Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 80

Θέμα: Αλβανια Ωρα Μηδεν

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εδω εχει χαθει η λογικη, για την μπαλα ψαχνεις ακομα εσυ ?
    Το θέμα είναι να μπορέσουμε να έχουμε λογική και να βρούμε την μπάλα στον αγώνα. Χρειαζόμαστε την νίκη για να μπορέσουμε να έχουμε καλή θέση στον όμιλο. Ρε φαντάζεστε τελικό Ελλάδα Βραζιλία!!! Και να το καρφώσει με κεφαλιά ο Δέλλας στο 115 λεπτό!!! Ε ρε γλέντια!!! Μετά θα λένε οι γερμανοί “Σάββας, καφέ!!!”
    :rotflmao:

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από death_stv

Συνχωρεστε το υφος μου αλλα εχω σκασει.

death_stv h stevenr6 η κατα κοσμον Στεφανος

Αυτά
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΣΤΟ ΦΥΡΟΜ
    εεε φορουμ ηθελα να πω
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΤΣΙΜΠ....... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ,
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΠΩΣ 3, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ...... ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΤΛΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ.....
    ΝΟΜΙΖΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,
    ΦΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ...... ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΤΛΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ.....
    ΝΟΜΙΖΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,
    ΦΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Τελικά ρε τίγκα δεν είσαι εντάξει μας έβαλες να τσακωθούμε και τώρα στο top secret είπε ο παρουσιαστής ότι κακώς σκίσανε την σημαία
    Έπρεπε να την κάψουν

Κανονικά πρέπει να περιμένουμε να μπει ο Καρέλλης να μας πει την γνώμη του και δεύτερον να πας να βγάλεις την φωτογραφία του γκαντέμη γιατί την Κυριακή που θα πας βόλτα θα είναι ένα σύννεφο από πάνω σου και θα σε βρέχει

Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re kofte tis m@l@kies me tous alvanous giati se merika xronia sas vlepo stin 8esi tous na psaxnete gia kamia doulia xamali stin alvania me tin tropi pou pernoun ta ikonomika tis iperoxis ke g@m1men1s mpourdeloxora mas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Καλο ανεκδοτο, μου θυμιζει λιγο απο Αμερικα, που 9 στους 10 φονους γινονται απο τον ιδιο μαυρο με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Βεβαια μετα αποδεικνυεται οτι καποιος λευκος εχει κανει την κουτσουκελα του, αλλα καλλιεργουνται μια χαρα οι συνειδησεις.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τα χάλια μου τα μαύρα Το avatar του/της death_stv
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΣΤΟ ΦΥΡΟΜ
    εεε φορουμ ηθελα να πω
    σε ευχαριστω πολυ.

μπορει να ηταν το πρωτο μου post εδω αλλα παρακολουθω τις κουβεντες σας από καιρο. φαινεται νομιζω και από την εγγραφή μου.
    Σιγουρα πολλοι από σας με έχετε πετυχει στα Μέγαρα στα Track Days μιας και δεν έχω χάσει καμία εδω και καιρό.

Ακόμα και στην κοπή της πίτας ήμουνα.

το θέμα έιναι όπως λέει και ενας τροβαδουρος της εποχής μας

"ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΟΝΟΥΜΕ"

ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ

Τα χάλια μου τα μαύρα Το avatar του/της death_stv
    ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ
    δεν να συμφωνούμε όλοι με όλους. ευχαριστώ τουλάχιστων που μπορώ την πω ας την συμερίζομαι και μόνος μου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re kofte tis m@l@kies me tous alvanous giati se merika xronia sas vlepo stin 8esi tous na psaxnete gia kamia doulia xamali stin alvania me tin tropi pou pernoun ta ikonomika tis iperoxis ke g@m1men1s mpourdeloxora mas
    η σημερινη κατασταση ειναι ενα πανηγύρι που θα παιζει εως τη μερα που το ανεξάρτητο Κοσοβο (στο αμεσο μέλλον αυτο) ενωθει με την αλβανια.... και θα νιωσουμε την αμεση απειλή απο του «φτωχους και τιμιους φιλους» μας...

τοτε θα δειτε πως παιρνουν ολοι οι αλβανοι το μπουλο απο δω με τις κλωτσες....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    α και για να μη ξεχναμε ποσο φιλοι μας ειναι.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	albania.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	11305

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    H KOY ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ...

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΑΑΑΑΑ
    και η ζωή συνεχίζεται...

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    η σημερινη κατασταση ειναι ενα πανηγύρι που θα παιζει εως τη μερα που το ανεξάρτητο Κοσοβο (στο αμεσο μέλλον αυτο) ενωθει με την αλβανια.... και θα νιωσουμε την αμεση απειλή απο του «φτωχους και τιμιους φιλους» μας...

τοτε θα δειτε πως παιρνουν ολοι οι αλβανοι το μπουλο απο δω με τις κλωτσες....
    Φίλε Idi, αυτό που λες για το Κόσοβο είναι η πραγματικότητα. Μάλιστα έχουν φτιάξει ήδη και σημαία η οποία είναι όπως της σημερινής Αλβανίας αλλά αντί για κόκκινο φόντο έχει μπλε. Και έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να μιλάνε για της διάσπαση των Σκοπίων και να ενωθεί ένα κομμάτι με την Αλβανία και το υπόλοιπο με την Σερβία. Και η προπαγάνδα τους για την Ελλάδα υπάρχει εδώ και καιρό. Αυτά όλα πρέπει να μας είναι γνωστά και να τα έχουμε στο μυαλό μας. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να φερόμαστε με ακρότητες εναντίων όλου του αλβανικού πληθυσμού. Δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Εδώ είναι και το μεγάλο λάθος της κάθε ελληνικής κυβέρνησης που αντί να πάρει μέτρα και να προσέχει ποιους δέχεται μέσα στην Ελλάδα, έχει μεταφέρει το πρόβλημα αυτό στους πολίτες. Αν όλοι οι αλβανοί και κατά επέκταση οι αλλοδαποί ήταν οικογενειάρχες που κοιτάζουνε μόνο την δουλειά τους τότε δεν νομίζω πως θα υπήρχαν αυτά τα ακραία φαινόμενα στην Ελλάδα. Αλλά επειδή έχουν έρθει και αρκετά κακοποιά στοιχεία τους έχουμε ονομάσει όλους κακούς.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλιστικό ώρα μηδέν...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 04:31
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. Ορατότης μηδέν...!!!!!
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας