Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Όταν μιλήσουμε για άλλα θέματα τότε ΙΣΩΣ πούμε την άποψη μας.
    Τό ότι έχουμε άποψη για το χουλιγκανισμό,ούτε μας αποτρέπει
    από το να σκεφτόμαστε όλα τα κοινωνικά σκάνδαλα και προβλήματα
    αλλά και ούτε αποτελεί στοιχείο για το ότι αδιαφορούμε για πολύ
    πιο σοβαρά και καυτά προβλήματα της κοινωνίας.
    Γιαυτό μιλούσαμε και αύτό καλύψαμε με τις θέσεις μας.

΄

εφόσον ο ΥΠΟΠΤΟΣ για συμμετοχή σε επεισόδια ταυτίζεται με τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για συμμετοχή τότε δεν υπάρχει λόγος να εχουμε δικαστήρια.....να φτιαξουμε μερικα ΓΚΟΥΝΤΑΝΑΜΟ και τελειώσαμε....τοσα ξερονησια εχουμε να μην πηγαίνουν και χαμένα.....

Υ.Γ. αλήθεια γιατί να μην πάει φυλακή χωρίς αναστολή και ο αστυνομικός που ήταν επιφορτισμένος για τη φύλαξη και τον έλεγχο των οπαδών πριν εισέλθουν???
    αυτον μαλιστα τον πληρώνουμε και βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των φιλαθλων με την την αμέλεια του.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τι ωραίο που είναι το οπαδικό κίνημα :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=-5yOeaMDnJ0

Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Μαύρα μεσάνυχτα λέμεεεεεεεεε!!!!!Γιατί ρε βάζετε ταμπέλες???????Γιατί οπαδός= χούλιγκαν ρε???????Γιατί οπαδός= τα σπάω,δέρνω, σκοτώνω???????Στο γήπεδο εννοείται ότι βρίζεις τους αντίπαλους για να τους ζορίσεις κ για να έχει τζέρτζελοοοοο πως να το κάνουμε!!!!!Και ο άλλος λέει οι οπαδοί στα κάτεργαααα άιντε ότι να ναι ρεεε.

Είμαι οπαδός κ δεν είμαι αλήτης ούτε χούλιγκαν και ούτε δέχομαι να με χαρακτηρίζουν έτσι...!!!!!!! ΜΕΡΙΔΑ οπαδών είναι έτσι αλλά ΜΕΡΙΔΑΑΑΑΑ

Αρα να σε βρίσω κι εγώ εδώ μιας και είμαστε αντίπαλοι σε απόψεις να γίνει τζέρτζελο...

Ωραία λογική.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

....και όχι να κοροϊδεύει δεν είναι αστείο...

Για μένα δεν είναι αστείο να είμαι στο γήπεδο με τον γιό μου και να σε ακούει να βρίζεις «το μ@υνι της μάνας σας» και άλλα τέτοια όμορφα.

Το έπιασες τώρα ?

γ+α = γα τ+α = τα όλο μαζί ????? (δεν είναι ερώτηση παγίδα)
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Αρα να σε βρίσω κι εγώ εδώ μιας και είμαστε αντίπαλοι σε απόψεις να γίνει τζέρτζελο...

Ωραία λογική.
    Kαμία σχέση το ένα με το άλλο....ή δεν έχεις ιδέα(γιατί όπως βλέπω διακομοδείς κιόλας το θέμα) ή δεν θέλεις να καταλάβεις......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Kαμία σχέση το ένα με το άλλο....ή δεν έχεις ιδέα(γιατί όπως βλέπω διακομοδείς κιόλας το θέμα) ή δεν θέλεις να καταλάβεις......

Ναι το διακωμωδώ γιατί δεν μπορώ να μπώ στη λογική κανενός είδους οπαδισμού.Και καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Για μένα δεν είναι αστείο να είμαι στο γήπεδο με τον γιό μου και να σε ακούει να βρίζεις «το μ@υνι της μάνας σας» και άλλα τέτοια όμορφα.

Το έπιασες τώρα ?

