Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Εγω προσωπικά δεν μπαίνω εκεί.
    Φαντάζομαι οτι το σκεπτικό δημιουργίας του σχετικού τμήματος ηταν να μείνει καθαρό το υπόλοιπο φόρου, αλλά τελικά ίσως και αν είνα μαγνήτης για όσους εχουν όρεξη μόνο για τσακωμούς.
    Ισως αν καταργηθεί να είναι καλύτερα.
    Στεγνό και διαρκές μοντινγκ θέλει.... μόλις κατι παρεκτρέπεται, κλείδωμα

Και τα θρεντς "επι προσωπικού" άμεσο σφάξιμο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Και τα θρεντς "επι προσωπικού" άμεσο σφάξιμο

...μέχρι τα ίδια μέλη να φτιάξουν ένα νέο, παρόμοιο θρεντ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ...μέχρι τα ίδια μέλη να φτιάξουν ένα νέο, παρόμοιο θρεντ...
    γι' αυτό έγραψα οτι

Στεγνό και διαρκές μοντινγκ θέλει....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τους ρωτάς αν έχουν τη διάθεση να το κάνουν;;

θέλει χρόνο (και όχι μονο)

αν επέμβεις στην πηγή (--> απευθυνθείς στο ίδιο το μέλος) φέρνεις καλύτερο αποτέλεσμα

Μόντελινγκ διάβασα..

Συμφωνώ με αυτό Ηλία και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα νομίζω, αν υπάρχει απ'όλους λίγη καλή θέληση αυτή η άσχημη εικόνα αλλάζει εύκολα μετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν δεν κανω λαθος το section "Διαμαχες" φτιαχτηκε για να μπορουν τα μελη να κανουν τις συγκρισεις τους για διαφορα μοντελα μηχανων. να μιλουν για τα υπερ και τα κατα της καθε μηχανης, να υποστηριζουν αυτην που γουσταρουν περισσοτερο με επιχειρηματα και να γινεται ετσι καποιου ειδους υγιους διαμαχης-αντιπαραθεσης. (αν κανω λαθος ενας γενικος να με διορθωσει)

το να μπαινουν θεματα οπως "ποιος θα παρει το πρωταθλημα", "ΑΕΚ vs ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ", "μελομακαρονα vs κουραμπιεδες" δεν νομιζω οτι αφορουν κανεναν και αποτελουν πηγη καθαρου spam. και παρ'οτι εχω συμμετασχει αρκετες φορες σε καποια απο αυτα (κυριως για να κανω πλακα) τα καταδικαζω. Και θελω να καταληξω οτι αν δεν υπηρχαν δν θα εμπαινα. ουτε εγω ουτε ο καθενας.

Αυτα οσον αφορα τον αποπροσανοτιλσμο του χωρου απο την εννοια και τον τροπο ζωης "μοτοσυκλετα".

Δεν φταινε οι Διαμαχες για το κακο που εχει γινει εδω μεσα. Απο αλλου ξεκινησε. και αν δεν ηταν αυτο το "αλλο" λεγε με Δελεαρ θα υπηρχε καποια αλλη αφορμη (γιατι αφορμη ειναι ολα αυτα και οχι αιτια)

Το να σβηστουν οι Διαμαχες αν δεν γινει κατι ριζοσπαστικο δεν θα αλλαξει το κλιμα.

Εγω προσωπικα συμφωνω με τον καπ10 οτι χρειαζεται αυστηρο και διαρκες "νταντεμα" (δεν λεω moding γιατι δεν ειναι).

Προτεινω λοιπον, τα παλαιοτερα μελη και οι ιδρυτες του moto.gr να συνταξουν μια πολυμελη ομαδα απο εθελοντες οι οποιοι θα εχουν και τον απολυτο λογο εδω μεσα.
    Εβρισες=3ημερο μπαν προειδοποιητικα και βλεπουμε.
    Απειλησες=5μερο μπανακι και βλεπουμε.
    Ανοιξες ασχετο thread=κοψιμο.
    το ξαναεκανες=1 μερουλα δοκιμαστικα.
    κ.λ.π.

το ξερω οτι ακουγεται πολυ φασιστικο αλλα νομιζω οτι μια τετοια ανατρεπτικη και ριζοσπαστικη λυση θα διαχωρισει λιγο τον αφρο απο την μπυρα!

Αυτα απο εμενα και ελπιζω να βρεθει μια λυση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

το ξερω οτι ακουγεται πολυ φασιστικο αλλα νομιζω οτι μια τετοια ανατρεπτικη και ριζοσπαστικη λυση θα διαχωρισει λιγο τον αφρο απο την μπυρα!

o αφρο έχει ήδη διαχωριστεί

:rotflmao:

θα διαχωρισει λιγο τον αφρο απο την μπυρα!
    βάζε κανένα τόνο να μη μπερδευόμαστε αδερφέ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    o αφρο έχει ήδη διαχωριστεί

βάζε κανένα τόνο να μη μπερδευόμαστε αδερφέ
    εχετε δικιο και οι 2!

κακο παραδειγμα.

