Ο πωλητης το ελαβε..μου το ειπε σε mail που μου εστειλε προσπαθωντας να με πεισει να το κλεισω το θεμα στο Paypal.
Anyways.....
Ο πωλητης το ελαβε..μου το ειπε σε mail που μου εστειλε προσπαθωντας να με πεισει να το κλεισω το θεμα στο Paypal.
Anyways.....
meta apo 100+ agores ebay exo na po oti oute mia fora den exo xasei oute cent.1-2 fores eixa mikroprovlima me ton politi alla apozimiothika kanonika.
To xrisimopoio kai gia poliseis me antistixi epitixia.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Παιδιά σε μια αγορά που έκανα ο πωλητής μου έστειλε mail ότι δεν μπορεί να βρει το προιόν στην αποθήκη και η συναλλαγή μου στο PAYPAL πιστώθηκε(Refund)-όλο το ποσό-. Τα λεφτά πάνε στην κάρτα μου μόνα τους ή πρέπει να κάνω κάτι στο PAYPAL.
Εχω ψάξει στο HELP αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει τέτοια περίπτωση.
Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
![]()
τα λεφτά επιστρέφουν στο λογαριασμό σου στο paypal....Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Παιδιά σε μια αγορά που έκανα ο πωλητής μου έστειλε mail ότι δεν μπορεί να βρει το προιόν στην αποθήκη και η συναλλαγή μου στο PAYPAL πιστώθηκε(Refund)-όλο το ποσό-. Τα λεφτά πάνε στην κάρτα μου μόνα τους ή πρέπει να κάνω κάτι στο PAYPAL.
Εχω ψάξει στο HELP αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει τέτοια περίπτωση.
όπως τα έβγαλες απο την κάρτα μπορείς να τα ξαναβάλεις πισω....
αν δεν κανεις τιποτα εχεις ενα πιστωμένο λογαριασμό στο paypal για μελλοντικες αγορες
αν το χρησιμοποιείς συχνά δεν εχεις λογο να τα βγαζεις και να τα ξαναβάζεις....
τα αφήνεις στο λογαριασμο σου στο paypal....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αυτό το υπόλοιπο που μπορώ να το δω, εχω ψάξει αλλα δεν βρίσκω τίποτα. Ρωτώ γιατί θέλω να κάνω άλλη μια αγορά σύντομα, να μη τρέχω να βάλω λεφτά στην κάρτα.
check στο resolution center.Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
θα εχει καταγραφει το event κ σε 3-5 μερες θα δεις το ποσο στο account του paypal
Dorsoduro 750 & Norton 16H