Καλησπέρα
Παιδιά θέλω κανένα DT 200 σε καλή κατάσταση. Χρονολογία δεν με πολυενδιαφέρει.
Λεφτά μέχρι 1000.
(Αν έχετε κανένα μαύρο κίτρινο ακόμα καλύτερα)
Ευχαριστώ
Καλησπέρα
Παιδιά θέλω κανένα DT 200 σε καλή κατάσταση. Χρονολογία δεν με πολυενδιαφέρει.
Λεφτά μέχρι 1000.
(Αν έχετε κανένα μαύρο κίτρινο ακόμα καλύτερα)
Ευχαριστώ
Θα σε ενδιαφέρει wr 200 μοντέλο 96 σε καλή κατάσταση άσπρο και το δεινό στα 1000E?
έχεις φωτογραφία?
Φιλικά πάντα,πιστεύω οτι δίνεις πολλά για αυτό το μηχανάκι.
650? πήρα το δικό μου με αρχική τιμή 850![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
estranged thanks για την συμβουλή. Το ποσό που θα δώσω θα είναι βάση της γενικής κατάστασης της μηχανής. Πάντως δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη προσφορά.. Είδωμεν
Είσαι ευχαριστημένος από την αγορά σου?
Αν είσαι συνειδητοποιημένος του τι θέλεις απο το μηχανάκι,θα μείνεις καταευχαριστημένος.
Ενδεικτικά σου αναφέρω ''χοντρές'' ζημιές και κόστος
Πιστόνι 35?
Αλυσιδα 20?
δυο τυχαία παραδείγματα!
Επαναλαμβάνω όμως!
Να είσαι συνειδητοποιημένος του τι αγοράζεις.Είναι καλό entry level εντουράκι,δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό για πόλη,για ταξίδι δε το συζητάω,δε θα σε τρομάξει ποτέ στο χώμα,ίσως; όμως στην άσφαλτο,κακά φρένα για άσφαλτο κτλ κτλ.
Γνώμη μου είναι οτι άμα ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία(www.xe.gr) θα βρείς σίγουρα κάτι να σου ταιριάξει!Τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ και μάλιστα δεν είχα και διαθέσιμο χρόνο μιας και μένω Θεσσαλονίκη και ήμουν Αθήνα για 2 μέρες μόνο.Ξαναλέω.Ότι κατάσταση και να είναι,σκέψου το πρίν δώσεις 1000? εκτός κι αν δε τα έχεις ''δουλεμένα''![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
φίλε με σκότωσες με το τελευταίο. Τα έχω "δουλεμένα" μέχρι ανάσταση. Και παθών είμαι απο 15ετίας με τα δίχρονα (Cagiva k7). Μόνο που εκεί είχα πληρώσει τα κερατιάτικα μου (Μπιέλα,πιστόνι,CTS,ρουλεμάν,γρανάζια κλπ κλπ) Τελικά μου το πήρε ο Δήμος γιατί τα λεφτά που ήθελε να το μαζέψω (περιφερειακά πλέον) ήταν πολύ παραπάνω απο την αξία του.
Για αυτό τώρα ψάχνω κάτι καλό και όχι "σκοτωμένο" μηχανάκι. Φυσικά άμα βρώ κάτι στα λεφτά που λές θα το χτυπήσω.
Παίδες καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε.
Έχω ένα DT 200 R το μαύρο κίτρινο το οποίο τώρα είναι μαύρο ματ (κούκλα).
Δεν το πουλάω απλά μπήκα στη κουβέντα επειδή ξέρω το μηχανάκι.
Το μηχανάκι έχει φτηνά ανταλλακτικά (πχ αμορτισέρ καινούργιο 110 E) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο φτηνά όσο λέτε παραπάνω εκτός αν είναι aftermarket και δεν ξέρω εγώ ποιας εταιρίας. Προσωπικά προτιμώ Yamaha ανταλλακτικά γιατί αντέχουν...
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις ένα ντιτάκι σε καλή κατάσταση πια. Τα 200ρια μας τελιώσαν από το 96 αν δεν κάνω λάθος. Στα 125 υπάρχουν πολλά και σχετικά πρόσφατα απλά τα πολύ πολύ πρόσφατα από 22 άλογα με καταλύτες και τα σχετικά κέρατα έχουν υποδύναμη 16!!! άλογα.
Αν χρειάζεται γυάλισμα στον κύλινδρο (πως θα το καταλάβεις; μόνο αν βγάλεις την εξάτμιση και βάλεις χέρι) το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Στο δικό μου του έβαλα καινούργιο χιτώνιο 250E η λυπητερή. Καινούργιος ο κύλινδρος έχει μπόλικα. Αν έχει φτάσει στα όριά του πρέπει να τα σκάσεις. Βάλε και τσιμούχες, πιστονάκι, ελατήρια και εργασία μηχανικού και μαζεύονται μπόλικα.
Και ποιος σου λέει ότι μπιέλα και ρουλεμάν στροφάλου είναι οκ;
Και αν τραβάει αέρα από τις τσιμούχες στροφάλου; Θέλει άνοιγμα όλο το μοτέρ οπότε μπαίνεις στο τριπάκι να δεις σε τι κατάσταση είναι μπιέλα, ρουλεμάν κτλ.
Πάντως αν το μηχανάκι είναι οκ βγάζει πολλά χιλιόμετρα χωρίς επισκευή. Εμένα κράτησε 50.000km πριν τη γενική επισκευή η οποία έγινε προληπτικά (δεν κόλλησε).
Εγώ με το DT έχω κάνει από ντελίβερυ μέχρι εντούρο, (σκούπα σε πανελλήνιο), ταξίδια (Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Μυτιλήνη) και τώρα πια το χρησιμοποιώ για αστική μετακίνηση που είναι σούπερ. Έίναι εξαιρετικά τίμιο μηχάνημα.
Είναι σαν αυτό με αυτοκόλλητα από το ποιο καινούριο που γράφουν πάνω Raising
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...R200R%2091.jpg
Και προσοχή WR όχι DT
Η μηχανή είναι Εύβοια άλογα έχει κοντά στα 40 τα WR είναι πολύ ποιο δυνατά από τα DT ενδειχτικα κοντράρετε με ΤΤ – 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Παίδες καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε.
Έχω ένα DT 200 R το μαύρο κίτρινο το οποίο τώρα είναι μαύρο ματ (κούκλα).
Δεν το πουλάω απλά μπήκα στη κουβέντα επειδή ξέρω το μηχανάκι.
Το μηχανάκι έχει φτηνά ανταλλακτικά (πχ αμορτισέρ καινούργιο 110 E) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο φτηνά όσο λέτε παραπάνω εκτός αν είναι aftermarket και δεν ξέρω εγώ ποιας εταιρίας. Προσωπικά προτιμώ Yamaha ανταλλακτικά γιατί αντέχουν...
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις ένα ντιτάκι σε καλή κατάσταση πια. Τα 200ρια μας τελιώσαν από το 96 αν δεν κάνω λάθος. Στα 125 υπάρχουν πολλά και σχετικά πρόσφατα απλά τα πολύ πολύ πρόσφατα από 22 άλογα με καταλύτες και τα σχετικά κέρατα έχουν υποδύναμη 16!!! άλογα.
Αν χρειάζεται γυάλισμα στον κύλινδρο (πως θα το καταλάβεις; μόνο αν βγάλεις την εξάτμιση και βάλεις χέρι) το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Στο δικό μου του έβαλα καινούργιο χιτώνιο 250E η λυπητερή. Καινούργιος ο κύλινδρος έχει μπόλικα. Αν έχει φτάσει στα όριά του πρέπει να τα σκάσεις. Βάλε και τσιμούχες, πιστονάκι, ελατήρια και εργασία μηχανικού και μαζεύονται μπόλικα.
Και ποιος σου λέει ότι μπιέλα και ρουλεμάν στροφάλου είναι οκ;
Και αν τραβάει αέρα από τις τσιμούχες στροφάλου; Θέλει άνοιγμα όλο το μοτέρ οπότε μπαίνεις στο τριπάκι να δεις σε τι κατάσταση είναι μπιέλα, ρουλεμάν κτλ.
Πάντως αν το μηχανάκι είναι οκ βγάζει πολλά χιλιόμετρα χωρίς επισκευή. Εμένα κράτησε 50.000km πριν τη γενική επισκευή η οποία έγινε προληπτικά (δεν κόλλησε).
Εγώ με το DT έχω κάνει από ντελίβερυ μέχρι εντούρο, (σκούπα σε πανελλήνιο), ταξίδια (Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Μυτιλήνη) και τώρα πια το χρησιμοποιώ για αστική μετακίνηση που είναι σούπερ. Έίναι εξαιρετικά τίμιο μηχάνημα.
ta les poly swsta! to mhxanaki einai tromero skyli!
kapoiua stigmh 8a kanw post foto toy dikou mou opou to exw metallaksei kai polys kosmos 8a pa8ei plaka.
oso gia ton filo pou leei oti to wr einai 40 alloga kai kontrarei ta tt600 na tou pw oti tou loipoun peripou 5 alloga gia ta 40 kai mono an o odhgos tou tt den to kserei 8a to kontrarei
ayta
φίλε nvov θα προτιμούσα να βρώ ένα DT (όχι WR) και αυτό γιατί το DT είναι πιθανότερο να έχει φάει λιγότερο ξέσκισμα. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά σου.
Το μαύρο κίτρινο DT είναι απωθημένο των εφηβικών μου χρόνων. Για αυτό έχω φάει κόλημα τώρα να πάρω ένα.
Μπα δεν νομίζω τα πράγματα αλλά έχουν δείξει . .. .Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
.
oso gia ton filo pou leei oti to wr einai 40 alloga kai kontrarei ta tt600 na tou pw oti tou loipoun peripou 5 alloga gia ta 40 kai mono an o odhgos tou tt den to kserei 8a to kontrarei
ayta
900 euro
636