Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    γ+α = γα τ+α = τα όλο μαζί ????? (δεν είναι ερώτηση παγίδα)

ΚΑΤΣΟΥΛΑ ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ΚΑΤΣΟΥΛΑ ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ πρέπει να είσαι απο τον Πύργο :rotflmao:

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ

Εσύ πρέπει να είσαι απο τον Πύργο
    :a015: :a015:

έχασες ...

:rotflmao: :rotflmao:

από Χανιά είμαι.
    το λέμε και εκεί. ρώτα και τον makis

καταπληκτικός ο τύπος

δεν έχει νόημα λέει να μιλάμε για ελάττωση των βρισιών ώστε να πάνε οικογένειες στα γήπεδα, γιατί θα τους βγαίνει ακριβά το εισιτήριο

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζντόινγκ!!!

υποκλίνομαι φίλε

η λογική σου τσακίζει πλαίσιο Harley

ΦΥΣΙΚΑ ρε φίλε οι βρισιές είναι παντού!

όταν Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ επεμβαίνει και υπερασπίζεται τους βρίζοντες αληταράδες, τιμωρώντας τον διαιτητή που δεν άντεξε άλλο, τι περιμένεις να γίνεται;;;;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

H blakeia einai ανικητη...

Οι λογικες καποιων εχουν γινει ηδη ανεκδοτα σε αλλα φορουμ....:rotflmao: :rotflmao:

Κ εγω ετσι οπως ειναι αυτη η χωρα θα επρεπε να εχω μεταναστευσει εδω κ δεκαετιες, μιας κ τα ματ, σε καθε βαθμιδα πολιτικη-κοινωνικη, μας πνιγουν ολους. Αλλα καποιοι κανουν πισω κ καποιοι πολεμανε τα κακως κειμενα. Το που ανηκει ο καθενας ειναι πολυ απλα κατανοητο.

Καθε φορα που κατι μας ενοχλει πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο κ να αποχωρουμε....ωραια λογικη.
    Αν καποιος κανει μια μλκ θα πρεπει να την πληρωσει δλδ το συνολο κ οχι αυτος αποκλειστικα...

Οσο για σενα gdevelek μαλλον ουτε να διαβαζεις ουτε να κατανοεις ενα κειμενο εισαι σε θεση.
    Αν διαφωνεις στο οτι ο ελληνας δεν μπορει να στηριξει το ποδοσφαιρο με το εισοδημα του δικαιωμα σου....Αν παλι καταλαβες οτι αυτο ειπα εγω τοτε κ παλι προβλημα σου. Αραγε ποτε ειδες εσυ οικογενειες σε γηπεδο στην Ελλαδα?

Το παραξενο ειναι οτι δεν απανταει κανεις σε οτι ερωτημα μπαινει......απλα γελακια...φατσουλες κ δουλεμα. Απο επιχειρημτα κ αποψεις εμπεριστατωμενες απολυτως τιποτα.

Οσο για το που βρισκει κανεις ορισμους της Ελληνικης γλωσσας χρειαζεται απαντηση? ΝΕΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟΚΟΙ......ΛΕ-ΞΙ-ΚΟ. Πιο απλα? Λ-Ε-Ξ-Ι-Κ-Ο.

Α μη ξεχασω κ το ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δεδομενο. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ για κατι το οποιο δεν παρακολουθουν..παρα μονο απο ενα κουτι......(κ φυσικα δεν απανταει ΚΑΙ εδω κανεις)

Κατσε να παρω τον αρχηγο τηλεφωνο, της αγελης μας, να δω τι αλλο θα γραψω μετα.....πρεπει να παρω γραμμη-εντολη....

Ωχ κατι που δεν μου λυθηκε σαν απορια....εγω που μπορει να ειμαι γραμμενος και στην Greenpeace, sto WWF, ή στους γιατρους χωρις συνορα......και ισως ειμαι οπαδος ενος κομματος, μιας θρησκειας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την ομαδα που αγαπαω....ΠΟΙΟΝ εχω αρχηγο? Ποιος με κανει απο ολους αυτους προβατο? Ποιον να ακουσω.....??? Εσεις οι καλοι κ αγιοι ανθρωποι που δεν ανηκετε σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις παρακαλω κρινετε με ξανα, βοηθηστε με να ακολουθησω εναν αρχηγο στο μαντρι μου.....

