Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Ερώτηση για 950...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster

Re: Re: Υπάρχοθν διάφορες διαφοροποιήσεις στη διάρκεια των χρόνων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από figo-migo

Επίσης έχω διαβάσει για ζημιές απο βίδες που έχουν φύγει απο βολάν κλπ και τα κάνανε όλα μίξερ.

Κοίτα να δεις.. όταν παίρνεις μχ κάνεις απαραίτητα μερικές παραδοχές.
    Προφανώς δεν μπορείς να ξέρεις αν κάρφωνε ταχ. ο προηγούμενος αλλά φαντάσου ότι σαν και
    σένα και μένα και πολλούς άλλους ακόμα μπορεί να αγάπαγε και αυτός την μηχανή του πριν
    την δώσει.

Αυτό που έχω κάνει παράθεση δεν ισχύει για το 2003 μοντέλο. Κάποιος απλά βαριόταν εκεί στο
    εργοστάσιο και δεν έσφιξε καλά σε μερικά 2007 μοντέλα τις βίδες της καμπάνας.
    (Μάλλον θα ήταν το ίδιο άτομο που έβαζε την τρόμπα του συμπλέκτη )
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Ένα link που περιγράφει μεταξύ άλλων...

τις διαφορές των διάφορων ετών παραγωγής Adv.

http://www.ktm950.info/how/wotf/wotf.html

κατά το τελευταίο μέρος της σελίδας τα έχει συγκεντρωμένα. Γειάααα.

Re: Ένα link που περιγράφει μεταξύ άλλων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    τις διαφορές των διάφορων ετών παραγωγής Adv.

http://www.ktm950.info/how/wotf/wotf.html

κατά το τελευταίο μέρος της σελίδας τα έχει συγκεντρωμένα. Γειάααα.
    Πολύ καλό site φίλε μου....
    Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν τα συνεργεία (εξουσιοδοτημένα) της εταιρείας, βάζουν τα καλύτερα καθώς φαίνεται και πιο βελτιωμένα προϊόντα άλλων εταιρειών (βλέπε αντλία συμπλέκτη, τρόμπα βενζίνης, νερού κλπ) ή σπρώχνουν τα μαμίσια; :smilea:

Εννοείται οτι βάζουν τα μαμίσια.

Δεν ξέρω αν έχουν το δικαίωμα να βάλουν ιμιτασιόν οι εξουσιοδοτημένοι. Από την άλλη για να βάλεις κάτι άλλο πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος οτι το ανταλλακτικό αυτό θα είναι καλύτερο. Και καλά να τό βάλεις μόνος σου παίρνεις και την ευθύνη, αλλά το συνεργείο σου γιατί να πάρει τέτοια ευθύνη; Αν πάλι το πάς εσύ ο ίδιος και του πείς πέρασέ μου αυτό, γίνεται αν θέλει. Αλλά αν διαβάσεις λίγο στο forum advrider και συγκεκριμένα για την αντλία βενζίνης θα δείς πόση συζήτηση και δοκιμές γίνονται από πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε σε κάποιο ανταλλακτικό καλύτερο από το μαμίσιο. Γειά χαρά.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ρε παιδια επειδη βλεπω οτι γινεται πολυς λογος τωρα τελευταια για τις καφωτες...

Σε οσες μηχανες οδηγαω τον συμπλεκτη τον χτησιμοποιω μονο για να ξεκινησω και να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα.Μετα ολες τις αλλαγες τις κανω(ανεβασματα ειτε κατεβασματα)ΧΩΡΙΣ συμπλεκτη...

Οταν λεμε βεβαια οτι αλλαζουμε ''καρφωτες'',εννοουμε σωστα,χωρις να κοπαναει η να ζοριζεται τιποτα.Απ'την στιγμη που δεν κοπαναει κατι η δεν ζοριζεται το κιβωτιο,δεν φθειρεται το σασμαν...
    Το ξαναλεω,αν τις αλλαζεις σωστα...

Re: Εννοείται οτι βάζουν τα μαμίσια.

Δεν ξέρω αν έχουν το δικαίωμα να βάλουν ιμιτασιόν οι εξουσιοδοτημένοι. Από την άλλη για να βάλεις κάτι άλλο πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος οτι το ανταλλακτικό αυτό θα είναι καλύτερο. Και καλά να τό βάλεις μόνος σου παίρνεις και την ευθύνη, αλλά το συνεργείο σου γιατί να πάρει τέτοια ευθύνη; Αν πάλι το πάς εσύ ο ίδιος και του πείς πέρασέ μου αυτό, γίνεται αν θέλει. Αλλά αν διαβάσεις λίγο στο forum advrider και συγκεκριμένα για την αντλία βενζίνης θα δείς πόση συζήτηση και δοκιμές γίνονται από πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε σε κάποιο ανταλλακτικό καλύτερο από το μαμίσιο. Γειά χαρά.
    ...και όχι μόνο η αντλία, ας πούμε και για το συμπλέκτη της evoluzione (τελικά τον έβαλε κανείς σε αυτό το forum να μας πει την γνώμη του και ίσως και άλλες πολλές λύσεις. Αλλά το τι επιτρέπεται και τι όχι πάντα κρίνεται απο το αποτέλεσμα και αυτό το αποφασίζει με το καιρό ο χρήστης. Ίσως και η δύναμη η δική μας είναι ότι μπορούμε να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις και αυτό τους αναγκάζει ίσως να μας παίρνουν λίγο πιο σοβαρά υπόψη (εταιρείες συνεργεία κλπ).Απο εκεί και έπειτα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

ktm 950

γενικος το ασημι ειναι για το φεος!
    ψάρεμα, κυνήγι, μηχανές και φυσικά ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos

Re: ktm 950

Αρχικά δημιουργήθηκε από xrvcris
    :a36:

Re: Re: Εννοείται οτι βάζουν τα μαμίσια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από figo-migo
    ...και όχι μόνο η αντλία, ας πούμε και για το συμπλέκτη της evoluzione (τελικά τον έβαλε κανείς σε αυτό το forum να μας πει την γνώμη του ...