παρεπιπτοντως τον Λεωνιδα τον συμπαθω, οπως και πολλους αλλους εδω μεσα.
    απλα πιστευω οτι δεν ξερει να συμπεριφερθει καποιες φορες με αποτελεσμα αυτο να τον κανει "καπως" ιδιαιτερο και αντιπαθη.

απλα πιστευω οτι δεν ξερει να συμπεριφερθει καποιες φορες με αποτελεσμα αυτο να τον κανει "καπως" ιδιαιτερο και αντιπαθη.
    αν έγραφα εγώ έτσι πάντως δε νομίζω να με έλεγες "καπως ιδιαίτερο"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αν έγραφα εγώ έτσι πάντως δε νομίζω να με έλεγες "καπως ιδιαίτερο"
    Ηλια απο την στιγμη που σας ξερω και τους δυο απο συναντησεις ...ναι δεν θα σε ελεγα.
    Επειδη οπως ειχε πει και ενα αξιολογο μελος εδω μεσα καποια στιγμη σ'ενα ποστ του: "το πληκτρολογιο παρεξηγει καποια πραγματα και δεν βγαζει πολλες φορες το υφος και το τονο του ομιλητη".
    δεν παιζουν ευκολα τετοιες συζητησεις απο εδω μεσα.
    δεν νομιζω οτι στο δελεαρ ειχε τσακωθει ποτε ο Λεωνιδας και ειχε παρεξηγηθει απο κανεναν.
    εγω τουλαχιστον ξερω οτι αυτα που λεει κατα 99% ειναι πλακα. δεν ξερει να την σταματαει ομως και αυτο ειναι ασχημο. Επισης κανει το ιδιο πραγμα αδιακριτως σε ολους. Ενω δεν θα επρεπε εφ'οσον υπαρχουν διαφορετικες ανοχες και αντοχες στον καθενα μας.

Αν εγραφες λοιπον εσυ ετσι (για να τελειωσω ετσι οπως ξεκινησε) θα ηξερα οτι παιζει κατι κακο και δεν θα σε ελεγα ιδιαιτερο!

Δεκτά όλα, πλην όμως λέξεις όπως "¨μ**νοπανο" ειναι ίδιες τυπικά, ουσιαστικά, νομικά, εννοιολογικά είτε τις λέω εγώ είτε καποιος "ιδιαίτερος"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεκτά όλα, πλην όμως λέξεις όπως "¨μ**νοπανο" ειναι ίδιες τυπικά, ουσιαστικά, νομικά, εννοιολογικά είτε τις λέω εγώ είτε καποιος "ιδιαίτερος"

εδω εχεις δικιο.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Safestata to Vasiko provlima einai oti thelei steno moderation, poly steno

kai to keno poy afisan oThanos, o SF kai o Sniper den exei kalifthei distixos ano tha eprepe oxi apla na eixe kalifthei alla na eixame kai extra kosmo

to provlima (h mallon ena apo ta provlimata) einai oti den yparxei diathesimos kosmos gia ayth thn douleia h' tespa kapioi analamvanoun kai sthn poria variounte h allazoun ta dedomena toys kai den exoun eleythero xrono "gia xasimo" kai menoune forums ME moderators ston titlo xoris moderation pragmatiko

Episeis na po (giati eixa mia sxetiki kat'idian syzitisi me ton Crooky) oti to na eisai genikos moderator den einai diaskedasi kai "galonia" alla arketi douleia kai ores xamenes kai thelei poly prosoxi sthn epilogi ton mellon ton genikon mod oste na yparxei synafia ston tropo pou ginete olh h doulia....... kai saseftata ekrosopeis to forum kai ofileis na eisai sostos oso kai ean den to theleis merikes fores.

To na eisai mod se mia katigoria einai safestata douleia xoris galonia kai apla exei epilegei enas xristis poy einai diathesimos me oreksi na prosferei tis gnoseis toy kai thn ora toy gia to kalo ton ypoloipon, den mporo na katalavo pos px o afro poy eitane mod sta africa eksefraze thn apopsi olon ton mod kai admin otan egrafe kai oxi mono thn prosopiki toy

mou fenete apisteyta paralogos san silogismos

tespa

loipon opos exo ksanapei opoios theorei oti exei xrono kai apopsi kai diathesi na prosferei kati sto forum h' se kapoio subforum as stilei ena pm
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Εγώ πάντως έμεινα με μία απορία, ειδικά χτές το βράδυ.

ΟΚ κάποιοι προκαλούν (με ηλίθιο τρόπο). Κάποιοι άλλοι όμως, τους οποίους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά τους έχω εκτιμήσει από τα γραφόμενά τους ή και το χίουμορ τους, να κάθονται να απαντάνε σε πραγματικά παιδιάστικα και ανούσια posts και σε απειλές της φούτσας?

Αν απαντάγαμε στον κάθε γκιόζη στην ζωή μας θα είμασταν οι μισοί στο χώμα και οι άλλοι μισοί στη φυλακή.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  2. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48
  3. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω...
    από anisoropos στο forum Off topic