Σελίδα 32 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δηλαδή το θέμα είναι να μη κρυώνεις ή αν γίνει το κακό που δε στο εύχεται κανείς, να μπορέσεις να σηκωθείς ένα κομμάτι και να μην είσαι καμμένος/τριμμένος/σπασμένος;
    Βασικα εδω στο νησι δεν παιζει τετοιο σκηνικο γιατι δεν υπαρχουν οι δρομοι για να τρεξεις.Εκτος του οτι ειμαι κ πολυ συντηριτικος και προσεκτικος οσον αφορα ταχυτητα και βλακιουλες στον δρομο. Επομενως αρχικα το θελω για να μην τρωω το κρυο που με την υγρασια γινεται διπλασιο και δευτερον για μελλοντικα ταξιδια εκτος Σύρου.

Φίλε pzozef επειδή έχω έρθει στο νησί, Πάσχα και καλοκαίρι (και μάλλον θα ξανακατέβω και σε σχετικά σύντομο χρόνο στην πολεοδομία σας), εσύ μπορεί να μη τρέχεις αλλά οι δρόμοι είναι και δύσκολοι σαν χάραξη και τρέχουν όλοι οι άλλοι. Ειδικά ΚΤΕΛ και ταρίφες, πάνε λες και είναι μόνοι τους. Χωράει ο απέναντι, δε χωράει στα παπάκια τους. Πανοπλία μπορείς να βάλεις; Βάλε την... Μη το παίζεις επειδή ΕΣΥ δεν τρέχεις. Είναι και οι δρόμοι του κέντρου σαπουνέ και ακόμα και με τα πόδια γλιστράς σε κάποιες κατηφόρες... Ξαναλέω, εύχομαι να με βρίζεις κάποτε και να λες κοίτα το βλάκα τι με έψησε και αγόρασα και δε χρειάστηκε ποτέ! ΛΟΛ μπορεί εγώ απλά να είμαι υπερβολικός, δε ξέρω. Πάντως αν δε φύγεις εκτός Σύρου, δύσκολα θα μαζέψεις χιλιόμετρα εκεί. Όλα κοντά είναι!

Banned Το avatar του/της WebD
    Αχ Σύρος... τι μου θύμησες τώρα!!! Με YBR 125 της Yamaha ανέβαινα στο βουνό για να πάω στο πλακόστρωτο και δικάβαλο μάλιστα!!! Άντεξε όμως το σκυλί και το έκανα και δεύτερη φορά

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Αυτά τα μέρη τις περισσότερες φορές είναι πιο επικίνδυνα γιατί όλοι πάνε ξένοιαστοι και νομίζουν ότι είναι μόνοι τους.

Νέο μέλος
    Και με background 2 νησια στο βαθος....φωτο απο αγκαθωπες!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00179b.jpg 
Προβολές:	788 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	113076

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    OMORFI H SYROS....

ORAIA KAI H MOTO TOY FILOY....

Νέο μέλος
    Στα πρώτα 500 χιλιόμετρα η κατανάλωση της μηχανουλας γράφει... 6,9L/100 Km. Να σημειώσω οτι πολλά απο αυτά τα χιλιόμετρα έχουν γίνει στην "πόλη" με ότι συνεπάγεται αυτό για τον δείκτη κατανάλωσης.

Όνομα:	p1010082c.jpg 
Προβολές:	708 
Μέγεθος:	82,9 KB 
ID:	113966

Νέο μέλος
    Α και ξεχασα να πω...στροφες μεχρι 4.500 οταν ο κατασκευαστης προτινει 6.000 maximum

Prozef φυσικά δική σου η μοτοσικλέτα και δικό σου το στρώσιμο, το παρακάνεις όμως. Η μοτοσικλέτα πρέπει να δουλεύει σε όλο το φάσμα στροφών που λέει ο κατασκευαστής, χωρίς μεγάλο φορτίο, χωρίς τέρμα γκάζι και φυσικά αφού φτάσει σε κανονική θερμοκρασία. Όταν δεν ακολουθείς τις οδηγίες, καθυστερείς το στρώσιμο. Δηλαδή θα έχεις φτάσει τα "κανονικά" χιλιόμετρα, αλλά δεν θα έχει γίνει η σωστή δουλειά! Καταλαβαίνω ότι στο νησί δεν έχετε και δρόμο να την ανοίξεις λίγο, αλλά μην το παρακάνεις τόσο. Δεν της κάνεις καλό. Χμ, από την άλλη, ούτε και κακό, απλά την "αργείς".

Νέο μέλος
    Ναι εχεις δικιο...μιλησα κ με αλλα φιλαρακια κ λεω να τις ανεβασω καμμια 1000 στροφες. Εχει μερικες ευθειες που με περνει να ανοιξω βατα λιγο παραπανω το γκαζι. Ειμαι σιγουρος οτι ο δρομος θα τελειωσει γρηγορα. Χαχα

Δε ξέρω πως δουλεύει το μοτέρ του υδρόψυκτου, αλλά μόλις μπορέσεις να ανέβεις πάνω από τις 7000... Εκεί είναι το πάρτι! Άντε καλή συνέχεια!

Χτες το χιονόνερο με έπιασε στο δρόμο. Με εξαίρεση τα χέρια μου που κρύωναν γιατί ακόμα δεν έχω βρει τα χειμωνιάτικα γάντια που θέλω στο νούμερο μου (και φοράω τα διάτρητα καλοκαιρινά), το μόνο άσχημο ήταν το εξής: Η ζελατίνα απ'έξω είχε το spray από νεράκια των αυτοκινήτων (ο δρόμος δεν έχει πια λάσπες με τόσες βροχές, ευτυχώς) και από μέσα με τόσο κρύο θόλωνε ΚΑΙ το pinlock. Το όλο σκηνικό είχε το χαβαλέ του ως εμπειρία, αλλά γενικά απέδειξε ότι η μοτοσικλέτα όντως από μια θερμοκρασία και κάτω, πρακτικά δεν είναι αξιοποιήσιμη. Ίσως πρωινές ώρες που δεν θα είχε τόση διάχυση από τα φώτα στη θολή ζελατίνα, να ήταν καλύτερα, δε ξέρω. Σήμερα είναι στεγνά....

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... και μη

Θα ήθελα να ρωτήσω στους κατόχους του ληστή... ακούτε κανένα παράξενο θόρυβο από μπροστά όταν πέφτετε σε λακκούβες ακόμη και μικρές;

Εγώ ακούω ένα σπαστικό μεταλλικό θόρυβο. Στη suzuki ένας τεχνικός (που έχει κι αυτός bandit) μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Ένας γνωστός μου που έχει yamaha συνεργείο μου είπε ότι μάλλον είναι από τα φρένα. Βρίσκουν τα τακάκια πάνω στις πλάκες και πως όλο και περισσότερες καινούργιες μηχανές το παρουσιάζουν.

Αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό. Κανένας άλλος έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Υ.Γ. Μόλις την πλύνω θα ανεβάσω φώτο.
    Υ.Γ.2 Έχει βάλει κανείς πλαϊνές βαλίτσες να μας δείξει καμιά φώτο να δούμε; Ετοιμάζομαι τις επόμενες μέρες να βάλω και θα ήθελα να ξέρω πως δείχνει η μηχανή.

Δεν το κάνει πάντα, αλλά κάποιες φορές όντως ακούγεται. Η άλλη πιθανότητα είναι να φταίει και το ρουλεμάν του λαιμού, η Suzuki έχει κάνει βλακώδεις οικονομίες στο θέμα, δες και το thread του Vstrom να δεις τι τραβάνε και αυτοί με θορύβους. Υποτίθεται ότι αλλάζοντας το ρουλεμάν με άλλο, με κωνικά κύλιστρα και όχι σφαιρίδια, εξαλείφεται το φαινόμενο. Πάντως κίνδυνο ασφάλειας δεν αποτελεί και αν δε σε τρελλαίνει η λεπτομέρεια, αγνόησέ το. Έχω διαβάσει ότι και στα GSXR το κάνει...
    Αυτό με τα τακάκια πάντως εμένα με έχει ανησυχήσει κάποιες φορές. Δε ξέρω αν έχετε προσπαθήσει να φρενάρετε σε ανώμαλο δρόμο, ο λεβιές του φρένου "σκληραίνει" πολύ όσο δουλεύει η ανάρτηση και θέλει γερό τράβηγμα για να πιάσει αρχικά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΛΗΣΤΕΣ".... και μη.

Νέο μέλος
    Προσωπικα δεν έχει πεσει στην αντιλειψη μου καποιος τετοιος μεταλλικος θορυβος. Προς το παρων ολα βαινουν καλως αν εξαιρεσουμε ενα μικρο πλαστικο θορυβο που ακουω οταν κατεβαινω πλακοστρωτη κατηφορα κοντα στο μπροστινο φτερο. Με το πρωτο service θα ενημερωσω συνεργειο να ριξουν μια ματια μηπως ειναι του φτερου το προβλημα και μονο,ευχομαι.

Λοιπόν τις έβαλα τελικά τις πλαϊνές βαλίτσες. Είναι 33άρες της Kappa καθώς οι 40αρές μου φαίνονταν αρκετά ογκώδης. Ακολουθούν φωτογραφίες.... με και χωρίς βαλίτσες.

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!!! (ελπίζω το νέο έτος να βρω επιτέλους γυναίκα που να αγαπάει τις μηχανές )

...

Όνομα:	dsc00122.jpg 
Προβολές:	544 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	115821

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •