Σελίδα 10 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 508

Θέμα: Crypton X135

Νέο μέλος
    Kαλησπέρα και χρόνια πολλά!
    Από ποιότητα κατασκευής τι λέει το μηχανάκι; Τρίζει καθόλου;
    Χριστόφορε Κολόμβε,
    αν ήξερες μόνο τι ανακάλυπτες...
    δε θα το ανακάλυπτες ποτέ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Όποια και αν είναι η απάντηση και για προφανείς λόγους αναφέρω εκ των πρωτέρων ότι , στο δικό μου(σούπρα) οι τρυγμοί στα πλαστικά άρχισαν μετά από 2-3.000χλμ. Προφανώς χρειάζεται μερικός καιρός ηλιοφάνειας και κίνησης του παπιού ώστε να συμπεράνουμε αν τα πλαστικά θα παρουσιάσουν "κουσούρια" !

Περιμένω και εγώ απάντηση στο διαχρονικό και ουσιώδες αυτό ερώτημα που απασχολεί τους απανταχού παπάκηδες .
    Πάντα όρθιοι

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Όποια και αν είναι η απάντηση και για προφανείς λόγους αναφέρω εκ των πρωτέρων ότι , στο δικό μου(σούπρα) οι τρυγμοί στα πλαστικά άρχισαν μετά από 2-3.000χλμ. Προφανώς χρειάζεται μερικός καιρός ηλιοφάνειας και κίνησης του παπιού ώστε να συμπεράνουμε αν τα πλαστικά θα παρουσιάσουν "κουσούρια" !
    Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι αναμφισβήτητο (ειδικά η ηλιοφάνεια), αλλά μερικά μοντέλα, δείχνουν από τα πρώτα μέτρα σημάδια απρόσεχτης κατασκευής.
    Χριστόφορε Κολόμβε,
    αν ήξερες μόνο τι ανακάλυπτες...
    δε θα το ανακάλυπτες ποτέ

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    το δικο μου με 8, 100 χλμ δεν τριζει

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Τότε δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσει μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πλαστικά ώς κατασκευάσματα χημικών ενώσεων, πολυμερίζονται !!! Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει η χημική τους σύσταση με την πάροδο του χρόνου οπότε τότε ίσως παρουσιάσουν προβλήματα που σχετίζονται με τριξίματα. Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο πρέπει να αλλάζουμε κράνος ακόμα και αν δεν έχει πέσει κάτω ή δεν έχει ταλαιπωρηθεί με χτυπήματα.
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Τότε δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσει μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πλαστικά ώς κατασκευάσματα χημικών ενώσεων, πολυμερίζονται !!! Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει η χημική τους σύσταση με την πάροδο του χρόνου οπότε τότε ίσως παρουσιάσουν προβλήματα που σχετίζονται με τριξίματα. Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο πρέπει να αλλάζουμε κράνος ακόμα και αν δεν έχει πέσει κάτω ή δεν έχει ταλαιπωρηθεί με χτυπήματα.

Τα πλαστικά πολυμερίζονται και σε κάποιες χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια καταστρέφονται, αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με το ''τρίξιμο'' των πλαστικών ενός παπιού.
    Οι 2 βασικοί λόγοι κατά τη γνώμη μου είναι:
    1) Χαμηλή ποιότητα υλικών
    2) Οι ενώσεις σε μερικά σημεία είναι πλαστικό με πλαστικό και όχι επάνω στο πλαίσιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παιδια το crypton x μπορει να οδηγηθει τελικα με διπλωμα για 125?
    Κατι τετοιο ειχα διαβασει,ισχυει?

