μακάρι να βρεθεί άκρη, αλλά δυστυχώς νομίζω πως τίποτα δεν θα γίνει!!!
είτε υπογράψουμε είτε όχι, ότι θέλουν θα κάνουν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanosER
θεωρεις δηλαδη οτι ειναι προτιμοτερο να μενει κανεις αμετοχος σε θεματα που τον ενδιαφερουν, μονο και μονο γιατι η φωνη του "ισως" δεν ακουστει;;;;;;
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
θεωρεις δηλαδη οτι ειναι προτιμοτερο να μενει κανεις αμετοχος σε θεματα που τον ενδιαφερουν, μονο και μονο γιατι η φωνη του "ισως" δεν ακουστει;;;;;;
οχι βέβαια
και γω έχω υπογράψει, εδω κ καιρό μάλιστα...
απλα νομίζω πως εδώ στην ελλάδα αν θέλουν να περάσει ή να μην περάσει κάτι, ότι κ να κάνουμε έμεις...στ'@ρχιδια τους..
θυμήσου τι είχε γίνει με τις ταυτότητες..εκατομμύρια υπογραφών....
με νομοσχέδιο αρσένη για την παιδεία...τα σχολεία κλειστα για μήνες κ μέρα παρά μέρα συλλαλητήρια..
κλπ κλπ
γραμμένους μας έχουν.....
αν κ κάποιες φορές σκέφτομαι πως αυτό που λένε πως κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει, τελικά ίσως κ να έχει βάση...
γιατί πολλοί που "κλαίνε" για τα καμμένα δάση μας, γουστάρουν εξοχικό σε μέχρι πρότινως παρθένα περιοχή...γουστάρουν σπιτάκι στον υμμητό ή στην πεντέλη...κλπ κλπ
καταλαβαινεις πως το λέω...
132209!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ALLI MIA IPOGRAFI132213....
DEN GOUSTARO TOUS POLITIKOUS POU DOULEVOUN GIA TA SIMFERONTA TON IDIOTON KAI OXI GIA TO SYMFERON TOU ERGODOTH TOUS....
TOY ELLHNIKOY LAOY.
A! KAI EKANA POST OLES TIS PLIROFORIES STO FACEBOOK SE ELLINIKA GROUPS ME XILIADES MELH KAI ELPIZO SINTOMA NA ANEBEI O ARI8MOS TON YPOGRAFON SIMANTIKA...![]()
εγω παλι θα πω κατι αλλο και βριστε με αν κανω λαθος
καλυτερα να δοθουν οργανομενα για εκμεταλλευση παρα να γινει υποτιθεμενη αναδασωση και να τα φανε ολα τα κορακια που εχουν τις ακρες και να γινει ο τοπος μπουρδελο στα αυθερετα....!!!
γιατι παρτε το αποφαση οτι να αναδασωθει ολη η περιοχη οποιος και να το θελει και οποιος και να προσπαθησει να το κανει απλα δεν θα τα καταφερει γιατι ειμαστε μπουρδελο!
132444
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
132474 :smilea:
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
132549
Evala kai to 2o email mou gia 2 ypografes. Eftyxws pou mporw na psifisw kai apo slovakiaExw na dw ditroxo edw kai 2 mines!!!! Tespa.. Osoi exete 2 kai 3 email ekmetalleftite ta!!! Diples ypografes!!! Polla xairetismata stin Elladara!! Mou leipete..
κ νομιζα οτι δεν θα μπορωΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
132549
Evala kai to 2o email mou gia 2 ypografes. Eftyxws pou mporw na psifisw kai apo slovakiaExw na dw ditroxo edw kai 2 mines!!!! Tespa.. Osoi exete 2 kai 3 email ekmetalleftite ta!!! Diples ypografes!!! Polla xairetismata stin Elladara!! Mou leipete..
αλλες 2 :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
132.560
me to second mail!
![]()