Πρωτοχρονια.Τηλεφωνο 7.30 απο τη δουλεια να παω ...επειγοντως!!!Μετα δυσκολιας ...σηκωνομαι και λεω να παρω το αυτοκινητο μετα απο μηνα και ..παραπανω.Στην πυλη του νοσοκομειου παει ο δισκος κ ο συμπλεκτης οπως αποδειχτηκε μετα!!!!!!Βρωμησε ολο το 251!!!!Τελος παντων.Ταλαιπωρια πρωτοχρονιατικα ΕΛΠΑ,μεταφορες,αντιπροσωπειες,μεγαλη ζημια κλπ κλπ.
Την επομενη μερα παιρνω τη μηχανη ξημερωματα για να προλαβω την εφορια για τα σηματα γνωστου συμφορουμιτη,λιγο ξεχασιαρη!Γνωστη κατηφορα που καταληγει σε δρομο με συνεχη κυκλοφορια που ψιλογλυστραει!Στο τελος της λιγο τα παραπανω λιγο λαθος φρενακι? διπλωνει το τιμονι και αρχιζω να πεφτω δεξια.Δεν προλαβαινω να μαζεψω το δεξι ποδι και αρχιζει να πεφτει η μηχανη πανω του!Γ@@@ΤΟ!!!Προσπαθω να πεσω στην πορεια που χει παρει αλλα..δεξια παρκαρισμενο αυτοκινητο!!Γ@@@ΤΟ2!Πεφτωντας αρχιζω να καταλαβαινω το βαρος της μηχανης να ...λυγιζει την κνημη (ειδικα χαμηλα η ποδοκνημικη πηγε να στραβωσει εντελως)!!!Ωσπου ..σταματησε(ζητω το μεγαλο τιμονι!)Μετα δυσκολιας βγαινω κατω απο τη μηχανη και ξεμπλοκαρω το ποδι.Γλυτωσα πιθανοτατα με ψιλοθλασουλες και μικροδιατασεις στους συνδεσμους χαμηλα(στριμωχθηκαν οι..ατιμοι ειναι αληθεια!)Κουτσαινοντας σηκωνω τη μηχανη με τη βοηθεια ενος παππου!!!(δυνατες αυτες οι παλιες γενιες)που μου εκμυστηρευεται οτι εχει να οδηγησει μηχανη απο το ..50 που επεσε με μια στη θαλασσα!!Κι οχι τιποτα αλλο με πιανει και το φιλοτιμο και πηγαινω τελικα στην εφορια με τη μηχανη(εκει κ αλλες κατηφορες με ...μισο ποδι)!!Τελος παντων.ΑΝ ΔΕΝ φορουσα την ψηλη μποτα και το παντελονι με το προστατευτικο στην κνημη (καταλαβα στην πτωση οτι εγινε ενα με με την μποτα και κρατησαν το ποδι )τα πραγματα θα ηταν πραγματικα χειροτερα!!!Τελικα ειδικα αν χρησιμοποιεις τη μηχανη καθημερινα σε ολες τις συνθηκες μεσα στην πολη ο εξοπλισμος ισως ειναι 2 φορες απαραιτητος(σιγα το νεο!)
μετα απ ολα αυτα ποιος ειπε οτι ειναι η χρονια του αιγοκερου???!!!!!:rotflmao::rotflmao:
Αν και επειδη ειμαι βαθια ...αισιοδοξος απ την στιγμη που ειμαι καλα ΟΛΑ ειναι για καλο!!!!!![]()
Παω βολτα τωρα(ΟΥΦ)ρεπο χε χε!
![]()