Σελίδα 16 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1001

Θέμα: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ti έγινε ρε παίδες δεν έχουμε τίποτα να συζητησουμε για Enduro?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ti έγινε ρε παίδες δεν έχουμε τίποτα να συζητησουμε για Enduro?
    Εχουν πιασει ζεστες και εχουμε μπει στην καταψυξη Μαριε...... :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εχουν πιασει ζεστες και εχουμε μπει στην καταψυξη Μαριε...... :rotflmao: :rotflmao:

Miaς και απαντησε πρώτος ο αρχιεντουρας θα του θέσω ένα ερωτημα.

Ας πουμε οτι σου δινόταν η ευκαιρία να τρεξεις σε έναν απο τους 2 αγώνες ποιόν θα διάλεγες?

1. Erzberg Rodeo

2. Red Bull Romaniacs

Παρακαλω να αιτιολογήσετε

Αρχιδι@εντουρας ???

Red Bull Romaniacs ....

6 ημερες με τις ωραιοτερες διαδρομες για εντουρο !!!

"Ηρεμη" οδηγηση με αποκλειστικο σκοπο την απολαυση της διαδρομης και την προστασια της μοτο για την επομενη μερα....

Φανταστικα περασματα--ανηφοριες --- ποταμια Με λιγα λογια.. Ο .... Τα εχω ολα...

Το Erzberg Rodeo ειναι μονο για ψυχακιδες με μοναδικο σκοπο τον τερματισμο εστω και με μονο το τιμονι περασμενο στο λαιμο !!

Εσυ ??

Σιγουρα το romaniacs αυτά τα χωματα δεν τα συναντάς στην Ελλάδα
    Το erzberg είναι όντος για ψυχάκιδες. Αλλα μια προπονησούλα σε αυτές τις ανηφόρες είναι προκληση :smilea:
    Αυτο που με φοβίζει στο romaniacs είναι οι 6 μέρες
    Σκεπτομαι πως είμαι καθε φορά μετα απο 4 ώρες αγώνα και το να ξαναοδηγησω και την επομένη μου φαίνεται βουνό.
    Είχα την ευκαιρία να κάνω 2ήμερο αγώνα αλλα τελικά δεν μου έκατσε

Τέλος πάντων να σου παραθέσω μια εμπειρία που δεν την είχα ξανακάνει. ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ :hypnotize
    Εμένα (δεν είχα οδηγησει ποτέ) μου φάνηκε αγγούρι .
    Στη θεωρια ολα καλά: τέρμα γκάζι 1η , 2ρα, 3τη πλανάρει, το σωμα πίσω και ο θεός βοηθός.
    Ελα όμως που το XR βυθιζε συνέχεια και ήμουν συνέχεια στο "τώρα θα πέσω".
    Πλεονέκτημα έχουν τα 2χρονα που είναι πολύ ελαφριά και με πολύ γκάζι γκιιιιιν Γκιιιιιιιιν και καθάρισες.
    Τα 4τράχρονα (με γκάζι) είναι σαφώς πιο βαρειά.
    Σου έχει τύχει? Κανά μυστικό?

Στη θεωρια ολα καλά: τέρμα γκάζι 1η , 2ρα, 3τη πλανάρει, το σωμα πίσω και ο θεός βοηθός.
    Ελα όμως που το XR βυθιζε συνέχεια και ήμουν συνέχεια στο "τώρα θα πέσω".
    Πλεονέκτημα έχουν τα 2χρονα που είναι πολύ ελαφριά και με πολύ γκάζι γκιιιιιν Γκιιιιιιιιν και καθάρισες.
    Τα 4τράχρονα (με γκάζι) είναι σαφώς πιο βαρειά.
    Σου έχει τύχει? Κανά μυστικό?
    To XR ειναι οντως βαρυ.... Το exc εχει διαφορα και και στα κιλα και στο γκαζι οποτε τα πραγματα σαφως ειναι καλλυτερα.........

Κατα τα αλλα κλεισιμο γκαζιου ειναι απαγορευτικο... Απλα μειωνουμε στροφες λιγοτερο εκει , που σε κανονικες σηνθηκες θα τις μειωνες αρκετα ...
    Καθισμα τερμα πισω οσο αφορα τς ευθειες ....
    Το μυστικο οσο αφορα τις στραμπουλιχτες φουρκετουλες ( που υποχρεωτικα πρεπει να κλεισεις σχεδον ολο το γκαζι) ψαχνω να το βρω και εγω μιας και την τελευταια φορα στο Λαυριο τα εκανα θαλασσα....