Ωπ πρεπει να φυγω....ο αρχηγος μου φερνει μπανανα.

ΥΓ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Αραγε αν το θεμα ηταν ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, τι θα λεγατε? Αλλα ακομα δεν πιασατε οτι αυτο που λετε εσεις φιλαθλο, λεμε εμεις οπαδο. Και αυτο που λετε οπαδο το λεμε εμεις χουλιγκαν. Σας μπεδρεψα ε? Χου+λι+γκαν = ΓΑΤΑ
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    καταπληκτικός ο τύπος

δεν έχει νόημα λέει να μιλάμε για ελάττωση των βρισιών ώστε να πάνε οικογένειες στα γήπεδα, γιατί θα τους βγαίνει ακριβά το εισιτήριο

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζντόινγκ!!!

υποκλίνομαι φίλε

η λογική σου τσακίζει πλαίσιο Harley

ΦΥΣΙΚΑ ρε φίλε οι βρισιές είναι παντού!

όταν Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ επεμβαίνει και υπερασπίζεται τους βρίζοντες αληταράδες, τιμωρώντας τον διαιτητή που δεν άντεξε άλλο, τι περιμένεις να γίνεται;;;;
    Ρε κολλημένοι γιατί είναι αληταράδες όσοι βρίζουν τον διαιτητή ρε??????Δεν κατάλαβα?????/Εσύ ρε αλάνι τι είσαι πρίγκιπας?????Και λες τους άλλους αληταράδες????Όταν με σφάζουν θα τους βρίζω ρε δεν θα κάνουν ότι γουστάρουν τα "κοράκια" το πιασες?????Και μάθε ότι η "αδικία" γεννάει βία, πρίγκιπα,
    ποτέ κανείς δεν έβρισε χωρίς να τον προκαλέσουν...και τέλος εσύ ο τέλειος άνθρωπος πρέπει να μεριμνήσεις ώστε τα παιδιά να μην μαθαίνουν τις αλητείες, και τις βρισιές στο σχολείο που γίνεται 2ο σπίτι τους... όπως επίσης και να μην βλέπουν κάθε πρωί που πηγαίνουν πρέζες στην αυλή...όπως συνέβαινε στο σχολείο μου....και μην ασχολείσαι με το γήπεδο και τους οπαδούς....θα έπρεπε Mr."τέλειε" να ξέρεις ότι όλα αλλάζουν από τη βάση μέσω της παιδείας....

Το παραξενο ειναι οτι δεν απανταει κανεις σε οτι ερωτημα μπαινει......απλα γελακια...φατσουλες κ δουλεμα. Απο επιχειρημτα κ αποψεις εμπεριστατωμενες απολυτως τιποτα.
    Μα φίλε μου αρκεί να δεις και άλλα μηνύματα των παιδιών...........γράφουν παντού μόνο κ μόνο για να γράφουν γράφουν μήνυμα ακόμα κ για να βάλουν μια φάτσα....το spam σε αυτό το forum είναι επάγγελμα.....τώρα το κατάλαβες????Καθένας(ΟΧΙ ΟΛΟΙ) βγάζει τη βλακεία του δεν έχει τι να κάνει κ λέει ας γράψω μια π@π@ρι@ απλά δες κ άλλα μηνύματα τους......ΑΠΛΑ..0 ΟΥΣΙΑ!!!!!!!!!

ρε φίλε τι το παλεύεις;;;

αφού επιμένεις στο δικαίωμα στην εν χορώ βρισιά (η οποία συνήθως απευθύνεται στη μάνα του Χ και όχι στον ίδιο!) και πετάς άσχετα θέματα περί κόστους εισιτηρίων για να αλλάξεις κουβέντα, ΔΕΝ είσαι φίλαθλος, πάρτο απόφαση

Το θεμα δεν ειναι ακριβως ετσι...

Απο την μια κακως βριζουν.....ΑΛΛΑ αν το κανουν τοτε πρεπει να υποστουν κ τις συνεπειες. Δλδ να τιμωρηθει αναλογα η ομαδα τους.

Στην προκειμενη περιπτωση ομως ο διαιτητης ΔΕΝ εκανε αυτο που οριζει ο νομος...να διακοψει τον αγωνα.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ κ ΜΟΝΟ για αυτο ο Γκαγκατσης θα τιμωρησει τον διαιτητη, κ ΟΧΙ για να πει μπραβο σε οποιον εβριζε.

Ο καθε ενας εχει μια δουλεια να κανει στο γηπεδο, αν ο διαιτητης κανει οτι του καπνισει, τοτε πρεπει να τιμωρειτε.

Φυσικα ο καθε ασχετος το βλεπει απο το δικο του αρρωστημενο πρισμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ρε φίλε τι το παλεύεις;;;

αφού επιμένεις στο δικαίωμα στην εν χορώ βρισιά (η οποία συνήθως απευθύνεται στη μάνα του Χ και όχι στον ίδιο!) και πετάς άσχετα θέματα περί κόστους εισιτηρίων για να αλλάξεις κουβέντα, ΔΕΝ είσαι φίλαθλος, πάρτο απόφαση
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!

Ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, αλλα θα υποστει κ τις αναλογες συνεπειες. Αν θελει καποιος να βρισει θα βρισει, αν δεν θελει δεν θα βρισει. Αν θες εσυ μη βριζεις...αλλα υπαρχουν κανονισμοι που πρεπει να τηρουντε.....Βλεπεις το "ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" τιμωρηθηκε φετος με το αστρονομικο ποσο των 5000 ευρω!!!!!!!

Αν καποιος βλεπει μια τετοια αδικια, γιατι για μενα να με αποκαλουν βουλγαρο ειναι βρισια, τοτε ευχαριστως κ θα βρισω.
    Εσυ παλι, αν δεν θες μη βριζεις. Κανε οτι γουσταρεις.

Α εισαι φιλαθλος δλδ....αρα πας σε ολες τις ομαδες....α μπραβο σου...μια μπανανα στον κυριο παρακαλω αρχηγε.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: H blakeia einai ανικητη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek

Οσο για το που βρισκει κανεις ορισμους της Ελληνικης γλωσσας χρειαζεται απαντηση? ΝΕΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟΚΟΙ......ΛΕ-ΞΙ-ΚΟ. Πιο απλα? Λ-Ε-Ξ-Ι-Κ-Ο.

Nαι αρχηγέ και εγω μαζί σου είμαι. Για πές μου και σε ποιό λεξικό διάβασες αυτά :

"Φιλαθλος= Φιλος του Αθληματος, τουτεστιν παρακολουθει ΟΛΕΣ τις ομαδες, κ δεν υποστηριζει μονο μια."

"Οπαδος= Πιστος σε μια ιδεα, κομμα πχ, ομαδα πχ, θρησκεια κλπ. Αγαπαει κ νοιαζεται για αυτο στο οποιο πιστευει κ ψαχνει το καλο του."

"Χουλιγκαν= ανθρωπος ο οποιος το μονο που τον νοιαζει ειναι να δειρει, πλακωσει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κομματος, θρησκειας, ομαδας"

Υγ. Θα ήθελα και την έκδοση :wacko:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    1 ο καζναφερης τιμωρηθηκε για το ειρωνικο χειροκροτημα προς τους φιλάθλους
    2 η ιστορία των "κουμπάρων "παει αρχείο
    3 η ιστορία "υποκλοπές" πάει αρχείο- η ιστορία "πακιστανοί " το ίδιο, ο μαγγίνας έχει μόνο "πολιτική ευθύνη" και όχι ποινική. οι μπάτσοι με την "ζαρνρινιέρα" κυκλοφορούν ελεύθεροι, ένας προήχθη.
    4 ένα ζευγαρι 24 και 21 ετων έφαγε 10 μηνες φυλακη για "εξύβριση των θειων και απειλή¨κατα ματαδων στο περσινο παο-αεκ. λευκο ποινικο μητρωο και οι δυο. τωρα πια όχι.10 μήνες έφαγε και ο 24χρονος αεκτζης στον αρη γιατί είχε πάνω του-όχι πέταξε -φωτοβολίδα.
    5 τα 2-3 και 4 είναι άσχετα μάλλον ε?
    6 εάν περασω με κόκκινο φανάρι-που είναι εγκληματική ενέργεια-πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι οδηγοί που ήταν πίσω μου γιατί με είδαν και δεν με σταμάτησαν? για κάντε το μεταφορά με την αναγκαστικη αποχωρηση των αεκτζηδων στο χαριλάου γιατί ένας πέταγε με στιλό.
    7 φυσικά για όλα φταίνε οι οπαδοί. μόνο όταν οι παοκτζήδες πχ πάρουν εισητηρια μόνοι τους τα δώσουν στους της θ7 και τους φιλοξενήσουν στην τούμπα θα αλλάξει η κατασταση
    8 αλλά και αυτό δεν θα γίνει γιατι το κράτος δεν το θέλει. η αλητεία στα γήπεδα είναι μαντρωμένη και ελεγχόμενη στους δρόμους όμως όχι
    9 για την έλλειψη φιλάθλων δεν ευθύνεται η βία. συγκρίνεται τις τιμές των εισητηρίων με τα χρόνια του 80 ή με τις τιμές στο εξωτερικό υπολογίζοντας και το προσφερόμενο θέαμα/ ανέσεις και τα λέμε
    10 έχω διαρκείας κάτι χρόνια, πάω γήπεδο μόνος μου, οργανωμένος, με πούλμαν, με μηχανή, με αμάξι. πάντα μου συμπεριφέρονται τα όργανα της ΕΝΝΟΜΗΣ τάξης σαν εκ των προτέρων εγκληματία
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Κ κατι ακομα...

Στο μπασκετ υπαρχει ενας νομος που σε καθε υβριστικο συνθημα η ΚΑΕ εχει επιπτωσεις.

Αν εχουν μυαλο οι υπευθυνοι του ποδοσφαιρου μπορουν καλλιστα να το ακολουθησουν. Στο μπασκετ παραλληλα που λογω των νεων νομων η ατμοσφαιρα ειναι πολυ ηρεμη, κ εχει μονο τραγουδια, ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ κανεις στα γηπεδα, παρα μονο ενας λαος μιας ομαδας.

Γιατι αραγε δεν πανε εκει οι "καλοι" σαν εσας? Εκει εξαλλου δεν εχει υβρεις, (στην Θεσσαλονιικη που ξερω εστω).

Δειτε απλα τα εισιτηρια στο μπασκετ κ ξανα πειτε μου για τους "οπαδους".

ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να μη βρίζω

και ναι, πράγματι, δεν υπάρχει γιατρειά για την αληταρία των γηπέδων

Παλαιό μέλος
    Αν καποιος βλεπει μια τετοια αδικια, γιατι για μενα να με αποκαλουν βουλγαρο ειναι βρισια, τοτε ευχαριστως κ θα βρισω.
    Αυτό εννοείταιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣΣΣ γι αυτό λέω ότι τις βρισιές τις προκαλούν κάποιοι!!!!Δεν βγαίνουν αυθόρμητα!!!!!!!!!!

Και gdevelek για πες μου εσύ που είσαι πανέξυπνο κ λογικό παιδί????

ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΦΟΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ Ε????????ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ?????????????ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ??????????????????ΓΙΑ ΠΕΣ????????

όπου γης Το avatar του/της iosif
    άσχετη ερώτησις: γιατί το "βούλγαρος" είναι βρισιά?
    ή το "τούρκος"?

είναι βρισιά να σε πει κάποιος "ιταλό" "ρουμάνο" "εβραίο" "μουσουλμάνο"?

ήρεμη ατμόσφαιρα στο μπασκετ? ναι όπως πέρσι στα ματς παο-οσφπ!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.