Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ησσονος, μηπως θες να πεις ? :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σα να εχεις δικιο...
ρε τι παθαμε... ξεχασα και αυτα που ηξερα
οι αλβανοι φταινε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ησσονος, μηπως θες να πεις ? :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σα να εχεις δικιο...
ρε τι παθαμε... ξεχασα και αυτα που ηξερα
οι αλβανοι φταινε![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι ελάσσονος ήθελε να πει... από την ΕλασσόναΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ησσονος, μηπως θες να πεις ? :wacko:
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ
Βλέπεις τα αλβανόπουλα όταν είναι για τη σημαία, πρώτη μούρη στα κανάλια...
Είσαι καλός μαθητής, βγάλτε μια κωλοσημαία με το σύμβολο του σχολείου πάνω και να την κρατήσει ο καλύτερος μαθητής, ας είναι αλβανός, ρώσος, πακιστανός, δεν με νιάζει.
θέλουν αυτοί οι λεβέντες να κρατήσουν την ελληνική σημαία, ας πάνε στο στρατό να την υπηρετήσουν, όπως πήγε και ο καθένας από δω, στα γαμώ σύνορα, και την γαμώ Κύπρο (εγώ)
αλλά δεν βγήκε κανείς από αυτούς να πει πόσο θέλει να κάνει αγγαρεία και να φυλάει γερμανικό
άντε γιατί τα πήρα στο κρανίο πρωί πρωί
ασχετο!!!!!
Και εγω ΕΛΔΥΚ
99Γ 260 ΕΣΣΟ 1ο ταγμα Αγ Ιωαννης Ελουντας
Εσυ;;;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Η ΜΗ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΕΔΑΦΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!
Μπορει να φαινομαι ρατσιστης αλλα δεν ειμαι. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ειμαι.
Και βέβαια υπηρετησα την μαμα ΠΑΤΡΙΔΑ και δεν παραπονέθηκα ποτε για τα γερμανικα, και καταδρομεας πηγα για να μην καθομαι ολη μερα και Κοσσοβο ανεβηκα (την μ@λ@κι@ μου) για τα συμφεροντα της.
Αλλα οταν αυτοι ειναι να πανε στρατο τραβανε το τροπαριο του (χ)αλβανου και δεν υπηρετουν.
Οσο για το θεμα του ποδοσφαιρου αυτα όλα ειναι ΑΦΟΡΜΕΣ και οχι οι ΑΙΤΙΕΣ.
Στο κατω κατω καλλιο να με πουνε ΡΑΤΣΙΣΤΗ ή ΕΘΝΗΚΙΣΤΗ παρά Μ@Λ@Κ@.
Συνχωρεστε το υφος μου αλλα εχω σκασει.
death_stv h stevenr6 η κατα κοσμον Στεφανος
Αυτά
Για το θέμα όσον αφορα΄την ποδοσφαιρκή του σημασία ... παραθέτω το κείμενο μου , που είχε την τύχη να δεί το φως της δημοσιότητας απο το contra.gr
Παιχνίδι κριτήριο , όχι μόνο για την Εθνική μας και την πρόκριση της στο Παγκόσμιο της Γερμανίας, αλλά και για τον κόσμο της που για πρώτη φορά, θα είναι εκείνος που θα παίξει τον ρόλο του οικοδεσπότη σε μια ομάδα που μας νίκησε, μετά τον Πανευρωπαϊκό τίτλο μας. Παιχνίδι όπου κατά την διένεξη του, στην χώρα της Αλβανίας, σε τίποτα δεν θύμιζε την ατμόσφαιρα της Πορτογαλίας, εντούτοις καλούμαστε, να αποδείξουμε ότι η συμπεριφορά μας, στο Καραισκάκη, έχει ξεφύγει από τα κόμπλεξ του παρελθόντος. Είναι ένας αγώνας που μπορούμε να δείξουμε ότι πέρα από την Ευρωπαϊκή αγωνιστική ταυτότητα της Εθνικής μας, την ίδια ακριβώς «ταυτότητα» έχουν και οι φίλαθλοί μας.
Αναγνωρίζοντας τώρα τις ιδιαιτερότητες, που υπάρχουν στην χώρα μας με το θέμα των μεταναστών και ειδικά με τους ανθρώπους προερχόμενους από την χώρα της Αλβανίας, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα υπέρ μας, αν παρουσιάσουμε το ακριβώς αντίθετο από ότι βιώσαν , οι όποιοι φίλαθλοι μας, και είδαμε όλοι εκεί.
Φυσικά δεν μιλάω για αγκαλιές και χορούς με τους Αλβανούς, αλλά ένα ωραίο αγωνιστικό τοπίο τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, ειδικά την ώρα του αγώνα.
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν και από τις δύο πλευρές. Το ζητούμενο είναι όμως πόσο ο φίλαθλος που θα πάει να δεί ποδόσφαιρο στο Καραισκάκη, θα ανεχτεί να γίνει μέρος μιας διένεξης περισσότερο πολιτικής παρά αθλητικής. Γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι ακόμα και με υπηκόους χωρών, που φαίνεται ότι έχουμε πολιτικο-κοινωνικά προβλήματα, μέσα στο γήπεδο , σίγουρα δεν θα λύθουν αυτά. Είναι απλά ένα παιχνίδι που καλούμαστε να διασκεδάσουμε ΟΛΟΙ και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε και ικανοί να παρουσιάσουμε την φημισμένη φιλοξενία μας.
Ενόψη φυσικά και κάποιας υποψηφιότητας για μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση στο μέλλον, όπου είναι σίγουρο ότι μια καλή εικόνα στο Καραισκάκη θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Για την πολιτική σημασία της σημαίας.... να πω μόνο οτι είναι το εθνικό μας σύμβολο και όπως έχουν πεί πολλά παιδιά εδώ το έχω πεί και εγώ... Τα Εθνικά σύμβολα δεν είναι βραβεία για παιδαρέλια στις μαθητικές τους επιδόσεις...όποιας εθνικότητας και αν είναι... Δώστες τους επιταγή , έμβλημα σχολείου.... αλλά οχι αυτό ....
Και για όσους θεωρούν οτι η σημαία είναι ενα κομμάτι πανιού , απλά θα τους προτρέψω να διαβάσουν Παγκόσμια Ιστορία , για το πόσοι έδωσαν την ζωή τους για την σημαία τους που αντιπροσώπευε χώρα και ιδανικά για αυτούς.... αίντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πια...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Βρε καλώς το παλικάρι. Εσύ πας φιρί φιρί να σου τα ψάλουν από το πρώτο μήνυμα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την διαμάχη ελλήνων και αλβανών. Τα μεγάλα συμφέροντα που κρύβονται και φυσικά δεν είναι ούτε για το καλό των ελλήνων ούτε για το καλό των αλβανών. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ούτε ρατσιστές ούτε εθνικιστές, αλλά πάνω απ’ όλα ούτε μ@λ@κες.Αρχικά δημιουργήθηκε από death_stv
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Η ΜΗ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΕΔΑΦΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!
Και βέβαια υπηρετησα την μαμα ΠΑΤΡΙΔΑ και δεν παραπονέθηκα ποτε για τα γερμανικα, και καταδρομεας πηγα για να μην καθομαι ολη μερα και Κοσσοβο ανεβηκα (την μ@λ@κι@ μου) για τα συμφεροντα της.
Αλλα οταν αυτοι ειναι να πανε στρατο τραβανε το τροπαριο του (χ)αλβανου και δεν υπηρετουν.
Οσο για το θεμα του ποδοσφαιρου αυτα όλα ειναι ΑΦΟΡΜΕΣ και οχι οι ΑΙΤΙΕΣ.
Στο κατω κατω καλλιο να με πουνε ΡΑΤΣΙΣΤΗ ή ΕΘΝΗΚΙΣΤΗ παρά Μ@Λ@Κ@.
Συνχωρεστε το υφος μου αλλα εχω σκασει.
death_stv h stevenr6 η κατα κοσμον Στεφανος
Αυτά
Μαγε θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου.
