Τι θα γίνει;
Θα μαζευτούμε να γελάσουμε;![]()
Τι θα γίνει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Τι θα γίνει;
χαχαχαχαχαχα γελασαμε........εγω ειμαι μεσα μιας και τωρα δεν εργαζομαι.........
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Πάλι μόνος μου θα τα πιω..Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μη φωναζεις ρε φιλε!![]()
Ειμαστε μακρυα και στεναχωρευόμαστε...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
(ευτυχώς που υπάρχει και το υποβρύχιο μαζί με τον Χ-ΤΑΧΙ να στέλνει κανά μήνυμα.. )
Σημερις δυναμεθα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πάλι μόνος μου θα τα πιω..![]()
![]()
(ευτυχώς που υπάρχει και το υποβρύχιο μαζί με τον Χ-ΤΑΧΙ να στέλνει κανά μήνυμα.. )![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εσεις αγαπητε γιατι πεταγεστε εκει που δεν σας φυτευουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μη φωναζεις ρε φιλε!![]()
Ειμαστε μακρυα και στεναχωρευόμαστε...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δωστε μερα και ωρα.![]()
Ναι αλλά εσύ δε πίνεις που σημαίνει ότι μόνο εγώ θα γίνω ρεζίλι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Σημερις δυναμεθα!![]()
Για μάζεψε τους μπας και..!
ΣΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ 9
ΘΕΑΤΡΑΚΙ
Προτασις....
Υποθέτω πως προλαβαίνεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δωστε μερα και ωρα.![]()
![]()
![]()
Μην το γελας καθολου,την αλλη φορα που ηρθα δεν ησουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Υποθέτω πως προλαβαίνεις!![]()
![]()
![]()
Θα βαλουμε και μια συναντηση το Σαββατοκυριακο
Καλυτερα απογευματακι!
Κοιτα να δεις.ΜΙΑ μερα καθομαι κι εγω τον χρονο και δεν μαζευω κανεναν για να πουμε καμμια μ@λακια!![]()
Το κάνατε στη ζούλα γι'αυτό. Την έμαθα τη ρουφιανιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην το γελας καθολου,την αλλη φορα που ηρθα δεν ησουν.![]()