Διάβασε την φωτο νούμερο 6 που έβαλε ο dirtbirdΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Θα μου λύσετε και εμένα μια απορία? Το mtx50 μου pro link έχει. Δλδ? Τι το ιδιαίτερο είναι αυτό?![]()
Διάβασε την φωτο νούμερο 6 που έβαλε ο dirtbirdΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Θα μου λύσετε και εμένα μια απορία? Το mtx50 μου pro link έχει. Δλδ? Τι το ιδιαίτερο είναι αυτό?![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αν και δενν μπορω να καταλαβω περι τινος μιλατε παντως.....
Για αρκετες βολτες κατω απο τα ποδια μου ( καλα μην το δενετε) ειχα το XR 350 R του 84 !!!
Με τελευταια βολτα του στο βουνο καπου το 97......Μαλιστα το μηχανακι υπαρχει ακομα παρατημενο μεν λειτουργει ακομα δε.. ( παρολο που εκεινη την μερα το ψαρεψαμε απο τον πατο του Σπερχειου ποταμου!!!)![]()
![]()
επειδή και γω δεν κατάλαβα ή δεν θέλω να καταλάβω.
έτσι ξεκίνησα,αλλά κόλλαγε στην πίστα του Μαραθώνα και με πέρναγε ο Νάμνα...:rotflmao:
Μπορεί κάποιος να μου πει,γιατί όταν κόλλαγε το μοτέρ ήθελε καινούργιο κύλινδρο και δεν έπαιρνε ρεκτιφιέ ή πουκάμισο(χιτώνιο)?:rotflmao:
Εχει κανένας το τεστ του?
BETA 50 MX5,αυτό με τα κόκκινα μαρτζόκι αερίου και το 22άρι del'orto.
Aντε μούχει μείνει ποθημένο.Δούλευα άν και μαθητής βράδυα να αγοράσω τον κύλινδρο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
επειδή και γω δεν κατάλαβα ή δεν θέλω να καταλάβω.
έτσι ξεκίνησα,αλλά κόλλαγε στην πίστα του Μαραθώνα και με πέρναγε ο Νάμνα...:rotflmao:
Μπορεί κάποιος να μου πει,γιατί όταν κόλλαγε το μοτέρ ήθελε καινούργιο κύλινδρο και δεν έπαιρνε ρεκτιφιέ ή πουκάμισο(χιτώνιο)?:rotflmao:
Εχει κανένας το τεστ του?
BETA 50 MX5,αυτό με τα κόκκινα μαρτζόκι αερίου και το 22άρι del'orto.
Aντε μούχει μείνει ποθημένο.Δούλευα άν και μαθητής βράδυα να αγοράσω τον κύλινδρο.![]()
ολη αυτη η μαλλουρα δικια σου ειναι ρε ΠετρΕ???
:rotflmao::rotflmao:
Εμας απο μηχανολογικης αποψεως δεν μας εβγαλε το παραμικρο ποτε φιλε μου ( χρηση χωμα μονο...)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μηχανάρα ΡΠΜ.....(όταν δεν ήταν συνεργείο)
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι παρολο που εχει τοσα χρονια να παρει μπρος με ενα νεο μπουζι ( αν βγει το παλιο ) δεν το εχω ουτε 10 μανιβελιες προκειμενου να ελθει στην ζωη......
Μεγαλο προβλημα εβγαζε ( συνεχως και ασυστολος) μονο με το πισω κεντρο τροχου το οποιο διαλυοταν πυκνα συχνα .....![]()
![]()
Μάλλον έπεσες στην περίπτωση SΤΟΥΒΙ. Τα XR από 83 και μετά (RFVC) βάραγαν στη κεφαλή πάρα πολύ συχνά. Τα συνεργεία ήταν τίγκα στα 350-500 και 200 (84 μοντέλα).Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εμας απο μηχανολογικης αποψεως δεν μας εβγαλε το παραμικρο ποτε φιλε μου ( χρηση χωμα μονο...)
Το δικό μου το πήρα μεταχειρισμένο, και βάρεσε κεφαλή σε 1 μήνα. Το επισκεύασα (από μπιέλα και πάνω άλλαξα τα πάντα και με 4 μήνες αναμονή) και σε 3-4.000 χλμ βάρεσε καδένα.
Το ξαναέφτιαξα και πήρε την άγουσα......
![]()