To ΧR δεν είναι βαρύ 108 κιλάκια, απλώς δεν έχει το γκάζι για να ξεκωλείσει

Και να σκεφτείς οτι επι το πλειστον ήταν ευθεία (παράλληλα με την παραλία) αν εξαιρέσουμε ένα ξεροπόταμο που το έκοβε στη μέση

Τέλος πάντων εγώ τον Αύγουστο θα είμαι στον Καϊάφα (μακράν το καλύτερο μέρος για αμμο σκέψου οτι ερχόταν ο Εvans ) και ίσως βρώ ευκαιρία για καμια βολτούλα. :wacko:

αν σε βγάλει ο δρόμος κερνάω μπύρες

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Miaς και απαντησε πρώτος ο αρχιεντουρας θα του θέσω ένα ερωτημα.

Ας πουμε οτι σου δινόταν η ευκαιρία να τρεξεις σε έναν απο τους 2 αγώνες ποιόν θα διάλεγες?

1. Erzberg Rodeo

2. Red Bull Romaniacs

Παρακαλω να αιτιολογήσετε
    μαλλον romaniacs θα πηγαινα ειναι αλλη φαση διαφορετικα τοπια απροσμενες διαδρομες κτλ

αλλα περα απο αυτους τους 2 αγωνες πολυ θα ηθελα ενα DAKAR αλλα περα οτι ειναι απιαστω λογο χρηματων (70.000 μονο για σημετοχη αν σε δεχτουν) υποστηριξη θελει και τρελλα @@
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Σήμερα κάναμε το μισό περίπου Αττικα εντούρο .
    Μιας και είχε ζέστη λέω ας πάω με κοντομάνικο (εννοείται θωρακας, αγκώνες).
    Ελα όμως που περάσαμε απο κάτι βάτα, κάτι αγκάθια , κάτι κλάρες, κάτι σύρματά και άν βάλουμε και ένα καπάκι που φάγαμε γύρισα στο σπίτι και τα χέρια μου ήταν σαν να έκανα 10 χρόνια χρήση ηρωίνης.
    Οσο ζέστη και να έχει, ένα μπλουζάκι μακρυμάνικο (το κλασικό εντουράδικο) είναι απαραίτητο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Ελα όμως που περάσαμε απο κάτι βάτα, κάτι αγκάθια , κάτι κλάρες, κάτι σύρματά και άν βάλουμε και ένα καπάκι που φάγαμε γύρισα στο σπίτι και τα χέρια μου ήταν σαν να έκανα 10 χρόνια χρήση ηρωίνης.
    Οσο ζέστη και να έχει, ένα μπλουζάκι μακρυμάνικο (το κλασικό εντουράδικο) είναι απαραίτητο
    Μάριε ελπίζω να την αποστήθισες την διαδρομή..
    εφιάλτης μου χει γίνει.. πότε θα την βγάλω..

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Χώρια με τον ήλιο που έχει το καλοκαίρι !!Μπορεί να κάψεις τα χέρια σου... άμα βολτάρεις πολλές ώρες... (αντιληλιακό...!!! και στο βούνό... )

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χώρια με τον ήλιο που έχει το καλοκαίρι !!Μπορεί να κάψεις τα χέρια σου... άμα βολτάρεις πολλές ώρες... (αντιληλιακό...!!! και στο βούνό... )

Ego pantos me thn zesti kai tis "ypoxreoseis" xlomo me vlepo na vgeno mexri ton semptemvrio kai as me vrizei o Dirtys oti meno "aproponitos"

pantos re kolopeda ama pate kamia kyriaki edo konta steilte kana pm MPAS kai

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Μάριε ελπίζω να την αποστήθισες την διαδρομή..
    εφιάλτης μου χει γίνει.. πότε θα την βγάλω..

Kώστα δεν έπρεπε να φύγεις.
    Δεν μας καθυστερούσες άλλωστε βόλτα πήγαμε δεν τρέχαμε σε αγώνα.
    Πάντως εγώ επιμένω οτι κάτι δεν πάει καλά με το 200αρι σου.
    Σκέψου οτι και τα 2 παιδιά με 200αρια που ήταν στην παρέα δέν το άκουγαν καλά. Κάτι με το καρμπιλατερ ισως? Δεν ξέρω ψάξτω.