Εγώ έχω τοποθετήσει τον evoluzione εδώ και 5 μήνες. Τον τοποθέτησα μάλιστα πριν "κλάσει" ο μαμίσιος, μιας και ήταν σίγουρο ότι θα το έκανε κάποια στιγμή. Η μηχανή είχε τότε 17.000 km. Μετά λοιπόν από αυτό το διάστημα και με 21.000 km πλέον στον ταχογράφο, δεν έχω κανένα θέμα. Έχω ξεχάσει ότι είναι εκεί.
    Το λαδάκι δεν το έχω αλλάξει από τότε (έχω βάλει λάδι καλαμιών SAE 5, και όχι λάδι Καλαμών, ούτε Magura αίματα και Glitsa κάτουρα). Στο επόμενο service θα το αλλάξω και αυτό να δω τι θα βγει.
    Με πολύ σκληρή και συνεχή χρήση (δεν έχω βάλει ποτέ καρφωτή ταχύτητα) και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν έχει κάνει κιχ.
    Βέβαια θεωρώ το διάστημα μικρό. Για κάτι που ο κατασκευαστής δίνει 10 χρόνια εγγύηση άσε να περάσουν 5-6 χρονάκια και θα τα ξαναπούμε...:rotflmao:
    Εκτός και αν συμβεί κάτι νωρίτερα.........
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

- ΦΕΟΣ ??? Μα υπάρχει τέτοια λέξη?

- Φώώώςςς, υφάρχει, υφάρχει.........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλεγχο κιβωτίου εννοούμε την αίσθηση που σου δίνει.

Άν κουμπώνουν εύκολα οι ταχύτητες βασικά και άν χτυπάνε τα γρανάζια, σημάδια καί τα δύο κακής ή ελλιπούς αποσύμπλεξης. Άν μπορείς και κάνεις κατεβάσματα χωρίς συμπλέκτη, σου βγάζω το καπέλο. Εγώ όταν είχα τον αρχικό συμπλέκτη δυσκολευόμουνα πολύ να αλλάξω ταχύτητες ΜΕ συμπλέκτη. Επίσης στο φανάρι το μηχανάκι τραβούσε να φύγει μπροστά. Στην κυκλοφορία προχωρούσα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με μικρή ταχύτητα, έχοντας πλήρως πατημένο συμπλέκτη. Αλλά στις μανούβρες μου έβγαζε την πίστη να το σπρόξω προς τα πίσω με ταχύτητα στο κιβώτιο. Και το καλοκαίρι δεν έλεγε να αλλάξει η ταχύτητα. Στο ξεκίνημα το σύστημα μετάδοσης έτρωγε σφυριά όταν κούμπωνε η ταχύτητα. Τέλος καλό όλα καλά.

γενικώς το ασημι ειναι για το φαιός!
    Κάτω από το σκάλπ μας διαθέτουμε φαιά ουσία.

με όλο το σεβασμό....

Υγρό συμπλέκτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta

Το λαδάκι δεν το έχω αλλάξει από τότε (έχω βάλει λάδι καλαμιών SAE 5, και όχι λάδι Καλαμών, ούτε Magura αίματα και Glitsa κάτουρα).
    Και πού βρίσκεται η πηγή αυτού του υγρού αν επιτρέπεται; το λάδι Καλαμών υπάρχει στο super market, το λάδι καλαμιών πού και τί μάρκα είναι; thnx.

Re: Υγρό συμπλέκτη.

Και πού βρίσκεται η πηγή αυτού του υγρού αν επιτρέπεται; το λάδι Καλαμών υπάρχει στο super market, το λάδι καλαμιών πού και τί μάρκα είναι; thnx.
    Με τον όρο "λάδι καλαμιών", εννοούσα λαϊκιστί "λάδι μπροστινού" ή αγγλιστί "fork oil".
    Νομίζω ότι το δικό μου ήταν της Putoline γιατί αυτό βρήκα μπροστά μου!! Δεν παίζει ρόλο η μάρκα (αλίμονο), άλλά η πυκνότητα. Αν θυμάμαι καλά εσύ χρησιμοποιείς ATF που είναι SAE 7.5. Όσο πιο "λεπτό" είναι το λαδί στην αντλία του συμπλέκτη, τόσο καλύτερη αίσθηση έχει. Ο Ken από την evoluzione -αν θυμάμαι- συνιστά SAE 2.5. Το Magura Blood είναι SAE 10.

Ναί αλλά δεν βρίσκω ούτε 2,5 ούτε 5.

Άσχετα από μάρκα. Γι αυτό ρωτάω για κάποια συγκεκριμένη πηγή - μαγαζί μελάδια αναρτήσεων.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για 950-990 Adventure
    από byron στο forum KTM
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2010, 16:00
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2010, 14:59
  3. Ερώτηση για ktm 950 2004
    από Zid στο forum KTM
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 15:19