Α ξέχασα να πω δυο πράγματα
1) ήθελα κι εγώ να το βρω προχτές αλλά δεν ήξερα πως να το ψάξω και ξέχασα εντελώς να ρωτήσω κάπου![]()
2) το κορίτσι στο άβατάρ σου μου έκανε ζημιά![]()
![]()
Α ξέχασα να πω δυο πράγματα
1) ήθελα κι εγώ να το βρω προχτές αλλά δεν ήξερα πως να το ψάξω και ξέχασα εντελώς να ρωτήσω κάπου![]()
2) το κορίτσι στο άβατάρ σου μου έκανε ζημιά![]()
![]()
Είναι ζημιάρα η άτιμη... που να την δεις και ολόκληρη...![]()
Άσ'το γιατί θα πάθουμε μεγαλύτερη λαχτάραΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Είναι ζημιάρα η άτιμη... που να την δεις και ολόκληρη...![]()
χρονιάρες μέρες..![]()
![]()
![]()
Ξεθαβω με συνοπτικες διαδικασιες το τοπικ διοτι... Ψαχνω τραγουδι και μαλιστα της εποχης Djuma Soundsystem - Les Djinnns καθως και του ειδους ... clubακια κλπ κλπ. Λεει μαλλον στο ρεφρεν μια κοπελιτσα
I wanna fly so high
Don't say(?)/save(?) it
Mε το save δεν βγαζει και πολυ νοημα αλλα δεν βρισκω και τπτ στο google.
Ρεεεεε εχω φαει το κοσμο για βοηθατε ρεεεε:rotflmao:
Αν και δεν είμαι καλός στις απαντήσεις, καθώς συνέχεια ρωτάω για τραγούδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
μια κοπελιτσα
I wanna fly so high![]()
Yves Larock - Rise up
http://www.youtube.com/watch?v=mouM5fw6HoA
Λέει ο i want to fly so high αλλά δεν είναι κοπελίτσα![]()
Anyway, μάλλον δεν βοήθησα αρκετά αλλά ωραίο τραγουδάκι είναι και αυτό![]()
για δες αυτό: sonique - sky.Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Ξεθαβω με συνοπτικες διαδικασιες το τοπικ διοτι... Ψαχνω τραγουδι και μαλιστα της εποχης Djuma Soundsystem - Les Djinnns καθως και του ειδους ... clubακια κλπ κλπ. Λεει μαλλον στο ρεφρεν μια κοπελιτσα
I wanna fly so high
αν είσαι σίγουρος για το οτι είναι ίδια εποχή με το djinns, τότε δεν είναι αυτό καθώς είναι παλαιότερο.
Οχι δεν ειναι η Sonique. Εξαλου το τραγουδι αυτο ειναι πολυ γνωστο και το αλλο ειναι αλλα το εχω πετυχει χωρις τιτλο παντου...
Για δες και αυτό
Vassy - Wanna Fly
http://www.youtube.com/watch?v=uF0qjazNTKY
Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας αλλα δεν ειναι ουτε αυτο.
Για να βοηθησω λιγο δεν ειναι ακριβως τραγουδι.. δλδ δεν εχει στιχους που λενε κατι ειναι σε φαση le djins που εχει μουσικη beat και κανα στιχο να στολισει το ρεφρεν...
Δεν θα το βρω ποτεεεεεεε![]()