Λοιπόν πήγα στο συνεργείο και τι ήταν τελικά? η ηλεκτρονική πατούσε ένα καλώδιο της τροφοδοσίας και γι'αυτό έκανε διακοπές η τροφοδοσία και μου άναβε το λαμπάκι FI
Λοιπόν πήγα στο συνεργείο και τι ήταν τελικά? η ηλεκτρονική πατούσε ένα καλώδιο της τροφοδοσίας και γι'αυτό έκανε διακοπές η τροφοδοσία και μου άναβε το λαμπάκι FI
Όποιος φοβάται να κάτσει σπίτι του!
Ναι φιλε αυτο στα καλα καθουμενα?Θελω να πω εκει οπως πηγαινες στο δρομο?Γιατι αυτο που μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Penas80
λες με το καλωδιο μου φαινεται παραξενο!Το καλωδιο αυτο ειναι κατι στατικο!Με το περασμα του
χρονου δηλαδη δημιουργηθηκε?Και την κυκλοφορησες κανονικα μεχρι το συνεργειο?Ετσι οπως
εκανε διακοπες?
H ηλεκτρονική είχε φύγει από τη θέση της, είχε σπάσει ένα λάστιχο που την κρατά. Εμένα μου έκανε διακοπές πάνω απότις 7.000 στροφές οπότε την πήγα στο συνεργείο
Όποιος φοβάται να κάτσει σπίτι του!
Εμενα τις κανει σε πιο χαμηλες στροφες!Καμια φορα δουλευει σωστα καιΑρχικά δημιουργήθηκε από Penas80
H ηλεκτρονική είχε φύγει από τη θέση της, είχε σπάσει ένα λάστιχο που την κρατά. Εμένα μου έκανε διακοπές πάνω απότις 7.000 στροφές οπότε την πήγα στο συνεργείο
ξαναρχιζει τις διακοπες!Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει με την δικη μου περιπτωση!
Βασικό, είναι να κάνεις διάγνωση να δεις τι δίνει ο εγκέφαλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από audi_72
Εμενα τις κανει σε πιο χαμηλες στροφες!Καμια φορα δουλευει σωστα και
ξαναρχιζει τις διακοπες!Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει με την δικη μου περιπτωση!
Και από εκεί και πέρα ξαναμιλάμε
Καλα τα λες αλλα εδω στην Δραμα δεν ξερουν τι τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Βασικό, είναι να κάνεις διάγνωση να δεις τι δίνει ο εγκέφαλος
Και από εκεί και πέρα ξαναμιλάμε
γινεται ασε που δεν ξερω αν εχει κανεις διαγνωστικο!
Καλή χρονιά και από μένα.
Το πόσες φορές αναβοσβήνει το FI δηλώνει που βρίσκει βλάβη.
Κατεβάζοντας το service manual από εδώ ίσως σε βοηθήσει.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα![]()
[ψιλοspam on]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΛΟΥΣ
.........
Kαλα ρε σεις, τι ειναι ολα αυτα τα τρελα που σας βγαζουν τα ΧΧ σας;;;Και μετα λενε οτι το Πηγασακι εχει χαλια ηλεκτρικα!!
Α ρε Χοντααααααααα!!!![]()
![]()
![]()
[ψιλοspam off]
Νίκος
Open Horizons
do you feel lucky. pizza boy?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[ψιλοspam on]
Kαλα ρε σεις, τι ειναι ολα αυτα τα τρελα που σας βγαζουν τα ΧΧ σας;;;Και μετα λενε οτι το Πηγασακι εχει χαλια ηλεκτρικα!!
Α ρε Χοντααααααααα!!!![]()
![]()
![]()
[ψιλοspam off]![]()
![]()
![]()
καλή χρονιά Νίκο, εύχομαι όλα να είναι καλά..![]()
![]()
You BETA believe...
To xx δεν μπορεί να μπει στο διαγνωστικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από audi_72
Καλα τα λες αλλα εδω στην Δραμα δεν ξερουν τι τους
γινεται ασε που δεν ξερω αν εχει κανεις διαγνωστικο!
Με ένα καλώδιο γίνετε η δουλειά.
Τσέκαρε το λινκ που σου έδωκε ο vorios και πες μας πόσες φορές αναβοσβήνει...![]()
Δεν μου βγαζει φιλε μου κατι το λινκ που μου εδωσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
Καλή χρονιά και από μένα.
Το πόσες φορές αναβοσβήνει το FI δηλώνει που βρίσκει βλάβη.
Κατεβάζοντας το service manual από εδώ ίσως σε βοηθήσει.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα![]()
OK ψάξε από κάπου αλλού να κατεβάσεις το service manual ή απλώς γράψε εδώ πόσες φορές αναβοσβήνει το FI.
Βάλε το μηχανάκι εμπρός,
κατέβασε το πλαϊνό σταντ
και μέτρα τα ανάματα από το λαμπάκι.
Έχει μικρά και μεγάλα ανάματα. Πες μου τι σου βγάζει!
Δεν μου αναβοσβηνει και δουλευει κανονικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Βάλε το μηχανάκι εμπρός,
κατέβασε το πλαϊνό σταντ
και μέτρα τα ανάματα από το λαμπάκι.
Έχει μικρά και μεγάλα ανάματα. Πες μου τι σου βγάζει!
Απλως δεν μπορω να την βγαλω αυτην τι στιγμη
βολτα για να δω αν αλλαξει κατι!
Στην πλεξούδα του εγκεφάλου, περισσεύει μία φίσα με δύο καλώδια.
Πάρε ένα κομμάτι καλώδιο και βραχυκύκλωσε τα.
άνοιξε τον διακόπτη και μέτρα τα ανάματα.
Αν και πάλι δεν κάνει ανάματα, ή κάνεις κάτι λάθος, ή δεν έχουν βλάβη τα ηλεκτρονικά σου και οι αισθητήρες!