Στο γηπεδο θα πρεπει να ημαστε υποδειγμα φιλαθλων και οχι οπαδοι.
για τα περαιτερω ειναι ενα άλλο θέμα τελειως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από death_stv
....
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!
....
εχεις χασει την μπαλα αρχηγε..............
πατριωτες μου...ΠΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.. ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ..
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΗ ΚΥΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!![]()
![]()
δεν εχω χασει καμια μπαλα "αρχηγε μου"Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
εχεις χασει την μπαλα αρχηγε..............
ΟΛΟΙ φωναζουν για ανεργια
ΟΛΟΙ φωναζουν για τα ενοικια και τους μισθους.
ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν παραπονιεται (με ελαχιστες εξαιρεσεις) για τα 4 εκατομυρια οικονομικους μεταναστες που καποιοι μαλακες δεχτηκαν.
ΚΑΝΕΙΣ δεν σκεφτεται οτι αν ειχαμε ελεγχο και ξεραμε ποσους μπορουμε να δεχτουμε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα.
τελος παντων.
Ευχομαι, μονο ευχομαι να την βρουμε ολοι μαζι την μπαλα αρχηγε μου και να ξυπνησουμε.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ GR αποσμασματωνΑρχικά δημιουργήθηκε από
Δε ξερω, αλλα εχετε προσεξει κατι?
ο Συνασπισμός (της αριστεράς??? της ποιας???) οπου παιζει αλμπάνι.... εκει!!! να το υποστηρίξει...
Δε πα να κλεβει να βριζει να καιει... «ειναι γιατι πεινάει»!!!!
(ενω στη χωρα του μπερισσσσα, ολα ηταν ροδινα και καλοέμαθε....)
οι εφοπλιστές, βιομήχανοι κτλ "αριστεροί" (με εξοργίζουν πραγματικά οι τοποθετήσεις τους στα καναλια) μπορεί στις τελευταίες εκλογες να μπηκαν στη Βουλη μολις για λιγους ψήφους.... αλλα δε βαζουν μυαλο και μάλλον ειναι καταδικασμένοι να μείνουν εκτός Βουλης στις επόμενες εκλογες με τετοια συμπεριφορά, γιατι ο κοσμος εχει αγανακτήσει με τους «φίλους και αδελφους γείτονες μας» ...
. Στις εξέδρες, όμως, υπήρχε και η… αντίθετη άποψη, αφού πετάχτηκαν φέιγ βολάν, πιθανότατα από οργάνωση αριστερών πεποιθήσεων, τα οποία έγραφαν: «Κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες. Οι Αλβανοί εργάτες είναι αδέλφια μας».
Με αφορμή το στημένο επεισόδιο στον αγώνα των ελπίδων Ελλάδας-Αλβανίας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ επισημαίνει:
Καλούμε ευθέως τις αρμόδιες αρχές αλλά και τις ηγεσίες των κομμάτων Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ να απευθυνθούν στον λαό, ιδιαίτερα στον φίλαθλο κόσμο και τη νεολαία, αλλά και στα μέλη τους, προκειμένου να περιφρουρήσουν τον αυριανό αγώνα ως εκδήλωση αθλητικού φίλαθλου πνεύματος και να σταθούν εμπόδιο σε ρατσιστικές, εθνικιστικές και μισαλλόδοξες συμπεριφορές εναντίον των δεκάδες χιλιάδων Αλβανών που ζουν στη χώρα μας. Η πιθανή επανάληψη κλίματος εκφοβισμού και του ρατσιστικού πογκρόμ δεν θα μπορεί να καλυφθεί εκ των υστέρων με υποκριτικές δηλώσεις".
![]()
αν και αλβανός ( ο Αλαβανος είναι δικός μας αναγραματισμενος άμα ήτανε ανασκωλπισμενος θα τα έλεγε αυτά ? ) δεν τους ξαναψηφίζω τους φουστηδες, μας βάζουν να τσακωνόμαστε με τα αδέλφια μας τους έλληνες
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση