καλησπέρα σε όλους . Καλή χρονιά και καλούς δρόμους !!
ξέρω οτι εδώ μέσα είστε πολλοί που την έχετε ψάξει αρκετά και θα ήθελα να με κατατοπίσετε αν μπορείτε:
εχω ένα CB400sf . Ενώ το λατρέυω για διαδρομές εκτός πόλης και για βόλτες , μέσα στην πόλη με δυσκολεύει αρκετά (λόγω βάρους --180κιλά)...
(θα βοηθούσε να με καταλάβετε αν σας έλεγα οτι είμαι κοπέλα, 1,60 και 48-50 κιλά)
το θέμα είναι οτι ΚΑΙ χαμηλό μηχανάκι ΚΑΙ ελαφρύ --πάνω από 250cc-- , δε βρίσκεις (βρίσκεις???)!!
τα enduro και τα supermotard μου αρέσουν εξίσου (είμαι λάτρης του δίτροχου γενικότερα) και είναι στα κιλά που θα μπορούσα να κουμαντάρω με μεγάλη άνεση , όμως δεν τα φτάνω!! (πατάω καλά σε σέλα υψους μέχρι 80εκ)
πρόσφατα ήρθα στην Αθήνα και είδα μια κοπέλα (αντικειμενικά πολύ πιο κοντή απο μένα) να παρκάρει ανετότατα ένα χαμηλωμένο Duke (με μάλλον και σκαμμένη σέλα).
Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε αν ξέρετε μοντέλα μεσαίου κυβισμού που επιδέχονται χαμηλωματος σε τέτοιο σημείο??? και πως θα μπορούσε να γίνει??
(χρήματα έχω να διαθέσω για μετατροπές)
(στοιχεία απο άτομα-συνεργεία που κάνουν αυτή τη δουλειά και φωτό θα ήταν ευπροσδεκτές με το παραπάνω)
ευχαριστώ
![]()