Γκαντεμιά στην γκαντεμιά να δούμε πού θα με βγάλει.Ενώ είπα πως θα αλλάξει η χρονιά και θα αλλάξει μαζί της και η τύχη μου μετά το απίστευτα άσχημο 2007,σήμερα το πρωί διαψεύστηκα.Μαζί με φίλους φύγαμε από την Λάρισα στις 7 το πρωί με 2 αυτοκίνητα με προορισμό το Ελατοχώρι στην Κατερίνη όπου θα πηγαίναμε για σκι,snowboard και καφεδάκι.Ενώ αρχικά όλα πήγαιναν καλά,3 χιλιόμετρα πριν φτάσουμε στο χιονοδρομικό σε μία πολύ περίεργη στροφή με ανάποδη κλίση το Fiat Panda το οποίο οδηγούσα εγώ πάτησε σε ένα σκιερό σημείο στο οποίο είχε πιάσει πάγος και έφυγε ευθεία προς την έξοδο του δρόμου.Εγώ παρέμεινα ψύχραιμος,δεν πάτησα καθόλου φρένο γιατί γνωρίζω πως στον πάγο φρενάρισμα = αποτυχία ελέγχου και προσπάθησα να στρίψω όσο το δυνατόν πιο ήρεμα μπορούσα.Το αποτέλεσμα ήταν να βγει το αυτοκίνητο εκτός δρόμου με ελάχιστη ταχύτητα (ήταν δεν ήταν 10 χ.α.ω,πήγαινα πάρα πολύ αργά και προσεκτικά λόγω φόβου για πάγο που τελικά επαληθεύτηκε)να ακουμπήσει λίγο σε ενα δέντρο και λόγω του χιονίου που υποχώρησε κάτω από το βάρος του αυτοκινήτου να ανατραπεί και να πέσει σε μία συστάδα δέντρων λίγα μέτρα παρακάτω.Η όλη φάση διήρκεσε αρκετά δευτερόλεπτα (υπολογίζω 4-5) και ενώ αρχικά νόμιζα θα την γλυτώσω μόνο με αυτή την απλή έξοδο από τον δρόμο το αμάξι άρχισε σιγά-σιγά να παλαντζάρει και τελικά κατέληξε ανάποδα.Στο αυτοκίνητο ήμουν μόνος στην συγκεκριμένη φάση γιατί ένας φίλος που ήταν μαζί μου είχε κατεβεί και είχε μπει για λίγο στο άλλο αυτοκίνητο για την διαδρομή Ελατοχώρι-Χιονοδρομικό.Ήμουν ανάποδα και κρατιόμουν στον αέρα από την ζώνη.Ευτυχώς ενήργησα ψύχραιμα,έλυσα την ζώνη,άνοιξα το παράθυρο και βγήκα από εκεί μιας και η πόρτα είχε μπλοκαριστεί από μία συστάδα κλαδιών.Ανέβηκα στον δρόμο και ειδοποίησα την υπόλοιπη παρέα που ήρθαν και σοκαρισμένοι είδαν τί είχε γίνει.Τότε διαπίστωσα κι εγώ τί είχε γίνει.Το αυτοκίνητο σταμάτησε πάνω σε δύο δέντρα,αμέσως μετά ακολουθούσε γκρεμός 20 μέτρων περίπου και με την πορεία που είχε το αυτοκίνητο θα έπεφτε πάνω σε έναν τεράστιο βράχο.Φτηνά την γλύτωσα λοιπόν.Ατυχία ή τύχη;Δεν ξέρω,εγώ πάντως δεν αισθάνομαι τυχερός,μαζευτήκανε πολλές ατυχίες σε λίγο καιρό ρε γαμώτο...Προσοχή ρε παιδιά,για την πλάκα σκοτώνεσαι...