον τιποτα οι απλοι αστυνομικοι......ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ?

Κ πας μετα εξωτερικο κ βλεπεις οτι αστυνομια υπαρχει ΜΟΝΟ εκτος γηπεδων. Κ βλεπεις ενα θεαμα ομορφο, παρεα με αλλους οπαδους.

Κ οσοι νομιζετε οτι ο χουλιγκανισμος δεν υπαρχει στα γηπεδα εκτος Ελλαδος μαλλον δεν πατε αρκετα συχνα εξω. Απλα εκει δινουν τα θανατηφορα ραντεβου τους κ σκοτωνοντε σαν κυριοι(ΤΙ ΜΛΚ ΘΕΕ ΜΟΥ).

Αυτο δλδ μπορει να γινει πλεον ΚΑΙ εδω, κ επειδη γινετε εκτος γηπεδου κ οχι πλησιον αυτου μπορουμε να σφαζομαστε ελευθερα. Κ σιγουρα δεν γνωριζετε ΠΟΣΑ τετοια συμβαινουν καθε μηνα......Αλλα δεν τα βλεπετε πλεον αραχτοι με τις παντοφλες σας κ το ουισκακι σας στο χαζοκουτι οταν βλεπετε TV κ το παιζετε οπαδοι, κ ειστε ησυχοι οτι η βια δεν υπαρχει πλεον στα γηπεδα. Εξω εξαλλου τι σας νοιαζει, η παρτη σας ειναι μια χαρα. Σκεφτεστε κ λετε "εγω ειμαι ανετος, δεν εχω κανει τιποτα" και "αμα τους χαλαει ο ΝΟΜΟΣ να μη πανε στο γηπεδο...εγω γιατι δεν παω..μια χαρα ειμαι στο χαζοκουτι κ στην μιζερη ζωη μου που μου εχουν επιβαλλει".

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ στις μερες μας ειναι ο ΟΠΑΔΟΣ. Ολα εχουν απαλοτροιωθει απο αξιες πλεον. Ουτε κομματα, ουτε πατριδα, ουτε θρησκεια....ΟΛΑ για τα φραγκα.....ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ.

Λευτερια σε ΟΛΟΥΣ τους οπαδους.

YΓ. Στην φωτο βλεπετε επισκεψη απιστευτων χουλιγκανων στο Bolton πριν λιγο καιρο για τον αγωνα BOLTON-ARIS....η μονη φασαρια που εγινε ηταν το ντου σε αυτα τα γερμανικα λουκανικα.

ΥΓ2. Δυο προεδροι ομαδων, της BOLTON k ZARAGOSA, ζητησαν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τους οπαδους του ΑΡΗ για να οργανωσουν κ τους δικους τους οπαδους ωστε να αποκτησουν καποτε εδρα. Η μεν αγγλικη ομαδα εχει ομαδα με τον Ανελκα, κ budget 60ek EURO, Κ h δε Σαραγοσα με ενα φτωχο budget ΜΟΝΟ 120εκ ΕΥΡΩ. Αλλα που να ξερουν αυτοι οτι αυτο που θελουμε εμεις ειναι να σφαζουμε κ να καταστρεφουμε.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	115563
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο..

Πραγματικα δεν καταλαβατε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψα. Ζειτε στον δικο σας κοσμο, κ καλα κανετε στο κατω κατω, ΑΛΛΑ δεν μπορειτε να εχετε αποψη ετσι.

Μαλλον δεν προσεξατε οτι αυτο που ζηταμε ο καθε οπαδος ειναι να εφαρμοζεται ενας νομος ΑΥΣΤΗΡΑ Κ ΔΙΚΑΙΑ, ιδιος για ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ πολιτη, χωρις διαχωρισμους κ προκαταληψεις.
    Τρανο παραδειγμα η υποθεση ζαρτινιερας οπου ο καλος κ τιμιος αστυνομικος δεν τιμωρηθηκε ποτέ, παρα μονο με 3μηνη μεταθεση. Αυτο προφανως σας ευχαριστει.

Ειπε καποιος οτι πρεπει τα ιδια να ισχυσουν για ολα τα αδικηματα στην Ελλαδα. Αγαπητε φασιστα δικαιωμα σου να το πιστευεις, ευτυχως ομως εχουμε (θεωρητικα) δημοκρατια.

Κ φυσικα κανεις δεν εστιασε στο γεγονος οτι 4 στις 5 περιπτωσεις οσων εχουν συλληθφει εως τωρα αποδειχτηκαν ΑΘΩΟΙ στα εφετοια, ΑΛΛΑ αυτοι οι ανθρωποι μειναν για 10 μερες εως 1 χρονο στην φυλακη!!!@@@???!!!

Αλλα κατα εσας καλα καναν, κ ας ηταν αθωοι. Φυσικα μιας κ ειστε παντελως ανενημερωτοι δεν γνωριζετε κ δηλωσεις αστυνομικων οτι καποιοι ηταν οντως αθωοι, αλλα δεν ειναι δουλεια τους να τους κρινουν, αλλα των δικαστικων αρχων.

Οπως επισης το οτι 6 βουλευτες ΔΙΑΦΟΡΩΝ κομματων δηλωσαν σε συνεντευξεις τους ONAIR στην Θεσσαλονικη "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ......ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ"!!!!!!

Κ παλι, κανεις σας δεν διαβασε οτι ΠΡΩΤΟΙ οι οπαδοι θελουμε οι ενοχοι να μπαινουν φυλακη, κ να τιμωρουντε συμφωνα με το γραμμα του νομου. Εκτος κ αν στο μυαλο σας οπαδος=χουλιγκανος οποτε κ τοτε πραγματικα ζειτε σε αλλον κοσμο. Κ δεν μιλαω εγω για καποιους που η ζωη τους ειναι τα επεισοδια κ οι ξυλοδαρμοι, που φυσικα κ υπαρχουν στις ομαδες, οπως υπαρχουν κ στα πανεπιστημια κ στις εκκλησιες.

Κ παλι μαλλον δεν γνωριζετε οτι οι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ συνδεσμοι εχουν την υποχρεωση να καταθετουν ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ των μελων τους, τα οποια πρεπει να ειναι ΛΕΥΚΑ, ειδαλλως δεν αναγνωριζοντε. Βεβαια αν εγω ανοιξω μια κομματικη νεολαια-γραφειο κανεις δεν μου ζηταει το ποινικο μου μητρωο κ μπορω αντε να σπαω στο ξυλο δαπιτες, πασοκια, κομουνια κλπ.

Αλλη μια φορα λοιπον, αυτο που ζηταμε οι οπαδοι(=ανθρωποι) που απλα θελουμε να βλεπουμε την ομαδα μας, ειναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κ μαλιστα ιση για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, πολιτες αυτης της χωρας.

Αναφερθηκε καποιος οτι βγαιναν οι οπαδοι την επομενη μερα εξω. Σαφως κ γινοταν αυτο, αλλα αυτο ακριβως ζηταμε να μη γινετε. Οπως κ καθε αλλος κατηγορουμενος , ανεξαρτητος αδικηματος, πρεπει να περνει αυτο που του αξιζει, συμφωνα με το νομο. Αθωος?ΕΞΩ, ενοχος?ΜΕΣΑ.

Δεν μπορει το 2007 προς 2008 να μπαινουν ΟΛΟΙ φυλακη κ απλα στο εφετειο, που γινετε ΑΦΟΥ τελειωσει η ποινη σου(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) να βγαινεις αθωος, ΑΝ εισαι, κ απλα να χαιρεσαι που καταστραφηκε η ζωη σου.