γ+α = γα τ+α = τα όλο μαζί ????? (δεν είναι ερώτηση παγίδα)
    Ε ναι....ρε πές το....... γιατί κιόλας τα παιδιά μόνο αν πάνε στο γήπεδο θα ακούσουν βρισιές.....στο σχολείο όχι.........στον δρόμο όχιιιιιι στην τηλεόραση όχιιιιιιι πουθενά αλλού μόνο στο γήπεδο.......όπως είναι τα πράγματα, δυστυχώς (κ το εννοώ το δυστυχώς) δεν γίνεται τα παιδιά να μην ακούν βρισιές.....είναι αδύνατο......!!!!!!Και κόψε την ειρωνεία einstein, το ποιο εύκολο είναι να σε
    βγάλει κάποιος βλάκα μέσω PC.....

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Ναι το διακωμωδώ γιατί δεν μπορώ να μπώ στη λογική κανενός είδους οπαδισμού.Και καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις.
    Δεν υποτίμησα τη νοημοσύνη σου όπως εύκολα γίνετε εδώ μέσα, αλλά μπορεί να μην σε αφορά το θέμα ή να μην το γνωρίζεις δεν είναι κακό αυτό....απλά αν δεν μπορείς να μπεις στην λογική του οπαδού όπως αναφέρετε σε αυτό το θέμα γιατί υπάρχουν πολλών τύπων οπαδοί....απλά δεν απαντάς δεν σε υποχρεώνει κανένας...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Ε ναι....ρε πές το....... γιατί κιόλας τα παιδιά μόνο αν πάνε στο γήπεδο θα ακούσουν βρισιές.....στο σχολείο όχι.........στον δρόμο όχιιιιιι στην τηλεόραση όχιιιιιιι πουθενά αλλού μόνο στο γήπεδο.......όπως είναι τα πράγματα, δυστυχώς (κ το εννοώ το δυστυχώς) δεν γίνεται τα παιδιά να μην ακούν βρισιές.....είναι αδύνατο......!!!!!!Και κόψε την ειρωνεία einstein, το ποιο εύκολο είναι να σε
    βγάλει κάποιος βλάκα μέσω PC.....

Πάρη εκτίθεσαι άσε που χάνεις και την ψυχραιμία σου

Eγώ πάλι ρε παιδιά κάθε φορά που βλέπω ματς,μένω έκθαμβος
    από τον πλούτο και την ευρηματικότητα των τελευταίων αγωνιστών,
    ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

Ειδικά δε αυτό το

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΜΑΝΑ.

Φοβερός πλούτος, μεγάλα μυαλά.

ΥΓ.Μάριε ,ότι δεν έχει μάθει ο γιος σου στο σχολείο,
    μπορείς να τον πηγαίνεις κάθε Κυριακή στο γήπεδο
    για να το εμπεδώσει κι αν δυσκολεύεται,
    γράψτον και σε καμμιά θύρα από αυτές που ταξιδεύουν
    στα εκτός έδρας και μετά νομίζεις ότι ήσουν στο Ιράκ.

επίκαιρο, το άκουσα στο ράδιο προ ολίγου

ο διαιτητής κασναφέρης αποχώρησε από το γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας, χειροκροτώντας ειρωνικά τους κάφρους που τον έβριζαν διαρκώς, και αντικαταστάθηκε

ΚΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ!!!!!! για δυσφήμιση του αθλήματος!!!

γιατί λέει "οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές"

ΡΕ ΜΠΑΖΟ οι πρωταγωνιστές ήταν οι κάφροι στις εξέδρες, που έχεις το θράσος να τους υπερασπίζεσαι όταν χυδαιολογούν!!!

αλλά βέβαια ως συνήθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Καθε καρυδιας καρυδι

Απο αποψεις αλλο τιποτα, εξαλλου ειναι οπως η οπισθια οπη...

Για το θεμα που ανοιξα ομως ΤΙΠΟΤΑ...Δεν μπηκατε δυστυχως στον κοπο να διαβασετε, να μαθετε, τι προβλεπει ενας νομος το λιγοτερο χουντικος.

