Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: ktm!

file mou th na sou po ama pisteveis oti thelo na dikto kai na sou pouliso magia kanei megalo lathos tora ama odigages se pista pio palia kai kanes souzes pio palia apo mena pragma pou den paizei giati eimai polh megaliteros sou !tote shgnomh van de boss!!!!
    A)den eimai perifanos gia ton eafto giafta pou ekana palia pistepseme!!
    B)thn gnomh mou eipa ston paidi kai an den shmfoneis pes thn gnomh sou pio omorfa kai mhn ironenevese xoreis na ksereis prosopa kai katastaseis!
    kai kati teleftaio mhn prospatheis na me mioseis legontas mou oti kai kala den tha sou ksanasteilo mhnhma! filika spc

Και καταλαβε οτι το Aprilia που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο απο 130 κιλα παλιοσιδερα
    OSA DEN FTANEI ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA!!!
    H EMPIRIA SOU PANTOS FENETAI APO AYTO TO MHNHMA POU EXEIS STILEI!!! To 600 δεν το πηρα γιατι δεν καληπτεται απ'το διπλωμα...

Αληθεια εχει μεγαλη διαφορα απ'το 600 σε επιδοσεις???

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPC
    file mou th na sou po ama pisteveis oti thelo na dikto kai na sou pouliso magia kanei megalo lathos tora ama odigages se pista pio palia kai kanes souzes pio palia apo mena pragma pou den paizei giati eimai polh megaliteros sou !tote shgnomh van de boss!!!!
    A)den eimai perifanos gia ton eafto giafta pou ekana palia pistepseme!!
    B)thn gnomh mou eipa ston paidi kai an den shmfoneis pes thn gnomh sou pio omorfa kai mhn ironenevese xoreis na ksereis prosopa kai katastaseis!
    kai kati teleftaio mhn prospatheis na me mioseis legontas mou oti kai kala den tha sou ksanasteilo mhnhma! filika spc

Και καταλαβε οτι το Aprilia που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο απο 130 κιλα παλιοσιδερα
    OSA DEN FTANEI ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA!!!

Δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι VDB...

α)Η αυτογνωσια κανει σιγουρα καλο
    β)Ωραια ειπες την γνωμη σου αλλα δεν νομιζω οτι σε ειρωνευτικα πουθενα,τωρα αν το υφος μου ηταν ειρωνικο, τι να πω, ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου οταν ερχομαι σε αντιπαραθεση με καποιον που λεει πραγματα που για τα δικα μου δεδομενα δεν ειναι σωστο...
    Εσυ ειρωνευτικες πρωτος,διαβασε την απαντηση σου μετα την πρωτη μου απαντηση...

Σιγουρα δεν θελω να σε μειωσω λεγοντας οτι δεν θα σου απαντουσα.Ειναι κατι που το εχω κανει αρκετες φορες.Απ'την στιγμη που εδωσες ομως μια σοβαρη απαντηση...

Το φιλικα οπως σου ξαναειπα δεν χρειαζεται,ετσι κι αλλιως συζητηση κανουμε...

Και ναι και το μηχανακι σου και το μηχανακι μου παλιοσιδερα ειναι,και δεν αλλαζω αυτη την αποψη μου.Σιγουρα στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο παλιοσιδερα με δυο ροδες.

Ωραια η μηχανη σου και σιγουρα θα μ'αρεσε να την ειχα....

Και πριν παρω το ΧΤ ειχα βρει ενα Δουκα με Ακραπες FCR και εκκεντροφορο μοντ.06 και ημουν ετοιμος να το παρω(με δικα μου λεφτα εννοειται,δεν υπηρχε χρηματοδοτης)...

Ο λογος που δεν το πηρα ειναι απλα γιατι δεν καλυπτεται απ'το διπλωμα.Γι'αυτο και πηρα το ΧΤ500.Θα μπορουσα να επαιρνα και το 600 πιο φτηνα αλλα δεν καλυπτεται απ'το διπλωμα μου.

edit: Γραφε ελληνικα να μην βγαζουμε τα ματια μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPC

Αληθεια εχει μεγαλη διαφορα απ'το 600 σε επιδοσεις???

Μην πατας την επεξεργασια στα μηνυματα σου αν θες να πεις κατι,πατα παραθεη στο μηνμα αυτου που θες να απαντησεις...

Στην ερωτηση σου τωρα,το 600 δεν ξερω αν εχει διαφορα μεγαλη σε επιδοσεις απ'το 500,αυτο που ξερω ειναι οτι το 500 καλυπτεται απ'το διπλωμα...
    Και ηταν το μονο που με ενδιεφερε στην αγορα της μοτο,αφου το πηρα αποφαση.
    Αν ηταν να επαιρνα το 600 καλυτερα να 'παιρνα τον δουκα...

Γι'αυτο ειπα ολα αυτα και στον crewdriver για τα διπλωματα,τα ατυχηματα και της αστυνομιες.
    Βρεθηκα στην θεση του,το σκεφτηκα πολυ το πραγμα,''ζυγισα'' την κατασταση και κατεληξα οτι δεν αξιζει τον κοπο να εχεις μηχανη που δεν σε καλυπτει...

ρε παιδια ελεος!
    ξεκινησε ο crewdriver ενα topic για το τι μηχανη θελει να παρει σε 2 χρονια!!!!!!!κ καταφερατε παλι να τσακωνεστε!δηλαδη εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση στο foroum η μου φενεται?κ το λεω αυτο χωρις να ειμαι πολυ καιρο μελος.

φιλε Γκαζοφονιξ.
    εισαι οντως του 89 οπως γραφεις στο προφιλ σου?γιατι αν ναι θελω να μας πεις πως οδηγαγες τοσα ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαα χρονια μηχανες κ η πρωτη σου ειναι το ΧΤ??
    αυτα "τα εκανα κ εγω αυτα πολλλαα χρονακια πριν σε ελεγχομενο περιβαλλον" ειναι μαλακιες κ το ξερεις κ εσυ.δηλ εφευγες απο το σπιτι σου εκανες 2-3 σουζες κ κανα παντιλικι στην πιο κοντινη πιστα κ γυρναγες ε?
    αν το εκανες/κανεις τοτε πολλα μπραβο αλλα επετρεψε μου να μην το πιστευω με τπτ.
    εκτος κ αν "ελεγχομενο περιβαλλον" εννοεις καμια ευθεια με λιγη κινηση κ με κανα δυο φιλους να κοιτανε μην τυχον ερθουν τα στρουμφ.αμα ειναι ετσι το εχουμε κανει ολοι
    κ ναι το Aprilia ΔΕΝ ειναι παλιοσιδερα!

φιλε SPC.
    ο crewdriver ζητησε γνωμες για πρωτη μηχανη,δεν πιστευω οτι το lc4 ειναι καταληλο για αυτο.

κ επειδη δεν θελω να νομιζετε οτι το παιζω χερας,το ktm το πηρα ενω πριν ειχα cbr 125.....
    κ εχω πεσει 3 φορες ΟΛΕΣ απο μαλακιες 4τροχων...
    αυτα.

Υ.Γ πολλοι γραφουν λες κ ειναι κυριες η τπτ τελειοι πολιτες,γιατι απλα ντρεπονται να πουν οτι εχουν κανει σουζες κοντρες κ παντιλικια σε δημοσιο δρομο!κ οσοι το παραδεχονται αμεσως πεφτουν να τους φανε!ασε που γραφουν με ενα στυλ ειρωνικοτατο(κ μιλαω γενικα τωρα ετσι)
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    ρε παιδια ελεος!
    ξεκινησε ο crewdriver ενα topic για το τι μηχανη θελει να παρει σε 2 χρονια!!!!!!!κ καταφερατε παλι να τσακωνεστε!δηλαδη εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση στο foroum η μου φενεται?κ το λεω αυτο χωρις να ειμαι πολυ καιρο μελος.

φιλε Γκαζοφονιξ.
    εισαι οντως του 89 οπως γραφεις στο προφιλ σου?γιατι αν ναι θελω να μας πεις πως οδηγαγες τοσα ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαα χρονια μηχανες κ η πρωτη σου ειναι το ΧΤ??
    αυτα "τα εκανα κ εγω αυτα πολλλαα χρονακια πριν σε ελεγχομενο περιβαλλον" ειναι μαλακιες κ το ξερεις κ εσυ.δηλ εφευγες απο το σπιτι σου εκανες 2-3 σουζες κ κανα παντιλικι στην πιο κοντινη πιστα κ γυρναγες ε?
    αν το εκανες/κανεις τοτε πολλα μπραβο αλλα επετρεψε μου να μην το πιστευω με τπτ.
    εκτος κ αν "ελεγχομενο περιβαλλον" εννοεις καμια ευθεια με λιγη κινηση κ με κανα δυο φιλους να κοιτανε μην τυχον ερθουν τα στρουμφ.αμα ειναι ετσι το εχουμε κανει ολοι
    κ ναι το Aprilia ΔΕΝ ειναι παλιοσιδερα!

Orangefactor εχω τον πατερα μου ο οποιος--καλως η κακως-- ειναι χρονια στο χωρο της μοτοσυκλετας και φροντησε να με βαλει σε αυτον απο πολυ μικρο...Νωριτερα απ'τα 10 μου χρονια...
    Εμαθα να οδηγαω τοτε σε μεγαλες αλανες,αυτοσχεδια πιστακια και μετα εφτασα σε σημειο να κανω σε αυτα μονος μου βολτες αρκετες ωρες τη βδομαδα ωστε να βελτιωνομαι συνεχως οδηγικα...Και νομιζω οτι να οδηγας σχεδον 10 χρονια ειναι αρκετα.

Το αν το πιστευεις εσυ η οχι δεν με ενδιαφερει ειληκρινα καθολου...Για ναμη σου πω καλυτερα που το γραφω...

Την μηχανη που πηρα την πηρα επειδη θα βαζω πολλα χιλιομετραστο δρομο και θελω να ειμαι νομιμος...

Τα περι μαλακιας μαλλον εσυ τα γνωριζεις καλυτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
    Orangefactor εχω τον πατερα μου ο οποιος--καλως η κακως-- ειναι χρονια στο χωρο της μοτοσυκλετας και φροντησε να με βαλει σε αυτον απο πολυ μικρο...Νωριτερα απ'τα 10 μου χρονια...
    Εμαθα να οδηγαω τοτε σε μεγαλες αλανες,αυτοσχεδια πιστακια και μετα εφτασα σε σημειο να κανω σε αυτα μονος μου βολτες αρκετες ωρες τη βδομαδα ωστε να βελτιωνομαι συνεχως οδηγικα...Και νομιζω οτι να οδηγας σχεδον 10 χρονια ειναι αρκετα

Το αν το πιστευεις εσυ η οχι δεν με ενδιαφερει ειληκρινα καθολου...Για ναμη σου πω καλυτερα που το γραφω...

Την μηχανη που πηρα την πηρα επειδη θα βαζω πολλα χιλιομετραστο δρομο και θελω να ειμαι νομιμος...

Τα περι μαλακιας μαλλον εσυ τα γνωριζεις καλυτερα...
    ρε μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα.

σου ξαναλεω λοιπον οτι αν το εκανες οντως αυτο μπραβο κ σε σενα κ στον πατερα σου.για το οτι δεν σε πιστεψα θεωρησε οτι ειμαι δυσπιστος οκ?

δεν σχολιασα αρνητικα την μηχανη σου κ γιατι την αγορασες κ ουτε σου εγραψα να κυκλοφορεις παρανομος.

κ κοψε την ειρωνια
    despite my rage

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    ρε μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα.

σου ξαναλεω λοιπον οτι αν το εκανες οντως αυτο μπραβο κ σε σενα κ στον πατερα σου.για το οτι δεν σε πιστεψα θεωρησε οτι ειμαι δυσπιστος οκ?

δεν σχολιασα αρνητικα την μηχανη σου κ γιατι την αγορασες κ ουτε σου εγραψα να κυκλοφορεις παρανομος.

κ κοψε την ειρωνια

Δυσπιστος μπορεις να εισαι οσο θες...
    Κανενας δεν μπορει να σε αναγκασει να πιστεψεις οτιδηποτε...

Εγω απλως σου ειπα γιατι πηρα την συγκεκριμενη μηχανη...

Τελος παντων,συγγνωμη αν χρησιμοποιησα ειρωνικο υφος...

Banned Το avatar του/της crewdriver
    οκ!εχει παραγινει το θεμα πιστευω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
    οκ!εχει παραγινει το θεμα πιστευω...

Εχεις μαλλον δικιο...

Μαλλον το παρατραβηξα κι εγω...

Τωρα να σου πω να παρεις οτι νομιζεις και να κανεις την σωστη επιλογη...:smilea:

Περιμενουμε φωτο...

Banned Το avatar του/της crewdriver
    για αρχη η το klx το drz σκεφτομαι!ευχαριστω παντως...

τιποτα φιλαρακι,για παρτη σου τσακωνομαστε οποτε θες:rotflmao: :rotflmao:

οτι παρεις οποτε κ να το παρεις,καλες βολτες
    despite my rage

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. Το SuperBike της KTM
    από DIT στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 14:57
  3. apithano videaki...KTM
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 18:31
  4. Ζητηση για KTM 525