Ισχύει ναι!
    www.myspace.com/deathmetalito

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    tnks

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λεβέντες το όχημα το έχω από τον 10ο του 2007 και αφού σήμερα μετά από πολύ καιρό βρήκα λίγο χρόνο θα σας γράψω λίγα λόγια που είναι μόνο οι δικές μου απόψεις αλλά ίσως βοηθήσουν κάποιους. Είναι το 17ο παπί που αλλάζω και θεωρώ ότι μπορώ να έχω άποψη επι του θέματος καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα παπιά όλων σχεδόν των μεγάλων κατασκευαστών και δυστυχώς κι ένα CYMCO, "το οποίο είναι απλά απαράδεκτο". Σημειώστε ότι όλα αγοράστηκαν καινούρια και εις διπλούν γιατί κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου απίστευτα πολά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη (Πάτρα).
    Λοιπόν είναι μακράν το καλύτερο παπί που είχα ποτέ.
    Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Μόλις το πήρα διαπίστωσα με την πρώτη βόλτα ότι είναι παπί με υψηλή ποιότητα κατασκευής (δεν είχα ποτέ πριν Yamaha παπάκι), παίρνει μπρος με την πρώτη μιζιά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και είναι μάλον υπεύθυνος γι αυτό ο ψεκασμός, ο κινητήρας κελαϊδάει από τα πρώτα χιλιόμετρα και οι ταχύτητες κουμπώνουν απολύτως ομαλά και με σαφήνεια. Η αλήθεια είναι ότι έχεις την αίσθηση ότι οδηγείς μικρή μοτοσυκλέτα κι όχ παπάκι, τα φρένα του ικανοποιητικά και τα φώτα του επίσης. Όμως το παπί παρουσίαζε μία ενοχλητικότατη "κοιλιά" στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές ενώ αντίθετα πάνω από την μέση απλά σκοτώνει. Θεώρησα υπεύθυνη γι αυτή τη συμπεριφορα την εξάτμηση (έχει καταλύτη στην αρχή του λαιμού - γ@μώ τα euro3 τους). Την άλλαξα αμέσως μετά τα πρώτα 1000 χλμ - 1ο service, και το παπί αναγεννήθηκε. Έγινε απλά πύραυλος, τραβάει σα ζώο από χαμηλά επιταχύνει απίστευτα γρήγορα και είναι πραγματικά πολύ γρήγορο με σωστές σχέσεις που δεν "κρεμάνε" σε καμία περίπτωση. Σε προκαλεί για μακρυνές και γρήγορες βόλτες. Η εξάτμηση που του έβαλα είναι φτιαχτή ανοξείδωτη από έναν μάστορα καλιτέχνη "Νίκος Μπάστας" που δυστυχώς για εμάς έκλεισε το εργαστήριο που είχε στην Πάτρα και δουλεύει τώρα στο "Φυσικό Αέριο Αττικής" και που αρχικά είχε φτιαχτεί για το KAZE-R το προηγούμενο παπί που είχα. Απίστευτη διαφορά. Το μηχανάκι άλλαξε προς το καλλύτερο. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Γιά τέτοια διφορά μιλάμε. Του έβαλα και λαδάκι Motul συνθετικό με διπλούς εστέρες (το ίδιο λάδι βάζω σε όλες μου τις μηχανές και στο jet) και το παπί είναι super βελτιώθηκε κι ο συμπλέκτης σασμάν, οι ταχύτητες κουμπώνουν γλυκά και μαλακά, καμία σχέση με το KAZE R που όμως ήταν το καλύτερο παπί που είχα μέχρι να πάρω το CRYPTON. Κάποια στιγμη θα ανεβάσω φωτογραφία του παπιού με την νέα εξατμηση. Ο θόρυβος είναι μπάσος και σε χαμηλά επίπεδα (δεν είμαι κάγκουρας πέρασαν πιά αυτές οι εποχές 40ρανταρίσαμε). Άλλαξα αμέσως μετά την αγορά του και "παπουτσάκια" έβαλα Michelin, γιατί τα δικά του είναι "ξύλινα" και γλιστράνε ακόμα και σταματημένος στο φανάρι. Υπάρχει μόνο ένα σηματικό πρόβλημα με την μπροστινή ανάρτηση. Ενώ η πίσω είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος από μονόμπρατσο Yamaha η μπροστινή είναι για τα μπάζα, είναι πολύ μαλακή και τερματίζει σχεδόν πάντα σε απότομα φρεναρίσματα (έχω και λίγα κιλά παραπάνω από το κανονικό) με αποτέλεσμα να κάνει υδραυλική πίεση και να ξερνάει λάδια από τις τσιμούχες. Είδα upside down afremarket και αν βρω τρόπο θα τις παραγγείλω. Για την αξιοπιστία του θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να έχουμε άποψη αν και δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συγκριθεί ποτέ με το "φορτηγό KAZE-R" που είναι πραγματικά μουλάρι, αργο αλλά δεν χαλάει. ΕΙΔΩΜΕΝ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Λεβέντες το όχημα το έχω από τον 10ο του 2007 και αφού σήμερα μετά από πολύ καιρό βρήκα λίγο χρόνο θα σας γράψω λίγα λόγια που είναι μόνο οι δικές μου απόψεις αλλά ίσως βοηθήσουν κάποιους. Είναι το 17ο παπί που αλλάζω και θεωρώ ότι μπορώ να έχω άποψη επι του θέματος καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα παπιά όλων σχεδόν των μεγάλων κατασκευαστών και δυστυχώς κι ένα CYMCO, "το οποίο είναι απλά απαράδεκτο". Σημειώστε ότι όλα αγοράστηκαν καινούρια και εις διπλούν γιατί κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου απίστευτα πολά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη (Πάτρα).
    Λοιπόν είναι μακράν το καλύτερο παπί που είχα ποτέ.
    Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Μόλις το πήρα διαπίστωσα με την πρώτη βόλτα ότι είναι παπί με υψηλή ποιότητα κατασκευής (δεν είχα ποτέ πριν Yamaha παπάκι), παίρνει μπρος με την πρώτη μιζιά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και είναι μάλον υπεύθυνος γι αυτό ο ψεκασμός, ο κινητήρας κελαϊδάει από τα πρώτα χιλιόμετρα και οι ταχύτητες κουμπώνουν απολύτως ομαλά και με σαφήνεια. Η αλήθεια είναι ότι έχεις την αίσθηση ότι οδηγείς μικρή μοτοσυκλέτα κι όχ παπάκι, τα φρένα του ικανοποιητικά και τα φώτα του επίσης. Όμως το παπί παρουσίαζε μία ενοχλητικότατη "κοιλιά" στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές ενώ αντίθετα πάνω από την μέση απλά σκοτώνει. Θεώρησα υπεύθυνη γι αυτή τη συμπεριφορα την εξάτμηση (έχει καταλύτη στην αρχή του λαιμού - γ@μώ τα euro3 τους). Την άλλαξα αμέσως μετά τα πρώτα 1000 χλμ - 1ο service, και το παπί αναγεννήθηκε. Έγινε απλά πύραυλος, τραβάει σα ζώο από χαμηλά επιταχύνει απίστευτα γρήγορα και είναι πραγματικά πολύ γρήγορο με σωστές σχέσεις που δεν "κρεμάνε" σε καμία περίπτωση. Σε προκαλεί για μακρυνές και γρήγορες βόλτες. Η εξάτμηση που του έβαλα είναι φτιαχτή ανοξείδωτη από έναν μάστορα καλιτέχνη "Νίκος Μπάστας" που δυστυχώς για εμάς έκλεισε το εργαστήριο που είχε στην Πάτρα και δουλεύει τώρα στο "Φυσικό Αέριο Αττικής" και που αρχικά είχε φτιαχτεί για το KAZE-R το προηγούμενο παπί που είχα. Απίστευτη διαφορά. Το μηχανάκι άλλαξε προς το καλλύτερο. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Γιά τέτοια διφορά μιλάμε. Του έβαλα και λαδάκι Motul συνθετικό με διπλούς εστέρες (το ίδιο λάδι βάζω σε όλες μου τις μηχανές και στο jet) και το παπί είναι super βελτιώθηκε κι ο συμπλέκτης σασμάν, οι ταχύτητες κουμπώνουν γλυκά και μαλακά, καμία σχέση με το KAZE R που όμως ήταν το καλύτερο παπί που είχα μέχρι να πάρω το CRYPTON. Κάποια στιγμη θα ανεβάσω φωτογραφία του παπιού με την νέα εξατμηση. Ο θόρυβος είναι μπάσος και σε χαμηλά επίπεδα (δεν είμαι κάγκουρας πέρασαν πιά αυτές οι εποχές 40ρανταρίσαμε). Άλλαξα αμέσως μετά την αγορά του και "παπουτσάκια" έβαλα Michelin, γιατί τα δικά του είναι "ξύλινα" και γλιστράνε ακόμα και σταματημένος στο φανάρι. Υπάρχει μόνο ένα σηματικό πρόβλημα με την μπροστινή ανάρτηση. Ενώ η πίσω είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος από μονόμπρατσο Yamaha η μπροστινή είναι για τα μπάζα, είναι πολύ μαλακή και τερματίζει σχεδόν πάντα σε απότομα φρεναρίσματα (έχω και λίγα κιλά παραπάνω από το κανονικό) με αποτέλεσμα να κάνει υδραυλική πίεση και να ξερνάει λάδια από τις τσιμούχες. Είδα upside down afremarket και αν βρω τρόπο θα τις παραγγείλω. Για την αξιοπιστία του θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να έχουμε άποψη αν και δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συγκριθεί ποτέ με το "φορτηγό KAZE-R" που είναι πραγματικά μουλάρι, αργο αλλά δεν χαλάει. ΕΙΔΩΜΕΝ!!

ωραιος φιλε μου και επειδη μαλλον γνωριζεις καποια πραγματα η γνωμη σου με ενδιαφερει

καταρχην για την εξατμιση εχεις απολυτο δικαιο , φταιει ο καταλυτης και το euro 3 , εγω δεν εχω αξιωθει ακομα να περασω εξατμιση μετα απο 11 000 χλμ (ποσα εχεις κανει? ) και ειμαι ακομα με τη μανισια, περιμενω να βγαλει η γιαμαχα εξατμισεις και θα παω να περασω .

επισης η πισω αναρτηση δεν ειναι και μια χαρα οπως λες , χοροπηδαει σαν χαζη σε παραμικρη λακουβα , ισως ηθελε κανα 2 κλικ πιο σφιχτη

οι μπουκαλες μπροστα ειναι ΓΤΠΚ τελειως αθλιες για πεταμα

βυθηζονται με το παραμικρο φρεναρισμα και το μπροστινο φρενο ουσιαστηκα για μενα ειναι αχρηστο ,οσες φορες πηγα να πατησω ΜΟΝΟ μπροστινο γλιστρουσε για πλακα, ευτηχως σωζει την κατασταση το απλο και ταπεινο πισω ταμπουρο που ομως κανει καλη δουλεια

ποια μισελιν εβαλες ? κωδικο ?

το μπροστινο συστημα που ειπες οτι βρηκες που το βρηκες?

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    επισης η πισω αναρτηση δεν ειναι και μια χαρα οπως λες , χοροπηδαει σαν χαζη σε παραμικρη λακουβα , ισως ηθελε κανα 2 κλικ πιο σφιχτη
    Ρύθμιση προφόρτισης έχει; Δυναμικό sag έχεις ρυθμίσει;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Ρύθμιση προφόρτισης έχει; Δυναμικό sag έχεις ρυθμίσει;
    ειπα στο εξουσιοδοτημενο το προβλημα και μου ειπε πως δεν ρυθμηζεται καθολου

[/B][/QUOTE]

Η πισω ανάρτηση θέλει λίγο σφίξιμο αλλά κι αυτό είναι ανάλλογο με το βάρος του αναβάτη και σίγουρα γίνεται ασαφέστατη αν τολμήσεις να βάλεις μπαγκαζιέρα. Τα "παπουτσάκια" θα τα γράψω αργότερα δεν τα θυμάμαι και είναι 7 η ώρα το πρωι τωρα που γράφω. Το μπροστινό σύστημα το είδα σε φωτο κι αν ανακαλύψω ποιός το φέρνει θα το γραψω. Έχω 1500 χλμ και το παπί μου είναι αυτό με τις ζάντες κι όχι με τις ακτίνες. Έβαλα και πλαϊνο σταντ που του έλειπε και τώρα είναι οκ. Η συμβουλή μου είναι ν' αλλάξτε όλοι εξάτμηση, θα δείτε απίστευτη διαφορά. Θέλει όμως κάποιον που να είναι μερακλής μάστορας κι όχι π@π΅ρ#ς γιατί υπάρχει ένα σωληνάκι που επιστρέφει θερμα καυσαέρια πίσω στην εξαγωγή και είναι πολύ σημαντικό για την σωστή λειτουργία του μοτερ. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε κάτι που να σας αρέσει απλά πείτε στον εξατμησά να κόψει (καταργήσει) τον καταλύτη.

MISHELIN
    GAZELLE M62
    ΕΜΠΡΟΣ: 2.50 - 17
    ΠΙΣΩ : 2.75 - 17

Σελίδα 10 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