Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Ο πιτσιρικάς με συγκίνησε...

Ο πιτσιρικάς με συγκίνησε...

Είμαι σήμερα κατά τις 17,30 στο ΑΒ της Εθνικής Οδού και ψωνίζω πράγματα για το σπίτι . ο κόσμος σχετικά αρκετός ...Σχεδόν τρακάρουμε τα καροτσάκια μας . Εκεί που γυρνάω από διάδρομο σε διάδρομο ακούω σπαραχτικές φωνές παιδιού να καλεί σε βοήθεια και αν φωνάζει "τον μπαμπά μου" . Τρέχω να δω τι συμβαίνει μαζί με κάποιους άλλους και βρίσκομαι στον διπλανό διάδρομο όπου ένας άνδρας κοντά στα 45 έχει πέσει κάτω και σφαδάζει βγάζοντας αφρούς από το στόμα ενώ τα μάτια του έχουν γυρίσει και το χρώμα του προσώπου του είναι μπλε δείγμα ότι έχει πάθει ασφυξία . Ενα παιδάκι γύρω στα 9 - 10 να κλαίει και να χτυπιέται αγκαλιά , μια κυρία προσπαθούσε να το ηρεμήσει ...δίπλα στον άνδρα μια άλλη γυναίκα που έκλαιγε ( η γυναίκα του ) και ο κόσμος να έχει σοκαριστεί . Φώναξα αμέσως για κλειδιά ώστε να ανοίξουμε το στόμα του και να του γυρίσουμε τη γλώσσα όπως και έγινε . Πήραν κάποιοι το 166 και εγώ στράφηκα στο πιστιρικά ο οποίος είχε λιώσει στο κλάμα και του λέω "μην φοβάσαι όλα πάνε καλά ήδη ο πατέρας σου συνήλθε " Με κοιττούσε μέσα στα μάτια με αγωνία αν του έλεγα αλήθεια ......δεν ξέρω συγκινήθηκα βλέποντας ένα πιστιρικά να αντιμετωπίζει στην πιο αθώα ηλικία του το σοκ του πατέρα που σχεδόν έσβηνε μπροστά του ... Θυμήθηκα πως όταν με ρωτάει η κόρη μου αν εμείς γερνάμε ( βλέποντας γέρους και γριές γύρω της ) της απαντάω ..."άντε βρε εμείς θα είμαστε πάντα νέοι και πάνω από όλα παιδιά για αν γελάμε και να πηγαίνουμε μαζί βόλτες με τη μηχανή μας". Πάντως φαίνεται πως στα 43 μου γίνομαι πιο ευαίσθητος .......κάηκα

oso megalwnoume sigoura ginomaste kai pio euaisthitoi..
    polla bravo gia tin praksi sou auti...sigoura to paidaki den tha se ksexasei...
    :a19:

emathes telika an i katastasi tou patera itan sobari?
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR

μπράβο για την ευαισθησία που δείχνεις !!!
    και θα έπρεπε να την έχουμε όλοι μας

καλή χρονιά
    και του χρόνου καλύτεροι

Χίλια μπράβο ρε φίλε

Μπράβο ρε Α νθρωπε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Ωραίος!
    Να σε ρωτήσω,για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις ή μπορεί να ''αυτοσχεδιάσει''
    κάποιος με τον παραπάνω τρόπο. πχ κλειδιά που ανέφερες.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μπραβο για την ενεργεια σου αυτη φιλε!

Εγω το εχω σηνιθισει πλεον γιατι μελος της οικογενειας μου εχει παθει επιληψια απο λακαμια γιατρου σε ναρκωση και το παθαινει ευτυχως αραια και που πολυ ελαφρα,απλα σαν να λυποθυμαει με κινδυνο να του γυρισει η γλωσσα(μονο αυτο ειναι το επικυνδυνο και πρεπει να ξερεις πως να το αποτρεψεις,δοξα το θεο δεν το εχει παθει).Μετα συνερχεται κανονικα αλλα πρεπει να ειναι παντα καποιος γνωριμος διπλα του γιατι χανει στιγμιαια την μνημη του και κλαιει σαν μικρο παιδι μεχρι να συνελθει και πρεπει να πιει αμεσως νερο γιατι στεγνωνει το στομα του.