Σκεφτειτε κατι πολυ απλο. Ολοι μπανουν μεσα, φυλακη, κανουν την πονη τους, κ οταν βγαινουν οι πιο πολλοι πανε στο εφετειο. Γιατι λετε να πηγαινουν στο εφετειο αφου ΗΔΗ καναν την ποινη τους???????? Απλα επειδη θελουν να αποδειξουν οτι ειναι ΑΘΩΟΙ. ΚΙ παιρνουν καμια 1000 ευρω αποζημιωση....ΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΧΑΡΑ....ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΑΝΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Φυσικα υπηρξαν κ ατομα που δεν πηγαν σε εφετειο, ειτε επειδη δεν το αντεχαν ειτε επειδη ηταν ενοχοι κ το ξεραν καλα.

Με την λογικη καποιων απο εσας θα πρεπει να κοβουμε το χερι καθε κλεφτη, να σκοτωνουμε καθε δολοφονο, κ να βιαζουμε καθε βιαστη. Ομορφα, συχρονα κ δημοκρατικα πραματα δλδ.

Κ αλλη μια φορα να τονισω οτι ΠΡΕΠΕΙ καθε αλητης-βλακας να τιμωρειτε, αλλα οχι κ καθε αθωος.
    Εκτος κ αν δεν ξερετε πως ενεργει η αστυνομια οταν πρεπει να πιασει εστω εναν για να δειξει οτι κανει κατι.

Αραγε ποσοι ξερετε οτι η αστυνομια περνει το 5% ( ) των ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ εσοδων καθε αγωνα που γινετε στην Ελλαδα? Με το ζορυ δλδ να τα παρουν. Κ οταν ζηταει μια ΠΑΕ, ΚΑΕ να ΜΗΝ εχει αστυνομια αλλα σεκιουριτι τοτε ξαφνικα φερνουν ενα χαρτι που λεει οτι ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ διακιουται να ειναι στα γηπεδα κ οχι ιδιωτικες εταιριες. Ενω απο την αλλη μερια ΔΕΝ δεχοντε να υπαρχουν οπαδοι απο φιλοξενουμενους!!! ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΛΔ. Κ μαντεψτε κατι....απο αυτα τα λεφτα ΔΕΝ παιρνουν σχεδον τιποτα οι απλοι αστυνομικοι......ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ?

Κ πας μετα εξωτερικο κ βλεπεις οτι αστυνομια υπαρχει ΜΟΝΟ εκτος γηπεδων. Κ βλεπεις ενα θεαμα ομορφο, παρεα με αλλους οπαδους.

Κ οσοι νομιζετε οτι ο χουλιγκανισμος δεν υπαρχει στα γηπεδα εκτος Ελλαδος μαλλον δεν πατε αρκετα συχνα εξω. Απλα εκει δινουν τα θανατηφορα ραντεβου τους κ σκοτωνοντε σαν κυριοι(ΤΙ ΜΛΚ ΘΕΕ ΜΟΥ).

Αυτο δλδ μπορει να γινει πλεον ΚΑΙ εδω, κ επειδη γινετε εκτος γηπεδου κ οχι πλησιον αυτου μπορουμε να σφαζομαστε ελευθερα. Κ σιγουρα δεν γνωριζετε ΠΟΣΑ τετοια συμβαινουν καθε μηνα......Αλλα δεν τα βλεπετε πλεον αραχτοι με τις παντοφλες σας κ το ουισκακι σας στο χαζοκουτι οταν βλεπετε TV κ το παιζετε οπαδοι, κ ειστε ησυχοι οτι η βια δεν υπαρχει πλεον στα γηπεδα. Εξω εξαλλου τι σας νοιαζει, η παρτη σας ειναι μια χαρα. Σκεφτεστε κ λετε "εγω ειμαι ανετος, δεν εχω κανει τιποτα" και "αμα τους χαλαει ο ΝΟΜΟΣ να μη πανε στο γηπεδο...εγω γιατι δεν παω..μια χαρα ειμαι στο χαζοκουτι κ στην μιζερη ζωη μου που μου εχουν επιβαλλει".

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ στις μερες μας ειναι ο ΟΠΑΔΟΣ. Ολα εχουν απαλοτροιωθει απο αξιες πλεον. Ουτε κομματα, ουτε πατριδα, ουτε θρησκεια....ΟΛΑ για τα φραγκα.....ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ.

YΓ. Στην φωτο βλεπετε επισκεψη απιστευτων χουλιγκανων στο Bolton πριν λιγο καιρο για τον αγωνα BOLTON-ARIS....η μονη φασαρια που εγινε ηταν το ντου σε αυτα τα γερμανικα λουκανικα.

ΥΓ2. Δυο προεδροι ομαδων, της BOLTON k ZARAGOSA, ζητησαν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τους οπαδους του ΑΡΗ για να οργανωσουν κ τους δικους τους οπαδους ωστε να αποκτησουν καποτε εδρα. Η μεν αγγλικη ομαδα εχει ομαδα με τον Ανελκα, κ budget 60ek EURO, Κ h δε Σαραγοσα με ενα φτωχο budget ΜΟΝΟ 120εκ ΕΥΡΩ. Αλλα που να ξερουν αυτοι οτι αυτο που θελουμε εμεις ειναι να σφαζουμε κ να καταστρεφουμε.....

Ασε μας ρε φίλε...

Λες να με ενδιαφέρει αν ένας οπαδός οποιασδήποτε ομάδας θα κάτσει ή όχι φυλακή ?

Δηλαδή ότι κυκλοφορεί σε συνδεσμους κλπ είναι παιδιά του κατηχητικού ?

Ειχαμε και μια διασκέση για τις Κυριακές και μας την έχετε κόψει.

Α και φίλε...δεν υπάρχει νόμος που να απαγορευει την έφεση.

Re: Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ στις μερες μας ειναι ο ΟΠΑΔΟΣ.
    ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!!

έτσι έτσι

κάφροι - ξεκάφροι

εγκληματίες ή όχι

στρατιωτάκια του καθε κόκκαλη και βαρδινογιάννη και λοιπών λαοπρόβλητων ηγετών

ΟΛΟΙ έξω

να μας οδηγήσουν στη νέα επανάσταση, μιας και αποτελούν και το ΜΟΝΟ πραγματικό κίνημα

TSOUKALAS FOR PRESIDENT, BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

στην Αγγλία οι κάμερες χρησιμοποιούνται οσο πουθενά αλλού και όμως η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται.....και ειναι σε μεγαλύτερο βαθμό απο την Ελλάδα .....λεπτομέρεια.....τρομερό παράδειγμα η Αγγλία να γινουμε ολοι ετσι.....με καμερες παντού και μεγαλύτερη εγκληματικότητα....

η αγγλία για μένα είναι χαρκατκηριστικό παράδειγμα ότι οι κάμερες είναι πεταμένα λεφτά

το θέμα δεν είναι να ποιάσεις το δολοφόνο αφού σκοτώσει το θέμα είναι να μην υπάρχει κανείς που να θέλει να σκοτώσει

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γιατί δεν το πάτε στα ανέκδοτα;

και μόνο η λέξη οπαδός αρκεί για να μην ξαναπατήσει κανένας φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του στο γήπεδο, αλλά τι λέω αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα

οι ομάδες υπάρχουν και λειτουργούν για την ψυχή της μάνας τους;
    ανώνυμες εταιρίες είναι και μάλιστα κατά συντρηπτική πλειοψηφία προβληματικές που επειδεί ενδύονται εκάστοτε "κοινωνικούς" μανδύες - βασικά πολυάριθμους πιθανούς ψήφους - καταλήγουμε να τις πληρώνουμε κι από πάνω

άκου κίνημα το οπαδιλίκη
    μάζα είναι οι οπαδοί και τίποτα άλλο και φυσικά κατευθυνόμενη

@SvsGreek

επειδή τώρα είδα την επικεφαλίδα μάλλον το πρόβλημα στον εγκέφαλο το έχεις εσύ φιλαράκι.Μόνο και μόνο επειδή είσαι οπαδός μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ όπως και όλοι οι οπαδοί των ομάδων.

Αν εχεις κάτι για μοτοσυκλέτα πες τα αλλά μη λές χαζομάρες χρονιάρες μέρες.Και πόσο μάλλον σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

@cityfly πες τα ρε φίλε έτσι είναι

ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Αλλα ετσι ειναι, ο καθενας κραταει οτι ναναι απο τα λεγομενα οιουδηποτε.

Φυσικα το οτι γραφω οτι καθε ενοχος πρεπει να πηγαινει μεσα κανενας δεν το σχολιαζει....η αναφορα γινετε σε αθωους.....κατι αδιαφορο για εσας.

Οπως εσεις σας αρεσει μια μηχανη, ενα συγκροτημα, ενα κομμα, ή οτιδηποτε αλλο, ετσι εχω δικαιωμα να μου αρεσει μια ομαδα. Αν σας χαλαει, στα τετοια μου. Εγω παντως δεν σας κρινω για τα γουστα σας.

Κ φυσικα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει για τις περιπτωσεις που εχω αναφερει, κ εχουν αποδειχθει αθωοι.

Κ φυσικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εφεση με τον νομο ορφανου, μεχρις οτου εκτειση ο "ενοχος" την ποινη του. Αλλα αν δεν ξερετε καλυτερα να μιλατε.

Αλλα τι λεω τωρα....ολοι εσεις ειστε οι καλυτεροι ανθρωποι του πλανητη.....του γαλαξια βασικα.
    Οπως το οτι αναφερω οτι μλκ υπαρχουν κ στους συνδεσμους δεν το λεει κανενας παλι...
    Κ φυσικα ολοι οι οπαδοι ειναι μλκ αλλα οι φιλαθλοι καλοι...Αλλα αραγε τι εστι φιλαθλος. Φιλαθλος = φιλος του αθληματος, που σημαινει οτι αγαπαει ΟΛΕΣ τις ομαδες, κ παει σε καθε ομαδα να την δει. Ε απο τετοιους στην Ελλαδα αλλο τιποτα...ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ.

Κ φυσικα παλι δεν γνωριζετε οτι καποιες ΠΑΕ ,μια βασικα προς το παρον κ αλλες στο μελλον, ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. Με μετοχους καποιους, λιγους ή πολλους ανθρωπους που ψηφιζουν το ΔΣ.

Ε φυσικα....τα επιχειρηματα σας ειναι ακραδαντα.....εχω μεινει αναυδος.

Στον ιδιο τονο με σας θα απαντουσα να μη βγαλετε τον χρονο...αλλα δεν σας κανω το χατηρι να γινω ενας απο εσας που αποκαλειται εμενα ανεκδοτο.....εξαλλου μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου ειναι για λιθοβοληση. Οπως κ το παληκαρι της ΑΕΚ που δεν εκανε απολυτως τιποτα αλλα θα κατσει μεσα ενα χρονο.....φυσικα δεν σας νοιαζει, κ φυσικα δεν παιζει ρολο οτι κ οι αστυνομικοι δηλωσαν οτι ΔΕΝ εκανε αυτα που κατηγορειθηκε....απλα δεν τολμησαν να πανε στο δικαστηριο. Τι κ αν η πολη της σαλονικας ειναι μικρη κ τα λενε εξω.....ασε τον αλητη που απλα εφερε εναν πυρσο κ ποτέ του δεν τον αναψε να σαπισει.
    Αντε, παμε μεθαυριο σε καναν κρητικο γαμο να πηροβολουμε στον αερα, να αναψουμε κανα πυρσο σε κομματικη συγκεντρωση.....

Αλλα κ για αυτα παλι δεν διαβασα τιποτα....α ξεχασα...ειμαι κολημενος κ οτι λεω ειναι για ανεκδοτο.

Καλη χρονια κ καλες λακουβες κ τροχαια σε ολους μας...εξαλλου εμεις ψηφιζουμε κ συντηρουμε ολη την χαβουζα σε αυτην την χωρα.....

Παλαιό μέλος
    Φιλέ έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά μην τρελαίνεσαι γιορτιάτικα και δίνεις τέτοιες ευχές...!!Σε ένα forum για μηχανές κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του......προφανώς τα παλικάρια δεν διάβασαν καν όλο το κείμενο σου...μόνο το ΟΠΑΔΟΣ φτάνει για μερικούς κομπλεξικούς να κάνει το θέμα αστείο.....κανείς τους δεν είναι οπαδός υποτίθεται....όλοι φίλαθλοι είναι που βλέπουν κ χειροκροτάνε...αλλά πάνε μια βόλτα στα topic που αφορούν τη μπάλα να δεις τους γαυρο-βάζελους και χανούμια πως κάνουν σαν κοκόρια.....

Ps.Οι ομάδες κ τα γήπεδα είναι κοινωνικό φαινόμενο όπως κ να το κάνουμε γι αυτό "ευαισθητούληδες" μην τα πέρνετε όλα στα αστεία κ σνομπάρετε...

Εχεις δικιο φιλε

Κ δεν εννοουσα τετοια ευχη, απλα ελεγα οτι ενας με ομοι σκεπτικο με τα παιδια θα ελεγε κατι τετοιο.

Ξερεις τι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να δεχεται εστω κ ενας αθωος να βρισκεται φυλακη. Ειλικρινα δεν με νοιαζει για τους ενοχους, καλα να παθουν, αλλα αθωος????

Κ μαλιστα ανθρωποι που κρινονται αθωοι....εστω κ μετα την κθειρξη τους.....τι ζωη μπορει να εχουν?

Μαλλον δεν καταλαβαν οτι το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ αναφερεται απλα στο οτι ο νομος δεν ειναι ισος για ολες τις κοινωνικες ομαδες, κ οχι να μενει ατιμωρητο το καθε βλαμμενο, καθικι, δολοφονος ( βλεπε πιστολι πυρσων κλπ).

Αλλα ολοι νομιζουν οτι δεν τους αφορα...η κλασικη Ελληνικη αδιαφορια των Ελληνων για οτιδηποτε πλην της παρτης του καθενος.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    φιλαράκι αυτά που περιγράφεις, ΑΝ τα περιγράφεις με αμεροληψία, αποδεικνύουν κακή εφαρμογή του νόμου, και όχι κακό νόμο, υπάρχει τεράστια διαφορά

+1 Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο να είναι κάποιος "οπαδός" . (πάσης φύσεως)
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ανοίγεις μεγάλη συζήτηση φίλε

το οπαδιλίκι δίνει την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου, ότι είσαι μέλος μιας μεγάλης μάζας, και συνεπώς και πιο δυνατός

αποκτάς έτσι μεγαλύτερη αξία, ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις

αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για άτομα που, στην πλειοψηφία τους, είναι χαμηλής μόρφωσης/καλλιέργειας, χαμηλού εισοδήματος (ή και άνεργα) και ψιλο-χοντρο-απογοητευμένα από τη ζωή τους

αυτό το ξέρουν καλά οι κάθε λογής "μεγάλοι και τρανοί" και φτιάχνουν εύκολα στρατούς από πιστά πιόνια πρόθυμα ως και να σκοτώσουν (όπως αποδείχθηκε πριν κάτι μήνες στην Παιανία)

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    από DUKASII στο forum Αντιπαραθέσεις