Επισης δεν εχετε ξεχωρισει στο μυαλο σας καποιες βασικες εννοιες.
    Φιλαθλος= Φιλος του Αθληματος, τουτεστιν παρακολουθει ΟΛΕΣ τις ομαδες, κ δεν υποστηριζει μονο μια. Ξερετε πολλους τετοιους???

Οπαδος= Πιστος σε μια ιδεα, κομμα πχ, ομαδα πχ, θρησκεια κλπ. Αγαπαει κ νοιαζεται για αυτο στο οποιο πιστευει κ ψαχνει το καλο του.

Χουλιγκαν= ανθρωπος ο οποιος το μονο που τον νοιαζει ειναι να δειρει, πλακωσει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κομματος, θρησκειας, ομαδας. Ειναι γνωστο οτι οι αποκαλουμενοι χουλιγκαν στον χωρο του ποδοσφαιρου πανε σε ΠΟΛΛΕΣ ομαδες, κ κανουν επεισοδια, γιατι αυτο ειναι που τους νοιαζει. Ουτε καν ξερουν τι εκανε η Χ ομαδα με την Ψ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Σε αυτην την κοινωνικη ομαδα επικεντρωνεστε, αλλα προφανως δεν γνωριζετε τις διαφορες αναμεσα σε αυτες τις εννοιες.

Οι οπαδοι ειναι στρατος? Ειναι αγραμματοι? Πραγματικα οπως ειπε κ ενας ακομα πριν δεν εχετε ιδεα για το οπαδικο κινημα στην Ελλαδα. Ακου νοιωθουν πιο δυνατοι. Δηλαδη οποιος ειναι σε μια λεσχη, σε εναν οργανισμο που μοιραζοντε κοινα μεταξυ τους, ΟΛΟΙ αυτοι το κανουν γιατι ειναι αγραμματοι, κ νοιωθουν ετσι δυναμη. Ακομα κ στην greenpeace το ιδιο συμβαινει με τα λεγομενα σας!!!!!
    Οπαδος=ανθρωπος, ειναι ο γιατρος που σας παρακολουθει, ο δικηγορος σας, ο γειτονας σας. Καποιος γνωστος βιοτεχνης. Αλλα οπως ειπα κ πριν μπερδευτε την εννοια οπαδος με τον χουλιγκαν.

Κ φυσικα δεν ξερετε τι δουλεια κ τι γνωσεις εχω εγω κ ο καθε ενας εδω στο φορουμ που εκθερει μια αποψη, ΑΛΛΑ εσεις κρινετε χωρις να γνωριζετε με ποιον/ους συνομιλητε. Γιατι? Γιατι πολυ απλα σας χαλανε την αποψη σας, που φυσικα ως γνησιοι Ελληναρες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.....ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ.

Καποιος εθεσε το θεμα των βρισιων στο γηπεδο. Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που ζητουν να επιστρεψει η οικογενεια στο γηπεδο. Να ληρωνουν δλδ απο 20 εως 100 ευρω το ατομο, συνολο 80-400 ευρω για μια 4μελης οικογενεια!!! Ε στην σημερινη Ελλαδα δεν νομιζω να μην εχουν οι οικογενειες τοσα λιγα λεφτα......περισσευουν!!!!! Παραλληλα προσπαθω να θυμηθω πότε εχει ερθει ολοκληρη οικογενεια στο γηπεδο, μιας κ απο το 1984 που παω ανελειπως ουδεποτε υπηρξε αγωνας χωρις υβρεις.
    Κ φυσικα οτι υβρεις υπαρχουν παντου, ουτε καν σας συγκινει. Εξαλλου τα ξερετε ολα, κ στα σχολεια πλεον ολα ειναι ηρεμα, κ στο δρομο κανεις δεν βριζει.....παραδεισος, ενω στην τηλεοραση ειναι μονο οικογενειες στο γυαλι.....ποιοτητα ζωης.

Οχι πως οι υβρεις στο γηπεδο ειναι πανακεια, αλλα οποιος το θεωρει υπερβολικο απλα δεν ερχεται. Δεν ειναι αναγκασμενος να παρακολουθησει ενα θεαμα που δεν του αρεσει. Αλλα κ απο το χαζοκουτι να πει οτι θα δει αγωνα τοτε παλι θα ακουγονται οι "υβρεις" που σας χαλανε την ζαχαρενια στην οποια ζειτε.

Οσο για τον καζναφερη καλα του κανανε , με την ιδια λογικη την επομενη φορα να φερει ο Χ διαιτητης ενα πιστολι κ να πυροβολει οποιον τον βριζει. Ο ιδιος φταιει, ΑΝ τον εβιζαν μπορουσε να διακοψει τον αγωνα κ να τιμωρηθει η υπευθυνη παε. Για αυτο υπαρχουν οι κανονισμοι, για να μη κανει ο καθε ενας οτι του καπνισει.

Καποιος ακομα ειπε οτι οι οπαδοι δεν ξερουν τι γινετε στο ασφαλιστικο, στην καθημερινη ζωη....Αδερφε εσυ χριζεις ιατρικης παρακολουθησης εχω την αισθηση....Αφου να φανταστεις μετα τα λεγομενα σου αρχισα να πιστευω οτι δεν δουλευουμε οι οπαδοι, ζουμε σε μια γυαλα, δεν κυκλοφορουμε ολη μερα στους δρομους, δεν ψηφιζουμε, δεν εχουμε σχεσεις, οικογενειες. Κ πραγματικα, εχεις απολυτο δικιο. Για την ακριβεια εγω ζω στην γυαλα 12.345 κ απλα εχω εναν υπολογιστη μπροστα μου και που και που με ταιζουν κ καμια μπανανα.

Α κ φυσικα μη ξεχασω να δηλωσω οτι ειμαι ενας περιθωρειακος, ενα πρεζακι, ενας αγραμματος, κλεβω κ μηχανες. Κ μη βλεπετε οτι ειμαι ενα απο τα πιο παλια μελη του moto.gr , γραφτηκα πριν 5μιση χρονια ετσι γιατι νομιζα εδω θα κανονιζουμε ντου σε αλλους χουλιγκαν.:rotflmao:

ΥΓ1. Ο νομος αφορα καθε ανθρωπο που παει σε γηπεδο, ειτε το καταλαβαινετε ειτε οχι. Κ καθε ενας ειναι οπαδος , στην Ελλαδα ιδιως.
    ΥΓ2. Σας χαλαει το ασφαλιστικο? Να μην ψηφιζατε μπλε κ πρασινο τοσα χρονια κ τοτε θα ειχατε δικαιωμα να διαμαρτυρεστε.
    ΥΓ3. ΟΥΓΚ ΓΚΟΥΓΚ....ΟΥΓΚΑ.....ειμαστε αγραμματοι...αδυναμοι....
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Eυχαριστούμε κύριε Μπαμπινιώτη για την ενημέρωση και
    τη διευκρίνηση.

Κάτι κωλόπαιδα ,οπαδοί μου έχουν στερήσει το γήπεδο εδώ και
    πολλά χρόνια γιατί δε θέλω να πάω φυλακή.
    Την τελευταία φορά που με περικύκλωσαν τα ΜΑΤ με ασπίδες,
    ένιωσα ότι πρέπει να φύγω από την ΑΓΕΛΗ,και δεν ξαναπάτησα.

Η ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ
    Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ
    Η ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

είναι σημεία των καιρών.
    Οι μάζες πάντα ελέγχονταν πιο εύκολα και πάντα χρησιμοποιούνταν για
    ιδίους σκοπούς μια και αναφέρθηκες σε χούντες.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
    Απλά όταν έρθει η ώρα σου θα στο δώσουν να το καταλάβεις.
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Re: Καθε καρυδιας καρυδι

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Για δώσε μας και τις πηγές σου για τους ορισμούς

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    από DUKASII στο forum Αντιπαραθέσεις