Γενικα ειναι πολυ λυπηρο να βλεπεις τετοια πραγματα και ειδικα σε νεους ανθρωπους να παθαινουν κρισεις επηληψιας χωρις να το εχουν και να γινει απο βλακεια καποιου αχρηστου γιατρου-αναισθησιολογου.

Δεν ξερω γιατι αλλα ηθελα να το γραψω αυτο...οτι δεν ειναι αυτοι οι ανθρωποι αρρωστοι και ειναι σαν ολους εμας και εχουν δικαιωμα στην ζωη και στην αγαπη μας....

Να στε καλα ολοι και μπραβο και παλι στο φιλο που βοηθησε εναν συνανθρωπο του,μπορει να μην ηταν επιληψια αλλα ισως να ηταν ο δικος μου ανθρωπος εκεινη την στιγμη που βοηθουσε....
    Keep spamming!!!:a13:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    kaps

weldone mate
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Η εικόνα του πιτσιρικά έτσι όπως την περιγράφεις...
    Ευτυχώς που ήσουν εκεί και πήγαν όλα καλά!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Μπράβο ρε Α νθρωπε....

+750
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Δεν θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ειχαμε ενα sticky ποστ με οδηγιες για πρωτες βοηθειες οπως πχ σε αυτη την περιπτωση?Πιστευω πολλοι απο εμας δεν θα ηξεραν να αντιδρασουν σε αυτη την περιπτωση.
    Αν ξερουν καποιοι 5 πραγματα παραπανω απο εμας,καλο θα ηταν αν τους ειναι ευκολο να φτιαξουν ενα τετοιο ποστ κ να συμπληρωνετε απο τον καθενα που εχει τετοιες γνωσεις
    Ισως αν βρισκαμε κ καποιες φωτογραφιες με οδηγιες να ηταν ακομα πιο καλα.
    No Fear

Ισως και να μην ήξερα πως να αντιδράσω αν στη πορεία της ζωή μου ο δρόμος μου δεν με έφερνε κοντά σε ανθρώπους , φίλους μετέπειτα , που είχαν επιληψία και κάποιος απο αυτούς πέθανε από αυτή την πάθηση και μάλιστα νεότατος . Επιπλέον η εικόνα ενός παιδιού που σαστίζει καθώς αντικρύζει τον άνθρωπό του να πέφτει σε κρίση και να σφαδάζει είναι τραγικά συγκινητικό . Αντέδρασα έτσι ίσως επειδή από το μυαλό μου πέρασε κάποιο φλας από τον φίλο που 'έφυγε". Ωστόσο το κυρίαρχο κίνητρο του να βοηθήσω εκείνη τη στιγμή ήταν τα γεμάτα τρόμο και απελπισία δακρυσμένα μάτια του πιτσιρικά και η απόγνωσή του για το τι συμβαίνει στον πατέρα του .....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Η πραξη σου αυτη ας γινει παραδειγμα για ανθρωπους που καθε μερα διπλα μας υποφερουν
    αλλα οι περισσοτεροι λεμε ας βγαλει "ο αλλος το φιδι απ την τρυπα".

δεν εμεινες στην σκεψη "πω πω γαμωτο τι τον βρηκε" και βοηθησες οσο μπορουσες
    Σε ξεχωριζει και σε τιμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ φιλε kaps.

Το ξερω οτι κινηθηκες κατω απο εντονα συναισθηματα εκεινη την στιγμη και μαλλον
    θα ηξερες καποια πραγματα απο πρωτες βοηθειες.

Χιλια μπραβο,στα ματια των παιδιων πρεπει να ειμαστε ηρωες...

υγ.Εγκυκλοπεδικα το αναφερω,δεν διαβασα ολα τα post μπορει να το χει πει και αλλος.
    Σε τετοιες περιπτωσεις ,οπου υπαρχει σε δημοσιο χωρο πχ ενα επιληπτικο επεισοδιο(η οτιδηποτε αλλο) φωναζουμε παντα αν υπαρχει και ΓΙΑΤΡΟΣ.

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    mprabo file ,makari na mastan oloi etsi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Μπραβο σου...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11