Λοιπόν να βάλουμε λίγο, αν μου επιτρέπετε, τα πράγματα στην θέση τους για να μην παρεξηγηθώ
1ον) εχθές, δεν σας ξέχασα αλλά «μπαίνω» εντός ίντερνετ μόνο τα πρωινά διότι μόνο τότε είμαι στην εργασία μου. Που σημαίνει ότι, μετά την εργασία μου [ο Θεός να την κάνει εργασία !!!] πάω στο σχολείο [μην ξεχνάτε ότι ακόμα μαθαίνω Ελληνικά],
2ον) Ναι πράγματι η ιστορία τελειώνει σχεδόν έτσι, δηλαδή ο έρωτας της νεαρής είναι ο δολοφόνος, αλλά είδα το χθεσινό και είπα να μην το ξαναθίξουμε το θέμα [για να μην ξαναμπείτε σε τέτοια δοκιμασία, τουλάχιστον εξαιτίας μου],
3ον) Και απονέμω [εύχομαι να το είπα καλά !!] το ΟΣΚΑΡ στην/ον CITYFLY [και αυτό διότι με απείλησε ότι αν ποτέ κάνουμε βόλτα όλοι μαζί δεν θα μπορώ ούτε την πινακίδα του να βλέπω, και επειδή, και επειδή ... είναι και πιο δυνατός από μένα . και εν πάση περιπτώσει διότι το βρήκε. Είδες βρε τι γράφω για να μην φάω την σκόνη σου !!!! ε;;; είδες !!!] Καλά τα πάτε στα σενάρια!!,
4ον) Τώρα ας μιλήσουμε για ένα άλλο σενάριο: ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ;;;;;;;;;;;;
Να μου είστε όλοι καλά ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
Ο ανώνυμος Τζίμης !!!!
6976 / 41 19 13
8201 193 Υπ.Πο* Υπουργείο Πολιτισμού
JimBar