Την διαδρομή μόνο στο περίπου, αλλα είχε κάτι καλά περάσματα.

Julius το καλοκαίρι είναι όντως δύσκολο και δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια. Χθές πάντως ήταν καλά. Είχε και το αεράκι του. Δυστυχώς αυτές τις βόλτες δεν μπορείς να τις ποστάρεις γιατί δεν ξέρεις ποιος θα έρθει και δεν θέλω να πάρω κόσμο στο λαιμό μου.
    Ενα πμ κάθε Παρασκευή (για όποιον ενδιαφέρεται) και θα υπάρχει άμεση ενημέρωση:wacko:

θέλω μηχανή με μίζα

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Kώστα δεν έπρεπε να φύγεις.
    Δεν μας καθυστερούσες άλλωστε βόλτα πήγαμε δεν τρέχαμε σε αγώνα.
    Πάντως εγώ επιμένω οτι κάτι δεν πάει καλά με το 200αρι σου.
    Σκέψου οτι και τα 2 παιδιά με 200αρια που ήταν στην παρέα δέν το άκουγαν καλά. Κάτι με το καρμπιλατερ ισως? Δεν ξέρω ψάξτω.

Την διαδρομή μόνο στο περίπου, αλλα είχε κάτι καλά περάσματα.

Julius το καλοκαίρι είναι όντως δύσκολο και δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια. Χθές πάντως ήταν καλά. Είχε και το αεράκι του. Δυστυχώς αυτές τις βόλτες δεν μπορείς να τις ποστάρεις γιατί δεν ξέρεις ποιος θα έρθει και δεν θέλω να πάρω κόσμο στο λαιμό μου.
    Ενα πμ κάθε Παρασκευή (για όποιον ενδιαφέρεται) και θα υπάρχει άμεση ενημέρωση:wacko:

θέλω μηχανή με μίζα

H miza einai pantelos axristo accesouar ean to mixanaki sou einai kala rythmismeno

gia poia diadromi les toy attika re man?? sto layrio?!?!

psile den ksero ti exei to mixanaki sou alla thimame oti eitane xarti opote gia na mhn doulevei kala mallon filtro-karb paizei kati.... to filtro to katharizeis meta apo kathe volta e??? mipos thelei kai ena katharisma-rythmisma to carb sou ??
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    H miza einai pantelos axristo accesouar ean to mixanaki sou einai kala rythmismeno

gia poia diadromi les toy attika re man?? sto layrio?!?!

psile den ksero ti exei to mixanaki sou alla thimame oti eitane xarti opote gia na mhn doulevei kala mallon filtro-karb paizei kati.... to filtro to katharizeis meta apo kathe volta e??? mipos thelei kai ena katharisma-rythmisma to carb sou ??
    Περί μίζας : Το προβλημά μου δεν είναι να το βάλω μπροστά (για 3 χρόνια έβαζα το XLR 600 του 86 ) αλλα όταν πέσεις και κάνει υπερχείλιση τότε με την μανιβέλα την γ@μησες.
    Εχεις την κουρασή σου να το γυρίσεις στην κατηφόρα ,να το σηκώσεις χωρίς να σου φύγει στον κατήφορο (και μιλάμε για κατήφορο ), με 35 βαθμούς Κελσίου, έ θέλει και καμια 30αρια μανιβελιές όσο και να το κάνεις ξενερώνεις. Αν δε, αυτό συμβει και σε αγώνα, κλάψτα Χαραλαμπε . Ενω με την μίζα , μια δυό και πάμε πάλι :wacko:

Περι διαδρομής : Οχι αυτό το χειμωνιάτικο με την σουπερ ειδική στο autofestival. Δεν πλοηγούσα εγώ οπότε δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς

Περί ψηλού : Το καθάρισμα- ρύθμισμα στο carb δεν είναι κακή ιδέα :wacko:

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Enduro ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
    από taxydromos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 12:12
  2. South Trails Enduro Club (Poll για το logo)
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 18:06
  3. ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Enduro 690
    από git στο forum KTM
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας